1 zvaigzne tikai dēļ parastās ēdamistabas, viss pārējais ir klusas šausmas.

Rakstīts: 17 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 13 augusts 2018
Viesnī ca tika izvē lē ta kopā ar Join Up operatoru. Pamatu var klasificē t kā "gaidas un realitā te", jo bā ze ļ oti atš ķ iras no fotogrā fijā m, kur viss ir skaisti un sakopti. Ē ku/mā ju sienas jau sen ir noplokuš as. Zaļ ā ū dens baseins. "Pirmā lī nija" pie jū ras ir tā lu no ideā la, jo lī dz normā lam krastam, kur var apgulties, ir 100-150 metri. Vairā kā m lapenē m nolū zis jumts (neremontē , tā das atstā tas).
Telpa ir ā rkā rtī gi mitra, ģ ipsis vienkā rš i lobā s kā ķ ī selis, nav iespē jams paelpot. Un kā bonuss izlauzā s kanalizā cija (kā mums stā stī ja, tā nav pirmā reize). Smaka bija briesmī ga. Visi stikli uz sienā m, iesū kuš ies audumā (tas ir tapeš u vietā ). Istabu izmazgā ja un piedā vā ja atgriezties vai izvā kties uz ielas. Izvā cā s, jo veselī ba ir svarī gā ka.
Pē c bā zes saimnieka teiktā , istabiņ a mā jā maksā.500 grivnas, mē s maksā jā m 1000. Blakus ir bā zes, kur par 1000 grivnā m bū s lielā ka istaba un dzī ves apstā kļ u stā voklis ir daudzkā rt lielā ks.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu