Sanatorii Shakhter 3*– Atsauksmes

12
Novērtējums 6.210
№28 viesnīcas reitingā Truskaveca
7.9 Numurs
4.6 apkalpošana
6.2 Tīrība
4.9 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Sanatorija "Shakhtar" specializējas kuņģa-zarnu trakta, aknu, nieru, urīnceļu, aizkuņģa dziedzera, prostatas, vielmaiņas, muskuļu un skeleta sistēmas un diabēta slimību ārstēšanā.Vairāk →
аватар tassya19799
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sanatoriju man ieteica draugi, kas devā s uz turieni kompleksā ceļ ojumā , tā kā es biež i atpū š os Karlovi Varos un nekad Truskavecā , nolē mu braukt! ! ! Teikt, ka mans atvaļ inā jums ir zaudē ts, ir par zemu! ! ! Vā rds serviss te laikam nemaz nav dzirdē ts no vā rda!! ! Atpū tos divistabu apartamentā , istabas izmaksas bija 3040 UAH dienā - tā da pati cena bija Karlovi Varos (š eit salī dzinā jumi beidzas, jo tā lā k vienkā rš i nav ko salī dzinā t). … Tomēr ▾ Sanatoriju man ieteica draugi, kas devā s uz turieni kompleksā ceļ ojumā , tā kā es biež i atpū š os Karlovi Varos un nekad Truskavecā , nolē mu braukt! ! ! Teikt, ka mans atvaļ inā jums ir zaudē ts, ir par zemu! ! ! Vā rds serviss te laikam nemaz nav dzirdē ts no vā rda!! !
Atpū tos divistabu apartamentā , istabas izmaksas bija 3040 UAH dienā - tā da pati cena bija Karlovi Varos (š eit salī dzinā jumi beidzas, jo tā lā k vienkā rš i nav ko salī dzinā t). Ē diens ir š ausmī gs! ! ! Nezinu, cik ļ oti ir jā ienī st savs darbs, lai tik pretī gi gatavotu un sabojā tu ē dienu! ! ! Vannas (hidropā tijā ) pē c apmeklē tā jiem nemazgā , vienreiz biju tur un vairs negā ju uz antisanitā riem apstā kļ iem, istabu uzkopš ana, ja iedod naudu, maksas procedū ras tiek veiktas ar tā du labvē lī bu, ka negribas iet tur! ! ! Nez kā pē c ū dens sū kņ u telpā pazuda kopā ar ū deni krā nā!! !
Var rakstī t vē l daudz, bet tas nenā ks par labu sanatorijai un Truskavecas pilsē tai kopumā
Secinā jums: neiesakā m!
Ja vē lies labi atpū sties - brauc uz Karlovi Vari - tur dabū si ē dinā š anu, atpū tu un ā rstē š anu pilnā apjomā , un iespaidus visam gadam! ! !
аватар nata1968loma
Normā ls kū rorts ar jauku personā lu, labu medicī nisko aprī kojumu un ā rstiem. Es tiku pie daktera Ostapč uka. Uzmanī gs un profesionā ls. Redzams, ka cilvē ks labi pā rzina savu profesiju, pieejamā veidā izskaidro problē mas bū tī bu un tā s risinā š anas veidu. … Tomēr ▾ Normā ls kū rorts ar jauku personā lu, labu medicī nisko aprī kojumu un ā rstiem. Es tiku pie daktera Ostapč uka. Uzmanī gs un profesionā ls. Redzams, ka cilvē ks labi pā rzina savu profesiju, pieejamā veidā izskaidro problē mas bū tī bu un tā s risinā š anas veidu. Lai gan Truskaveca nav kardioloģ isks kū rorts, viņ i beidzot man paņ ē ma zā les un izlī dzinā ja asinsspiedienu.
Pē c sanatorijas teiktā : divvietī ga istaba ar skatu uz pilsē tu maza, duš a neē rta, uzkopš ana normā la, ē diens nevar teikt par mega garš ī gu, jo man bija 5p diē ta, kas nozī mē , ka viss bija nobruž ā ts un bez sā ls (((Bet galvenais atvaļ inā juma beigā s jutos, ka esmu 10 gadus jaunā ka un ar jaunu sparu atgriezos darbā ). Kolē ģ i, starp citu, pamanī ja, ka sā ku izskatī ties labā k, tā pē c varu ieteikt kū rortu vispā r un Shakhtar jo ī paš i.
Прикольная карта мира с самолетиками воткнутыми в страны, откуда приезжают люди в этот санаторий.
аватар jonep54688
Viens no galvenajiem mana vē rtē juma kritē rijiem ir ē diens: š eit ir lieliski! Iebraucu istabā , kura, visticamā k, vē l nebija iztī rī ta pē c iepriekš ē jiem atpū tniekiem, par to izstā stī ju meitenē m reģ istratū rā - iztī rī ja operatī vi 20-30 minū tē s. … Tomēr ▾ Viens no galvenajiem mana vē rtē juma kritē rijiem ir ē diens: š eit ir lieliski! Iebraucu istabā , kura, visticamā k, vē l nebija iztī rī ta pē c iepriekš ē jiem atpū tniekiem, par to izstā stī ju meitenē m reģ istratū rā - iztī rī ja operatī vi 20-30 minū tē s. Citu negatī vu aspektu nebija. Tas mani ļ oti iepriecinā ja.
аватар rybakova_t_77
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sanatorijā š ī nav pirmā reize un ar katru gadu paliek arvien sliktā k ar personā lu. No plusiem: Meitenes recepcijā , ē dinā š ana, wi-fi, veļ asmaš ī na, sanatorijas nedzī vojamā s telpas (tī ras, koptas), 2 kafejnī cas, pianists, aptiekas kiosks, brī niš ķ ī gs akvā rijs, bē rnistaba - kam tas interesē . … Tomēr ▾ Sanatorijā š ī nav pirmā reize un ar katru gadu paliek arvien sliktā k ar personā lu.
No plusiem:
Meitenes recepcijā , ē dinā š ana, wi-fi, veļ asmaš ī na, sanatorijas nedzī vojamā s telpas (tī ras, koptas), 2 kafejnī cas, pianists, aptiekas kiosks, brī niš ķ ī gs akvā rijs, bē rnistaba - kam tas interesē .
No mī nusiem:
Istabas ir standarta (pirmo reizi atpū tā mies š eit standartā - apartamentos vispā r nebija nekā du problē mu ar tī rī š anu 7 reizes! ), Izsists. Duš a ir arī tualete 1.5 x 1.5 m Starpsiena ir aizkars. Ja nomazgā jies, uz tualeti vari iet tikai brienot. Nav lupatu, ar ko noslaucī t grī du, tī rī tā jus katru reizi nevilksi (un tie neskrien pā ri). Istabas ļ oti nobruž ā tas. Skaidrs, ka cilvē ku plū sma ir milzī ga, bet sasodī ts, acī mredzot nekā da tī rī š ana neliek par sevi manī t (es konkrē ti runā ju par mū su uzkopš anas istabu).
3. stā va apkopē ja Irina, uz 12 naktī m, 3 dvieļ i no 6! ! ! Mainī ja 9. atpū tas dienā , mainī ja arī gultas veļ u. Divas reizes pati iznesu atkritumus, par laimi tvertnes nolika 1. stā vā . Tualetes papī rs reiz no rī ta gaidī ja lī dz 16:00. Viņ i man trī s reizes atgā dinā ja, man bija jā kliedz (un ne tikai man). Salauzts poda vā ks, saplī sis pufas, salauzts plaukts mini ledusskapī...
Baseins. . . ir ZVAIGZNE!! !
JĀ CIK GADU VADĪ BAI TAM JĀ PIEVĒ RŠ UZMANĪ BU!! !
Ģ ē rbtuve un duš a ir koplietoš anas, un duš a bez AIZKARU, DVEROK! ! ! Tā pē c, heteroseksuā li, nav iespē jams normā li nomazgā ties! Nav iespē jams pareizi ģ ē rbties! Skapī š i nav aizslē gti. Matu fē ns ir pirmsū dens, tas ž ā vē s tikai vī rieš u ī sos matus.
Medicī niskā bā ze:
Ā rsts Romanjuks - viņ š arī ir kardiologs, tas vispā r ir atseviš ķ s jautā jums, es gribu rakstī t tikai ar lamā š anos. Viņ š dara visu, lai "izdrā ztos" ar tā du seju, ka negribas atkal ienā kt. Iecelts ar diagnozes precizē š anu! Nevarē ja izsaukt ģ imenes ā rstu un atcelt termiskā s procedū ras! Palī dzi sev!
Un tiekam pie tā.2. reizi. Tā da pati attieksme.
Procedū ras:
Chlorophylipt 1 kab. - Vairā k nekā vienu reizi esmu saslimis ar vī rusu infekciju pē c 90.  gadu parastā trauka. Maina tikai sprauslas, kolbā ir iepriekš ē jā atpū tnieka baciļ i. 2-3 dienas pē c procedū ras, un ir tik daudz sniferu. Ikviens dodas uz zondi vai LOR (ī paš s PALDIES! Ļ oti palī dzē ja ar manu kaklu! ).
Vannas istabas: runā ju konkrē ta cilvē ka vā rdā , strā dā ju maiņ ā.06. 01, vannasistabas 10.11, 12 - sulī gi blondā Tatjana, ja nemaldos nosaukumā . Vannas istabas pē c procedū rā m NEMAZGĀ T!! ! ! Es to redzē ju klā tienē , kamē r es ģ ē rbjos. Noskalo ar duš u un viss! Man ar to ū dens procedū ras beidzā s (vī rs ilgu laiku š ī iemesla dē ļ nav apmeklē jis vannas istabu - neticē ju).
Masā ž as maksas telpa 801.3. seansā parā dā s rokasgrā mata, un tā sā k tevi "kraukt" - neprasot, un par papildus nenoteiktu samaksu. Spoguļ a nav (plkst. 20.40 aiz aizkara tumsā , virs izlietnes personā lam - uz celma - nav normā li! ) Iznā k, ka briesmonis, mati stā vus, kosmē tika peldē ja.
Sā ls istaba par maksu.
Putas (ā bolu sula 1/3 tase) 10 UAH
Teritorija. Bijā m ziemā , ceļ š no sanatorijas uz sē tu, kur auto stā vvieta nav ne ar ko nokaisī ta, bet apbraukt vajag, jo. aizmugures durvis pa dienu biež i bija ciet - baigais ledus.
Mū su tautieš i, š eit katru gadu atpū š oties 5 gadus pē c kā rtas, sanatoriju (jau tajā gadā ) nomainī ja pa vidu atpū tai! Es domā ju, ka tas daudz pasaka. Pagaidā m man arī nav nekā das vē lē š anā s š eit atgriezties.
аватар fg.oksamit
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad nā ca visa ģ imene un paņ ē ma krusttē vus. Mē s dzī vojā m 1 stā vā . Istabā bija auksts - 20 grā di. Bet viss kā vienmē r - LABI. Gastroenteroloģ e Gurba Natā lija Igorevna ir uzmanī ga un profesionā la speciā liste. … Tomēr ▾ Š ogad nā ca visa ģ imene un paņ ē ma krusttē vus. Mē s dzī vojā m 1 stā vā . Istabā bija auksts - 20 grā di. Bet viss kā vienmē r - LABI. Gastroenteroloģ e Gurba Natā lija Igorevna ir uzmanī ga un profesionā la speciā liste. Liels paldies! Medicī nas personā ls, pavā ri, viesmī ļ i, apkalpotā ji - visi ir uzmanī gi un viesmī lī gi. Nā kamgad nā ksim atkal.
аватар Ivanka2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nekur un nekad viņ i savā zemē nejutā s kā sveš inieki kā Š ahtaras sanatorijā , kas pā rvē rtā s par veco poļ u atpū tas namu, tā du ir 80 procenti, ja ne vairā k. Visur var dzirdē t tikai poļ u valodu, pat reklā mas bukleti, kas guļ uz galdiem zā lē , tagad ir drukā ti nevis dzimtajā , bet tikai poļ u valodā ! Kopumā sanatorija no parastā iestā des lī meņ a pā rvē rš as par patvē rumu veciem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Nekur un nekad viņ i savā zemē nejutā s kā sveš inieki kā Š ahtaras sanatorijā , kas pā rvē rtā s par veco poļ u atpū tas namu, tā du ir 80 procenti, ja ne vairā k. Visur var dzirdē t tikai poļ u valodu, pat reklā mas bukleti, kas guļ uz galdiem zā lē , tagad ir drukā ti nevis dzimtajā , bet tikai poļ u valodā ! Kopumā sanatorija no parastā iestā des lī meņ a pā rvē rš as par patvē rumu veciem cilvē kiem. Viss tika pielā gots š im kontingentam - arī ē diens tika pā rskatī ts - porcijas kļ uva daudz mazā kas, gaļ as gandrī z nebija (pusdienā s simts grami gaļ as ē diena porcijas! ) Un tajā paš ā laikā cenas tika dubultotas! Ž ē l, ka sanatorija kļ uvusi par ā rzemnieku izejvielu piedē kli
аватар andrev2007
Apstrā dā ta 2016. gada decembrī , normā ls uzturs, standarta procedū ras un ā rstē š ana, uzmanī gs personā ls, hlorē ts baseins, strā dā . … Tomēr ▾ Apstrā dā ta 2016. gada decembrī , normā ls uzturs, standarta procedū ras un ā rstē š ana, uzmanī gs personā ls, hlorē ts baseins, strā dā .
аватар helenna-k
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es ilgu laiku izvē lē jos sanatoriju Truskavecā un nolē mu palikt Š ahtarā . Rezervē ts uz mē nesi, atzvanī ts 2 reizes. Un kā das š ausmas mani pā rsteidza pē c ieraš anā s - reģ istratū rā viņ i teica, ka manas rezervā cijas nav, un viņ iem nav vietu. … Tomēr ▾ Es ilgu laiku izvē lē jos sanatoriju Truskavecā un nolē mu palikt Š ahtarā . Rezervē ts uz mē nesi, atzvanī ts 2 reizes. Un kā das š ausmas mani pā rsteidza pē c ieraš anā s - reģ istratū rā viņ i teica, ka manas rezervā cijas nav, un viņ iem nav vietu. Es kratī ju 1.5 dienas uz diabē tu, lai saņ emtu š ā du atbildi. Un administratore Natā lija nebija ī paš i draudzī ga. Bet, kad uzzinā ju, ka viņ a ir mana novadniece, tas ir, no Zaporož jes, nebiju pā rsteigts. Kļ uva tikai kaitinoš i, ka cilvē ki no Rietumukrainas izrā dī jā s ļ oti draudzī gi, lai gan krievvalodī gie iedzī votā ji par viņ iem saka pretē jo. Un viņ as paš as tautiete ir tik.... izrā dī jā s. Nā cā s "lejupielā dē t tiesī bas", mani iekā rtoja pagaidu istabā , bez ē rtī bā m. Otrajā dienā devos pie direktora un uzreiz atradu labu vietu. Izrā dī jā s, ka arī vakar bija brī vs, Natā lija vienkā rš i nolē ma, ka kaimiņ š man nepatiks. Lai gan kaimiņ iene izrā dī jā s apburoš a, inteliģ enta sieviete. Laikam Natā lija gaidī ja dzeramnaudu. . . ?
Viss pā rē jais bija labi. Ē diens ļ oti garš ī gs un porcijas lielas.
Bet stress atstā ja savas pē das pā rē jā...
Es vairs neieš u uz Š ahtā ru.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Oktobrī ceļ oju kopā ar vī ru. Redzams, ka sanatorijā tiek ieguldī ta liela nauda. Ļ oti laba materiā lā bā ze; hidropā tiskā ar jaunā m vannā m, liela laboratorija, visā di laboratoriskie izmeklē jumi, zobā rstniecī bas nodaļ a. … Tomēr ▾ Oktobrī ceļ oju kopā ar vī ru. Redzams, ka sanatorijā tiek ieguldī ta liela nauda. Ļ oti laba materiā lā bā ze; hidropā tiskā ar jaunā m vannā m, liela laboratorija, visā di laboratoriskie izmeklē jumi, zobā rstniecī bas nodaļ a. Ē diens labs, viss garš ī gs un kvalitatī vs. Ļ oti labs kū rorts ā rstē š anai. Nebija lū gumu, naudas izspieš anas no kā da personā la. nā c drosmī gi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар BukolevG
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu apmierinā ta ar uzturē š anos. Ā rstē š ana utt. nu, ē diens un istaba arī.5. Viss, kas sā p veselu gadu, ir pagā jis : -) Labi, ka taisī ja remontu! Ceru, ka paspē si pabeigt lī dz nā kamajai vasarai, jo bū š u ar draugiem! ! Pagaidiet. … Tomēr ▾ Esmu apmierinā ta ar uzturē š anos. Ā rstē š ana utt. nu, ē diens un istaba arī.5. Viss, kas sā p veselu gadu, ir pagā jis : -) Labi, ka taisī ja remontu! Ceru, ka paspē si pabeigt lī dz nā kamajai vasarai, jo bū š u ar draugiem! ! Pagaidiet.
Un tiem, kas nekad nav bijuš i - laba sanatorija, lai tieš ā m ā rstē tos, nevis atgultos SPA, dzer š ņ abi utt. JĀ - neticiet "mini pumpuriem" (tā diem, par kuriem sanatorijas taisa sevi !!!! ! ) Vietē jie ā rsti man teica, ka tā ir š ķ irš anā s! ! ! Tas ir radī ts atpū tnieku ē rtī bā m, bet ū dens kļ ū st neaktī vs 2 stundu laikā - tas nenozī mē ne labumu, ne kaitē jumu. Tā pē c labā k ir nokā pt uz sū kņ u telpu (starp citu, tur daž reiz ir ļ oti interesanti), un ū dens darbojas labā k, ja daudz staigā jat! Un vē l viena lieta, ja atbrauc ar vilcienu (kā es) nebrauc ar taksi!! ! ! Daudzas sanatorijas atbraucē jus sagaida ar savā m krellē m! ! Nu izlasi kas rakstī ts uz "Gazeļ u" kapucē m un atradī si savē jo : -)))) nu tas arī viss, veiksmi visiem un protams veselī bu !!!! ! ! Iesaku visiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums vlsherstnevd
ESMU VAIRĀKUS GADU ĀRSTĒJUSIES ŠAKTERĒ-ESMU APMIERINĀTS, MARTA ATKAL BRAUKU.Sakiet, KĀDA TAGAD IR ATTIEKSME PRET KRIEVIEM SANATORIJĀS, PILSĒTĀ? mirgotājs
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
iemiesojums barri
Kas nesen bija Shakhtar?Es iešu, bet nav nevienas atsauksmes.
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Санаторий «Шахтер» специализируется на лечении заболеваний желудочно-кишечного тракта, печени, почек, мочевыводящих путей, поджелудочной железы, простаты, обмена веществ, опорно-двигательного аппарата и сахарного диабета.

Atrašanās vieta Cанаторий «Шахтер» расположен в красивом тихом уголке лесопарковой зоны курорта Трускавец. Из окон санатория открывается панорама курорта и Карпатских гор.
Pludmalē
Viesnīcā

Спортивный комплекс, бассейн (15 м), библиотека, шахматы, лекционный зал, клуб, косметический кабинет, киноконцертный зал, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Отдыхающие в санатории «Шахтер» получают основные виды обследования и лечения. Здесь имеются свои клиническая, биохимическая, бактериологическая лаборатории, урологический и проктологический кабинеты, кабинет ультразвуковой диагностики на аппараттах PHILIPS SD800 и HITACHI ALLOKA 6, рентгенологический кабинет с компьютерной обработкой полученных данных, компьютерный томограф SIEMENS SOMATOM SPIRIT и маммограф SIEMENS MAMMOMAT 1000, кабинет функциональной диагностики заболеваний органов кровообращения, кабинет ударно-волновой терапии Zimmer, карбокситерапия, кабинет копьютерного вытяжения позвоночника немецкой фирмы TRAComputer, душ Шарко, подводный душ-массаж, вихревые и минеральные ванны, рефлексотерапия, мануальная терапия, зубопротезирование, электропроцедур.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • volejbols
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Восьмиэтажный корпус.
Одноместные номера — 15 кв.м, душ, телевизор LED 32", холодильник, телефон, набор посуды, фен, бесплатный Wi-Fi, балкон.
Двухместные номера 1 кат. и 2 кат. — 15 кв.м, душ, телевизор LED 32", холодильник, телефон, набор посуды, фен, бесплатный Wi-Fi, балкон.
Двухместные однокомнатные «люкс» — 30 кв.м, ванна, кондиционер, телевизор LED 32", холодильник, телефон, набор посуды, фен, бесплатный Wi-Fi, балкон.
Двухместные двухкомнатные «люкс» — 30 кв.м, ванна, кондиционер, телевизор LED 32", холодильник, телефон, набор посуды, фен, бесплатный Wi-Fi, балкон.

Adrese 82200, Львовская обл., г. Трускавец, ул. Бандеры, 44
Tālruņi: +38 (067) 777-47-25 (Viber/ WhatsUp)(реализация путевок);
+38 (050) 777-47-53;(реализация путевок);
+38 (03247) 7-30-70 (реализация путевок);

+38 (03247) 6-61-86 (регистратура - круглосуточно);
+38 (03247) 5-13-34 (приемная директора)
Tīmekļa vietne: Sanatorii Shakhter
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, волейбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).