Olviia 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.210
№5 viesnīcas reitingā Dzelzs osta
8.1 Numurs
7.8 apkalpošana
6.7 Tīrība
8.3 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Pansija Olvia atrodas Melnās jūras piekrastē, ekoloģiski tīrā vietā.Vairāk →
аватар SvetaPapusha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir lieliski! ! ! ! ! Skaista, brī niš ķ ī ga, laba vieta atpū tai! Saimnieki un darbinieki ir draudzī gi, naktsmī tne ir ē rta, viņ i dara visu, lai jū su brī vdienas bū tu vislabā kā s! Liels paldies par brī niš ķ ī … Tomēr ▾ Viss ir lieliski! ! ! ! ! Skaista, brī niš ķ ī ga, laba vieta atpū tai! Saimnieki un darbinieki ir draudzī gi, naktsmī tne ir ē rta, viņ i dara visu, lai jū su brī vdienas bū tu vislabā kā s! Liels paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem! ! ! ! !
аватар boroanyuta
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uzreiz gribu pateikt, kā pē c izvē le krita uz pansionā tu Olvia. Fakts ir tā ds, ka mē s ar vī ru š eit atpū tā mies (2013. un 2017. gadā ), un, kad š ovasar tika nolemts doties uz Dzelzs ostu, jautā jums ar pansionā tu neradā s. Mē s viņ u tik ļ oti mī lē jā m, viss mums derē ja. … Tomēr ▾ Uzreiz gribu pateikt, kā pē c izvē le krita uz pansionā tu Olvia. Fakts ir tā ds, ka mē s ar vī ru š eit atpū tā mies (2013. un 2017. gadā ), un, kad š ovasar tika nolemts doties uz Dzelzs ostu, jautā jums ar pansionā tu neradā s. Mē s viņ u tik ļ oti mī lē jā m, viss mums derē ja. Š oreiz pansionā ts bija VĪ LĒ TS!! !
Sā kš u ar ciparu. Mē s, tā pat kā pē dē jā s divas reizes, pasū tī jā m junior suite. Vietnē viss ir lieliski nokrā sots, kas ir iekļ auts š ajā telpā (lai gan mē s to jau labi atcerē jā mies). Kad mē s iegā jā m, es uzreiz sapratu, ka tas nav junior suite. Istaba daudz mazā ka, daudz kas pietrū kst. Uzreiz jā saka, ka neesmu konflikta cilvē ks, drī zā k meklē š u plusus, nevis mī nusus. Jautā jums par istabu netika aktualizē ts, jo ī paš i tā pē c, ka esam š eit jau 3. reizi, nevar zinā t, kas ir mainī jies. Tač u mī nusi krita viens pē c otra.
Gultas veļ a vienkā rš i š ausmī gā stā voklī : novalkā ta, ar traipiem, kurus vairs nevar izmazgā t, spilveni ir kluč os, un atsperes spraucas ā rā no matrač a. Dvieļ i ir veci un notraipī ti.
Nā kamais negatī vs ir kontaktligzdas. Tie ir tikai divi, no kuriem viens bija paredzē ts gaisa kondicionierim, bet otrs televizoram zem skapja. Nu nevar ieslē gt televizoru un nelā dē t telefonus pa vienam (smieklī gi, vai ne? ), Bet! ! ! kur pieslē dz ledusskapi? Ja gaisa kondicionē tā ja izvads nav pieejams, vads nesasniegs. Man vajadzē ja vilkt ledusskapi tuvā k televizoram un vē lā k nopirkt tē ju. klase, vai ne?
Tā lā k ir vannas istaba. Krā nā nav karstā ū dens; Paldies Dievam, ka tas bija duš ā . Bet vannas istabā bija pastā vī gs mitrums, jo visur viss tek.
BEZVADU INTERNETS! ! ! Savienojiet, nu, es nezinu, ar kā du mē ģ inā jumu tas ir iespē jams, un, ja tas bija iespē jams, tad viss tika nekavē joties izslē gts. Tas bija š ausmī gi! ! Es nevaru ievietot fotoattē lu, nav iespē jams sazvanī t radus un draugus, izmantojot viber, savienojums tika nekavē joties pā rtraukts un jebkurā pansijas teritorijā .
Un pē dē jais, kas tam beidzot pielika punktu, ir uztura jautā jums! Uzreiz jā saka, ka ē diens ir mā jā s gatavots, garš ī gs, daudzveidī gs. . . Tas ir pluss! ! ! Iepriekš mums bija trī s ē dienreizes dienā , jautā jumi neradā s. Š ogad, kad pasū tī jā m ekskursijas, tū risma aģ entū rā stā stī ja, ka tagad ir iekļ autas tikai brokastis, bet tur, uz vietas, var pasū tī t pusdienas un vakariņ as. Nekā du problē mu. Otrajā dienā pasū tī jā m vakariņ as, samaksā jā m, bet kad ieradā mies (un paš as pirmā s), neviens mums tā s pasniegt negrasī jā s. Godī gi sakot, mē s jutā mies neē rti. Mē s jau grasī jā mies aktualizē t š o jautā jumu, kad ī paš nieks pievē rsa mums uzmanī bu. Viņ a jautā jums mū s nogalinā ja: "Vai jū s pasū tī jā t vakariņ as? ". Un viņ š aizmirsa, ka mē s viņ am samaksā jā m. Tad atnesa, saimnieks kaut kā atvainojā s, bet noskaņ ojums bija sabojā ts. Un pē c tam vairs nepasū tī jā m ne pusdienas, ne vakariņ as. Tas ir punkts, bet ne resns. Resnais punkts bija pē dē jā dienā . Pirms izrakstī š anā s mums pasniedza brokastis. Atnā cā m, paņ ē mā m galda piederumus, maizi (kā vienmē r), uztaisī jā m kafiju, pasē dē jā m, gaidam, kad mums atnesī s mū su brokastis, bet atkal neviens mums nest (kā ar vakariņ ā m). Visi uz mums skatā s kā uz idiotiem. Š eit parā dā s jautā jums par to, kā jū s izturaties pret klientiem. Vai tie, kas piegā dā ja ē dienu, nevarē ja pienā kt pie mums un noskaidrot, vai mē s ē dam vai nē , lai gan tas ir tik acī mredzami. Ko, mē s vienkā rš i paņ ē mā m dakš as un sē dē jā m. Vienkā rš i pilnī ga nevē rī ba no viņ u puses. Vispā r ā tri padzē rā m kafiju un aizgā jā m. Tad viņ i, protams, par to pastā stī ja saimniekam. Bet viņ š pat neatvainojā s, bet vienkā rš i teica: “Es atrisinā ju problē mu, ej brokastī s! ”. Nē , paldies, nav apetī tes. Un pē c š ī visa man gribē jā s ā trā k tikt mā jā s.
Ja š is bū tu mū su pirmais atvaļ inā jums Olvijā , tad bū tu vieglā k, bet pē c š ī laika bija pā rpalikums, kas tur, vilš anā s. Un pats galvenais, mē s ieteicā m visiem draugiem. . . Mē s atgriezī simies Dzelzs ostā , bet nekad pie Olvijas.
аватар irina2526.korsak
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2018. gada jū nija beigā s atpū tuš ies divi pieauguš ie un trī s bē rni. Man viss ļ oti patika. Numurs ir plaš s un tī rs, iztī rī ts pē c pieprasī juma. Patiess Wi-Fi telpā s neuztver. Ē diens vispā r ir vienkā rš i super, vienmē r ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga ē dienkarte. … Tomēr ▾ 2018. gada jū nija beigā s atpū tuš ies divi pieauguš ie un trī s bē rni. Man viss ļ oti patika. Numurs ir plaš s un tī rs, iztī rī ts pē c pieprasī juma. Patiess Wi-Fi telpā s neuztver. Ē diens vispā r ir vienkā rš i super, vienmē r ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga ē dienkarte. Jū ra un galvenā promenā de ir tā lu, bet, manuprā t, tas ir tikai pluss, vienmē r ir iespē ja pastaigā ties pē c sā tī gā m pusdienā m vai vakariņ ā m. Baseins vienmē r ir tī rs, ū dens silts, kas bē rnus ļ oti iepriecinā ja (jo jū rai ne vienmē r paveicas). Personā ls ļ oti pieklā jī gs un atsaucī gs. Milzī gs sveiciens San Sanych un paldies par jū su dzī vespriecī go attieksmi un vienmē r labo garastā vokli, kas inficē ja visus apkā rtē jos. Kopumā pā rē jais izvē rtā s ļ oti pozitī vi!
аватар roman.sushko.78
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pansionā ts nav slikts ar labā m istabā m, ē dinā š anu un baseinu, kas darbojas visu diennakti. No mī nusiem atraš anā s vieta tā lu no jū ras 1100 metri un atraš anā s vieta no izklaides centra ir 2600 metri (mē rot pē c GPS trases). … Tomēr ▾ Pansionā ts nav slikts ar labā m istabā m, ē dinā š anu un baseinu, kas darbojas visu diennakti. No mī nusiem atraš anā s vieta tā lu no jū ras 1100 metri un atraš anā s vieta no izklaides centra ir 2600 metri (mē rot pē c GPS trases)
Пансионат неплохой с хорошими номерами ,питанием и бассейном работающим круглые сутки.Из минусов далекое расположение от моря 1100 метров и расположение от центра развлечений 2600 метров(измерено GPS треком) номер санузел санузел номер
аватар Dfyz_2008
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirmo reizi š ajā viesnī cā bija pirms daž iem gadiem. Viesnī ca ir tā pati, bet serviss ir kļ uvis, tā pat kā man, daudz sliktā ks. Bet viss kā rtī bā , pirmkā rt pozitī vais: 1) neliela privā tā pansija tā lā k no trokš ņ ainā s krastmalas; 2. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š ajā viesnī cā bija pirms daž iem gadiem. Viesnī ca ir tā pati, bet serviss ir kļ uvis, tā pat kā man, daudz sliktā ks. Bet viss kā rtī bā , pirmkā rt pozitī vais: 1) neliela privā tā pansija tā lā k no trokš ņ ainā s krastmalas; 2.300 metri lī dz jū rai caur pansionā tu "Crystal", kurā ir pieklā jī gs parks; 3) lielisks kombinē tais bē rnu baseins (lī dz viduklim pieauguš ajam) + pieauguš ais (dziļ ums 1.8 m); 4) omulī gs un ē rts ģ imenē m ar bē rniem (labi, ja blakus ir viss - rotaļ u laukums, baseins, ē damistaba), daudz puķ u, kopti zā lieni; 5) istabā s ir karstais ū dens - pastā vī gi, televizors, daž ā s ir arī ledusskapis un kondicionieris. Tiem, kam nav ledusskapja, ē damistabā izlikti 2 kopē jie; 6) ē damistabā ir termosa katli ar vā rī tu ū deni un diennakts piekļ uve; 7) ē dinā š anas iespē ja pansionā tā (3 ē dienreizes dienā - 100 UAH, bet var izvē lē ties atseviš ķ i, piemē ram, tikai pusdienas vai vakariņ as; brokastī s var pasū tī t arī piena putru bē rniem no mā jas piena - 10 UAH; brokastis un vakariņ as, kā likums, sastā v no pamatē diena, pusdienas ir pirmais un otrais; 8) ir stacionā rs bā rbekjū .
Negatī vs: 1) serviss kļ uvis pretī gs: istabas uzkopš ana un gultas veļ as maiņ a 1 p. 5 dienā s, bet kas tā par tī rī š anu? ! ? - noslauki grī du un iznes miskasti. Neviens netī rī ja putekļ us (klusē ju par zirnekļ tī kliem stū ros pie logiem, kas nebija aiztikti daudzas nedē ļ as pirms mums) un trakā kais, ka tualetei, izlietnei un duš ai vispā r neviens netuvojā s. Jā , ņ emiet lī dzi savus dvieļ us, tie netiek nodroš inā ti. Viņ i paš i iznesa miskasti. 2) Uz vietas nogalinā ts ē diens. Mē s bijā m pā rliecinā ti, ka š efpavā rs ir mainī jies un kļ uvis vienkā rš i brī niš ķ ī gs, bet spriediet paš i: 6 dienā s brokastī s bija 2 reizes pusē dams siera kastrolis; garnī ram katru otro dienu sausie makaroni bez eļ ļ as un mē rces, ar minimā lu dā rzeņ u daudzumu. 6. dienā vakariņ ā s pasniegtā marinē ta heka zivs (kurā s pat dakš iņ a nederē ja, un pieauguš am cilvē kam vienkā rš i nebija ī sti iespē jams koš ļ ā t, ne kā bē rnam) ar makaroniem lika atteikties no brokastī m un vakariņ ā m pie pansijas. mā ja. Tajā paš ā laikā es atzī mē ju, ka vakariņ as atseviš ķ i viņ iem maksā ja 40 UAH, un mē s galu galā ē dā m citur par 30 UAH. un daudz garš ī gā k. Bē rni brokastī s putru pasū tī ja atseviš ķ i. 10 dienas katru otro dienu pamī š us pasniedza auzu pā rslu, tad vermicelli, tikai 10. dienā deva rī su putru. Vienī gais, kas pavā rei nez kā pē c labi gā ja, bija vakariņ as, lai gan arī tā s nebija ī paš i daudzveidī gas, bet ē damas. Bet daž reiz tie izraisī ja arī neizpratni, piemē ram. 1. - sē ņ u zupa, 2. - sautē ti kartupeļ i ar pupiņ ā m un sē nē m, kā postu salā ti ar zirņ iem. Ņ emiet vē rā , ka daudzi bē rni pirmsskolas vecumā . Un kā š eit izvē lē ties? Tē jai veikalā pirktos cepumus pasniedza vienmuļ us (kad devā mies 1. reizi, tā pavā re pati cepa daž ā das zdobas). Lai gan viņ i atradā s jū rā , zivis praktiski nekalpoja. 3) Ī paš a uzmanī ba ir pelnī jusi ē dienu pasniegš anu un pasniegš anu. Iepriekš , kā jau jebkurā pieklā jī gā vietā , galda piederumus katram pasniedza atseviš ķ i salvetē . Tagad nā cā s paš am ņ emt no dziļ ajā m glā zē m, un visi galda piederumi stā vē ja ar rokturiem uz leju, t. i. patī k vai nepatī k, bet izvē loties sev to paš u dakš iņ u, pieskarsies nā kamajam. Drauga meitai uz lū pas bija "ievā rī jums", lai gan arī paš i noslaucī jā m visus galda piederumus. Maizi varē ja pasniegt novecojuš u, vajadzē ja lū gt aizvietotā ju. Otrajam viss tika pasniegts vienā š ķ ī vī sakrautā : gan salā ti, gan piedeva. Tajā vienmē r bija daudz garnē juma un salā tu izskatam. Salā ti bija vai nu tomā ti ar gurķ iem, vai svaigi kā posti ar kaut ko, tas arī viss.
Vispā r, ja nomainī tu personā lu, tad tas bū tu lielisks atvaļ inā jums visiem! Ja nā kamgad to vē l nomainī s, tad droš i var iet! : )
аватар Vladimirbel
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Apmeklē jot š o ciematu un apmetoties š ajā pansionā tā , biju vī lusies !! ! Jū ra ir š ausmī ga, netī ra, dubļ aina, pludmale kaisī ta ar salū zuš ā m gliemež vā kiem, apgaismojuma nav vismaz 90% ielu. Pastā vī gi strā vas padeves pā rtraukumi, kondicionieri nav vajadzī gi, tie vai nu nestrā dā sliktas apkopes dē ļ , vai arī elektrī bas trū kuma dē ļ . … Tomēr ▾ Apmeklē jot š o ciematu un apmetoties š ajā pansionā tā , biju vī lusies !! !
Jū ra ir š ausmī ga, netī ra, dubļ aina, pludmale kaisī ta ar salū zuš ā m gliemež vā kiem, apgaismojuma nav vismaz 90% ielu.
Pastā vī gi strā vas padeves pā rtraukumi, kondicionieri nav vajadzī gi, tie vai nu nestrā dā sliktas apkopes dē ļ , vai arī elektrī bas trū kuma dē ļ .
Vienreiz brokastoju ar sievu pansionā tā , un ar to man pietika: "5 makaroni un gaļ as dzī sla, visas 3 puspuvuš u marinē tu gurķ u š ķ ē les ir dekorē tas"
Baseinā pastā vī gi jū tams liels daudzums balinā tā ja, kas izraisa kairinā jumu.
Pansionā ta direktors Leonī ds Iļ jič s strā dā tu kolhozā ar tā du pieeju pansionā ta apmeklē tā jiem.
Ū dens š ajā ciematā traki smarž o pē c metā la, tī rot zobus, iespē jami rī stī š anā s refleksi. . .
аватар KATYAKIEV
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augusta beigā s atpū tā mies 10 dienas. Izteiksim savu viedokli Jums kā atpū tniekiem, kuri iepriekš atpū tuš ies VIP klases viesnī cā s gan Ukrainā , gan ā rzemē s, piemē ram, ja kā ds ir dzirdē jis par Rixos viesnī cu tī klu, Hiltone mū s sapratī s. … Tomēr ▾ Augusta beigā s atpū tā mies 10 dienas. Izteiksim savu viedokli Jums kā atpū tniekiem, kuri iepriekš atpū tuš ies VIP klases viesnī cā s gan Ukrainā , gan ā rzemē s, piemē ram, ja kā ds ir dzirdē jis par Rixos viesnī cu tī klu, Hiltone mū s sapratī s. Bet 2009. gadā , iegā dā joties dzī vokli Kijevā , viņ i nolē ma uz vienu gadu organizē t sev ekonomiskā s klases atvaļ inā jumu vietā , kur nekad nav bijuš i. Pansionā ts man ļ oti patika, arī personā ls, viss mā jī gs un gā dī gs. Sā kotnē ji pansionā tu izvē lē jā mies pē c š ā diem kritē rijiem: kā da bū tu klusa vieta (iespē ja izgulē ties), karstā ū dens pieejamī ba visu diennakti, labas istabas klā tbū tne ar kondicionieri, TV, ledusskapi un jaunas mē beles. Turklā t iespē ja apmaksā t maltī tes pē c mū su izvē les t. i. nemaksā uzreiz par trī s ē dienreizē m dienā , bet maksā "uz vietas", kad gribam. . piemē ram, vienu dienu atpū š amies diskotē kā visu nakti, tā pē c brokastis no rī ta nepasū tā m. gulē sim visu rī tu . . vai, ja vakarā nolemjam doties uz restorā nu, vakariņ as nepasū tā m. Mē s izvē lē jā mies Olbiju un nezaudē jā m.
Mū su dziļ a pā rliecī ba, ka š is pansionā ts ir ideā la cenas un kvalitā tes kombinā cija ekonomiskai atpū tai, pareizā k sakot, cena ir daudz zemā ka par to, ko cilvē ks var dabū t par š ā du cenu Krimā , Koblevo, Odesā vai citā s lī dzī gā s vietā s. atvaļ inā juma vieta, un tagad sī kā k:
1. Atraš anā s vieta un teritorija. Tas atrodas aptuveni 300 metrus no jū ras ļ oti klusā vietā , sā kumā domā jā m, ka tas nav ī paš i ē rti, bet kā izrā dī jā s, tad pieņ ē mā m ļ oti pareizu lē mumu, jo tajos pansionā tos, kas atrodas netā lu no jū ras (pē c citu atsauksmē m) nebija iespē jams gulē t t . to. krastmalā ir daudz atvē rtu diskotē ku, bā ru un restorā nu, atrakciju parku ar mū ziku, kas ir pietiekami taustā ma, lai nebū tu iespē jams aizmigt. Teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga un kopta ar daudziem ziediem (zā le nopļ auta, puķ es laistī tas, flī zes nomazgā tas, baseins iztī rī ts, atkritumu tvertnes izņ emtas utt. ī paš s paldies Organizatoram Leonī ds Iļ jič s). Baseina teritorijā ; kas atrodas ļ oti ē rtā vietā (izgā ja no istabas un uzreiz iegrima ū denī ; jebkurā diennakts laikā ), izņ emot, kad devā mies uz pansionā tu, domā jā m, ka baseins bū s pastā vī gi pā rpildī ts ar cilvē kiem, kā izrā dī jā s, gluž i pretē ji, lielā kā daļ a cilvē ku devā s uz jū ru, un tie, kas gulē ja pie baseina, peldē ja pē c principa "vieni pā ri sauļ ojas, citi peld" (baseins nav tik mazs, kā izskatā s fotoattē lā ) un kā likums, pie baseina vienmē r bija bez maksas, starp citu, pie baseina bija daudz estakā des gultu un ē rti pludmales krē sli, katrā ir urnas un pelnu trauki. Naktī s baseins un laukums ir labi apgaismoti. Olbiju savieno divi lī dzī gi pansionā ti: "Skazka" un "Alexandria", bet "Alexandria" mums patika mazā k. atrodas tieš i blakus ceļ am un kad maš ī nas brauc garā m, visi putekļ i aizlido uz pansionā tu, kas nav ī paš i pievilcī gs, un "Pasakā " ē diens ir labā ks (starp citu, tas ir vairā kas reizes dā rgā ks nekā iekš ā ). Olbija), tač u teritorijā nav baseina, kas arī mū s neapmierina. Bezmaksas autostā vvieta (nav mazsvarī gi), Bija patī kami aizbraukt lī dz jū rai. Izstaigā jā m parka zonu, pa ceļ am ir mini tirgus.
2. Uzturs.
Mē s nevaram piekrist cilvē kiem, kuri š eit raksta sliktus vā rdus par uzturu. Pirmkā rt, ē diens ir garš ī gs, daudzveidī gs (zivis, gaļ a, vista u. c. ) un ē st pietiek, pusdienā s vienmē r karsts, otrs un kaut kā di augļ i, turklā t pamanī ju, ka Leonī ds Iļ jič s diezgan stingri seko lī dzi, lai preces nonā ktu kvalitatī vi un bez derī guma termiņ a beigā m, un mums tas ir ļ oti svarī gi, turklā t viņ š uzrauga trauku tī rī bu, salveš u pieejamī bu utt. Otrkā rt, mē s nesaprotam tos cilvē ki, kuri sū dzas, ka nedod kilogramus augļ u utt. P. godī gi sakot, mē s esam ļ oti pā rsteigti, ja vē laties milzī gu pā rtikas preč u sortimentu, tad attiecī gi jums ir jā izvē las pansionā ts citam cenu piedā vā jumam un citai klasei, un jū s vē laties par tā du cenu, lai jū s bū tu piepildī ti ar pā rtiku un pat nē sā uz rokā m puiš i objektī vi izturas pret š ī m lietā m, un ja ņ em vē rā dzī voš anas un ē š anas dā rdzī bu pansionā tā , tad mē s uzskatā m, ka, nedod Dievs, katrā pansionā tā Ukrainā par tā du cenu viņ i bū tu tik pabaroti un nodroš inā tu tā dus dzī ves apstā kļ us. Treš kā rt, pansionā tā ir iespē ja pasū tī t ē dinā š anu uz vietas, t. i. Sā kotnē ji jū s varat maksā t par izmitinā š anu un maksā t par ē dinā š anu, kā vē laties. Mē s tā arī darī jā m, sā kotnē ji maksā jā m tikai par izmitinā š anu, un, ja mū su nā kamā s dienas plā nā bija ekskursija, diskotē ka, restorā ns utt. , tad maksā jā m tikai tad, kad uzskatī jā m par vajadzī gu, piemē ram, vienā dienā mē s maksā tikai par brokastī m , un otru rī t un pusdienas, un treš o trī s reizes.
Kad ieradā mies, sā kumā domā jā m paē st citā s vietā s, kur ir kompleksā s pusdienas, brokastis un vakariņ as par lī dzī gu cenu, lai biež i neatgrieztos pansionā tā , bet pē c pā ris reiž u pamē ģ inā š anas ieraudzī jā m pilnī gus antisanitā rus apstā kļ us. iestā dē s, kas no pirmā acu uzmetiena izskatī jā s pieklā jī gas, tā pē c pā rliecinoties, ka mū su pansionā tā pasū tī jums š ajā ziņ ā (pirmkā rt paldies Iļ jič am) izdarī ja izvē li par ē dienu Olbijā  vai dā rgā restorā nā , kuru Dzelzs ostā ir ļ oti maz.
Numurs
Mums patika istaba. Eiropas kvalitatī vs remonts, pakeš u logi, linolejs (ļ oti labi ieejot istabā tieš i no baseina, paklā js var izdalī t nepatī kamu smaku), kondicionieris, ledusskapis, jaunas mē beles, kurā s ietilpa: divguļ amā gulta, a dī vā ns, skapis un lietas, kafijas galdiņ š , atzveltnes krē sls un skapis mantā m; vannas istaba ar duš u, izlietni, tualeti, boileri, dvieļ iem un tualetes piederumu statī vu. Karsts un auksts ū dens visu diennakti, ja nepiecieš ams nazis, trauki melonē m un arbū ziem, tie nesagā dā s problē mas virtuvē .
Personā ls.
Protams, pirmkā rt, Leonī ds Iļ jič s ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu.
Viņ a pagā tnes biogrā fija, kā veiksmī ga vadī tā ja (uzzinā jā m nedaudz vē lā k), ir skaidri pamanā ma personā la darba organizā cijā , pat ja tā ir neliela.... viss ir pastā vī gi kontrolē ts, prasī gs, skarbs un vē rī gs (lai gan no pirmā acu uzmetiena tas ir nemanā ms) pansionā ts ir tieš i tā ds cilvē ks, vienmē r viss tika izdarī ts laikā , visur un visā tī rī ba un kā rtī ba...naktī apsargs neguļ...un tā ir tikai maza daļ a par to, ko mē s pamanī jā m. Bet visvairā k man patika viens mazs stā stiņ š :
Mē s kā gardē ž i nevarē jā m pretoties ē dienam, ko viņ i nes pa pludmalē m un reiz ē dā m garneles un baklavu, pē c daž ā m stundā m mums kļ uva ļ oti slikti. . tā pē c Leonī ds Iļ jič s piezvanī ja, noskaidroja, vai uz vietas ir ā rsts, ielika mū s. savā automaš ī nā un aizveda mani uz klī niku . . tur viņ š atrada ā rstu un, pā rliecinoties, ka mums tiek nodroš inā ta kvalificē ta medicī niskā palī dzī ba, viņ š mū s pameta, kaut gan nemitī gi atkā rtoja: “Es teicu, lai neē d to, ko viņ i valkā uz pludmale”, un tā pē c attiecī bā uz Iļ jič u izdariet pā rsteidzī gus secinā jumus, ja jums kaut kas viņ ā nepatī k;
Vē l viena ī paš a uzmanī ba ir pelnī jusi pavā re Ļ ena, jauna skaista meitene, kas gatavoja ļ oti garš ī gi, patī kami, smaidī gi un pieklā jī gi.
Mē s nevaram piekrist viņ u teiktajam, ka pastā v dalī jums "mū sē jos" un "ne mū sē jos"...mū su ieteikums jums ir izturē ties pieklā jī gi un draudzī gi pret darbiniekiem, un arī pret jums izturē sies atbilstoš i, mē s vienmē r to esam darī juš i neatkarī gi no viesnī cas vai pansionā ta klase un neatceramies, ka mū su atvaļ inā jums bū tu sabojā ts personā la dē ļ , tač u š ajā pansionā tā viesi var justies ļ oti, ļ oti neē rti;
Turklā t nenā cā m nodarboties ar iepazī š anos, bet gan atpū sties, peldē t un gulē t, tā pē c nevajadzē ja mū s nest uz rokā m, lai gan attieksme jau bija laba.
Trū kumi.
Godī gi sakot, par pansionā tu mums vispā r nebija pretenziju, zinā jā m, kur ejam, cik un ko rezultā tā iegū sim, vienī gais, kas varē ja samulsinā t kā du no atpū tniekiem:
1. Ikdienas uzkopš ana nenotiek, tiek tī rī ta tikai ierodoties, bet ja mazliet iedosi apkopē jai, viņ a tevi bez problē mā m uzkops jebkurā diennakts laikā .
2. Nav ziepju un š ampū nu, jā ņ em lī dzi.
3. Gultai nav augš ē jā pā rsega.
Ņ emot vē rā mū su prasī bas, pansionā ta izmaksas un rezultā tā iegū to, pā rē jais tieš ā m notika, un ceram pansionā tu Olvia apmeklē t vē lreiz.
Kopsavilkums
Pansionā ts, kurā par salī dzinoš i nelielu samaksu (varē tu pat teikt, ka smieklī gi) var diezgan labi atpū sties, ar labu istabu, pā rtiku un personā lu.
Ī paš s paldies visam pansionā ta personā lam, ceram nā kt vē l.


iemiesojums al-72
Sveiki, vēlos nākt pie Jums ar 3 gadīgu bērnu, 1 pieaugušais + 1 bērns no 15.07 uz 30-40 dienām, cik maksās bez ēdienreizēm? Vai es varu norēķināties ar magnētisko kredītkarti (viesnīcā, restorānā, veikalā)? Vai ir iespējams ņemt līdzi čivavas suni? Ar cieņu Allah.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Пансионат Ольвия расположен на берегу Черного моря в экологически чистой зоне.

Atrašanās vieta 150 метров до пляжа.
Pludmales apraksts Песочный. На пляже имеется бар, кабинки для переодевания, пункт проката гидроциклов и катамаранов.
Viesnīcā

Бассейн, детская площадка, кафе, стоянка для автомобилей.

Telpu apraksts

Двухместные блочные и полулюкс.

Istabās

Двухместный блочный: металлопластиковые окна, мебель, спутниковое телевидение. На блок из двух номеров: душ, туалет, умывальник.
Двухместный полулюкс: душ, туалет, умывальник, металлопластиковые окна, мебель, спутниковое телевидение. Возможно одно- и трехместное размещение.

Adrese Херсонская обл., п. Железный Порт, пер. Маячный, 7
Tālruņi: +38 (050) 3186938
+38 (095) 6972084
+38 (050) 3157945
FAQ