Ellingi Delfin 1*– Atsauksmes

33
Novērtējums 6.010
№28 viesnīcas reitingā Alušta
6.8 Numurs
5.9 apkalpošana
6.5 Tīrība
4.4 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Ellings "Delphin" sastāv no privātām ēkām, kuras atrodas savā aprīkotā teritorijā ar nelielu mājīgu krastmalu (soliņi / strūklakas / veikals / kafejnīca / kioski / atpūtas zonas). Teritorija apsargāta, ieeja ar caurlaidēm. Pludmale ir bezmaksas.Vairāk →
аватар shipitsinia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Svarī gs! Delfī nu laivu novietnes ir milzī gs skaists komplekss ar labiem un izpalī dzī giem cilvē kiem (kooperatī vā ir aptuveni 450 ī paš nieki). Š is apskats ir par "atpū tu" no ellingi mā jaslapas rezervē tajā laivu novietnē . … Tomēr ▾ Svarī gs! Delfī nu laivu novietnes ir milzī gs skaists komplekss ar labiem un izpalī dzī giem cilvē kiem (kooperatī vā ir aptuveni 450 ī paš nieki). Š is apskats ir par "atpū tu" no ellingi mā jaslapas rezervē tajā laivu novietnē . com. ua Jū lijai ir Lavanda jeb kā viņ a sevi raksturo atsauksmē s "pē das jū rā ". Š ī vietne ir oficiā lā vietne 1/450 laivu novietņ u! ! Ir svarī gi izlasī t pā rskatos, kurš tieš i ir noteiktu numuru ī paš nieks. Atsauksmes kopumā tiek apkopotas par kooperatī vu Dolphin, tač u, kā jau norā dī ju iepriekš , tie var bū t vairā ki simti daž ā du "ī paš nieku". Vē l viens svarī gs punkts ir tā izmaksas 6000 rubļ u. dienā . Tā kā , ja jū s ī rē jat istabu par cenu 1000 rubļ u, tad sū dzī bā m nevajadzē tu bū t ?!
Tā nu rezervē jā m 2-istabu laivu bū diņ u "Lavanda" un cerē jā m uz brī niš ķ ī gu atpū tu.
Rezervē jot laivu mā ju, plā nojā m iegū t divas istabas, kā norā dī ts vietnē . Mū su pirmais pā rsteigums bija tas, ka virtuve ir istaba! t. i.
vienistabas dzī voklis (virtuve + istaba) patiesī bā ir divistabu dzī voklis, jū s to vienkā rš i nezinā jā t. Ir svarī gi, lai š is fakts joprojā m tiktu maskē ts. Fotoattē lā redzama virtuve un trī s durvis. Fotoattē lā no kreisā s uz labo pusi. 1 - Vanna un tualete, 2 un 3 istabas. Vietnē nav plā na, tā pē c starp fotogrā fiju masu nav iespē jams saprast, par kā dā m durvī m ir runa. Tač u ierodoties atveram durvis, dabū jam 3. durvis - ledusskapi.
Nu nekas, vajag atpū sties, galvenais "kā jas jū rā "! Bet tā tur nebija. Visu piekrasti aizņ em "lapenes", tā s ir teritorijas ar izstieptu tī klu un sauļ oš anā s krē sliem, kas ir ī paš i aktuā li koronavī rusa laikmetā (domā jam, ka ne velti mē s maksā jam š ā du summu), bet Jū lija to nedarī ja. ir kā das lapenes!!!
Nekur citur nevar izspiest savas "kā jas jū rā ", kā tikai kopī gā pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem, kas viens otru plī vo bez sā nu ejā m!
Kā klā jas Jū lijai? "Nav problē mu, paņ emiet savus sauļ oš anā s krē slus... " un istabas ieejas priekš ā parā dī jā s trī s sauļ oš anā s krē sli un salauzts lietussargs.
Attiecī bā uz lietussargu bija vē l viena papildus instrukcija - lej tvertnē ū deni stabilitā tei, citā di bā zī si akmeņ us...(bez komentā riem). Jautā jums ir, kur mums tos likt? Ir piedā vā ts skaists jumts! Kā jas nav jū rā , bet jū ra ir redzama. Spilgtā kais bija tas, kura jumts tas bija : )
Lieliska hač apura! Izmē ģ inā jā m belyashi un hachapuri - tas ir pā rbaudī jums! Bet kaut kas nesanā ca. Laivu mā ja, balkons jū rā , jū ras brī ze...6000 rub. dienā un salū zis lietussargs uz jumta ar garš ī gu ceptu pī rā gu smarž u!

Tā kā Jū lijas mā joklis ir elitā rs, mē s saņ ē mā m elites lapu! Varbū t to izmantoja kā buru? Grū ti izdomā t versiju... var teikt, kaut kā da izbalē jusi lupata saulē salocī ta. Ir grū ti nodot spilvenu ar fotogrā fiju, ja jū s to raksturojat - nokrituš i vates gabali. Kad nā kamajā dienā izņ ē mā m lietas no kofera, situā cija ar gultas veļ u noskaidrojā s, tā s bija slapjas (ne slapjas! ).
Vienī gā istaba, divistabu svī ta - bez logiem, bija zemnī ca (vai pagrabs, jo tas bija ierakts klintī ). Un dī vainie kvadrā tiņ i uz palaga ir pē das no "Lux" glabā š anas š ajā telpā . Kurā papildus jū ras mitrumam griesti sū cas kalnu ū dens!
Mū su pirmais rī ts bija ļ oti interesants. "Agri no rī ta rī tausmā kaķ ē ni mazgā jas... " Kurš mē ģ inā ja nomazgā t seju tualetes izlietnē (rokā m)? Iesaku mē ģ inā t to saprast. Jū s varat redzē t zobu birsti garumā - vairā k nekā pusi no apvalka platuma. Bet tie joprojā m ir ziedi! Š ī mikro izlietne atrodas tieš i virs ceļ galiem.
Vakars nesa arī atklā š anas. Tiklī dz iestā jā s tumsa, ap mums istabā iesprū da odu mā konis. Viņ i sā ka kauties, bet nakts laikā joprojā m sakoda. No rī ta izpē tī ju apkā rtni un tieš i pie ieejas "Luksā " zem notekcaurules atradu sapuvuš u purvu. Smarž a nebija ī paš i spē cī ga, bet tieš i tur atradā s odu pulciņ š . Vai visi ī paš nieki dara tā pat? Nē.
Citiem viss kulturā li aprī kots un istabai priekš ā nav puves. Atkritumu paplā te nonā k puķ u dobē.
T-kreklus un kreklus nebija iespē jams pakarinā t ž ū š anai, "Lux" ir nepiecieš ami 2 pakaramie (viens no tiem ir no stieples, tad uz drē bē m var iegū t rū sas pē das, ņ emot vē rā pagrabu).
Nolē mā m, ja nepatiks, tā nav problē ma, atradī sim citu vietu. Paziņ ojam "saimniekiem", ka š onedē ļ dzī vosim un aizbrauksim. Bet tā tur nebija! Jū lijai un Sergejam tas ir ienā kumu zaudē jums! Uz pieprasī jumu atdot naudu no Sergeja saņ emam atbildi ar jautā jumu "Kā du naudu? ".

Aizmirsu pieminē t, ka pē c mū su ieraš anā s Jū lija pirmais piedā vā ja izdarī t visas "lietas" - samaksā t! Tas, ka vē lē jā mies kaut ko uzkost uz ceļ a (bijā m kā rtī gi izsalkuš i) un stā vē jā m ar turpat netā lu nopirkto atvē sinoš o khinkalu paku, Jū liju nedaudz uztrauca. Pē c skaidras naudas nonā kš anas Sergeja rokā s lī gums un kvī ts vairs nebija "pirmā lieta".
Kaut kā vē lā k, tagad labā k ē st savus atdzesē tos salipuš os khinkali. Cik cilvē ki atnā k pie miera, zaudē modrī bu!!!
Pirmkā rt - parakstiet (pē c izlasī š anas) lī gumu, pā rbaudiet pasi un apliecī bu vai pilnvaru par ī rē tajā m telpā m, un nepā rskaitiet naudu bez č eka, kvī ts ...!!!

Nu, lū k, "Kā da nauda? ". Jā piebilst, ka š obrī d pā rē jie saimnieki mums apkā rt pludmalē jau ir attiecī gi notiekoš ā "gaitas" un tikai jū t lī dzi, jo Jū lija un Sergejs izrā dā s rajona "slavenas" personī bas. , attiecī bā uz komunikā cijas ar citiem adekvā tumu. Pē c veltī giem mē ģ inā jumiem jautā jumu atrisinā t sarunu ceļ ā , saņ ē muš i apvainojumus savā adresē , dodamies uz Aluš tas pilsē tas policiju, iesniedzam iesniegumus par krā pš anu.
Man jā saka, ka, atrodoties policijas ē kā , jū s saprotat, ka jū su problē ma nav problē ma. Tač u, neskatoties uz to, policists atrod laiku un ierodas laivu novietnē s.
Saskaņ ā ar "sarunas" rezultā tiem Jū lija sola naudu atdot izbraukš anas dienā . Izklausā s aizdomī gi...bet vismaz naudas saņ emš ana tiek atzī ta. Par lī gumu un kvī ti policists nosū tī ja uz nodokļ u biroju (kas ir loģ iski). Pē c kā da laika saņ emu ziņ u.

Ņ emot vē rā "pieredzi" saskarsmē ar š iem cilvē kiem, aicinā m par liecinieku laivu mā jas apsargu.

Tam sekoja jau "ieskrietais" krā pnieku rī cī bas scenā rijs. Istabas "piegā de" bija sekojoš a, Jū lija un Sergejs gā ja viens pē c otra, pā rbaudī ja naktsgaldiņ us, ieslē dza, izslē dza televizoru ...uz 30 minū tē m. Sē ž am ā rā , ē nā.32 grā di. Mē rķ is ir atbrī voties no liecinieka. Tā lā k Jū lija pieprasa atbrī vot autostā vvietu (novā kt maš ī nu aiz laivu novietņ u teritorijas, citur nav). Kur mē s maksā sim? - atbilde ir "Aiz vā rtiem" ...
Jū liju gaidā m vē l pē c pusstundas (attā lums no viņ as kabineta lī dz apsardzes ē kai, kurā atrodamies, ir 150 metri, lī dz pulksten 12 karstums vē l pastiprinā jies). Jū lija iedod mums papī ru un lū dz uzrakstī t kvī ti...pagriež as un pazū d ar vā rdiem - "raksti, zvani... ". Mū su liecinieks apsargs darbā saņ em zvanus, lū dzu neejiet tā lu. Kvī ts ir uzrakstī ta, gaidā m...Tuvā k 14:00, gandrī z 3 stundas vē lā k, pē c noteiktā laika telpas piegā dei (esam pretī laivu novietņ u vā rtiem) parā dā s Jū lija un Sergejs ar naudu . Sergejs pieprasa nodot č eku, turot naudu rokā salocī tā veidā (ž anra klasika) un uz mū su protestu un lū gumu saskaitī t viņ a rokā s summu, viņ š atbild, ka var ierasties rī t...Iedodam č eku...naudu saskaitā m, iztrū kums - 1000 rub. : ) kā gaidī ts. Liecinieku (apsargu) priekš ā rā du (skaitu) naudu. Mē s ejam uz policiju, uzrakstā m otru paziņ ojumu par krā pš anu un dodamies mā jā s.
. .
Раковина на уровне колен Протекает горная вода Заявление в полицию Загнивший сток Две вешалки на люкс Любезная хозяйка Сломанный зонтик
аватар janee1709
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2019. gada augustā atpū tā mies divistabu apartamentā . Brī niš ķ ī gie saimnieki (Natā lija Borisovna un Jū lija) darī ja visu maksimā li iespē jamo atpū tnieku labā , ā tri atrisinā ja visas raduš ā s problē mas, atbildē ja uz visiem jautā jumiem. … Tomēr ▾ 2019. gada augustā atpū tā mies divistabu apartamentā . Brī niš ķ ī gie saimnieki (Natā lija Borisovna un Jū lija) darī ja visu maksimā li iespē jamo atpū tnieku labā , ā tri atrisinā ja visas raduš ā s problē mas, atbildē ja uz visiem jautā jumiem. Tā , piemē ram, veicot rezervā ciju, viņ i aizmirsa norā dī t vē lo izrakstī š anos. Bet arī š ī problē ma tika atrisinā ta ļ oti ā tri.
Paš i dzī vokļ i ir ē rti, ē rti, tieš i piemē roti 6 cilvē ku ģ imenei. Visa infrastruktū ra istabā (televizori, veļ asmaš ī na, plī ts, kondicionieri) atbilst aprakstam mā jaslapā . Ē ka atrodas netā lu no jū ras, katrā istabā ir sauļ oš anā s krē sli pludmalē , kas ir ļ oti ē rti.
Mums kā ģ imenei ar 2 bē rniem ar slē gto zonu bija labi, jo bē rni bija droš ī bā .
Teritorijā atrodas 1 kafejnī ca, kurā garš ī gi ē dieni un brī niš ķ ī gs personā ls. Ir arī stends ar augļ iem un dā rzeņ iem ar jauku pā rdevē ju Alya, kur vienmē r var nopirkt visu svaigu un garš ī gu un jauki papļ ā pā t.
Tū risma biroja pā rstā vis Anatolijs ir ļ oti draudzī gs, vienmē r ļ oti kompetenti un detalizē ti atbildē ja uz visiem jautā jumiem (arī visstulbā kajiem), sniedza detalizē tas instrukcijas katram braucienam.
Paldies visiem par atpū tas organizē š anu, ekskursijā m, garš ī giem ē dieniem.
Ī paš s paldies š oferim Sergejam par pacietī bu un laipnī bu, transfē ru no jebkuras vietas un jebkurā laikā .
Kopumā man viss ļ oti patika. No trū kumiem es vē lē tos atzī mē t pilnvē rtī gas uzbē ruma un parastā ceļ a trū kumu, lai sasniegtu Aluš ta. Bet tā nav laivu novietņ u ī paš nieku problē ma, bet gan pilsē tas vadī bai.
Ģ imenē m iesakā m Dolphin slī dņ us.
аватар Nik1976
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Katru gadu Krimā Delfī nā atpū tā s 10, bet pē dē jo reizi 2013. gadā . Š ogad draugi un radi nolē ma tomē r pulcē ties Delfī nu laivu mā jā (kā tā lajos mierī gos gados), tā kā radinieki no Krievijas grasī jā s pā rcelties uz Vā ciju, bet draugi dodas uz pastā vī gu dzī vi Rī gā , viņ i izsludinā ja radu tikš anos. … Tomēr ▾ Katru gadu Krimā Delfī nā atpū tā s 10, bet pē dē jo reizi 2013. gadā .
Š ogad draugi un radi nolē ma tomē r pulcē ties Delfī nu laivu mā jā (kā tā lajos mierī gos gados), tā kā radinieki no Krievijas grasī jā s pā rcelties uz Vā ciju, bet draugi dodas uz pastā vī gu dzī vi Rī gā , viņ i izsludinā ja radu tikš anos. par mantoš anu. Noī rē jā m 4 laivu novietnes.
Ko lai saka augustā nav cilvē ku - tas ir pluss, mā jokļ u cenas ir super (cenas salī dzinā jumā ar mū su 2013. gadu ir krituš ā s par 70 USD septembrī , tagad 40 augustā ) pā rtikas cenas ir ļ oti augstas - tas ir mī nuss , kaimiņ i aiz sienas uzvedā s it kā bū tu vieni visā kompleksā , Bukareste, mat, bē rns tā ds pats kā viņ a vecā ki, voroņ ež as burbulis un debī ls.
Nu atgriezī simies pie Dolphin, kafejnī cā virtuve ir sabojā jusies, iespē jams, š efpavā ra maiņ as vai produktu kvalitā tes maiņ as dē ļ (ar produktiem viss arī nav ļ oti labi, nav garš ī gi un nav augstas kvalitā te, un tas ir visā Krimā , varbū t tas mums protams ir ieradums Ukrainā produkti garš ī gā ki). Pretī gs konjaks(man liekas palenka), vienreiz pamē ģ inā jā m un viss, nolē mā m neriskē t. Un tā viss palika pa vecam, jū ra, saule (mums paveicā s ar laikapstā kļ iem) Mē s daudz ceļ ojā m, lē ts benzī ns ir liels pluss, bet man mazliet nepatika kvalitā te, varbū t viņ š uzpildī ja degvielu nepareizā s benzī ntankos. Aluš ta ir tā da pati kā bija, krastmala ir lakatos, atrakcijā s (valsts cita, bet bardaks un netī rumi tie paš i), cilvē ku daudz, no jū ras nav ne smakas dē ļ restorā niem . Nav skaidrs, kā pē c viņ u ir tik daudz, ja tajā s gandrī z nav neviena cilvē ka.
Un starp citu, par jū ru, jū ra bija netī ra vairā kas dienas, un Aluš tā , kad bija smaka...nu ļ oti nepatī kama.
Tie, kas iepriekš bijuš i Delfī nā , zina, ka turpat netā lu bijis bū vlaukums - aizsalis, kad zaglis Konsols vē lē jies tur bū vē t viesnī cu, tač u to neuzcē la, tā pat kā daudzus citus objektus. Tagad viņ i tur sā kuš i ī rē t mā jokli, dzī vokļ i ir labi, lieli, bet teritorijas vē l nav, visi dodas uz Delfī nu.
Nu, ķ ī nieš u kvartā ls ir netā lu - vilnis joprojā m plaukst, š is infekcijas perē klis, bez kanalizā cijas un civilizā cijas labumiem
.
Ardievu "Delfī ns" labi pavadī jā m laiku ciemos pie jums, bet kad viss beidzas un š oreiz nejutā s komfortabli atpū ta! Varbū t atgriezī simies, bet laikam ne drī z
аватар tourist2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi Dolphin, pā rē jais nav slikti. Veclaiki stā stī ja, ka š ogad cilvē ku tikpat kā nebija (agrā k nebija kur maš ī nu nolikt un lī dz jū rai arī nevarē ja tikt). Bija pieejama autostā vvieta. Daudz istabu slē gtas. Un tie ir numuri, kas tiek izī rē ti, nevis meistara. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Dolphin, pā rē jais nav slikti. Veclaiki stā stī ja, ka š ogad cilvē ku tikpat kā nebija (agrā k nebija kur maš ī nu nolikt un lī dz jū rai arī nevarē ja tikt). Bija pieejama autostā vvieta. Daudz istabu slē gtas. Un tie ir numuri, kas tiek izī rē ti, nevis meistara. Man tas ir milzī gs pluss, bet tiem, kas ī rē , ir skaidrs, ka universā ls skumjas, viņ i pat samazinā ja cenas, bet vienalga, nav cilvē ku. Jā , arī uz prā mja skaidrs, ka cilvē ku maz, prā mis ā tri pagā ja (atceros 2014-2015 siž etus cī ņ as par vietu, gaidī š anas diena)
Kas attiecas uz mani, tad pā rē jais bija izdevies, izgulē jos pietiekami daudz, daudz peldē ju, lasī ju. Mana sieva un meita gaudoja no garlaicī bas, iedeva viņ ā m maš ī nu, tusē jā s Aluš tā (lai gan teica, ka Aluš ta viņ iem nepatī k pā rā k provinciā la pilsē ta), cenas ir daudz augstā kas nekā mums Sanktpē terburgā . Brauksim uz Jaltu, Jalta ir tumsa, netī rī ba, bomž i, krastmala pilna ar bedrē m, viss nesakopts un cilvē ku pū ļ i.
Secinā jums - Krimai vajag vē l 20 gadus, lai panā ktu Soč us, par Turciju (pakalpojumu) pat nerunā š u.
Vairā k nenā ksim, it kā viss kā rtī bā , bet vairs nav interesanti. Viņ i paskatī jā s uz Krimu, atkal nonā ca pie secinā juma, ka liekš ķ ere bū s vē l ilgi, krimieš iem jā iemā cā s bū t draudzī gā kiem un neizlikties, ka viņ i visu ir parā dā , un mē s atbraucā m ar MILZĪ GU naudu, lai iedotu viņ iem š o naudu.
Bet kurš vē las klusu atpū tu ar grā matu, tad jā dodas uz Dolphin (tikai neņ emiet istabu, kur ir rotaļ u laukums un batuts, tur ir ELLE)
аватар jakovleva.fialka
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Krima ir pasakaina vieta, delfī ns tika atrasts internetā , nolē mā m doties. Vieta ir klusa, mierī ga, tī ri ģ imenes atpū ta, miers un klusums. Istabas, mums bija pirmā rinda, ir vienkā rš i lieliskas. Istabā ir VISS un skaists skats uz JŪ RU. … Tomēr ▾ Krima ir pasakaina vieta, delfī ns tika atrasts internetā , nolē mā m doties. Vieta ir klusa, mierī ga, tī ri ģ imenes atpū ta, miers un klusums. Istabas, mums bija pirmā rinda, ir vienkā rš i lieliskas. Istabā ir VISS un skaists skats uz JŪ RU. Jū ra ir skaista, tī ra, silta, maiga. Atpū tas vieta, ģ imenes atpū ta ir lieliska, lai gan bija daudz jaunieš u vecumā no 20-25 gadiem. Daudz zaļ umu un skaistuma. Š ogad mums bija ļ oti laba saimniece, liels paldies par labu uzturē š anos.

Bet pagā juš ajā , 2015. gadā , "uzdū rā mies uz grā bekļ a", bet pirmo reizi tikā m pie Delfī na. Numurs tika rezervē ts š ajā vietnē http://ellingi. com. ua/. Visu nakti lidojā m, atbraucā m, bet nebija neviena, gaidī jā m 2 stundas. Kad ieradā s saimnieki, izrā dī jā s, ka mū su istabā jau kā ds dzī vo. Pagaidi vē lreiz. Tā lā k sveš s vī rietis tika izlikts, man nā cā s izlū gties daiļ o Jū liju, lai iztī ra istabu pē c sveš inieka un jā skatā s uz skā bu seju.
Atkal gaidī jā m, vē l 2 stundas nosē dē jā m lapenē ar koferiem, mums vienkā rš i nepietika spē ka, gā jā m skatī ties, un viņ a aizgā ja ē st un mums pat neko neteica. Viņ as vī rs, tas ir pavisam cits stā sts, katru dienu viņ š mums sekoja un nepā rtraukti kā das nejaukas, tad mā cī ja cept š aš liku, tad taisā m salā tus krieviski - KĀ CŪ KAS, VIŅ A VĀ RDI. Ar š o bā rbekjū par 150 rubļ iem Auchanā viņ š tikai vilcinā jā s, bet pē dē jais piliens bija tad, kad viņ š ar savu atslē gu atvē ra mū su istabu un iegā ja, kad bijā m istabā . TIKAI Š AUSMĪ GI. Un nepā rtraukti nepatī kamas lietas, ī sta Bandera. Š os cilvē kus š ogad nebija patī kami redzē t.

SECINĀ JUMS. Delfī ns ir lieliska vieta, kur atpū sties, klusums, miers, bet rū pī gi pā rdomā jiet, kam jū s dodaties atpū sties, mans padoms. Es neiesaku jums doties uz š iem http://ellingi. com. ua/, un š ogad viņ i beidza savus atpū tniekus, bija ļ oti smieklī gi skatī ties.
аватар roman-37
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Un atkal sveiki visi! Š ogad atgriezā mies pie Dolphin, par ko esam priecī gi. Ja tu noskaņ ojies atpū tai privā tajā sektorā , kad tevi apmierina noteikts attā lums no pilsē tas, tad Delfī ns ir zvaigzne, lai arī bez zvaigznē m : ) Nepietiek Dienvidu krastā ar ē rtā ku privā to sektoru, kur dzī voklim ir sava teritorija un slē gta krastmala ar izeju uz jū ru, savi sauļ oš anā s krē sli pludmalē , vispā r sava pludmale, jū ra-jū ra ir pavisam nepiedienī gi tuvumā. … Tomēr ▾ Un atkal sveiki visi! Š ogad atgriezā mies pie Dolphin, par ko esam priecī gi. Ja tu noskaņ ojies atpū tai privā tajā sektorā , kad tevi apmierina noteikts attā lums no pilsē tas, tad Delfī ns ir zvaigzne, lai arī bez zvaigznē m : )

Nepietiek Dienvidu krastā ar ē rtā ku privā to sektoru, kur dzī voklim ir sava teritorija un slē gta krastmala ar izeju uz jū ru, savi sauļ oš anā s krē sli pludmalē , vispā r sava pludmale, jū ra-jū ra ir pavisam nepiedienī gi tuvumā.

Lai neatkā rtotos daž as detaļ as, 2014. gada brauciena atskaite. Var paskatī ties http://www.turpravda.ua/uc/alushta/Ellingi__Delfin_-h20316-r152601.html (rakstī ju gadu vē lā k, esot atvaļ inā jumā , vispā r datumi sajuka, bet laiks nekā di neietekmē ja galvenā s tē zes).

Viss pā rē jais ir labā k kā rtī bā.

Fons.
Mani pirmie braucieni uz Krimu ar savu topoš o sievu (tad nezinā ju, ka man vē lā k paveiksies labā nozī mē ) nebija saistī ti ar jū ras tuvumu, nebija vajadzī bas. Jalta, Aluš ta, vienkā rš ā ki mā jokļ i, tuvā kas ballī tes, vairā k gultu un ē rtī bas.
Principā viss, kas bija vajadzī gs. Naktsmī tni meklē jā m galvenokā rt pē c draugu ieteikuma vai paš i pē c ieraš anā s. Medusmē nesi nosvinē ja ā rzemē s, un tad pā ris reizes palutinā jā m sevi ar ā rzemju braucieniem, lī dz mū su bija vairā k. Ž eņ uļ a ir mana sportiste, viņ ai ļ oti patī k daž ā das gudras grā matas par uzturu, audzinā š anu un tamlī dzī gi (neveiksmī gi un mē ģ ina mani aizķ ert), tā pē c bē rniem viņ i nolē ma vē l neeksperimentē t un atgriezā s pie ierastā . Un tā arī gā ja, turklā t mums bija jaunā ks bē rns. Tā pē c jau sen nelutinā m sevi ar braucieniem uz jū ru uz ē rtā kiem apstā kļ iem sveš ā s valstī s.

(var apspriest tē mu par ceļ oš anu uz ā rzemē m ar ļ oti maziem bē rniem, bet š ī ir vairā k diskusija par manu sievu, es mē ģ inā ju, godī gi).

Vissvarī gā kais arguments par labu Krimai bija ā rstu ieteikumi, vienam bē rnam bija astmas lē kmes, un Krimā gā ja ļ oti labi.
No divu gadu vecuma viņ i sā ka nest jū nijā uz Krimu, septembrī uz Zatoku.
Pē c 2014. gada , viņ i pat domā ja, ka mazulis ir pā raudzis, tomē r, izlaidot viena gada braucienu uz Dienvidkrastu, daž i simptomi š oziem atsā kā s, tā pē c vasarā bija viennozī mī gs lē mums, ka brauksim, un ja brauksim, tad pie mī ļ otā s Delfī ns.

Plā noš ana.
Nav jā skaidro, ka š obrī d raduš ies vairā ki papildus organizatoriski jautā jumi un gatavoš anā s ieilgusi. No neē rtā tas ir grū tī bas ar apmaksu (maksā jumi neiet cauri), bet es mē dzu ar bē rniem iepriekš pasū tī t, plus nebija garantijas, kā mē s tiksim cauri kontrolpunktiem, pē kš ņ i nesanā ca . Tā pē c nolē mā m pieteikties uz mā jokli, kur neš aubī jā mies par rezultā tu, vienkā rš i neņ ē mā m vē rā sludinā jumus “vientuļ niekiem”. Sā kotnē ji š aubī jā mies, vai pasū tī jums bez garantijā m bū s interesants, tač u viss sanā ca ļ oti ē rti.
Cilvē kiem bija "logs" labā komplektā.4 dienas, cena no tā bija lieliska, un tad viņ i solī ja mums palī dzē t izvē lē ties iespē ju lē nā m visu atlikuš o periodu. Saimnieku palī dzī ba atseviš ķ os plā noš anas jautā jumos bija nenovē rtē jama, nebiju gaidī jusi tā du profesionalitā ti, vē lmi palī dzē t, vienkā rš i cilvē cisku uzmanī bu, ī paš i saprotot tik strī dī ga un maza pasū tī juma kā manē jais ne ī paš o nozī mi.

Ceļ š.
Mums nav tik tā lu, lai tiktu uz Krimu, jautā jums bija kontrolpunktos. Viss noritē ja ā tri, pat nebiju to gaidī jis, protams, sieva ir skaista, bē rni eņ ģ eļ i, un man ir laba gā ze un labs garastā voklis, bet viņ i varē ja mani mocī t ilgā k. Uz personī gā m lietā m ī paš i neskatī jā s, jū nijā visi vē l nebija noguruš i, tā pē c ceļ ojumam visvairā k “IT”.
Saskaņ ā ar viņ u sniegtajiem un svarī gajiem padomiem citiem paskaidroš u, tas var noderē t (lai gan katru reizi situā cija ir atš ķ irī ga):
- ceļ ot ar iekš ē jo pasi, lai gan viņ i paņ ē ma iedegumu.
- paņ ē ma lī dzi bē rnu dzimš anas apliecī bas, bet nederē ja (skaidrs, ka mū su Kinderi ir bez pases)
- mē s vispā r neņ ē mā m pā rtiku un neiesakā m riskē t, tas ir stingri ar to, arī bez cilindriem un degļ iem
- krā pja ar ē diena ū deni ....Viņ i tos paņ ē ma...Es to vienkā rš i nevaru nosaukt par ē dienu. Sieva paņ ē ma savus viltī gos sporta vitamī nus, uztura bagā tinā tā jus un daž ā das gudrī bas, par ko paņ ē ma uztura speciā lista ieteikumu ar zī mogu, ka viņ ai viss ir parā dī ts lietoš anai, nav toksisks un nav nepiecieš amas pā rvadā š anas atļ aujas. Pakas tika slē gtas, nepā rkā pjot hermē tiskumu. Tas nederē ja, jo neskatī jā mies, domā ju, ka bū tu atļ ā vuš i, bet bijā m gatavi visu š o lietu izmest, ja rastos problē mas. Š ie nav visi mirkļ i, kas man ā tri ieš ā vā s galvā , bet mē s daudz runā jā m ar ī paš niekiem pa pastu ar jautā jumiem.

Sveiki, Krima un delfī ns!
Mē s tagad, kā parasti, jū nijā , otrajā pusē , devā mies uz Dienvidkrastu.
Ierodoties mū s sagaidī ja, sī ki pastā stī ja, kā to izdarī t ē rtā k, jo mū su telekomunikā ciju operatori Krimā nestrā dā , mē s bijā m vispā r bez mobilā tā lruņ a. Tā pē c kā rtē jo reizi nopriecā jos, ka vienojos jau iepriekš , un ar tiem, kam tas bija vajadzī gs.
Naktsmī tnes variants pilnī bā atbilda aprakstam vai pat labā k. Manā dzī vē nekad nav bijis tik sī ki aprakstī ts kā š eit. Pirmo reizi es zinā ju visu par mā jokli, kur es dodos. Pirms tam atpū tā mies 3. lī nijā , bija labs kapeikas gabals, bet krietni mazā k. Tagad saskā ros ar lielu variantu 2. blokā , plā nojums un izmē ri tieš ā m forš i, vairā ki balkoni, sanmezgli, milzī ga virtuve, labas istabas, gulta ar sniegbaltu virsmatraci. Vispā r negaidī jā m, par tā du cenu Zatokā.100 metru zonā bija daudz sliktā k un dā rgā k. Skaidrs, ka sauļ oš anā s krē sli, bā rbekjū , pludmale bija kā gaidī ts, labs WI-FI (ļ oti labs, ne kā viesnī cā s), vairā ki kondicionieri, televizori, veļ as maš ī na.
Tieš ā m tī rs un ē rts, jū ra arī divu soļ u attā lumā . Pretenciozajiem "elites" tū ristiem teikš u, ka mū su veļ a NEBIJA balta, dabī ga, krā saina, tī ra, labas kvalitā tes, gludinā ta, bet ne balta. Kam ar š o problē mas galvā - dosvidos uz viesnī cā m, nav ko iet uz privā to sektoru, lai vē lā k te braukā diž oties.

No kā da sajukuma, tā ir nepiecieš amī ba pē c 4 dienā m izvā kties no š ī s laivu mā jas. Liels paldies Natā lijai Borisovnai, kura š ajā s dienā s mums ļ oti palī dzē ja, jo iespē jas pie zvanī tā ja un tieš i ir divas daž ā das pasaules. Mē s redzē jā m daudzas lietas, vismaz mē s neredzē jā m labā ku laivu mā ju par Natā liju Borisovnu, bet tomē r mē s izvē lē jā mies labā ko variantu no viņ as draugiem, arī ar atlaidi. Atpū š oties daudz runā jā mies ar saimnieci, nezinu, kā , saskaroties ar daudziem bodž iem, izdodas saglabā t tā du attieksmi. Vē lreiz liels paldies gan par organizē š anu, gan par izmitinā š anu! Ja viss izdosies, tad nā kamgad tikai TEV!
Apskatī jā m arī vairā kus citus apartamentus no saimnieces, tie ir mazā ki, bet ne mazā k labi, tā pē c, kamē r esam č etri, der arī mazā ki varianti, galvenais, ka divistabu.

Uzturs.
Š ajā brī dī pā rlieku nav jā kavē jas, jo tie, kas ar normā lu uztveri dodas privā tajā sektorā ar savu virtuvi laivu novietnē , prom no pilsē tas, ir skaidrs, ka cilvē ki pā rsvarā gatavo paš i. Tā pē c “uzturā ” lieku 10 punktus, gatavoju labi un ļ oti daudz. Ī paš i zivis uz grila un bā rbekjū . Un, ja jū s pats noķ erat š o zivi, tad arī tagad rakstu un mana apetī te ir izspē lē ta (bet naktī tas nav iespē jams! ).
Man ļ oti patī k makš ķ erē t, vienojos ar vairā kiem saimniekiem tieš i Dolphinā , gā ju makš ķ erē t reizi 3 dienā s. Citreiz biež ā k, citreiz retā k, jo ir smalkumi, kad labā k kož.
Dolphin ir kafejnī ca, kaut arī ā rē ji primitī va, bet jū ras veltes ir labas, un tā pē c, ja vajadzē ja, mē s iegriezā mies.
Starp citu, uz cenu rē ķ ina tā s nav iepriecinoš as, kā kafejnī cā pilsē tā . Te viens tū rists salī dzinā ja ar Vstrecha restorā nu, nezinu kā tā das lietas var salī dzinā t. Labā kais restorā ns Aluš tā un vienkā rš a kafejnī ca ā rpus pilsē tas, es nezinu. Starp citu, Aluš tas “Satikš anā s” risoto man nepatika, negarš oja nekā , un ja salī dzina pā rē jos ē dienus ar manu dzimto pilsē tu restorā nos, tad vispā r nekas ī paš s, varbū t Aluš tai. , Jā . Visu neizmē ģ inā ju, pā ris reizes biju “Sapulcē ”, bet “estē tisko prieku” neatceros.

Ja piens kā dam ir svarī gs, tā , protams, ir slikta situā cija. Es nezinu, kā veikalos var pā rdot tik briesmī gu kefī ru, biezpienu, krē jumu. Tā du netī rī bu iepriekš nebiju ē dusi, mē ģ inā ju daž ā dus zī molus, visos lielveikalos - netī rī bas. Mums piens uzturā ir ļ oti svarī gs, tā pē c cietā m.
Pā ris reizes pē c Natā lijas Borisovnas ieteikuma man izdevā s nopirkt mā jā s gatavotu pienu no privā ta tirgotā ja, viņ š delfī nam atnes “savē jo”, ž ē l, ka ne biež i un nedaudz. Lū k, no tā sanā ca labs biezpiens, un graudaugi, kas pagatavoti ar pienu, ir patieš ā m garš ī gi.
Desu cienī tā jiem arī kvalitā tes maz, no sievas slepus nopirku vā rī tu vā rī tu gaļ u, izvē lē jos (gribē ju okroshka), jo tas ir tualetes papī rs, klā jā s kā rtā s, lai gan par balika vai jamon cenu plkst. mū su vieta. Galu galā viņ i to darī ja ar vistas krū tiņ u - es iesaku (un veselī gā k un garš ī gā k).
Gaļ u ņ ē ma uz š aš liku tirdziņ ā pilsē tā (cenas gan 2-3 reizes augstā kas nekā pie mums, bet ko darī t), krū tiņ a un vista ir adekvā tā kas cenā , pirka galvenokā rt lielveikalos.

Atpū ta.
Š oreiz mē s paš i apskatī jā m Dolphin solā rija augstā ko lī meni. Pē c Zatokas man ļ oti pietrū ka Dienvidu krasta skati, tie ir krā š ņ i!
Skatu solā rijs ir ē rti izvietots, š ogad uztaisī ja arī nojumi, tā pē c romantiski, cilvē ku nemaz nav, tā pat kā meistars atpū tā s. Es neredzu problē mu ar Dolphin pludmali, jo tā das nav. Katram ir savi sauļ oš anā s krē sli, cilvē ku nav tik daudz, solā rijs visu mū su atvaļ inā jumu bija gandrī z tukš s, visi stā vi ir gandrī z tukš i. Arī uz oļ iem vienmē r bija vietas. Protams, cilvē ku ir vairā k nekā.2014. gadā , bet mums bija ē rti, tā pē c ekskursijas darbojā s tieš i bā zē . Pē c saimnieces ieteikuma devā mies Jeep safari. Agrā k man tas asociē jā s ar ekstrē miem braucieniem, kas ar bē rniem ir lieki, bet sanā ca pavisam savā dā k, tikā m rū pī gi vadā ti pa skaistā m vietā m, bē rni bija sajū smā un arī mē s.

Jū nija beigā s tika uzstā dī ti bezmaksas batuti un izveidots rotaļ u laukums, tā pē c bē rniem tas patika.
Tā kā galvenā doma bija palī dzē t ā rstiem "izrā dī ties pareizi", ka vietē jais klimats palī dz mazajam no astmas, vakaros staigā jā m pa krastmalu Delfī nā . Bē rni bija nikni 2-3 stundas pirms gulē tieš anas (mana pirmā s lī nijas simpā tija). Reizē m viņ i ņ ē ma lī dzi vī nu uz sauļ oš anā s krē sliem un, pieskatot savas "molekulas", nedaudz iedzē ra. Nu vismaz mana sieva pieņ em vī nu nelielos daudzumos, ž ē l, ka Krimā daudzi labi punkti ir aizvē rti. Viņ i arī trenē jā s ieš ana mež ā virs delfī na. Nevajag domā t, ka ir ē rti, maigi celiņ i, bet tomē r ne netī ra pilsē ta ar maš ī nā m, bet gan skujkoku mež s. Atradā m daudzas vietas, kur cilvē ki rī ko grila pulcē š anos, bet gā jā m tikai kā jā m, lai mazie varē tu vairā k elpot. Ir arī mā jas paslē ptas no sveš u cilvē ku acī m, tā pē c bija interesanti uzkā pt, ž ē l, ja tā s kā dreiz uzceļ as.

Mā joklis.
Ir sadaļ a ī paš i “apdā vinā tu” tū ristu, kuri augustā vē las ī rē t ekonomiku uz č etriem, lai viņ iem tur bū tu super apstā kļ i. Jau iepriekš rakstī ju, ka mantkā rī gais maksā divreiz, un vienmē r kā ds maksā . Vē l ir gudri cilvē ki, kas te ī rē lapenes, ko no tā m ņ emt. Pē c maniem novē rojumiem, Dolphin ir lielas laivu novietnes, kas ir ļ oti ekonomiskas, vecas un skumjas. Tā pē c š ī produkta cena ir atš ķ irī ga. Tač u mā jkalpotā jus tautā galvenokā rt dē vē par paš us pirmos stā vus, "garā ž ā m". Ir vairā ki tirgotā ji, kuri tos pat sauc par komplektiem. Tā tad, ja fotoattē lā redzat vienu istabu, kurā vienlaikus ir virtuve un labierī cī bas, un š ī ir visa istaba, tad š ī nav "suite" numurs. Tas nenozī mē , ka ekonomika ir slikta, tā vienkā rš i nav greznī ba, tas arī viss, ekonomiskajā m brī vdienā m ir savi trū kumi.

Š ogad mū su uzņ ē mumā ienā ca ā rzemju lī gumi un auga ģ imenes budž ets, tā pē c nedomā jā m par ekonomiju, bet jā domā , kā pē c viens ir lē tā ks par otru.
Sezonas sā kums mums ir optimā ls, zaļ umi vē l svaigi, un gaiss tī rā ks un jū ra, un cena priecē . Tā tad atpū tnieku problē mas pī ķ a sezonā mū s ī paš i nesatrauc, labā k ir doties atvaļ inā jumā jū nijā un septembrī (tas ir, divas reizes), nekā vienu reizi par š o budž etu augustā.
Mē s tā arī darā m, ž ē l, ka pagā juš ajā gadā gā jā m tikai septembrī , bet tad bija grū tā k ar finansē m.

Atgriezī simies pie ekonomikas.
Diviem, varbū t trim, nav tik slikti, lai krā tu naudu, piemē ram, mammai ar bē rnu vai vecmā miņ ai ar mazbē rniem visu vasaru, greznī ba bū s dā rga. Un tā jū s saņ emat jū ras krastu, virtuvi, ē rtī bas, gaisa kondicionieri, TV kastī ti, pludmali par adekvā tu cenu. Vienkā rš i š ajā gadī jumā nevajag sev zī mē t super-duper greznī bu. Vai tad maksā vairā k naudas. Protams, es personī gi savu sievu uz tā du ekonomiku neņ emš u, bet bija doma vecmammu ar vienu bē rnu aizsū tī t uz ilgā ku laiku (ak, ja viņ a piekrita, sasodī ts... ), tad apsveru š ā du iespē ju. ekonomika.
Kā pē c ne, labā k ļ aujiet viņ iem atpū sties nevis 2 nedē ļ as, bet 4.

Apskatī jā m saimnieces vairā kā s ē kā s, mazā kā s bija pirmajā rindā , nebija pat skapja, nederē ja, bet manē jā tā bija iezī me. Man tas nav vajadzī gs, kā pē c tur ir peldbikses ar š ortiem, un manai sievai viss ir svarī gs plauktos, turklā t tur mū ž ī gi ir viņ as burkas ar visā dā m noderī gā m lietā m. Arī otrajā rindā nesaskatī ja lielas mā jkalpotā ju iespē jas, optimā lā kā ir 3. lī nija (biež ā k ir pagarinā jumi), un 4. . Tā nu pā rsteigš u daž as no “elitā rajā m Viktorijā m” š eit, ka tikai 4. saskā rā s ar tik augstiem griestiem, istabā s uzkā pa divi dī vā ni un garderobe, kas pie saimniecē m zemā k nav novē rots. Labā kajā gadī jumā dī vā ns un krē sls, pakaramais vē l mazs, tas arī viss korpuss. Kopumā mā jokļ a izmē rs bū s saistī ts ar maka izmē ru, kā arī tā kvalitā ti. Man labā k patī k atpū sties ar sievu tikai divistabu dzī vokļ os, atvaļ inā jumā bē rniem vajadzē tu bū t atseviš ķ i, tā pē c zemā sezona ir mans draugs jau daudzus gadus.
Stulbā tū rista sindroms jeb Derevcovas sindroms.
Es savā pirmajā recenzijā daudz rakstī ju par to, kas ir Delfī ns, bet tad joprojā m ir gudri cilvē ki, kuri kliedz, ka viņ iem ir liela kafejnī cu izvē le, pilsē tas centrs, sauc š ī s laivu novietnes par viesnī cā m, viņ i redz administratorus (kas neeksistē ), dodieties uz Dolphin, tad viņ i sadusmo un saka, ka "lasa atsauksmes". Viņ i neko nelasī ja, pat ja viņ i nesaprata, kā da veida vieta tā ir, un ka viņ iem nav jā dodas uz privā to sektoru, lai saņ emtu pakalpojumu. Vē lreiz apstiprinu, ka mums personī gi pā rē jā ir svarī gi, lai bū tu tuvu jū rai, tā s tī rī bai, svarī gi paš iem gatavot ē st, labi dzī ves apstā kļ i un izdevī ba. Š ogad jū nijā mū su atvaļ inā jums Krimā (maksā jot par izmitinā š anu) nebija dā rgā ks kā septembrī Zatokā , tikai Dolphin apstā kļ i ir labā ki (ekonomiku neņ emam).
Ja nepiecieš ams ī paš i elitā rs serviss jū ras krastā , baltas gultas, motora pā rsegi - halā ti, tad reiziniet cenu ar 2, un ja esat 4-6 cilvē ki, tad ar 3 - 4 un dodieties uz citu vietu, "Hellas", vai lī dzī gi. Te piekrī tu arī citiem viedokļ iem, kas iet augstā k no jū ras, uz kalniem - lai ir lē tā k un labā k. Un tā , lai sezonas kulminā cijā bū tu lē ti, plaš i un kvalitatī vi ar jū ru zem deguna - labi, tā nenotiek, vismaz Krimas kū rortos un arī Zatokā.
Esam mazi “izaug, kļ ū sti stiprā ks”, tad sveiks beidzot tā lu ā rzemē s! Tikmē r nav slikti, nesū dzamies, tikai labi padomā jam, pirms kaut kur dodamies.

P. S. Ž ē l, ka atradu daž as bildes, tikai nepaņ ē mu lī dzi, tā s tik nejauš i gulē ja. Š eit ir 2016. gada jū nijs. Cik ā tri skrien laiks, ahhhh.
Набережная, солярий (на фото только задняя часть), еще спереди есть площадка большая. Набережная Зона отдыха Батуты Галечная зона морская море-море С бун есть лесенки удобные, по правую руку солярий и большая зона с шезлонгами, обычно у всех свои есть шезлонги, платить не нужно (мелочь, а приятно) начало площадки с шезлонгами
аватар dereviktoriya21
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nolē ma š ogad atpū sties Krimā . Tur atpū tā mies pirms 2 gadiem Aluš tā , mums ļ oti patika. Ilgi pirms svē tkiem sā ka uzņ emt vietu. Atkal apstā jā mies pie Aluš tas. Internetā uzgā ju izcilas atsauksmes par laivu novietnē m "Delfī ns". … Tomēr ▾ Nolē ma š ogad atpū sties Krimā . Tur atpū tā mies pirms 2 gadiem Aluš tā , mums ļ oti patika. Ilgi pirms svē tkiem sā ka uzņ emt vietu. Atkal apstā jā mies pie Aluš tas. Internetā uzgā ju izcilas atsauksmes par laivu novietnē m "Delfī ns". Uzrakstī ja. Izvē lē jā mies istabu 4. lī nijā.1. stā vā , kā jau ar bē rniem. Saimniece Natā lija Borisovna nosū tī ja detalizē tu aprakstu, fotoattē lu, diagrammu. Š ķ iet nekas....Attā lums 4 km no Aluš tas, ejot gar krastu 30 minū tes lī dz Aluš tas centrā lajai krastmalai, ē rta autostā vvieta, vieta š aš likam. . . (kā rakstī ja Natā lija B. ). Istaba divos lī meņ os, otrajā lī menī ir pilnvē rtī ga guļ amvieta....Reā li: ieradā mies vē lu, 1 naktī , satikā m NB, maš ī nai nebija vietas, nā cā s atstā t. citā lī nijā . Vietas ļ oti maz, izbrauc knapi 2 maš ī nas. Mē s iegā jā m istabā , apmē ram kā bildē , bet viss ir ļ oti pā rpildī ts. Pliks mums parā dī ja, kur atrodas pludmale, kafejnī ca, veikals - naktī . Pilnī ga tumsa, neviena lukturī š a. Pludmale ir ļ oti maza daudzā m naktsmī tnē m. NB prasī ja pilnu samaksu, pusč etros no rī ta, nebija iespē jas pagaidī t lī dz rī tdienai....Kad palū dzu pagaidī t lī dz rī tdienai, jo. mums nepatika, bet 2 dienas jau bija samaksā ts, NB nevienam nepiekrita. Apmetā s. Sā kā m iekā rtoties. Gultas veļ a ir tī ra, bet viss vecs, kad 2 dī vā ni tika pā rvietoti atseviš ķ i, nebija iespē jams iekļ ū t tualetē . Lai uzkā ptu uz otro lī meni ir vajadzī gas kā pnes, parastas milzī gas metā la kā pnes, protams, ka nevar nolikt ar dī vā nu atseviš ķ i.... Tualete ar duš as kabī ni nevar stumt, virtuves zona ir ļ oti mazs un netī rs, ē damistaba atrodas tieš i blakus tualetei, gaisa kondicionieris ir uzstā dī ts tieš i pretī gultā m, tā s. neieslē dziet naktī . Pā rnakš ņ ojā m un no rī ta devā mies uz pludmali. Ļ oti, ļ oti mazs. Teritorija ļ oti netī ra, nav pieslē guma, grila zona ir kaut kur pie jū ras. Telpas priekš ā vispā r nav vietas, atver durvis un tad maš ī nas aizbrauc, jo stā vē t vienā rindā . Pat veļ as ž ā vē tā jam nav kur likt, tieš i uz ceļ a un stā v. Ī sā k sakot, mums tas nemaz nepatika. Dabiski lī dz Aluš tai gar krastu nestaigā t kā jā m, ar auto lī dz Aluš tai 10-15 minū tes. uz briesmī ga ceļ a. Teritorijā ir veikals ar satriecoš ā m cenā m un niecī gu izvē li, viena apš aubā ma izskata kafejnī ca. Kopumā mē s nolē mā m doties prom. Zvanī ju uz NB, ka braucam prom, lai atdod naudu. Viņ a atnā ca un nometa naudu uz grī das. . . it kā mē s viņ u pievī lā m un viņ a zaudē ja savu peļ ņ u. Depozī tu viņ a neatdeva un visu vē l nav atdevusi, it kā par morā lo kaitē jumu. Varbū t pirmā rinda un nekā , bet....
Sazvanī jā m viesu namu "Krasnaya Polyana", kur pirms 2 gadiem atpū tā mies un devā mies uz turieni. Aluš tas centrā , 7 minū š u attā lumā no jū ras, lieliski apstā kļ i, brī niš ķ ī gi saimnieki! ! ! Ļ oti nož ē lojā m, ka uzreiz nedevā mies uz turieni, nolē mā m dzī vot paš ā jū ras krastā . Bet labi, ka viss beidzā s labi un lieliski atpū tā mies !! ! ! Visu labu garastā vokli un atpū tu!! ! !
аватар gramotei77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
(Daudz bukofa - par to, kā tas ir!! ! ) Mums bija ģ imenes brī vdienas kooperatī vā Dolphin no 07.10. 2016 lī dz 21.07. 201.35. kabinetā , kas atrodas pirmajā rindā . Atrada vietu vienā no vietnē m. Ir arī administratores Natā lijas Medvedevas numurs. … Tomēr ▾ (Daudz bukofa - par to, kā tas ir!! ! )
Mums bija ģ imenes brī vdienas kooperatī vā Dolphin no 07.10. 2016 lī dz 21.07. 201.35. kabinetā , kas atrodas pirmajā rindā . Atrada vietu vienā no vietnē m. Ir arī administratores Natā lijas Medvedevas numurs. Es rezervē ju atvaļ inā jumu caur viņ u. Maksa 4300? dienā . Tika piedā vā tas daudzas istabiņ as, bet gribē ju pirmo rindu, tā pē c apmetos uz numuru 35. Skaitlis diezgan labs, bet ir daž i mī nusi (nu kur nav). Kad mē s pā rrunā jā m uzturē š anā s nosacī jumus, bija daž as prasī bas attiecī bā uz istabu un apkalpoš anu. Vajadzē ja vismaz divas istabas, jo bē rns jau ir pietiekami liels (14 gadi), tualete, duš a, kondicionieris, vē lams wifi, veļ asmaš ī na (pludmales un ikdienas apģ ē rbu mazgā š anai), gultas veļ as maiņ a un dvieļ i.
Saskaņ ā ar š ī m vienkā rš ajā m prasī bā m nā ca tieš i skaitlis 35.
Natā lija Medvedeva solī ja, ka tas viss tiks izdarī ts un mums tas noteikti patiks.
Istabā tieš ā m bija trī s istabas, duš a, tualete, veļ as maš ī na, virtuve ar visu nepiecieš amo, ieskaitot mikroviļ ņ u krā sni (nebija trauku mazgā jamā s maš ī nas). Karstais ū dens no katla, bet tas ir 200 litri, tā pē c ar karsto ū deni vispā r nebija nekā du problē mu. Mā jas priekš ā ar atseviš ķ u ieeju, kurā dzī vojā m milzī ga veranda (atseviš ķ a cieņ a pret to) verandā ir bā rbekjū ar personī gajā m mantā m, stikla galds ar lietussargu un trī s krē sli. Nu, kā di seš i sauļ oš anā s krē sli. Kopumā viss ir labi. Tiesa, seifa istabā nav, tā pē c administrā cija par Jū su naudas un dokumentu nozaudē š anu, nedod Dievs, nav atbildī ga.
Bet, kā jau teicu, bija daž i mī nusi.
Es arī par viņ iem rakstī š u. Tā tad - viss, kas jums nepiecieš ams, lai administrators (Natā lija Medvedeva) atnā ktu un saņ emtu samaksu par jū su uzturē š anā s laiku pirmajā atpū tas dienā . Viņ a tev neko nedarī s. Ar daž ā diem ieganstiem, bet negaidiet, ka viņ i nomainī s jū su veļ u vai nā ks salabot jū su bojā to Wi-Fi. Apkalpoš ana ir problē ma! ! ! Nepatikš anas ir sliktas! ! ! Vē l viens tā ds mazs "pā rsteigums" blakus kafejnī cas numuram. Tas ir trī s metru attā lumā . Sagatavojieties dū mu un š ansona smakā m zem fona celiņ iem. Bet viņ i gatavo diezgan labi un neteiktu, ka tas ir ļ oti dā rgi. Tiesa, ja salī dzina ar Aluš tas Ļ eņ ina 2 kafejnī cu "Meeting", cena ir aptuveni tā da pati, bet "Sapulcē " es piedzī voju gastronomisku orgasmu, bet š eit tas nav slikti.
Nā kamais olī tis dā rzā "Delfī ns" - blakus telpai un blakus kafejnī cai ir sabiedriskā tualete. Pa dienu lielas nepatikš anas nesagā dā , bet vakarā ambra iespaidī ga. Vē ja roze tā da, ka smaka pat kafejnī cā . Tā pē c vakariņ ojiet Aluš tā vai kur citur. Un administrā cija par š o sī kumu neliekas.
Kā rtē jais pā rmetums Natā lijai Medvedevai - 4 dienas viņ š mē ģ inā ja iedzī t automaš ī nu kooperatī va stā vvietā . Cieņ a pret aizsargiem - bez piespē les neielaida. Bet Natā lija Medvedeva man nekad neiedeva caurlaidi uz kooperatī va teritoriju, neskatoties uz solī jumiem.
Nu, maza oļ u pludmale. Lai gan tas droš i vien mani netraucē ja. Adlerā pludmalē ir vairā k - jū s nevarat izspiesties, bet š eit kopumā tas nav nekas. Plus par pludmali. Turklā t pa eju ū denī bija iespē jams iekļ ū t.
Nu, visvairā k tā du nosē dumu ir tad, kad tiesu izpildī tā ji kā dā no istabā m uzlauza kā dai atpū tnieku ģ imenei ā rdurvis. Š ķ iet, ka kā dam tas traucē ja. Tā pē c viņ i dzī voja aiz priekš kara, nevis durvī m. Tas š ķ iet sī kums, bet nepatī kams.
Ciemats ar nosaukumu "Delfī ns" ir diezgan apjomī gs un mā jas ir kā rtī bā , bet, ja vē laties apbrī not jū ru, tad bū siet pirmajā lī nijā , pretē jā gadī jumā jū s domā jat par kaimiņ u mā ju sienā m un jumtiem.
Secinā jums: Es š eit vairs neieš u. Man nepatika, kā solī ja Natā lija Medvedeva.
аватар zolotoi1966
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Vē los nedaudz pastā stī t par pā rē jo. Nolē mā m š ogad atpū sties Krimā un sā kā m meklē t, kur, izvē le krita uz Kooperatī vā s laivu novietnē m "Delfī ns" Aluš ta. Mē s ieraudzī jā m Natā lijas Medvedevas tā lruņ a numuru 89788169943 (viber) un sazvanī jā mies. … Tomēr ▾ Sveiki! Vē los nedaudz pastā stī t par pā rē jo. Nolē mā m š ogad atpū sties Krimā un sā kā m meklē t, kur, izvē le krita uz Kooperatī vā s laivu novietnē m "Delfī ns" Aluš ta. Mē s ieraudzī jā m Natā lijas Medvedevas tā lruņ a numuru 89788169943 (viber) un sazvanī jā mies. Sarunu laikā viņ a mums atsū tī ja daudz fotogrā fiju no istabā m un mē s izvē lē jā mies ceturto korpusu piektajā stā vā . (bildē visas istabas atbilst cipariem bez krā pš anā s) Atpū tā mies trī s cilvē ku ģ imene. Ierodoties kooperatī vā s laivu novietnē s "Delfī ns" mū s sagaidī ja labsirdī ga, dzī vespriecī ga, viesmī lī ga un vienkā rš i labs cilvē ks Natā lija Medvedeva. Viņ a palī dzē ja nest mantas un parā dī ja, kur tā s atrodas. Istaba tī ra, divas istabas ar lielu balkonu, istabā ir sava virtuve ar piederumiem (el plī ts, elektriskā tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, trauki. ) Tualete un duš a ir tī ra, ir dvieļ i un viss nepiecieš amais. Internets telpā darbojas labi. Skats uz jū ru ir lielisks. Lī dz jū rai doties 4 minū tes lē nā m. Pludmale nav liela oļ u, daudz sauļ oš anā s krē slu, divas divlī meņ u nojumes pludmalē , veikals un kafejnī ca. Lī dz Aluš tai ar auto septiņ as minū tes gar piekrasti, apmē ram 25 minū tes. Ellingu teritorijā ir daudz zaļ umu un ziedu. . Kopumā lieliski atpū tā mies. Vē lreiz paldies Nataš a. Ar cieņ u Genā dijs Svetlana un Dima
аватар Larisa.lebedeva
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Larisa (Jekaterinburga) 2016. gada jū lijs, Dmitrija dzī vokļ i, korpuss 8-23. lieliski apstā kļ i, pilns sadzī ves tehnikas un aprī kojuma komplekts. Tī ra veļ a, daudz gaismas un ē rti izvietoti gaisa kondicionieri. Man nobira asara, kad zā lē uz plaukta atradu jaunu lietusmē teli un automaš ī nas aptieciņ u. … Tomēr ▾ Larisa (Jekaterinburga)
2016. gada jū lijs, Dmitrija dzī vokļ i, korpuss 8-23. lieliski apstā kļ i, pilns sadzī ves tehnikas un aprī kojuma komplekts. Tī ra veļ a, daudz gaismas un ē rti izvietoti gaisa kondicionieri. Man nobira asara, kad zā lē uz plaukta atradu jaunu lietusmē teli un automaš ī nas aptieciņ u. Trauki, virtuves piederumi – vairā k nekā pietiekami. Labi padarī ts! Paldies! Bet ir viens liels BET: kaimiņ i, ī paš nieki, kuri neizī rē savas istabas, bet paš i izmanto, viesus neuzskata par cilvē kiem. Kas jebkurā gadī jumā tiek viennozī mī gi atgā dinā ts. Tu š eit neesi neviens un rī t tu lidosi prom no š ejienes. Zem mums vectē vs alkoholiķ a T-kreklā grilē ja kebabus, dedzinā ja ugunskuru, smē ķ ē ja mū su guļ amistabā , uz godī gu piebildi (visur ir paziņ ojumi, ka visā teritorijā aizliegts dedzinā t, smē ķ ē t un cept un grilē t) barga atbilde. un pilnī ga ignorē š ana. Esmu mā jā s. Es daru, ko gribu. Aizveriet logu vai izejiet no š ejienes. Kā pē c tad jū su noteikumi, dā rgie ī paš nieki? Vai NEIESPĒ JAMI - tas ir tikai viesiem, bet "saimniekiem" viss pa vecam - var, jo viņ iem ir tiesī bas bū t cū kā m mā jā s. Vera Vasiļ jevna tika izsaukta palī gā . Ko viņ a darī s? Viņ i ir mā jā s. Nā kamais - dzē riens, kliegš ana, dejas, kliegš ana. Kā da droš ī ba? Kā di noteikumi? Kam tie paredzē ti? Bā c visiem, es esmu mā jā s! Ļ oti ļ oti ž ē l. Tā bija lieliska pieredze, mē s ieteiktu ikvienam un apmeklē t vē lreiz. Bet atturē simies. Paldies Dmitrijam par viesmī lī bu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums silchenko_ei
Vai makšķernieki no rītiem pārdod savu lomu laivu novietnēs? Ja jā, tad kur tieši un kurā laikā?
8 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Zeka.1980
Madhouse, trešajā dienā viņi nolika Det rotaļu laukumu tieši mūsu durvju priekšā! Kliedz, čīkst no 9-21, bez pārtraukuma, kāda necieņa? Batuti un Slaidi nav laboti, ko jūs gaidāt??? Negadījums? Neviens bērnus neskatās!
8 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 17 atbildes
iemiesojums zolot25
augusta sākumā dosimies atpūsties uz Krimu, bet ne reizi neesam bijuši Elling Dolphin. Es nevēlos iepriekš rezervēt vietu, jo. Mēs nezinām, kur atrodas telpas. Bez rezervācijas ir iespēja apmesties labā istabiņā ar skaistu panorāmu uz jūru. Kuru līniju labāk izvēlēties un kuru grīdu? Mēs ejam kopā
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums asolomeina
Ekonomiku vēlējās divi pieaugušie un trīs bērni
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums klenovei-pavel
palīdzēt ar izvēli no 12. jūnija līdz 21. jūnijam esam četri (divi bērni līdz 3 gadiem) [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums patsora
‹ Viesnīca Ellingi Delfin 1*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Эллинги «Дельфин» состоят из частных строений, которые расположены на своей обустроенной территории с небольшой уютной набережной (лавочки/фонтаны/магазин/кафе/киоски/зоны для отдыха).

Территория охраняемая, въезд по пропускам.

Пляж бесплатный.

Atrašanās vieta На берегу Черного моря в экологически чистой зоне в 4 км на восток от Алушты. До центра и центральной набережной Алушты 10-15 минут на автомобиле/такси/маршрутке или 35 минут по берегу моря пешком.
Pludmales apraksts Пляжная зона состоит из своего обустроенного бесплатного галечного пляжа в 5-40 метрах от эллингов (в зависимости от линии), оборудованным большим солярием в 3 яруса и бесплатными беседками для загара с навесами и лестничным спуском в море.
  • 1. rinda
  • 2. rinda
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi
Viesnīcā

Продуктово–хозяйственный магазин, киоски, кафе (с комплексным питанием), медпункт, автостоянка, экскурсии, парикмахерская, заказ такси с возможностью трансфера(платно).

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
  • jahtu pietauvošanās
Bērniem Прокат детских кроваток и стульчиков для кормления.
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Рыбалка, дайвинг, морские прогулки, экскурсии «Джип-сафари», катание на водном мотоцикле, банане. Услуги массажиста, водные развлечения, экскурсии. Возможность рыбалки, пикника с шашлыком.
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Кооператив имеет 4 линии и состоит из 8-ми зданий/блоков в 4 – 6 этажей. Каждый блок состоит из частных эллингов, некоторые из них предоставляются для аренды и отдыха. Номера от однокомнатных студий, до четырехкомнатных двухэтажных. Наличие вида на море, планировка, оснащенность и комплектация номеров индивидуальна для каждого эллинга, и ее нужно уточнять. Вода горячая/холодная постоянно.

Istabās

У владельцев по телефону: +797-88-53-01-78, или +7978-047-26-03 (VIBER).

1, 2, 3, 4-х комнатные эллинги уровня «Люкс», «Улучшенный стандарт» и «Стандарт».

Возможное размещение в эллингах от 3-х до 14 человек (четырехкомнатные двухэтажные апартаменты).

Во всех вариантах есть:

Wi-Fi, пляж и шезлонги, мангал и шампура, спутниковое ТВ, кондиционеры, все удобства, оборудованные посудой и современной техникой кухни (плита, холодильник, микроволновка), утюг, фен, вода горячая/холодная постоянно, в 90% вариантов стиральные машинки или бесплатная стирка. В люксах большие обустроенные для отдыха балконы. Имеются предложения с видом на море, Алушту, Медведь-Гору.

В каждом варианте есть постельное белье, полотенца, подушки, одеяла, все необходимое для самостоятельной уборки и приготовления пищи.

У владельцев по телефону Киевстар +38 067 539-13-30 (Юлия) одно-, полутора-, двухкомнатные номера на первой линии с панорамным видом на море: справа Медведь-гора (Аю-даг) в Гурзуфе, Алушта, слева мыс Меганом в Судаке. До моря от 5 до 30 метров в зависимости от номера. Вместимость от 2 до 6 человек.

Все номера оснащены мебелью и техникой: кондиционерами, телевизорами, утюгами, фенами, кухнями/кухонными блоками с холодильником, микроволновой печью, электроплитой, посудой. Постельное белье, полотенца выдаются. В двухкомнатных номерах большие меблированные лоджии с панорамным видом на море, стиральные машины. Горячая и холодная вода постоянно.

Также предоставляются крытые меблированные беседки с панорамным видом на море, площадки для загорания у кромки воды.

У владельцев по телефону +38 (050) 9691593, +38 (050) 2488517, несколько отдельных эллингов. Каждый эллинг предназначается для одной или двух семей. В каждом эллинге 2-3 комнаты. Количество мест в одном эллинге составляет 5 чел. Расстояние до воды составляет 40 м.

Каждый эллинг состоит из одного этажа, двух отдельных комнат, кухни, санузла (душ кабинка, умывальник, туалет) и прихожей. В комнатах 2 и 3 спальных места. В комнате телевизор, спутниковое ТВ, кондиционер. В кухне холодильник, электрическая плита, электрический чайник, микроволновая печь, полный набор необходимой посуды, электрический бойлер. Из комнат открывается вид на море. Перед входом в эллинг находится балкон-терасса с видом на гору Демерджи. На террасе находится стол и стулья для отдыха под навесом от солнца. Постельное белье выдаётся в полном комплекте и меняется каждые 7 дней.

Питание не предоставляется. Гости готовят сами на оборудованной кухне или питаются в столовой или кафе на территории кооператива. Услуги трансфера из Симферополя с ж/д вокзала или с аэропорта, экскурсионные поездки на легковом автомобиле или на микроавтобусе с гидом-экскурсоводом.

Adrese Крым, г. Алушта, Судакское шоссе, 4-й км, кооператив "Дельфин"
Tālruņi: +7 (978)-853-01-78
+7 (978) 047-26-03 (VIBER)
[email protected]
http://alushta-elling.at.ua
Tīmekļa vietne: Ellingi Delfin
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Отель располагается на 2-й пляжной линии. Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный галечный пляж. На пляже есть зонтики (бесплатно). Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).