Hawaii 2*– Atsauksmes

45
Novērtējums 6.110
№17 viesnīcas reitingā Zatoki
6.3 Numurs
6.2 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.6 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca Fakel atrodas Zatokas ciematā, 300 metru attālumā no Melnās jūras pludmales.Vairāk →
аватар Borovik753
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena. Mē s nesen atpū tā mies, nu, vienkā rš i brī niš ķ ī gā viesnī cā Havaju salā s – tā ir Zatokā . Ko rakstī t, daudz pā rsteigumu. Komforta klases istabiņ ā pirktas brokastis (120 UAH) Mans padoms ir nepirkt. … Tomēr ▾ Laba diena.
Mē s nesen atpū tā mies, nu, vienkā rš i brī niš ķ ī gā viesnī cā Havaju salā s – tā ir Zatokā .
Ko rakstī t, daudz pā rsteigumu.
Komforta klases istabiņ ā pirktas brokastis (120 UAH) Mans padoms ir nepirkt.
Pats cipars nav slikts, bet nepatikš anas ir duš ā , sē nī te, smaka no kanalizā cijas lī dz ģ ī bonim.
Palagi ir apkaunojoš i mazi, divreiz pagriezti un saburzī ti-guļ uz matrač a. Viesnī cas pē rk palagus ar virvē m, kas savilkā s uz matrač a!! !
Kauns par administrā ciju.
Tī rī š ana, kā rakstī ts vietnē (reizi 3 dienā s), netika nopratinā ta, tikai slaucī t!
Nav wifi!
Pē rciet marš rutē tā ju, neesiet mantkā rī gs.
Bet ē dnī ca ir atseviš ķ s jautā jums.
Pirmā s sē dvietas, vakariņ u cena nav attaisnojami augsta.
Vidē ja izmē ra kruasā ns un tē ja = 120 UAH.
Viņ u auzu pā rslas nenā k ar jogurtu, kā ē dienkartē , bet ar saldinā tu pienu.
Bet salī dzinā jumam kompleksas pusdienas par 100 UAH. ē damistabā pie jū ras
Pilns š ķ ī vis zupas vai borš č a, kartupeļ u biezeni + 2 desiņ as vai zivs, vai biž u bumba + salā ti + kompots.
Sous š efpavā rs ir negods.
Un te vē l daž i augļ i, atseviš ķ s joks. Augļ i UZMANĪ BU viņ i sauc arbū za gabaliņ u, biezu kā pirksts - š is veids ir iekļ auts arī kompleksajā s brokastī s, bet viņ i to atnes tikai tad, ja palū dz.
NABAGA NABAGA FITS paldies par pacietī bu!
Pati viesnī cas teritorija nav lī dz galam labiekā rtota, š ķ iet pagriezienā , gar dzelzceļ u no vienas puses, bē rnu atrakcijas un 3 ceļ u krustojums no otras. Lī dz jū rai mierī gā tempā.20 minū tes (lī dz labai pludmalei).
Autostā vvieta un bā rbekjū , atš ķ irī bā no privā tajiem tirgotā jiem, ir maksas.
Ē rtī bā atzī mē ju, ka baseins labs, ū deni attī ra robots, teritorija tī ra.
Vairā k par tuvā ko pludmali, nav atkritumu tvertņ u un atkritumu tvertņ u. Tualeš u nav. Nav ģ ē rbtuvju. Dvē sele nav.
Viss labi.
аватар molochkov.pavel
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izvē le š ai viesnī cai krita dē ļ baseina bē rniem, nu, tas laikam arī visas pozitī vā s emocijas divā s dienā s. Un tagad kā rtī bā . 1. Viesnī cas mā jaslapā atradu operatores telefona numuru, piezvanī ju, noskaidroju brī vas istabiņ as pieejamī bu, visu apstiprinā ju un palū dzu veikt 50% priekš apmaksu, veicu priekš apmaksu. … Tomēr ▾ Izvē le š ai viesnī cai krita dē ļ baseina bē rniem, nu, tas laikam arī visas pozitī vā s emocijas divā s dienā s. Un tagad kā rtī bā .
1. Viesnī cas mā jaslapā atradu operatores telefona numuru, piezvanī ju, noskaidroju brī vas istabiņ as pieejamī bu, visu apstiprinā ju un palū dzu veikt 50% priekš apmaksu, veicu priekš apmaksu. Gribu teikt, ka devā mies uz turieni ar divā m ģ imenē m (viņ iem tā da pati situā cija, veica priekš apmaksu, uz telefonu nā ca apstiprinā jums, ka ir istabas rezervā cija). Ierodoties, kad vē rsā mies pie menedž era, viņ š teica, ka ne mums, ne otrai ģ imenei, kas ceļ o kopā ar mums, nav nekā du atrunu. Viņ š saka, ka numuram, kuru mē s zvanī jā m un rezervē jā m, nav nekā da sakara ar viņ u viesnī cu (lai gan numurs ir rakstī ts viņ u vietnē ). Pē c pusstundu ilgas verbā lā s sadursmes mums solī ja atrast telpas, noskaņ ojums bija pazudis, bet nolē mā m palikt un paskatī ties, kā tas viss beigsies.
2. Mū s izmitinā ja vecā ē kā otrajā stā vā , kuras ieeja bija ā rpus ē kas. Istabā nekā nav! Vecs televizors ar kineskopu un nestrā dā još u tā lvadī bas pulti (televizors vē l pē c kā da laika ieslē dzā s, bet kanā li tur nestrā dā ja). Istabā nav pat tē jkarotes! Nav nekā , izņ emot gultu un gaisa kondicionieri. Logu nevar atvē rt jo pē c diviem metriem ir š oseja un pē c 20 metriem dzelzceļ š ! Tualete un vannas istaba smirdē ja tik ļ oti, ka bija ā rkā rtī gi bī stami turp doties, ī paš i bē rniem. Visur ir pelē jums, sē nī te, poda smirdoņ a briesmī ga, krā ni nav regulē jami, ū dens iet vai karsts vai auksts - gluda regulē š ana nav iespē jama.
3. Jā baseins liels un tī rs, slidkalniņ i strā dā , viss kā rtī bā , BET apkā rt baseinam ir peļ ķ es un uz flī zē m jau izveidojuš ā s slidenas aļ ģ es, bē rni krī t, sit ar galvu pret flī zē m, lauž ceļ galus , BET PAR TO NAV NEVIENS! Galvenais ir sagriezt mī klu! Pie baseina ir vasaras terase, kur var iedzert alu vai papusdienot, bet turpat pie galdiņ iem ir trī s publiskā s tualetes un duš as - tualetes smarž a nav pietiekami patī kama. Foto pievienots.
4. Mū su divu dienu laikā numuri netika iztī rī ti.
5. Apkā rt teritorijai ir liels daudzums atkritumu urnu - BET TĀ S IR PILNĪ GI un š ausmī gi smird. Foto pievienots.
6. Un kā jū s domā jat, lai pamestu š o viesnī cu, es gaidī ju 40 minū tes uz vadī tā ju, kā pē c viņ š ir prombū tnē no darba vietas, nav skaidrs.
REZULTĀ TS: par naudu, ko viņ i prasa - tas nav atvaļ inā jums - š ī ir cū ku kū ts, kas izturas pret cilvē kiem kā suņ iem!
Вот такой пейзаж по всему отелю Это место вокруг бассейна
аватар _990391
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pieklā jī gs personā ls, ē rtas telpas, autostā vvieta. Izklaides kompleksa teritorijā katrai gaumei: bē rnu un sporta laukumi, biljards, galda teniss. Restorā ns piedā vā gardus ē dienus, brokastis ir iekļ autas numura cenā . Bet kū kas izcē lums ir krā š ņ s baseins ar ū dens slidkalniņ iem! Pirms brauciena ilgi izvē lē jā mies, meklē jā m vietnē s ko neparastu, un ļ oti priecā jos, ka kļ ū dī jos ar izvē li. … Tomēr ▾ Pieklā jī gs personā ls, ē rtas telpas, autostā vvieta. Izklaides kompleksa teritorijā katrai gaumei: bē rnu un sporta laukumi, biljards, galda teniss. Restorā ns piedā vā gardus ē dienus, brokastis ir iekļ autas numura cenā . Bet kū kas izcē lums ir krā š ņ s baseins ar ū dens slidkalniņ iem!
Pirms brauciena ilgi izvē lē jā mies, meklē jā m vietnē s ko neparastu, un ļ oti priecā jos, ka kļ ū dī jos ar izvē li. Visiem patika. Un cik forš i ir pastā stī t draugiem, ka bijā t atvaļ inā jumā Havaju salā s!
Говорят, что если под этой пальмой с обезьянкой загадать желание, то оно обязательно сбудеться
аватар LyudmilaGerus
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m š eit pagā juš ajā nedē ļ ā , atpū tā mies 4 dienas, ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem, jū ra ir tī ra un silta. Apkalpoš ana viesnī cā ir laba, izvē lē jā mies komforta istabu, ē damistabā ē diens bija garš ī gs. … Tomēr ▾ Bijā m š eit pagā juš ajā nedē ļ ā , atpū tā mies 4 dienas, ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem, jū ra ir tī ra un silta. Apkalpoš ana viesnī cā ir laba, izvē lē jā mies komforta istabu, ē damistabā ē diens bija garš ī gs. Mū su ģ imenes brī vdienas bija veiksmī gas.
аватар oksanabadyvska
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esam š eit jau divas reizes atpū tuš ies, pē c draugu ieteikumiem, un nu beidzot rakstu atsauksmi) Kas attiecas uz Zatoku, tad mani patī kami pā rsteidza baseins viesnī cā , liels un tī rs, bē rniem ī paš i patika akvaparks. Istabas atbilst cenai, ē damistaba garš ī ga un lē ta, iespaidi par pā rē jiem labi. … Tomēr ▾ Esam š eit jau divas reizes atpū tuš ies, pē c draugu ieteikumiem, un nu beidzot rakstu atsauksmi) Kas attiecas uz Zatoku, tad mani patī kami pā rsteidza baseins viesnī cā , liels un tī rs, bē rniem ī paš i patika akvaparks. Istabas atbilst cenai, ē damistaba garš ī ga un lē ta, iespaidi par pā rē jiem labi.
Mī nuss ir tas, ka baseina apkā rtne nav aprī kota, ik pa laikam pazuda karstais ū dens.
аватар _650325
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti labi uzturē ta un ē rti uzturē ties. Viesnī cā ir grezns peldbaseins, kā arī citas izklaides, kas atpū tniekiem neliks garlaicī gi. Personā ls š eit ir ļ oti pieklā jī gs pret katru apmeklē tā ju. Telpas ir tī ras un visu laiku tiek uzturē tas tī ras. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti labi uzturē ta un ē rti uzturē ties. Viesnī cā ir grezns peldbaseins, kā arī citas izklaides, kas atpū tniekiem neliks garlaicī gi. Personā ls š eit ir ļ oti pieklā jī gs pret katru apmeklē tā ju. Telpas ir tī ras un visu laiku tiek uzturē tas tī ras. Numuros ir viss nepiecieš amais atpū tnieku ē rtī bā m un ē rtī bā m. Ē diens viesnī cas ē damistabā ir garš ī gs. Noteikti drī z te atkal iegriezī š os!
аватар yula34
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augustā atpū tā mies Fakelā . Viesnī cā ieradā mies vakarā , tā pē c uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Mē s paņ ē mā m 3-vietī gu ekonomisko istabu visai ģ imenei. Man patika istaba, tī ra un ē rta. Nebiju gaidī jis, ka par tā du cenu sezonā var ī rē t pieklā jī gu istabiņ u. … Tomēr ▾ Augustā atpū tā mies Fakelā . Viesnī cā ieradā mies vakarā , tā pē c uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Mē s paņ ē mā m 3-vietī gu ekonomisko istabu visai ģ imenei. Man patika istaba, tī ra un ē rta. Nebiju gaidī jis, ka par tā du cenu sezonā var ī rē t pieklā jī gu istabiņ u.
Istaba tika pastā vī gi uzkopta, un viss personā ls bija draudzī gs. Mē s biež i ieslē dzā m gaisa kondicionieri, kas mū s izglā ba karstajā s dienā s. Tas nav tā lu no jū ras, tā pē c pā rē jais izrā dī jā s visaugstā kajā lī menī .
аватар mahlavania
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Komforts diviem. Nosacī jumi iepriekš saskaņ oti. Visas ē rtī bas, viss strā dā , bet nestrā dā ja, uzreiz stundas laikā ā tri un kvalitatī vi salaboja. Tī rs, kā rtī gs. Patika baseins, balkons, personā la attieksme. Blakus jū ra, lielveikals, stacija. … Tomēr ▾ Komforts diviem. Nosacī jumi iepriekš saskaņ oti. Visas ē rtī bas, viss strā dā , bet nestrā dā ja, uzreiz stundas laikā ā tri un kvalitatī vi salaboja. Tī rs, kā rtī gs. Patika baseins, balkons, personā la attieksme. Blakus jū ra, lielveikals, stacija. Viss relaksē još ā m brī vdienā m par pieņ emamu cenu. Ē dnī cā #1 ē diens ir labā ks (un lē tā ks) 5 minū tē s. pastaiga. Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Atnā ktu vē lreiz
аватар id452510367
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s piestā jā m Fakel viesnī cā pē c mū su draugu ieteikuma, kuri š eit atpū tā s pagā juš ajā gadā . Turklā t netā lu ir pludmale, ir baseins, daž ā das izklaides, telpas vienmē r ir tī ras un sakā rtotas. … Tomēr ▾ Mē s piestā jā m Fakel viesnī cā pē c mū su draugu ieteikuma, kuri š eit atpū tā s pagā juš ajā gadā . Turklā t netā lu ir pludmale, ir baseins, daž ā das izklaides, telpas vienmē r ir tī ras un sakā rtotas. Viņ iem ir viss nepiecieš amais ikdienas dzī vē . Skats no balkona ir pā rsteidzoš s, fasā de ir ļ oti jauki dekorē ta. Ē dā m ē damzā lē un reizē m apmeklē jā m bā ru, kas atrodas viesnī cas teritorijā , tur gatavo ļ oti garš ī gus un apmierinoš us ē dienus. No ceļ ojuma mums ir tikai patī kami iespaidi! ! !
аватар cool.maxim-life
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca laba, ģ imene mums patika. Atseviš ķ i es vē lē tos pieminē t personā lu. Pret mums vienmē r izturē jā s pieklā jī gi un draudzī gi, pat tad, kad bē rni bija kaprī zi. Atraš anā s vieta lieliska, gaiss tī rs un svaigs, jū ra tikai daž u soļ u attā lumā no viesnī cas, kas ir ļ oti ē rti, jo atpū tā s ar bē rniem. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ģ imene mums patika. Atseviš ķ i es vē lē tos pieminē t personā lu. Pret mums vienmē r izturē jā s pieklā jī gi un draudzī gi, pat tad, kad bē rni bija kaprī zi. Atraš anā s vieta lieliska, gaiss tī rs un svaigs, jū ra tikai daž u soļ u attā lumā no viesnī cas, kas ir ļ oti ē rti, jo atpū tā s ar bē rniem.
Telpas ir plaš as un skaistas, uzkopš ana notiek regulā ri, tā pē c vienmē r ir tī ra. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, pat maniem bē rniem garš oja, viņ i vienmē r ē da ar prieku!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums fakelhotel
‹ Viesnīca Hawaii 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Отель «Факел» расположен в поселке Затока в 300 метрах от пляжа Чёрного моря.

Atrašanās vieta 300 м от побережья Черного моря. 200 м от Днестровского лимана. 1 км от железнодорожной станции «Солнечная». 60 км от аэропорта Одессы.
Pludmale
  • 3. un tālāk
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование.

  • kafejnīca/bārs
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
Izklaide un sports Барбекю.
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд включает различные категории номеров: «Эконом», «Стандарт», «Комфорт», «Люкс».

Istabās

Кондиционер, телевизор, холодильник, ванная комната, туалетные принадлежности, тумбочки, шкаф, зеркало.

Adrese 67772 Одесская область, Белгород-Днестровский район, Затока, улица Лазурная, 94
Tālruņi: 067-010-88-66
Tīmekļa vietne: Hawaii
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.