Beregovoi 1*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.610
№35 viesnīcas reitingā Alušta
7.5 Numurs
7.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
8.5 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Pansionāts "Beregovoi" atrodas starp Krimas dienvidu krasta ciedriem un cipresēm Maly Mayak ciemā. Pansionāts "Beregovoy" pieņem atpūtniekus no maija līdz septembrim. Ideāla vieta relaksējošām brīvdienām. Pansionātā ir 28 dzīvojamās ēkas. Pansionāts "Beregovoy" atrodas Krimas dienvidu krastā, tā teritorija aizņem piekrastes nogāzes apakšējo daļu un iet uz jūru ar tīrākajām oļu pludmalēm. Pansionāta parku veido daudzgadīgi skuju koki - ciedri un cipreses, starp kuriem ir dzīvojamās ēkas - īstas koka guļbūves, kas aprīkotas ar modernām mēbelēm un tehniku, kā arī mūra ēkas ar istabām katrai gaumei un ienākumiem. Jūras un skujkoku meža gaisa kombinācija rada lieliskus apstākļus atpūtai un pasīvai elpošanas sistēmas atjaunošanai.Vairāk →
аватар gracheva-ujva
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies vienistabas guļ baļ ķ u mā jā . Man patika gandrī z viss: atraš anā s vieta, dzī ves apstā kļ i, personā ls, ē dieni ī paš i, pludmales, daba, pamesta promenā de vakarā , miers un klusums utt. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies vienistabas guļ baļ ķ u mā jā .
Man patika gandrī z viss: atraš anā s vieta, dzī ves apstā kļ i, personā ls, ē dieni ī paš i, pludmales, daba, pamesta promenā de vakarā , miers un klusums utt.
Savukā rt tiem, kas dzī vo guļ baļ ķ u mā jiņ ā s, kur atrodas 2 istabas
(š is ir mū su gadī jums) draud briesmas. Š is skaņ as izolā cijas trū kums ir gandrī z pilnī gs. Tie. neguļ at kopā , bet ar lielā ku kompā niju kopā apmeklē jat tualeti. Nav vajadzī bas runā t par intī mā kā m lietā m.
Nā kamreiz rezervē sim mā ju tieš i mums.
Ceram, ka pansionā ta ī paš nieki ņ ems vē rā mū su komentā rus un labos situā ciju.
Bet kopumā š ī ir vienī gā vieta, kur noteikti gribē jā m atgriezties vē lreiz (jau 15 gadus atpū š amies Krimā un katru reizi jaunā vietā ).
аватар 1499090
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tā mies pansionā ta "Beregovoy" ciematā . Mazā bā ka no 2. septembra lī dz 14. septembrim 2013. Dzī vojā m 3-istabu guļ baļ ķ u mā jiņ ā . Galvenais tū ristu kontingents ir cilvē ki vecumā no 40 lī dz 60 gadiem, bē rnu ir maz. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pansionā ta "Beregovoy" ciematā . Mazā bā ka no 2. septembra lī dz 14. septembrim 2013. Dzī vojā m 3-istabu guļ baļ ķ u mā jiņ ā .
Galvenais tū ristu kontingents ir cilvē ki vecumā no 40 lī dz 60 gadiem, bē rnu ir maz.
Priekš rocī bas:
sadzī ves apstā kļ i labi, plaš a, liela lodž ija, mā jas priekš ā ir neliela platī ba, aprī kota ar galdu un soliem;
lieliska vannas istaba, laba duš a;
liels LCD televizors;
zviedru galds ir diezgan daudzveidī gs, bagā tī gs, gatavoš anas kvalitā te ir stabila č etrinieks, var izvē lē ties ē dienus bē rniem;
tī ra jū ra, tī rs ū dens;
pludmale ir maza, bet tī ra;
krastmalā ir labs restorā ns, viņ i labi gatavo.
Kopumā pansionā tam "Beregovoy" ir laba materiā lā bā ze.
Trū kumi:
Pansionā ta teritorija ir diezgan stā va kalna nogā ze, gandrī z visas kustī bas notiek pa kā pnē m, no mū su kotedž as (no augstā kā lī meņ a) lī dz pludmalei ir 220 pakā pieni. Diemž ē l pansionā ta vietā par to nerunā ne vā rda, visas ē kas norā dī tas tikai 100 metru attā lumā no jū ras, un nemitī gie gā jieni pa kā pnē m ievē rojami saindē pā rē jo. Ja mē s bū tu zinā juš i par š ā du pansionā ta atraš anā s vietas iezī mi, mē s ne par ko nebū tu gā juš i.
Lī dz tuvā kajai apdzī votai vietai (apdzī votā vieta Maly Mayak) un Simferopoles - Jaltas š oseja 4 km augš up pa stā vu un lī kumotu ceļ u. Pansionā ta administrā cija neko nedara, lai atvieglotu atpū tnieku nokļ ū š anu civilizā cijā . Piedā vā jam izmantot pievilinā to taksometru vadī tā ju pakalpojumus. Tarifi: uz Mazo bā ku - 50 UAH. (atgā dinu, ka tie ir tikai 4 km); uz Jaltu - 250 UAH; uz Aluš ta - 150 UAH.
Vietē jā “civilizā cija” ir koncentrē ta krastmalā un sastā v no diviem nož ē lojamiem veikaliem (sortimentā ir alus un alkohols) un restorā na ar pā rmē rī gā m cenā m (vismaz 1.5 reizes augstā kas nekā Mazajā bā kā un 2 reizes augstā kas nekā Jaltā ).
Izklaides praktiski nav. Pieauguš ajiem restorā nā ir pieejams biljards. Bē rniem krastmalā ir š vaks rotaļ u laukums (smilš u kaste bez smiltī m un pā ris š ū polē m), š autuve un batuts (regulā ri ik pa laikam nestrā dā ). Vietē jā s administrā cijas vā rdi animā cija un izklaides programmas vienkā rš i nav pazī stami. Bē rniem ir ļ oti garlaicī gi. Lai izklaidē tos, jā dodas vai nu uz Jaltu, vai uz Aluš u (skat. taksometru cenas).
Pludmalē ir lieli oļ i un veselī gi akmeņ i, ieeja jū rā ir uz bruģ akmeņ iem un akmeņ iem. Jū s varat sauļ oties tikai uz sauļ oš anā s krē sliem. Lai ieietu jū rā , vē lams lī dzi speciā las gumijas č ī bas.
Manā skatī jumā lielā kā daļ a nepilnī bu pansionā tā saistā s ar nekvalitatī vu saimniekoš anu padomju stilā .
Secinā jums.
Atpū tas kvalitā te neatbilst iztē rē tajai naudai (ieskaitot ē dinā š anu 1400 UAH dienā ). Vairā k š eit nenā ksim un citiem neiesakā m. Par tā du naudu Krimā var atpū sties ne tik garlaicī gi un vienmuļ i, interesantā k un saturī gā k.
аватар Nataliya_Moscow
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mani bē rni (jau vecā ki) jau labu laiku izvē las vietu mū su atpū tai kopā ar mazbē rniem jū rā . Viņ i pat piedā vā ja Kipru vai Grieķ iju, es mazliet uztraucos, galu galā labā k sazinā ties savā dzimtajā valodā , un atbildī ba par mazbē rniem 9 un 4 gadu vecumā joprojā m ir augsta. … Tomēr ▾ Mani bē rni (jau vecā ki) jau labu laiku izvē las vietu mū su atpū tai kopā ar mazbē rniem jū rā . Viņ i pat piedā vā ja Kipru vai Grieķ iju, es mazliet uztraucos, galu galā labā k sazinā ties savā dzimtajā valodā , un atbildī ba par mazbē rniem 9 un 4 gadu vecumā joprojā m ir augsta. Palū dzu atvaļ inā jumu ne pā rā k tā lu no Krievijas, vismaz krievu valodā , lai varē tu sazinā ties. Mana meita izvē lē jā s pansionā tu Beregovoy netā lu no Aluš tas, un tagad varu IETEIKTI. Ja veselī ba atļ aus, tad nā kamgad atkal brauksim ar mazbē rniem. Un jū ra ir tī ra, vieta zaļ a, zaļ a un Klusa, ē diens ļ oti kvalitatī vs, daudzveidī gi un labi cilvē ki vienkā rš i strā dā pie bufetes, š ī man pietrū kst mū su Maskavas burzmā . Arī mazbē rni bija apmierinā ti - piedalī jā s konkursos, bē rnu bija daudz un manē jiem nebija jā garlaikojas. Atgriezā mies vakar un jau ir liela nostalģ ija pē c labas vietas un atpū tas. Krima ir Krima, Dienvidkrastu vienmē r esam mī lē juš i PSRS laikā - tagad arī neesmu vī lusies. Paldies Piekraste!
аватар arisha-i
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m 10 dienas ar 2 bē rniem. Daba priecē ja ar savu skaistumu. Jū ra bija vistī rā kā . Tik tī ru vietu Krimā nebiju redzē jis. Numura cena ir nedaudz pā rspī lē ta. Personā ls mums neš ķ ita ī paš i draudzī gs. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 10 dienas ar 2 bē rniem. Daba priecē ja ar savu skaistumu. Jū ra bija vistī rā kā . Tik tī ru vietu Krimā nebiju redzē jis. Numura cena ir nedaudz pā rspī lē ta. Personā ls mums neš ķ ita ī paš i draudzī gs. Istabene tī rī ja tikai 1 reizi 10 dienā s. Tas pā rsteidza. Pat visnovā jinā tā kajā s viesnī cā s un pansijā s tiek uzkoptas biež ā k. Bufete ē damistabā . Starp citu, tas ir diezgan labs. Daudz daž ā du ē dienu, svaigas smalkmaizī tes, pankū kas. Viss ir ļ oti garš ī gi. Protams, pansionā tā ir daudz pakā pienu, bet izkrauš anai nav slikti staigā t. Izklaides tieš ā m nav. Garlaicī bas bē rni. Viens neliels rotaļ u laukums ar killer š ū polē m. Ī si sakot plusi: jū ra, daba, ē diens. Mī nusi: nedraudzī gs personā ls, slinka kalpone, pā rā k dā rga.
аватар arte-elle
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
аватар Svetlana_Moscow
Braucā m pa krastu bez bruņ ā m bez padoma.... uz abum. Mē s nolaiž amies no Jaltas š osejas netā lu no Aluš tas Maly Mayak...braucam augš ā - barjera. Un aiz barjeras ir tikai PARADĪ ZE. Zaļ umi, skujas, gaiss, klusums. Aromā ti visdziedinoš ā kie. … Tomēr ▾ Braucā m pa krastu bez bruņ ā m bez padoma.... uz abum. Mē s nolaiž amies no Jaltas š osejas netā lu no Aluš tas Maly Mayak...braucam augš ā - barjera. Un aiz barjeras ir tikai PARADĪ ZE. Zaļ umi, skujas, gaiss, klusums. Aromā ti visdziedinoš ā kie. . . Nervi kaut kā uzreiz sakā rtojā s....parā dī jā s izmē rī tie....vispā r uzreiz jutā mies labi - sā kam tieš ā m atslā binā ties. . . Istaba ē rta, balkons paveras skats uz mū su mī ļ o jū ru, dienvidiem draudzī gs personā ls, garš ī gs ē diens - bufete (un ne dā rga !! ! ) un pludmales.
Pludmales ir savas, ar sauļ oš anā s krē sliem un tī ru ū deni. Es neticu, ka Krimā vē l pastā v š ā ds paradī zes stū rī tis. LIELS PALDIES! Ž ē l, ka divas nedē ļ as tik ā tri paskrē ja, ar lielu siltumu atceramies... .
аватар 01100220
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Treš o reizi š ajā s maija brī vdienā s atpū tā mies pansionā tā . Jū rai paveicā s +17. Sezonu atklā ja. Klusums un skaistums. Vienī gais, kas mū s nedaudz traucē ja, bija tas, ka krastmala un pludmales tika sakā rtotas pē c ziemas vē trā m un, kā sapratā m, tā s bija izklā tas ar bruģ akmens plā ksnē m. … Tomēr ▾ Treš o reizi š ajā s maija brī vdienā s atpū tā mies pansionā tā . Jū rai paveicā s +17. Sezonu atklā ja. Klusums un skaistums. Vienī gais, kas mū s nedaudz traucē ja, bija tas, ka krastmala un pludmales tika sakā rtotas pē c ziemas vē trā m un, kā sapratā m, tā s bija izklā tas ar bruģ akmens plā ksnē m. Jū nijā vē lamies atbraukt uz divā m nedē ļ ā m - pē cskolas antistresa. Ceram, ka viss bū s vē l labā k. Kas attiecas uz smarž u, tad mē s to nesaņ ē mā m pagā juš ajā gadā ne jū nijā , ne jū lijā.... bet noteikti pajautā , kā pē c tā das sū dzī bas. Restorā ns tieš ā m labs. Apvidus reljefs, .... teiksim tā - piekopjam aktī vu dzī vesveidu un mums ir ļ oti patī kami iegū t kardio slodzi plus gaisu. Bē rns agrā k un š ogad (tagad 8 gadi) staigā ja pa kā pnē m bez problē mā m. Mē s izmantojā m nevis metā la, bet akmens kā pnes - tā s ir daudz ē rtā kas. Starp citu, dzī vojā m guļ baļ ķ u mā jā ar ļ oti pieklā jī gu santehniku ​ ​ un duš u, kas Krimā ir retums. Bez maš ī nas, protams, tur nav ē rti, mē s periodiski izgā jā m ā rā - tā kā š ajā vietā viss gar dienvidu krastu atrodas netā lu. Un tā , godī gi sakot. . . tad Krimai tas ir diezgan piemē rots variants - protams, nav izdevī gi atpū sties, bet klusumā , blakus jū rai....un galvenais - cilvē ku ir maz, neviens pa nakti nekauj, nekaisa saldē juma papī rus, č ipsus....un neelpo. . . atvainojos par pā rspī lē jumu....un garš uzbē rums - mē s ar sievu no rī ta skrienam. . . tā pē c lai š is pā rskats ir Beregovojam atbalstam....vieta laba, apkalpoš ana pieņ emama, ē diens arī diezgan (es runā ju par ē damistabu). Kopumā apsveriet to, mē s iesakā m. . . paš i pā rbaudī ja, ja kaut kas neder, tad vienojā s ar administrā ciju.
аватар mitryuk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
2010. gada vasarā atpū tā mies Beregovojas koka guļ baļ ķ u mā jiņ ā s. Runā jot par paš u istabu, viss, kas rakstī ts vietnē , ir patiess. Atseviš ķ a ieeja, koka konstrukcija, plaš as istabas, kondicionieris - viss super, ja neiziet no mā jas. … Tomēr ▾ 2010. gada vasarā atpū tā mies Beregovojas koka guļ baļ ķ u mā jiņ ā s. Runā jot par paš u istabu, viss, kas rakstī ts vietnē , ir patiess. Atseviš ķ a ieeja, koka konstrukcija, plaš as istabas, kondicionieris - viss super, ja neiziet no mā jas. Bet. . . kaut kur tuvumā ir cū ku ferma un gaiss dienu un nakti nav tik brī niš ķ ī gs. Tas ir pietiekami tā lu, lai tiktu lī dz jū rai, bet galvenais ir ļ oti (! ! ) no rī ta ļ oti (! ! ) stā vi lejā un attiecī gi pē cpusdienā augš ā + daļ a no š ī nobrauciena-kā puma nokrī t pa noplukuš iem dzelzs kā pnē m (no-no in slapjā s č ī bas). Biju ar bē rniem - piecelties 15-20 minū tes, pā rsvarā saulē - tā ir spī dzinā š ana. Pludmalē vietas jā ieņ em agri, citā di vietas nebū s. Tā saucamajiem apsargiem vē l ir jā lū dz, lai viņ i tev ieliek sauļ oš anā s krē slu. Pansionā ta ē damistaba atrodas vē l 100 metrus virs baļ ķ u mā jiņ ā m un atkal ļ oti stā vs kā piens. Tā pē c mē s tur nedevā mies - pirmkā rt, tas bija augsts, otrkā rt, ē dnī cas smaka bija biedē još a. Mē s ē dā m kafejnī cā krastmalā - tā ir vienī gā . Dā rgi pat pē c Krimas standartiem, bet garš ī gi. Nav infrastruktū ras. Mazā krastmalā - viena kafejnī ca ar biljardu, mini tirgus, pā rtikas kiosks...un viss. Vakarā nav kur iet. Lī dz š osejai, lai aizbrauktu uz Aluš u, piemē ram, kā jā m (vismaz ar bē rniem) nav iespē jams - ļ oti garš un stā vs kā pums, tikai ar maš ī nu. Taksometrs uz Aluš ta - 150 UAH. viens veids - neskriet. Ī sā k sakot, izklaidē jieties.
Apkā rtē jā daba nav tik bagā ta, salī dzinot ar citā m vietā m Dienvidkrastā - varē tu pat teikt, nož ē lojama. Nav ne parka, ne cita skaistuma.
Es nevaru teikt, ka viss bija absolū ti briesmī gi, bet es vairs neieš u, ī paš i par 1200 UAH dienā . bez ē diena var atrast vietas un vē l interesantā ku.


iemiesojums polissya
Vēlos doties atvaļinājumā ar mazu bērnu (5 gadi). Pastāsti man, vai tas ir tā vērts? Kādi ir dzīves apstākļi, apkalpošana, ēdināšana?
15 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Пансионат "Береговой" расположен среди кедров и кипарисов южного берега Крыма в поселке Малый Маяк. Пансионат "Береговой" принимает отдыхающих с мая по сентябрь. Идеальное место для спокойного отдыха. В пансионате 28 жилых корпусов.

Пансионат "Береговой" находится на Южном Берегу Крыма, его территория занимает нижнюю часть берегового склона и выходит к морю чистейшими галечными пляжами.

Парк пансионата составляют многолетние хвойные деревья - кедры и кипарисы, среди которых расположены жилые корпуса - настоящие деревянные срубы, оборудованные современной мебелью и техникой, а также каменные здания с номерами на любой вкус и достаток.

Сочетание морского и хвойного лесного воздуха создает прекрасные условия для отдыха и пассивного восстановления органов дыхания.

Pludmales apraksts Галечный пляж, расстояние от самого ближнего корпуса до моря 10 метров. Пляж разделен волнорезами.
Telpu apraksts

1-комнатный 2-местный

1-комнатный 3-местный

2-комнатный 2-местный

4-комнатный 4-местный

1-комнатный 1-местный

1-комнатный 4-местный

Размещение в 2-х и 3-х этажных коттеджах, которые лесенкой спускаются к морю, предоставляются 2-х и 3-х местные номера со всеми удобствами. В корпусах душ, туалет, раковина. Холодная вода постоянно, горячая - раз в день по расписанию.

Tālruņi: +38 (0652) 60 19 36
+38 (0652) 60 19 37
+38 (050) 497 65 33
Tīmekļa vietne: Beregovoi
FAQ