Ludmila 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 100 metru attālumā no jūras, netālu no gleznainā parka.Vairāk →
аватар yamarjana
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesu namā Ludmila atpū tā mies 2022. gada jū lijā . Ko lai saka, labā kā viesnī ca, par kuru var sapņ ot. Atraš anā s vieta š ika, blakus trolejbusu aplis, miniatū rs parks, panorā mas rats. Apbraucat viesnī cas stū ri - un krastmalu, ir trī s ē dnī cas, ē dienkarte ir milzī ga, daudzveidī ga - gaļ a, zivis, salā ti, uzkodas, graudaugi, zupas. … Tomēr ▾ Viesu namā Ludmila atpū tā mies 2022. gada jū lijā . Ko lai saka, labā kā viesnī ca, par kuru var sapņ ot. Atraš anā s vieta š ika, blakus trolejbusu aplis, miniatū rs parks, panorā mas rats. Apbraucat viesnī cas stū ri - un krastmalu, ir trī s ē dnī cas, ē dienkarte ir milzī ga, daudzveidī ga - gaļ a, zivis, salā ti, uzkodas, graudaugi, zupas. Netā lu no krā na vī ns. Tu dodies uz rotondu, kur puiš i izdala vizī tkartes dž ipu tū rē m. Es iesaku doties atvaļ inā juma sā kumā , lai uzlā dē tu emocijas lī dz atvaļ inā juma beigā m)) Tiem, kas vecā ki par 35-40, iesaku vakarā doties uz Krimas restorā nu. Tas atrodas krastmalā , ja ejat no viesnī cas pa kreisi un nedaudz tā lā k par Rotondu. Labs garastā voklis garantē ts! Apburoš as ir meitenes un puiš a dzī vī gā s balsis, kuri tur dzied visdaž ā dā kos hitus. Virtuve ir garš ī ga un lē ta.
Un arī jautras dejas ieslē dz gan restorā na apmeklē tā jus, gan atpū tniekus, kas iet garā m)) Mē s devā mies uz pludmali, kas sā kas no rotondas, tā ir ar maziem oļ iem. No turienes aizgā ja visas laivas - ar izpletni, banā nu, jahtu "Mary" makš ķ erē š anai, kā arī trako laivu Stealth, par kuru leģ endas klī st visā piekrastē . Ļ oti ekstrē ma laiva. Mē s tikko skatī jā mies uz to no krasta, un, protams, tas izskatā s ļ oti forš i. Izbraucā m ar kuģ ī ti "Papa" gar krastu gandrī z lī dz Jaltai, maksa 2000 no cilvē ka par 1.5h. Apskatī jā m Artek nometni no jū ras, skaisto Santa Barbaras ciemu un devā mies uz Lā č u kalnu, pie kura peldē jā s atklā tā jū rā . Starp citu, redzē jā m arī delfī nus. No viesnī cas varat staigā t arī lī dz Profesora stū rim, kur arī ir labas pludmales. Kopumā Aluš ta pā rsteidza ar savu skaistumu. Pirms tam viņ i atpū tā s Sudakā un Feodosijā , tos nevar salī dzinā t ar skaisto Aluš u. Ļ oti zaļ š , viss kopts, tī rs.
Un mū su viesnī ca ir neslavē jama! Dzī vojā m otrajā stā vā , istabiņ a liela, ē rta. Veļ a un dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma, uzkopš ana tiek veikta arī pē c pieprasī juma. Gar istabā m ir balkons ar galdu, krē sliem un dī vā nu. Ļ oti mā jī gs. Un saimniece ir tik mī ļ a, smaidī ga, sabiedriska un ļ oti patī kama meitene. Kad mē s aizgā jā m, viņ a mums sagā dā ja mazas dā vaniņ as. Tas bija ļ oti negaidī ti un tik jauki! Ja atkal dosimies uz Krimu, tad tikai uz Aluš u un tikai uz Ludmilas viesnī cu Ļ eņ inā , 13! Starp citu, nejauciet to ar citu viesnī cu ar tā du paš u nosaukumu, tā atrodas pā ri ceļ am un atsauksmes nav ī paš i labas. Novē lu mū su viesnī cai labklā jī bu un ceru uz turpmā kā m tikš anā s reizē m!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Отель располагается всего в 100 м от моря, неподалеку от живописного парка.

Территория гостевого дома «Людмила» в Алуште утопает в зелени и цветах.

Магазины и кафе в шаговой доступности.

Viesnīcā

Уютные номера с домашней обстановкой.

До пляжа – 3 минуты (100 м.)

Прекрасный вид на Приморский парк.

Оборудованная кухня самообслуживания.

Беседка с мангалом.

Деревянная сауна.

Telpu apraksts

3 типа номеров:

- стандарт,

- 2-х комнатный повышенной комфортности.

Adrese ул. Ленина, 16а, г. Алушта, Республика Крым
Tālruņi: +7 (978) 735-35-85 +7 (978) 092-74-54
Tīmekļa vietne: Ludmila
FAQ