Arabian Park Edge by Rotana 3*– Atsauksmes

AAEDubaija
13
Novērtējums 6.810
№59 viesnīcas reitingā Dubaija
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.3 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2006. gadā, renovēta 2013. gadā. Sastāv no galvenās 7 stāvu ēkas. Atrodas prestižajā Al Jadaf rajonā, tikai dažu minūšu attālumā no Dubaijas centra. Al Jadaf rajons atrodas centrālā vietā un atrodas tuvu tādām apskates vietām kā Wafi Mall, Dubai Festival City, Dubai Creek un Dubai Cultural Village. Viesnīca nodrošina bezmaksas transporta pakalpojumus uz Burj Khalifa/Dubai Mall, La Mer pludmali un Al Jadaf metro staciju. Ierodoties viesnīcā, ir jāiemaksā depozīts. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu brīvdienām, kā arī biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар Kirill321539
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atsauksmes par viesnī cu ir tik ļ oti. . . Istaba man bija piemē rota, lai gan man, piemē ram, ļ oti nepatika uzkopš ana, un patiesī bā arī ē diens mani nepā rsteidza. Viesnī cas atraš anā s vieta nav slikta, netā lu no metro, pati pilsē ta ir skaista. … Tomēr ▾ Atsauksmes par viesnī cu ir tik ļ oti. . . Istaba man bija piemē rota, lai gan man, piemē ram, ļ oti nepatika uzkopš ana, un patiesī bā arī ē diens mani nepā rsteidza. Viesnī cas atraš anā s vieta nav slikta, netā lu no metro, pati pilsē ta ir skaista. No viesnī cas mū s aizveda uz pludmali, normā li, par naudu bija sauļ oš anā s krē sli, brī vu nebija. Viesnī cu nevienam neieteikš u un vairs tur nebraukš u.
аватар alenmara_bigmir.net
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tī ras telpas, vē ss baseins, garš ī gs ē diens, bezmaksas transports uz pludmali un atrakcijā m. Bet kad Ineses nav reģ istratū rā , ir grū ti sazinā ties ar personā lu, ja nezini angļ u valodu). To visu izstā stī s un palī dzē s tikai Inese! Paldies š ai mī ļ ajai meitenei par pacietī bu pret izvē lī gajiem tū ristiem un par atsaucī bu! ! !. … Tomēr ▾ Tī ras telpas, vē ss baseins, garš ī gs ē diens, bezmaksas transports uz pludmali un atrakcijā m. Bet kad Ineses nav reģ istratū rā , ir grū ti sazinā ties ar personā lu, ja nezini angļ u valodu). To visu izstā stī s un palī dzē s tikai Inese! Paldies š ai mī ļ ajai meitenei par pacietī bu pret izvē lī gajiem tū ristiem un par atsaucī bu! ! !
аватар jumar
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz š o viesnī cu braucu treš o gadu, pirms tam apmetos daž ā dā s....Arabian Park iepriecina ar cenu un bezmaksas ē rtī bā m, piemē ram, Wi-Fi visā viesnī cā , un ne tikai reģ istratū rā , virszemes baseins, netā lu no Al Jadaf metro stacijas, zaļ ā s lī nijas 29 stacija. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu braucu treš o gadu, pirms tam apmetos daž ā dā s....Arabian Park iepriecina ar cenu un bezmaksas ē rtī bā m, piemē ram, Wi-Fi visā viesnī cā , un ne tikai reģ istratū rā , virszemes baseins, netā lu no Al Jadaf metro stacijas, zaļ ā s lī nijas 29 stacija. Istabas ir tī ras, uzkoptas katru dienu, katru dienu telpa tiek papildinā ta ar kafijas-tē jas ū deni, ir tē jkanna un krū zes. Daudzā s viesnī cā s ū deni dā vina tikai ieraš anā s dienā , tē jkannas var nebū t, par kafiju un tē ju vispā r neatceros, kas katru dienu kaut kur paliktu. Protams, es nerakstu par 5* viesnī cā m, bet gan par pilsē tas trī nī š iem, kuros esmu apmetusies iepriekš . Priecā jos, ka atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, reģ istrē joties neatņ em pasi, bet tikai noskenē . Iepriecina arī bezmaksas transfē rs uz tirdzniecī bas centriem un muzeju. Ļ oti ē rti. Atkal nav jā tē rē nauda taksometriem un metro. Š eit viņ i bez maksas ved uz Dubaijas tirdzniecī bas centru, Deiras pilsē tas centru un WAFI tirdzniecī bas centru. Parasti es uzņ emu viesnī cas bez ē š anas, jo Dubaijā man vairā k patī k ē st kafejnī cā s un restorā nos, bet š eit ir jā ņ em brokastis. Tie ir vienā di, bet diezgan labi. . Ir laba desa, desiņ as, bekons, siers, putras, olu kultenis, daudz dā rzeņ u un augļ u brokastī s, jogurts un musli, tē ja, kafija, sulas, konditorejas izstrā dā jumi. katrā stā vā , katrā lī cī ir gludinā mais dē lis un gludeklis - aiznes uz istabu, izmanto un noliec atpakaļ . Ļ oti ē rti. Otrajā stā vā atrodas trenaž ieru zā le ar vairā kiem velosipē diem, skrejceliņ iem, vē l trī s svaru trenaž ieriem, ū dens dzesē tā ju un vienreizē jā s lietoš anas krū zī tē m. Viņ i tos ved uz pludmali uz Dž umeiru, man vairā k patī k Al Mamzar Beach, tā pē c es pats periodiski braucu uz turieni ar taksometru - brauciena izmaksas ir kaut kur ap 35 dirhamiem. Nu es pat nezinu ko vairā k pastā stī t par viesnī cu, bet iesaku ģ imenes atpū tai un tiem, kas skaita naudu un vē las, lai iepirkš anā s atliktu vairā k))) Un iepirkties Dubaijā ir super!! ! ! Es tur lidoju reizi trijos mē neš os un vienmē r ņ emu lī dzi jaunu kaž oku un kā du ekipē jumu))) Ja kā dam vajadzī gs padoms par kaž okiem, vai ko citu, ko aizmirsu pastā stī t, rakstiet uz jumar@list. ru. Ja ir interese varu nosū tī t bildes : )
аватар natela80
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
3 zvaigž ņ u viesnī ca, bet ļ oti ē rta un mā jī ga. man ir svarī gi, lai bū tu ē rtī bas un tī rī ba - š ajā ziņ ā viesnī ca ir 100%. veļ a un aksesuā ri tika mainī ti katru dienu, pat ū dens tika nodroš inā ts par puslitru dienā (patī kama atš ķ irī ba no Tunisijas un Ē ģ iptes). … Tomēr ▾ 3 zvaigž ņ u viesnī ca, bet ļ oti ē rta un mā jī ga. man ir svarī gi, lai bū tu ē rtī bas un tī rī ba - š ajā ziņ ā viesnī ca ir 100%. veļ a un aksesuā ri tika mainī ti katru dienu, pat ū dens tika nodroš inā ts par puslitru dienā (patī kama atš ķ irī ba no Tunisijas un Ē ģ iptes). Es paņ ē mu tikai brokastis - ar pastā vī gu ceļ oš anu visas dienas garumā ar to pilnī gi pietika (diapazons ir pietiekams). viesnī ca atrodas pilsē tas nomalē , bet ir autobuss, kas ved uz pludmali (skaisto Dž umeiras pludmali ar apburoš u parku) un citiem centriem. taksometri ir ļ oti lē ti, salī dzinot ar metro, kas atrodas netā lu no viesnī cas (noteikti izmantojiet to kā ļ oti interesantu atrakciju). Ar daž ā m lappusē m nepietiks, lai visu aprakstī tu! ī sumā : skaista pasaka, greznī ba un pā rpilnī ba, skaistums un grā cija. Ļ oti iesaku Wild Wadi ū dens atrakciju parku. ar ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā vi Alena viņ ai nepaveicā s: pirmajā dienā viņ a mū s iepazī stinā ja ar ekskursijā m un mē s viņ u vairs neredzē jā m. Nu, tas ir uz labu! viesnī cā izbraucā m apskates tū rē ar autobusu (sarkano autobusu), izbraukā jot visu Dubaiju, radī jā m paš i savu iespaidu par tā lā kajā m ekskursijā m un ī stenojā m tā s paš u spē kiem, ietaupot ievē rojamu summu! pat Abū Dabī braucā m ar sabiedrisko transportu, apmeklē jā m Lielo moš eju, Marina Mall (iztē rē ti 4x mazā k par ekskursijas izmaksā m). jautā jiet par visu (angļ u valodas zinā š anas ir nepiecieš amas - krievu valodu ne visur zina), cilvē ki ir tik draudzī gi - visu pastā stī s. EMIRĀ TI ir tā valsts, kas neliks vilties un atstā s neizdzē š amus iespaidus! ! !
аватар Ostapchuk5
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
VIESNĪ CA atrodas nomalē , ir redzama kristieš u kapsē ta, ja par to zinā si, tad nesapratī si, ka tur ir. Prasī jā m istabiņ u ar skatu uz baseinu un mums iedeva, logi nevienā istabā neveras, viesnī cā ir klimatkontrole, komfortabli, kondicionieris nevar noklikš ķ inā t, bezjē dzī gi. … Tomēr ▾ VIESNĪ CA atrodas nomalē , ir redzama kristieš u kapsē ta, ja par to zinā si, tad nesapratī si, ka tur ir. Prasī jā m istabiņ u ar skatu uz baseinu un mums iedeva, logi nevienā istabā neveras, viesnī cā ir klimatkontrole, komfortabli, kondicionieris nevar noklikš ķ inā t, bezjē dzī gi. Ū dens karsts, ar izcilu spiedienu, tī rs, tī rs katru dienu, kosmē tika un ū dens arī tika dota bez maksas, katru dienu, personā ls draudzī gs. Wi-fi otrajā stā vā ir lielisks, ja pa pastu lido jebkurā diennakts laikā . Baseins tī rs, ū dens silts, dvieļ i, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi bez maksas, pē c pusdienā m saule pie baseina nav! Strā dā lī dz 21.00. Autobuss uz pludmali dodas VIENREIZ 8.30 un viss, ja ir daudz cilvē ku, atbrauc divi, viss skaidrs laicī gi! Saņ emš ana no pludmales pulksten 13.30 un 17.15
UZTURS. Brokastu standarta (graudaugi, olu kultenis, dā rzeņ i, augļ i, desiņ as . . ) - vienmuļ i
bet garš ī gi. Starp citu, dabī gs tikai svaigs apelsī ns! ! Pā rē jais ir no iepakojuma. Arī vakariņ as ir standarta, vakarā dzē rieni ir tikai ū dens. Es iesaku ņ emt brokastis un vakariņ as, jo viesnī ca ir ā rpus ceļ a, un vakariņ ā s jā brauc uz pilsē tu, cenas nav super lē tas, sanā ks dā rgā k.
PLUDMA. Viņ i ved no viesnī cas uz Dž umeiru, ieeja ir 5 AED no cilvē ka, laba pludmale, mē s principā devā mies uz Public Beach, kas ir vistuvā k Parus, tur ir atseviš ķ a vieta sē rfotā jiem, vienmē r bija viļ ņ i, tā pē c pavadī jā m lielā ko daļ u laiks tur. Nav lietussargu, palmu, tualetes, sauļ oš anā s krē slu. Ir ģ ē rbtuves. Netā lu atrodas McDonald's un veikals ar ū deni un saldē jumu. Vairā k nekā ī paš ums ir tī rs. Bezmaksas autobuss aizvedī s uz Dž umeiru, tajā paš ā pusē pieturā , brauciet ar 8. , 28. vai 8. c autobusu uz publisko pludmali (4drh), nā kamajā pieturā , izkā piet, ja nepiecieš ams WILD WADI AQUAPARK, atpakaļ tā dā paš ā veidā . .
Man nepatika akvaparks, par tā du samaksu, atkritumi, nu, kā kā dam citam. Pā rē jā s pludmales nebija iespaidī gas.
EKSKURSIJAS. Mē s neņ ē mā m nevienu, visur braucā m paš i ar sabiedrisko transportu. No viesnī cas 20.00 kursē bezmaksas autobuss uz WAFI MALL, brauciet lī dz metro un pavadiet laiku, kur vien vē laties. Paņ emiet sudraba karti metro!
FERRARI PASAULE
Brauciens-Mosties 6.30-brokastis, 7.15 autobusa pieturā . Iekā piet 4c autobusā un dodieties uz metro, brauciet ar metro lī dz stacijai Ibn Batyta, tieš i no izejas autoostas - paņ emiet biļ eti uz Abū Dabī.25 AED vienai personai, brauciet 2 stundas, pē c tam, kad Abū Dabī š ķ ē rsojiet ceļ u no plkst. autoostā uz tilta un sē diet uz 190. autobusa (kursē.1 reizi 40 minū tē s) 2 AED un ierodieties pie ferrari sliekš ņ a tieš i atvē rš anas brī dī ! ! Ferrari pasaulē (ja brauksi ar stimulatoru) nopē rc biļ eti, lai tur nokļ ū tu, viss ir stingri laikā , var pā rdot visu lī dz 12, nopirkt blakus atrakcijai, jau iekš ā . Un uzreiz doties vizinā ties ar Ross formulu, jo pē c 13. rindas 2 stundas sajū tas ir neaprakstā mas! Tad var braukt pā rē jā s - rindas nebū s, sekojiet kartei. Iepriekš piezvaniet uz Ferrari un noskaidrojiet, vai rasas formula strā dā - ja ne, tad tieš ā m nav par ko maksā t, izņ emot to. Un ienā c pirmajā treilerī ! ! )
DUBAJAS TIRDZNIECĪ BAS TIRDZNIECĪ BA UN Strū klakas. Strū klakas forš as, paskaties pā ris reizes, Mall forš s, staigā viņ u sabiedrī bas krē jums, cenas tā das paš as kā pie mums, lielveikals, akvā rijs, skaties, ej uz modes namiem. Nesteidzieties, kamē r metro neslē dzas, no tirdzniecī bas centra lī dz viesnī cai ar taksometru 20-30 AED. No tirdzniecī bas centra varat nokļ ū t metro stacijā DYBAI CITY CENTRE (š ī atrodas netā lu no WAFI), un uz viesnī cu pulksten 23.15 kursē bezmaksas autobuss vai lī dz OUTH METHA pieturai par 4c un taisni uz viesnī cu.
WAFI MALL ir par lielumu sliktā ks par Dubai Mall, nav cilvē ku, lielveikals ir slikts. Iekš ā - forš s lā zerš ovs - visiem patika, bez maksas.
Ir daudz vairā k, ja ir jautā jumi, rakstiet.
Viesnī cas atraš anā s vietas dē ļ labā k ī rē t auto (lasī jā m atsauksmes un neņ ē mā m), pilsē ta nav paredzē ta pastaigai, vietā m nav ietvju, viss ir ar auto, 6 joslas, viss ir skaidrs saskaņ ā ar noteikumiem. Vispā r 44. un 4. c autobusi kursē pie viesnī cas pieturā , var nokļ ū t kur vajag, pieturā ir karte, viss skaidrs. Izklaidē jieties ar bezmaksas autobusu no pludmales - mū su tautieš i kā ps pā ri galvā m (starp citu, tū ristus pieturā savā c no daž ā dā m viesnī cā m, bet kaš ķ ē jas tieš i š ī s viesnī cas autobusā! ! ) ) Jauku atpū tu! Starp citu, iPhone ir lē tā ki nekā Ukrainā . Duty free ir dā rgā ks nekā Ukrainā , ņ emiet š eit visu! )
аватар dimonishe
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem, es pievienojos daudzajā m pozitī vajā m atsauksmē m, viesnī ca trijotnei pat nav nekas, bet kā pē c mums vajadzī ga viesnī ca? ))) Dubai))) š eit tas ir pasaules brī nums)))) un Global Village...puiš i, kuri iekritī s š ī brī numa sezonā , nepalaidiet garā m, noteikti apmeklē jiet)))))). … Tomēr ▾ Sveiki visiem, es pievienojos daudzajā m pozitī vajā m atsauksmē m, viesnī ca trijotnei pat nav nekas, bet kā pē c mums vajadzī ga viesnī ca? ))) Dubai))) š eit tas ir pasaules brī nums)))) un Global Village...puiš i, kuri iekritī s š ī brī numa sezonā , nepalaidiet garā m, noteikti apmeklē jiet))))))
аватар cup_cup
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mū su istabai nebija balkona. Iespē jams, ka ir vairā kas istabas ar balkoniem, tač u par tiem ir jā maksā papildus. Gotcha Nr. 737 smē ķ ē tā jiem (kaut arī nesmē ķ ē jam). Bet smakas nebija. Prasī ja augstā ku istabu - domā ju, ka bū s skaists skats pa logu. … Tomēr ▾ Mū su istabai nebija balkona. Iespē jams, ka ir vairā kas istabas ar balkoniem, tač u par tiem ir jā maksā papildus.
Gotcha Nr. 737 smē ķ ē tā jiem (kaut arī nesmē ķ ē jam). Bet smakas nebija. Prasī ja augstā ku istabu - domā ju, ka bū s skaists skats pa logu. Mē s atnā cā m apskatī t istabu - un tur ir pienaini logi ar "mozaī kas raksta" tipu - jū s vispā r neko nevar redzē t. Man likā s, ka tā ir visā s istabā s. Tā pē c viņ i vienojā s. Bet izrā dī jā s, ka necaurredzamie logi bija tikai mū su pusē .
Kad mē s iekā rtojā mies, mē s redzē jā m, ka 25 cm no loga augš daļ as ir caurspī dī gi. Uzkā pā m uz krē sla paskatī ties - no logiem paveras skats uz KAPSU! ! ! kristieš u kapsē ta. Un uz tuksneš a bū vlaukumu ar ceļ u. Loga labajā stū rī tik tikko var redzē t Burj Khalifa. Pā rcē lā s uz š o viesnī cu uz 3 dienā m no Š ardž as. Tā pē c nebija laika un enerģ ijas jauna numura meklē š anai un pā rvietoš anai.
Secinā jums: ja jums ir svarī gs skats pa logu, tad droš i vien labā k ir ņ emt telpas, kas atrodas virs ieejas viesnī cā , labi, vai ar skatu uz baseinu. Un droš i vien ē rtā k 2. stā vā , jo bezmaksas wi-fi ir tikai otrā stā va vestibilā . Internets ir briesmī gs! Lē ni un biež i pazū d pavisam! It ī paš i, ja vakarā puse viesnī cas pulcē jas vienuviet, lai to izmantotu (internetu). Biež i vien nav kur sē dē t. Mū su istabā Š ā rdž ā bija bezmaksas vadu internets. Š eit - 70dir dienā! ! ! Rednecks.
Istabā m ir slikta skaņ as izolā cija - ir dzirdams troksnis no ceļ a un viesnī cas gaiteņ a. Bet kondicionieris strā dā pilnī gi klusi un pareizi, lai gan diezgan vecs.
Viesnī ca un numurs ir jauns un stilī gs, BET! Kaut kā telpā s viss ir slikti pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai: durvis ir neē rti novietotas ledusskapja priekš ā un atvilktne galdā - tā s pastā vī gi pieskā rā s viena pē c otras; matu ž ā vē tā js nez kā pē c tajā paš ā atvilktnē galdā , nevis vannas istabā ; vannas istabas krā ni ir divkā rš i, nevis vieni; izlietnes panelis ir marmors, bet MELNS - var redzē t visus pilienus. Tač u viesnī cā pavadī jā m maz laika – tā pē c dzī ve nebija ī paš i kaitinoš a.
Uzturs. Salī dzinot ar mū su trī s rubļ u banknoti Š ā rdž ā , tas ir vē l sliktā k. Kafija un tē ja (izlej no kopē jā s tē jkannas visiem un ne visiem iepakota) - un nekā das garš as! Nabaga iedzī ti viesmī ļ i, neskaitot daudz trauku izņ emš anu, arī seko lī dzi, kam papildinā t tē ju un kafiju. Tā vietā , lai liktu maš ī nas. Atkal alkatī ba.
Vai tā augļ u izvē le vairā k bija.
Bū tī bā jū s neaizbrauksit izsalcis.
Te kā ds atsauksmē s rakstī ja, ka brokastī s deva svaigas sulas. Muļ ķ ī bas! No 3 "sulu" veidiem tikai viens bija sula no iepakojumiem, pā rē jie 2 bija kaut kā di nektā ri. Svaigs un nesmarž oja.
Pā rsū tī š ana. Tas ir ļ oti neē rti, ka viņ i jū s aizved uz pludmali uz 5 stundā m. Jau 8:30 tur un 13:30 atpakaļ . Un "slaktiņ š " autobusa priekš ā par sē dvietā m. Gan jau tā pat visus aizvedī s - bū s 2 vai 3 autobusi. Mū su cilvē ki ir vienkā rš i š ausmī gi!
Ē rts transfē rs uz Burj Khalifa, muzeju un vafeļ u centru (biež i). Mē s braucā m uz Khalifu un no turienes braucā m ar metro un autobusiem. Atgriezā mies pē dē jā autobusā uz viesnī cu no Vafi 23-15. Netā lu no Wafi ir metro stacija.
PADOMS. Pirmajā dienā brauc ar viesnī cas autobusu visur, lai saprastu, no kurienes tevi savā ks un orientē tos uz zemes. Pē rciet metro karti un aizvediet karti tur.
Pludmale. Pludmalē pavadī jā m tikai 2 dienas. Ceturtdien pirmajā dienā ar autobusu braucā m uz Dž umeiras parku. Un no turienes mē s ar pilsē tas autobusu devā mies uz pludmali netā lu no Parus. Tur tas ir bez maksas. Ir ģ ē rbtuves un mazgā š anā s telpa (tuvā k Parus). Atpakaļ - atpakaļ uz mū su transfē ra autobusu 13-30 un tajā uz viesnī cu.
Piektdien nolē mā m apskatī t savu pludmali parkā . Ieeja 5 rež . Ja jū s gulē jat zem palmā m - tur ir punduri, skudras un kliedzoš i putni. Bet zem palmā m kaut kā ē rtā k. Kur nav palmu - daudz ! ! ! cilvē ki un saule cepina (tur ir vairā k nekā.4 stundas). Lietussargs - 20dir ī rē (manuprā t). Ir tualetes, ģ ē rbtuves un mazgā š anā s telpas. Pludmale pie buras man patika vairā k - tī rā ks un skats skaistā ks. Faktiski Dubaijā joprojā m ir publiskas pludmales. Ir vē rts doties ceļ ojumā , lai redzē tu visu - mums vienkā rš i nepietika laika.
Aiz reģ istratū ras ir galds, pie kura meitene (krieviski runā još a) piedā vā ekskursijas. Jū s varat lū gt viņ ai Big Bass karti. Tas atvieglo navigā ciju apgabalā .
Viesnī cas atraš anā s vieta. Sā kumā š ķ iet, ka jū s ieveda tuksnesī . Bet, uzzinot, kur atrodas Vafi, sapratī siet, ka no turienes tieš ā m var nokļ ū t pat ar kā jā m, vai ar 44. autobusu lī dz pagriezienam viesnī cas priekš ā - un tad ar kā jā m. Netā lu no viesnī cas atrodas autobusu pietura (autobuss C4; ), no kuras jū s varat patstā vī gi nokļ ū t metro (bet ne stacijā pie Vafi). Bet autobuss kursē ik pē c 30 minū tē m. un iet riņ ķ os. Autobusu pieturā s ir kartes ar marš rutiem un intervā liem.
Netā lu no viesnī cas ir metro stacija, bet tā vē l nedarbojas. Lai gan ar bū vniecī bas tempiem Dubaijā es nebrī nī tos, ja tā tiks uzsā kta pē c mē neš a. Tad ar iegū š anu bū s vē l mazā k problē mu.
Tas viss par viesnī cu. Tagad daž i padomi patstā vī gai kustī bai pilsē tā , kurus tū ristu atsauksmē s neatradu.
Metro nopē rc sudraba kartiņ u par 20 dir. - 14 kontā . Tas attiecas gan uz metro, gan uz autobusu. SVARĪ GI (mē s to nezinā jā m un no mums iekasē ja lielā ku summu) - iekā pjot autobusā , noliec karti uz tablo, un izkā pjot ā rā , noliec tā pat. Pretē jā gadī jumā viņ i izņ ems naudu par visu autobusa marš rutu. Pē c iekā pš anas metro jū s varat braukt ar autobusu bez maksas 30 minū tes. Lai gan, izejot no autobusa, ja ir pagā juš as 30 minū tes, nauda tiks noņ emta
Un tas ir arī svarī gi zinā t. VAIRĀ K KĀ.14 rež! ! ! nenoņ em tevi vienā dienā . Izkā piet katrā stacijā un dodieties, kur vien vē laties. PĀ RBAUDĪ TS!
Vai tas nav lē tā k nekā taksometrs?
Ekskursijas nepirkā m - visur braucā m paš i. Daudz lē tā k.
Mē s paš i devā mies uz moš eju Abū Dabī , lai gan no Š ā rdž as. No Dubaijas bū s vē l lē tā k. Dubaija-Abū Dabī - 25 rež . , Abū Dabī - Dubaija -15 rež . Plus 2 reiss Abū Dabī uz moš eju un no moš ejas.
Ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s. Bū s jautā jumi - rakstiet.
аватар sweetslollipop_mail.ru
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca atrodas nomalē blakus tikai Park Hotel 4 *, 300 metru attā lumā no viesnī cas ir metro lī nija Al Jadaf, bet tā nedarbojas, jo. uz š o staciju dodas maz cilvē ku, tā pē c jums bū s jā izkā pj vai jā apsē ž as Dubai Health Care City stacijā un jā nokļ ū st no turienes vai nu uz tirdzniecī bas centriem, vai atpakaļ uz viesnī cu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas nomalē blakus tikai Park Hotel 4 *, 300 metru attā lumā no viesnī cas ir metro lī nija Al Jadaf, bet tā nedarbojas, jo. uz š o staciju dodas maz cilvē ku, tā pē c jums bū s jā izkā pj vai jā apsē ž as Dubai Health Care City stacijā un jā nokļ ū st no turienes vai nu uz tirdzniecī bas centriem, vai atpakaļ uz viesnī cu. Bet no viesnī cas kursē marš ruta autobuss pē c grafika uz Wafi Mall un uz muzeju....principā ar to var nokļ ū t lī dz metro : ) Ja brauc ar taksi uz Dubai Health Care City vai atpakaļ no metro uz viesnī ca - cena bū s kur tad 12-12.50 dirhami.
ISTABA: mē s nokļ uvā m otrajā stā vā ar skatu uz baseinu. Istabā ir viss nepiecieš amais 3*, tī rs, bet mazs, dvieļ i un gultas veļ a mainī ta katru dienu, arī iztī rī ta. Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams vestibilā reģ istratū rā un otrajā stā vā .
PLUDMA: uz pludmali var nokļ ū t vai nu ar marš ruta autobusu (turp 8:30 un 13:00, atpakaļ.13:30 un 17:30), vai ar taksometru (30 dirhami vienā virzienā ) Ieeja pludmalē ir apmaksā ta - 5 dirhami cilvē ki; lietussargi: 5 dirhami mazi. 0.10 dirhams liels; sauļ oš anā s krē sls - 15 dirhami, no viesnī cas paņ ē mā m dvieļ us. Pludmale ļ oti skaista, ir kafejnī cas, kur kaut ko uzkost vai nopirkt ū deni, sulas. Pludmale ir slē gta, tas ir liels +, jo. nav daudz cilvē ku. . .
Ē DIENS: ē dā m tikai brokastis, ē diens ļ oti labs, nedaudz vienmuļ š , bet vienalga: desiņ as, desiņ as, putras, pupiņ as tomā tu mē rcē , sagriezts siers, desiņ as, kartupeļ u gabaliņ i (kā kartupeļ u pankū kas ), Fetas siers, graudaugi ar pienu, augļ i: ananā si, arbū zs, persiks, dateles; ļ oti garš ī gas svaigas sulas (ne UPI, proti svaigi spiestas sulas): ananā su, persiku, ā bolu, apelsī nu, ir arī ū dens. Viss ir garš ī gi, izsalcis nepametī si.
Vispā r ekonomiskam variantam viesnī ca ļ oti laba, iesaku, vienī gais mī nuss mums bija nestrā dā još ais metro, jo mī lam aktivitā tes brī vā dabā , ceļ ot pa daž ā diem rajoniem, apskatī t pilsē tu....bet tur vienmē r ir izeja, un jums nav jā satraucas par sī kumiem.
Labu atpū tu un pozitī vus iespaidus!!! ! !
аватар vovchenkon
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā , ar š iku atvaļ inā jumu ī sti nerē ķ inā jā mies, jo bijā m ceļ ojumā uz darbu. Nopirku lē tā ko viesnī cu, kas atradā s netā lu no mū su darba un bijā m nedaudz pā rsteigti par apkalpoš anu un viesmī lī bu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies š ajā viesnī cā , ar š iku atvaļ inā jumu ī sti nerē ķ inā jā mies, jo bijā m ceļ ojumā uz darbu. Nopirku lē tā ko viesnī cu, kas atradā s netā lu no mū su darba un bijā m nedaudz pā rsteigti par apkalpoš anu un viesmī lī bu. Pirms tam vietnē lasī ja, ka ir skats uz kapsē tu utt. Neko tā du nepamanī jā m, varbū t braucā m ar labu attieksmi, un arī lidoš u prom uz aģ entū ru, kur gribē š u, apkalpoš ana rā dī ja teicami un meitenes iekā rtojā s pozitī vi. Es nevaru pateikt, kā ds bija ē diens, tā pē c paņ ē mā m tikai brokastis. Sakarā ar to, ka nakts dzī ve, viņ i ieradā s no rī ta, gulē ja lī dz 11 un uzreiz uz pludmali, tā pē c viņ i pat netika lī dz brokastī m. Apkalpoš ana numurā ir laba, un paaugstinā ts serviss ir + 5 dirhami uz gultas : )))) No izklaides, viens baseins un trenaž ieru zā le. Laba viesnī ca
аватар kobeta
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
plusi, 1 vieta, netā lu no centra (divas minū tes lī dz Wafi) mums lieliski derē ja, devā mies iepirkties 2 reģ istratū rā divas krievu meitenes, maiņ ā s, t. i. , jebkurā laikā ir kam pajautā t 3 š ikas brokastis, tikai trī s veidu svaigas sulas ir ko vē rtas. … Tomēr ▾ plusi,
1 vieta, netā lu no centra (divas minū tes lī dz Wafi)
mums lieliski derē ja, devā mies iepirkties
2 reģ istratū rā divas krievu meitenes, maiņ ā s, t. i. , jebkurā laikā ir kam pajautā t
3 š ikas brokastis, tikai trī s veidu svaigas sulas ir ko vē rtas.
4 viss jauns, normā ls baseins, laba trenaž ieru zā le,
Wi-Fi ir bezmaksas vestibilā reģ istratū rā ,
4 uzkopš ana, transportē š ana, apkalpoš ana numurā , bez sū dzī bā m
mī nus
1 istabiņ a ir maza, pā rsvarā bez balkoniem, un no vienas puses logiem paveras skats uz kristieš u kapsē tu, tā pē c jautā jiet par skatu no loga)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums maxiaee
Sveiki, braucam uz nedēļu uz viesnīcu, kāds depozīts man būs jāiemaksā reģistrējoties?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Pchelinceva_Lar
Vēlos uzzināt, vai arī alu nekur nebūs iespējams nopirkt un cik aptuveni izmaksās vakariņas diviem kafejnīcā?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums Balun
Un cik maksās pusdienas vai vakariņas (vienreizējs apmeklējums), ja pusdienas vai vakariņas nav iekļautas cenā? Un vai to vispār ir iespējams izdarīt?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Balun
gribam uz šo viesnīcu, bet plānojam paēst brokastis un iet pastaigāties un vakarā atnākt paēst
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums orion111
un kāda būs problēma tikt līdz iepirkšanās centriem un citām vietām? Cik maksātu taksometrs no viesnīcas? Vai bezmaksas autobusi ir labi? Braucam februāra beigās.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Dubaijas strūklaka
Novērtējums 9.6
AAE, Dubaija
Pieminekļi un pieminekļi
Debesskrāpis Burj Khalifa
Novērtējums 9.4
AAE, Dubaija
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
IMG piedzīvojumu pasaules
Novērtējums 9.7
AAE, Dubaija
Izklaide

Отель открыт в 2006 году, реновирован в 2013 году. Состоит главного 7-этажного здания. Расположен в престижном районе Аль-Джадаф, всего в нескольких минутах от центра Дубая. Район Аль-Джадаф, имеет центральное расположение и находится в непосредственной близости от таких достопримечательностей, как Wafi Mall, Dubai Festival City, Dubai Creek и Dubai Cultural Village. Отель предоставляет бесплатный трансфер — до Бурдж Халифа / Дубай Молл, пляжа Ла Мер Бич и станции метро Аль-Джадаф. При заезде в отель взимается депозит. Отель подходит для семейного и молодёжного отдыха, а также деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен в 800 метрах от станции метро Al Jadaf и в 5 км (10 минут езды) от международного аэропорта Дубаи.
Pludmales apraksts Автобус на общественный пляж La Mer Beach ходит 2 раза в день (бесплатно). Городской пляж Jumeirah Beach в 10-15 км от отеля. Отель предоставляет пляжные полотенца под залог.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, 24-часовой консьерж-сервис, услуги по продаже билетов, услуги по глажению одежды (платно), room service: 24 часа (платно), сувенирный магазин, интернет кафе (платно), Wi-Fi в общественных зонах и номерах (бесплатно), 1 конференц-зал (31 м2, вмещает до 25 человек), 1 открытый бассейн с морской водой: контроль температуры воды, площадь 180 кв.м, работает с 07:00-21:00. Регулярный трансфер до основных направлений в Дубае, таких как Бурдж Халифа / Дубай Молл, пляжа Ла Мер Бич и станции метро Аль-Джадаф.

Рестораны и бары:

The Park Cafe & Grill — международная кухня, завтрак: с 06:00 до 10:30, обед: Alacarte / Buffet: с 12:00 до 15:00 (12:00-16:00 в пятницу), ужин Alacarte / Buffet: с 18:00 до 22:30

The Deli — гастрономическое кафе расположено рядом с главным лобби, предлагает широкий выбор фирменных сортов кофе, чая, соков, холодных напитков, свежеиспеченных тортов, выпечки, домашних бутербродов и легких закусок (работает круглосуточно).

The Cheers Pub — спорт-бар.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека.
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 328 номеров:

280 Classic Room — площадь 20 кв.м., максимальное размещение 2+1, одна комната, ванная комната, балкона нет.

38 Deluxe Room — площадь 35 кв.м., максимальное размещение 2+2, одна комната, ванная комната, балкон.

10 Premium Room — площадь 45 кв.м., максимальное размещение 2+2, одна комната, ванная комната, балкон.

Istabās

Кондционер, LED-телевизор (спутниковое ТВ), Wi-Fi (бесплатно), телефон, сейф (бесплатно), письменный стол, мини-холодильник, мини-бар (платно), бутилированная вода, набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), ванная комната, фен (бесплатно), халаты и тапочки (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: 24 часа (платно).

  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Al Jadaf Str., Dubai, 122382 United Arab Emirates
Tālruņi: Tel: +971 4 324 5999 Fax: +971 4 324 5556
Tīmekļa vietne: Arabian Park Edge by Rotana
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.