Pansionāts "Olvia" vīlies

Rakstīts: 23 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 13 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Uzreiz gribu pateikt, kā pē c izvē le krita uz pansionā tu Olvia. Fakts ir tā ds, ka mē s ar vī ru š eit atpū tā mies (2013. un 2017. gadā ), un, kad š ovasar tika nolemts doties uz Dzelzs ostu, jautā jums ar pansionā tu neradā s. Mē s viņ u tik ļ oti mī lē jā m, viss mums derē ja. Š oreiz pansionā ts bija VĪ LĒ TS!! !
Sā kš u ar ciparu. Mē s, tā pat kā pē dē jā s divas reizes, pasū tī jā m junior suite. Vietnē viss ir lieliski nokrā sots, kas ir iekļ auts š ajā telpā (lai gan mē s to jau labi atcerē jā mies). Kad mē s iegā jā m, es uzreiz sapratu, ka tas nav junior suite. Istaba daudz mazā ka, daudz kas pietrū kst. Uzreiz jā saka, ka neesmu konflikta cilvē ks, drī zā k meklē š u plusus, nevis mī nusus. Jautā jums par istabu netika aktualizē ts, jo ī paš i tā pē c, ka esam š eit jau 3. reizi, nevar zinā t, kas ir mainī jies. Tač u mī nusi krita viens pē c otra.
Gultas veļ a vienkā rš i š ausmī gā stā voklī : novalkā ta, ar traipiem, kurus vairs nevar izmazgā t, spilveni ir kluč os, un atsperes spraucas ā rā no matrač a. Dvieļ i ir veci un notraipī ti.

Nā kamais negatī vs ir kontaktligzdas. Tie ir tikai divi, no kuriem viens bija paredzē ts gaisa kondicionierim, bet otrs televizoram zem skapja. Nu nevar ieslē gt televizoru un nelā dē t telefonus pa vienam (smieklī gi, vai ne? ), Bet! ! ! kur pieslē dz ledusskapi? Ja gaisa kondicionē tā ja izvads nav pieejams, vads nesasniegs. Man vajadzē ja vilkt ledusskapi tuvā k televizoram un vē lā k nopirkt tē ju. klase, vai ne?
Tā lā k ir vannas istaba. Krā nā nav karstā ū dens; Paldies Dievam, ka tas bija duš ā . Bet vannas istabā bija pastā vī gs mitrums, jo visur viss tek.
BEZVADU INTERNETS! ! ! Savienojiet, nu, es nezinu, ar kā du mē ģ inā jumu tas ir iespē jams, un, ja tas bija iespē jams, tad viss tika nekavē joties izslē gts. Tas bija š ausmī gi! ! Es nevaru ievietot fotoattē lu, nav iespē jams sazvanī t radus un draugus, izmantojot viber, savienojums tika nekavē joties pā rtraukts un jebkurā pansijas teritorijā .
Un pē dē jais, kas tam beidzot pielika punktu, ir uztura jautā jums! Uzreiz jā saka, ka ē diens ir mā jā s gatavots, garš ī gs, daudzveidī gs. . . Tas ir pluss! ! ! Iepriekš mums bija trī s ē dienreizes dienā , jautā jumi neradā s. Š ogad, kad pasū tī jā m ekskursijas, tū risma aģ entū rā stā stī ja, ka tagad ir iekļ autas tikai brokastis, bet tur, uz vietas, var pasū tī t pusdienas un vakariņ as. Nekā du problē mu. Otrajā dienā pasū tī jā m vakariņ as, samaksā jā m, bet kad ieradā mies (un paš as pirmā s), neviens mums tā s pasniegt negrasī jā s. Godī gi sakot, mē s jutā mies neē rti. Mē s jau grasī jā mies aktualizē t š o jautā jumu, kad ī paš nieks pievē rsa mums uzmanī bu. Viņ a jautā jums mū s nogalinā ja: "Vai jū s pasū tī jā t vakariņ as? ". Un viņ š aizmirsa, ka mē s viņ am samaksā jā m. Tad atnesa, saimnieks kaut kā atvainojā s, bet noskaņ ojums bija sabojā ts. Un pē c tam vairs nepasū tī jā m ne pusdienas, ne vakariņ as. Tas ir punkts, bet ne resns. Resnais punkts bija pē dē jā dienā . Pirms izrakstī š anā s mums pasniedza brokastis. Atnā cā m, paņ ē mā m galda piederumus, maizi (kā vienmē r), uztaisī jā m kafiju, pasē dē jā m, gaidam, kad mums atnesī s mū su brokastis, bet atkal neviens mums nest (kā ar vakariņ ā m). Visi uz mums skatā s kā uz idiotiem. Š eit parā dā s jautā jums par to, kā jū s izturaties pret klientiem. Vai tie, kas piegā dā ja ē dienu, nevarē ja pienā kt pie mums un noskaidrot, vai mē s ē dam vai nē , lai gan tas ir tik acī mredzami. Ko, mē s vienkā rš i paņ ē mā m dakš as un sē dē jā m. Vienkā rš i pilnī ga nevē rī ba no viņ u puses. Vispā r ā tri padzē rā m kafiju un aizgā jā m. Tad viņ i, protams, par to pastā stī ja saimniekam. Bet viņ š pat neatvainojā s, bet vienkā rš i teica: “Es atrisinā ju problē mu, ej brokastī s! ”. Nē , paldies, nav apetī tes. Un pē c š ī visa man gribē jā s ā trā k tikt mā jā s.

Ja š is bū tu mū su pirmais atvaļ inā jums Olvijā , tad bū tu vieglā k, bet pē c š ī laika bija pā rpalikums, kas tur, vilš anā s. Un pats galvenais, mē s ieteicā m visiem draugiem. . . Mē s atgriezī simies Dzelzs ostā , bet nekad pie Olvijas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu