Gavan 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.210
№59 viesnīcas reitingā Zatoki
3.2 Numurs
5.2 apkalpošana
3.3 Tīrība
5.6 Uzturs
4.8 Infrastruktūra
Atpūtas centrs "Gavan" atrodas netālu no Zatokas pludmales. Pastaigas attālumā atrodas pārtikas veikali, bankomāts, pārtikas preču tirgus, valūtas maiņas punkts, bāri un diskotēkas. Viesiem tiek piedāvātas ērtas atpūtas zonas iekoptā zonā, pludmales bārs, ēdamzāle, biljarda zāle.Vairāk →
аватар Zhanna063
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
PLUSI: slē gta teritorija, bezmaksas autostā vvieta, ē damzā le, sava privā tā pludmale. Mī nusi: Remonts tika veikts braš ajos 90. gados. Nav tē jkannas, glā zes vai krū zes, istaba ir noklā ta ar audumu, uz kura iemī tnieki jau gadiem grauž odus, istaba ir netī ra, maza, matracis uz gultas ir spī dzinā š anas instruments, dvieļ i ir mazgā ti, viņ i vairā k izskatā s pē c grī das lupatā m, moskī tu tī kls uz balkona durvī m jau sen ir saplī sis un neaizveras. … Tomēr ▾ PLUSI: slē gta teritorija, bezmaksas autostā vvieta, ē damzā le, sava privā tā pludmale.
Mī nusi:
Remonts tika veikts braš ajos 90. gados.
Nav tē jkannas, glā zes vai krū zes, istaba ir noklā ta ar audumu, uz kura iemī tnieki jau gadiem grauž odus, istaba ir netī ra, maza, matracis uz gultas ir spī dzinā š anas instruments, dvieļ i ir mazgā ti, viņ i vairā k izskatā s pē c grī das lupatā m, moskī tu tī kls uz balkona durvī m jau sen ir saplī sis un neaizveras. ū dens no kondicioniera plū st tieš i uz balkonu un tur flī zes visu laiku ir slapjas un slidenas.
Pludmalē tapč anu praktiski nav, tos, kas pastā v, visu diennakti aizņ em tie paš i iedzī votā ji, arī pludmalē nav ģ ē rbtuvju, baseins tikai smuki izskatā s bildē , patiesī bā tā ir netī ra un pā rslaina sile . Izī rē ja istabu 2+1, kur 1 ir veca sabrukusi krē sla gulta bez vienas kā jas.
Ne pirmo reizi atpū š amies Zatokā , bet pirmo reizi tur nokļ uvā m. Vietnē ir tikai pozitī vas atsauksmes un skaistas bildes. NEIESAKU ATPŪ TĪ T "OSTĀ ".
аватар vika310575
Atpū tā mies ar ģ imeni jū nija beigā s un bijā m ļ oti apmierinā ti) Iepriekš rezervē jā m divas divvietī gas istabiņ as, paprasī jā m skaistā ko skatu un dabū jā m, skats no balkona un no loga bija uz jū ru. Lai gan visi numuri ir no uzlabota standarta kategorijas ar skaistu skatu no loga. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni jū nija beigā s un bijā m ļ oti apmierinā ti) Iepriekš rezervē jā m divas divvietī gas istabiņ as, paprasī jā m skaistā ko skatu un dabū jā m, skats no balkona un no loga bija uz jū ru. Lai gan visi numuri ir no uzlabota standarta kategorijas ar skaistu skatu no loga. Mē s dzī vojā m vienā no Itā lijas pagalma ē kā m. Numurs ar privā tā m labierī cī bā m, istabā laba divguļ amā gulta, galds ar spoguli, skapis, TV, kondicionieris, neliels ledusskapis. Istaba nav liela, bet mā jī ga, lai gan mē s tur ieradā mies tikai gulē t) )) Ir 3 un 4-vietī gas istabas) Istabas tiek iztī rī tas, ja nepiecieš ams, man bija ē rtā k to iztī rī t, gulta tiek mainī ta pē c pieprasī juma.
Teritorija ir ļ oti skaista (tas ir saimnieka Eduarda un strā dnieku puiš u nopelns), puķ es ir bumba, tik skaistas jukas nekur neesmu redzē jis, saimnieks pats rū pē jas, tas ir ļ oti cī tī gs darbs. strā dā t. Ir lapenes ar galdiņ iem atpū tai, gatavojā s atvē rt lapenes aleju mī ļ otā jiem, bet mē s to vairs neatradā m, pludmalē zem nojumes bija galdiņ i ar skatu uz jū ru.
Teritorijā atrodas ē dnī ca ar garš ī giem, lē tiem un mā jā s gatavotiem ē dieniem katrai gaumei un budž etam, no pulksten 8 lī dz 21 var iegriezties gardi paē st. Tieš i pludmalē ir bā rs ar vē su skatu, bā rā ir garda kafija, auksts alus, alus kā rumi, saldē jums, nedaudz ū dens. Ir biljarda zā le vairā kiem galdiem, ē rta bezmaksas autostā vvieta, Wi-Fi Teritorija ir iež ogota un apsargā ta, teritorijā nav sveš inieku. Pludmale paredzē ta tikai bā zes iemī tniekiem, vietas pietiek, smiltis, sauļ oš anā s krē sli.
Neliels rotaļ u laukums ar slidkalniņ u, horizontā liem stieņ iem. Nokā pš ana jū rā pa kā pnē m no koka platformas, jo estuā ra tuvuma dē ļ pludmale ir izskalota un tā tika nostiprinā ta, tač u tas atpū tniekus nebiedē , un koka platforma pieš ķ ir ostai š armu. Katru rī tu es satiku rī tausmu, sē ž ot uz platformas un dzerot kafiju, pa dienu sauļ ojoties uz tā s, un vakarā (pē c Eduarda ieteikuma) atslā binā jos: gulē ju un skatī jos uz zvaigznē m, un zem tevis š alca jū ra. Tas ir tā ds saviļ ņ ojums!
Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem un ar nelielu cilvē ku pieplū dumu karantī nas dē ļ . Nemaz nenož ē lojā m, ka izvē lē jā mies vietu, kur atpū sties un satikties ar bē rniem (dzī vojam daž ā dā s pilsē tā s). Nezinu, kurš raksta sliktas atsauksmes, ieradā mies ar pozitī vu attieksmi, atpū tā mies labā noskaņ ojumā un aizbraucā m ar skumjā m, ka laiks paskrē ja ā tri. Trū kumi, tā pat kā daž i atpū tnieki, mē s nemeklē jā m. Paldies Eduardam un visam bā zes personā lam par mū su superī gajiem svē tkiem!
Территория Цветы Вид с балкона Рассвет Вид из окна Номер
аватар Svetak2
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba bā ze, dzī vojā m 2 korpusā , otrajā stā vā , istabiņ a ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, teritorija sakopta. Par pā rē jo tikai labi iespaidi, ja iespē jams, noteikti š eit atgriezī simies, ī paš s paldies administratorei. … Tomēr ▾ Ļ oti laba bā ze, dzī vojā m 2 korpusā , otrajā stā vā , istabiņ a ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, teritorija sakopta. Par pā rē jo tikai labi iespaidi, ja iespē jams, noteikti š eit atgriezī simies, ī paš s paldies administratorei. Izbraucā m 14.00, mums atļ ā va bez problē mā m kā du stundu palikt istabā . Lieliska vieta atpū tai.
Вид с пляжа Вид с балкона
аватар voloshen
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Dzī voja divistabu junior suite, apstā kļ i bail, mitrs, netī rs, durvis bez roktura ...plusi: pirmā lī nija, sava pludmale, autostā vvieta. … Tomēr ▾ Dzī voja divistabu junior suite, apstā kļ i bail, mitrs, netī rs, durvis bez roktura ...plusi: pirmā lī nija, sava pludmale, autostā vvieta.
Потолок
аватар sharapova-nusha
Viesnī ca tika izvē lē ta kopā ar Join Up operatoru. Pamatu var klasificē t kā "gaidas un realitā te", jo bā ze ļ oti atš ķ iras no fotogrā fijā m, kur viss ir skaisti un sakopti. Ē ku/mā ju sienas jau sen ir noplokuš as. Zaļ ā ū dens baseins. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta kopā ar Join Up operatoru. Pamatu var klasificē t kā "gaidas un realitā te", jo bā ze ļ oti atš ķ iras no fotogrā fijā m, kur viss ir skaisti un sakopti. Ē ku/mā ju sienas jau sen ir noplokuš as. Zaļ ā ū dens baseins. "Pirmā lī nija" pie jū ras ir tā lu no ideā la, jo lī dz normā lam krastam, kur var apgulties, ir 100-150 metri. Vairā kā m lapenē m nolū zis jumts (neremontē , tā das atstā tas).
Telpa ir ā rkā rtī gi mitra, ģ ipsis vienkā rš i lobā s kā ķ ī selis, nav iespē jams paelpot. Un kā bonuss izlauzā s kanalizā cija (kā mums stā stī ja, tā nav pirmā reize). Smaka bija briesmī ga. Visi stikli uz sienā m, iesū kuš ies audumā (tas ir tapeš u vietā ). Istabu izmazgā ja un piedā vā ja atgriezties vai izvā kties uz ielas. Izvā cā s, jo veselī ba ir svarī gā ka.
Pē c bā zes saimnieka teiktā , istabiņ a mā jā maksā.500 grivnas, mē s maksā jā m 1000. Blakus ir bā zes, kur par 1000 grivnā m bū s lielā ka istaba un dzī ves apstā kļ u stā voklis ir daudzkā rt lielā ks.
На фото наш потоп от прорвавшейся канализации, хозяин базы их признавать отказался, соответственно, акт подписывать тоже. Жаль, что нельзя отправить запах, который там стоял.
аватар wowom
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s izvē lē jā mies, jo cena bija 460 USD par diviem (bez ē dinā š anas), un ceļ ojumu aģ entū ra pievienojā s to uzslavē ja. Man vienkā rš i patika pirmā krasta lī nija, un ē damzā lē atpū tas centra teritorijā varē ja labi paē st. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies, jo cena bija 460 USD par diviem (bez ē dinā š anas), un ceļ ojumu aģ entū ra pievienojā s to uzslavē ja. Man vienkā rš i patika pirmā krasta lī nija, un ē damzā lē atpū tas centra teritorijā varē ja labi paē st. Karstais ū dens vienmē r bija klā t, kondicionieris darbojā s. Ledusskapis - traktors.
Telpas ir ļ oti mitras, logi neveras, durvis pa nakti atstā t vaļ ā nevar. viņ i var zagt (kad mē s bijā m meitenes, tika zagti mobilie telefoni). Labā k ir maksā t papildus USD 50 par personu, bet gulē t normā los apstā kļ os.
пятна на натяжных стенах и потолках от сырости ( июль месяц) Сан узел
аватар keyzer50
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istabas mazas, milzī ga gulta. Trauku nav, pat glā zes, tē jkanna. No viesnī cas mū s izlika 12.00, autobusu 18.00. Man vajadzē ja piebilst. Personā ls nesadarbojas. Mē s vairs nebrauksim. … Tomēr ▾ Istabas mazas, milzī ga gulta. Trauku nav, pat glā zes, tē jkanna. No viesnī cas mū s izlika 12.00, autobusu 18.00. Man vajadzē ja piebilst. Personā ls nesadarbojas. Mē s vairs nebrauksim.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

База отдыха «Гавань» расположена рядом с пляжем в Затоке. В пешей доступности находятся продуктовые магазины, банкомат, продуктовый рынок, пункт обмена валют, бары и дискотеки. Гостям предлагается комфортные зоны отдыха на ухоженной территории, бар на пляже, столовая, бильярдный зал.

Atrašanās vieta 60 км от железнодорожного вокзала Одессы.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Бильярдный зал – русский и американский.
  • biljards
Telpu apraksts

Корпус 1 (административный). Расположен при въезде на территорию (дальше от моря). Всего 4 номера из них: 3 Семейных и 1 номер Стандарт. Номера без балкона и террасы.

Корпус 2. Здание расположено при въезде на территорию. Дальше от моря.

1-й этаж (6 номеров) из них:

3 номера Стандарт Dbl и два 2-х комнатных Стандарт. Номера с видом на внутренний двор в сторону моря, каждый номер с небольшим балконом.

1 номер Стандарт – с видом на внутренний двор, с балконом.

2-й этаж (7 номеров)

6 номеров Стандарт DBL с балконом с видом на внутренний двор и море, 1 номер Стандарт DBL с видом на озеро, без балкона.

Улучшенные номера расположены в итальянском дворике, корпуса ближе к морю (корпуса 3,4,5)

1-й этаж — 5 номеров Улучшенный Dbl, общая терраса с видом на внутренний дворик. Вид из окна на соседнюю базу.

2-й этаж. 5 номеров Улучшенный Dbl, общая терраса с видом на внутренний двор. Вид из окна на соседнюю базу.

1-й этаж — 5 номеров Улучшенный, балкон с выходом во внутренний двор, вид из окна на море.

2-й этаж. — 5 номеров Улучшенный, общая терраса, вид из окон на море.

1-й этаж — 5 номеров Улучшенный, общая терраса с выходом во внутренний двор. Боковой вид на море.

2-й этаж — 5 номеров Улучшенный, 5 номеров общая терраса с выходом во внутренний двор. Боковой вид на море.

Корпус 6. — 3 номера Стандарт. Вид на море.

Adrese Затока, Одесская область, Белгород-Днестровский район, район Солнечный, ул. Лазурная, 85
Tālruņi: +38 (093) 120 16 75, +38 (097) 213 53 67
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.