Zolotaia Korona 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.910
№8 viesnīcas reitingā Truskaveca
8.1 Numurs
7.7 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.6 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atvērta 2012. gada rudenī, atrodas netālu no pilsētas centrālās daļas. Viesnīcas būvniecības laikā izmantoti tikai videi draudzīgi materiāli, telpu un viesnīcas apkurei tiek izmantota ģeotermālā enerģija.Vairāk →
аватар ershova676
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Zelta kroni izvē lē jā mies pē c kupona! Mē s palikā m ar savu meitu standarta numurā . Tiklī dz ieradā mies, mū s uzreiz sē dinā ja. Visur perfekta tī rī ba. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Augsts apkalpoš anas lī menis. … Tomēr ▾ Zelta kroni izvē lē jā mies pē c kupona! Mē s palikā m ar savu meitu standarta numurā . Tiklī dz ieradā mies, mū s uzreiz sē dinā ja. Visur perfekta tī rī ba. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Augsts apkalpoš anas lī menis. WiFi istabā , kas ir ļ oti ē rti. Ē diens daudzveidī gs, ļ oti garš ī gs, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī . Lai lieliska atpū ta!! !
Nadež da Erš ova, Ļ vova
аватар s.t.t
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, kuriem š ajā viesnī cā bija vairā kas brī vdienas. Skatī jā mies skaistas fotogrā fijas internetā un mums patika. Ierodoties Truskavecā , ļ oti ā tri iekā rtojos viesnī cas numuriņ ā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, kuriem š ajā viesnī cā bija vairā kas brī vdienas. Skatī jā mies skaistas fotogrā fijas internetā un mums patika.
Ierodoties Truskavecā , ļ oti ā tri iekā rtojos viesnī cas numuriņ ā .
Standarta numurā ir liela gulta un naktsgaldiņ i, kumode un skapis. Ir daudz vietas mantā m. . . Istabā neliels ledusskapis, piedā vā ja mini bā rs, fē ns, seifs, viss kā bildē internetā .
Istabas mī nuss ir tā ds, ka nav elektriskā s tē jkannas.
Uz vietas ir autostā vvieta un restorā ns. . . Restorā nā strā dā jaunas, enerģ iskas, mī ļ as meitenes, kuras pieklā jī gi satiekas un piedā vā ē dienkarti ikvienam.
Brokastī s nav daudz variantu, bet ē diens garš ī gs un porcijas ir lielas un mazas....
Liels pluss ir tas, ka viesnī cā visu diennakti ir karstais un aukstais ū dens, lai gan pilsē tā.3 dienas bija problē mas ar ū deni.
Apģ ē rbu var ž ā vē t uz dvieļ u ž ā vē tā ja vannas istabā...
Viesnī cas mī nuss ir salī dzinoš i liels attā lums lī dz sū kņ u telpai, tač u nekur nesteidzā mies, laikapstā kļ i ļ ā va pastaigā ties un baudī t tī ro gaisu.
Es ieteikš u š o viesnī cu saviem draugiem un paziņ ā m, un es pats atgriezī š os!
аватар irenca2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca man patika, personā ls patī kams gan reģ istratū rā , gan restorā nā . Istabas tī ras, ē diens labs. Ī paš i patika vasaras terase. Tač u viesnī cas atraš anā s vieta nav gluž i laba, jo no numuriem paveras skats uz š oseju, bet arī tas ir atrisinā ts - numuriņ os ir kondicionieris, tā pē c var aizvē rt balkonu un aizmirst par troksni. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika, personā ls patī kams gan reģ istratū rā , gan restorā nā . Istabas tī ras, ē diens labs. Ī paš i patika vasaras terase. Tač u viesnī cas atraš anā s vieta nav gluž i laba, jo no numuriem paveras skats uz š oseju, bet arī tas ir atrisinā ts - numuriņ os ir kondicionieris, tā pē c var aizvē rt balkonu un aizmirst par troksni. Bet centrs, kur sū kņ u telpa ir tā lu (15-20 min. ), tā pē c š ī viesnī ca ir pastaigu mī ļ otā jiem. Tas mū s netraucē ja, tā pē c iespaidi par viesnī cu ir pozitī vi.
аватар rejoice_always
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā akcijas ietvaros (pusdienas un vakariņ as bija bez maksas). Viņ i paņ ē ma lī dzi arī savus vecā kus. Es rezervē ju 2 istabiņ as ar skatu uz trasi, bet vecā kiem iedeva istabiņ u ar skatu uz pagalmu, pā rliecinot, ka š ā di mē s visu rezervē jā m. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies viesnī cā akcijas ietvaros (pusdienas un vakariņ as bija bez maksas). Viņ i paņ ē ma lī dzi arī savus vecā kus. Es rezervē ju 2 istabiņ as ar skatu uz trasi, bet vecā kiem iedeva istabiņ u ar skatu uz pagalmu, pā rliecinot, ka š ā di mē s visu rezervē jā m. Arī pagalma istaba ir laba, vē l plaš ā ka, bet ir atseviš ķ as gultas un nav skata pa logu. Mums ierā dī ja istabu otrajā stā vā (pirmais dzī vojamais stā vs) paš ā gaiteņ a galā , uz restorā na jumta (Nr. 21). Protams, tas nesniedz labā ko skatu.
Daudzi raksta, ka trokš ņ ains ceļ a dē ļ , bet naktis diezgan vē sas + odi, tā pē c gulē jā m ar aizvē rtu logu un ceļ a trokš ņ i mums nebija problē ma.
Iet uz sū kņ u telpu 3 reizes dienā ir patieš ā m nogurdinoš i. Tomē r tiem, kas ieradā s ā rstē ties, vajag kaut ko tuvā k centram.
Viesnī cas lielā kais trū kums ir tas, ka tā nenodroš ina agru reģ istrē š anos un vē lo izrakstī š anos. Man teica, ka, ja bū s brī va istabiņ a, mū s reģ istrē s 8:00 (mē s braucā m ar vilcienu, tā pē c lī dz 14:00 bija laika vagons). Bet brī vas istabas nebija un mē s lietū pa pilsē tu bakstī jā m lī dz 12:00.12:00 ieradā mies viesnī cā , jo vairs nebija spē ka staigā t. Un tad man piedā vā ja reģ istrē ties agrā k. . . Par to paš u naudu kā no rī ta. Atvainojiet, protams, bet maksā t naudu par 2 stundā m, kas ietver brokastis un reģ istrē š anos no rī ta, ir absurds! Mums teica, ka mē s netiksim nokā rtoti ne minū ti agrā k. 13:00 jau varē jā m doties pusdienā s, un tikai tad bijā m iekā rtojuš ies, neskatoties uz to, ka mū su istabiņ a jau bija gatava.
Ē diens viesnī cā bija labs. Bija garš ī gi un interesanti ē dieni, reizē m bija arī bezgarš ī gi, kā arī absolū ti auksti ē dieni. Ir ko piestrā dā t. Mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija pilna. Restorā ns ir mazs un biež i vien bija ilgi jā gaida, lī dz galdiņ š tika atbrī vots. Ja jū s sē dē jat kaut kur stū rī , viņ i var aizmirst par jums un nekalpot jums ļ oti ilgu laiku. Tiem, kam ir pusdienas un vakariņ as, kuras nav piedā vā jumā , neiesaku par tā m piemaksā t. Par to paš u naudu var paē st jebkurā Truskavecas kafejnī cā /restorā nā .
Mazliet par "Standard" istabu. . . Ko nevaru nepiezī mē t ir matrač i....Tie ir ļ oti cieti, nekvalitatī vi, korpusā iegraujas milzī gas atsperes. Telpā nav telefona, kas ir ā rkā rtī gi neē rti. Mē s devā mies uz reģ istratū ru lū gt tualetes papī ru. telpas netiek tī rī tas katru dienu, un jū s nevarat zvanī t nekā dā veidā . Pats galvenais, lai prichendal numuru sarakstā bū tu telefona numurs un ir arī rī ta modinā š anas pakalpojums =). No mini kosmē tikas jums tiks piedā vā tas tikai ziepes un 1 trū cī ga pudele š ampū na (aka duš as ž eleja), un jū s ar to mazgā jaties visu uzturē š anā s laiku = ). krā jumi netiek papildinā ti kā parastā s viesnī cā s. Numuros nav gaisa kondicionē š anas. Ir daž i rī ki, piemē ram, gaisa kondicionieris, bet tas nedzesē un nesilda. Man nepatika duš as kabī ne, tā bija pā rā k š aura.
Viesnī ca ir laba, bet ir jā uzlabo
Ужин. Овощное рагу и котлета. Обед. Второе. Макароны с мясом под соусом. Завтрак. Мясные тефтели с рисом. Вкусно.
аватар kvikidze
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar bē rnu 2 nedē ļ as standarta istabiņ ā.3. stā vā . Mē s iegā dā jā mies sertifikā tu par izmitinā š anu un ē dinā š anu caur skidochnik. com. ua. Kas attiecas uz naudu, tad pā rē jais ir diezgan pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rnu 2 nedē ļ as standarta istabiņ ā.3. stā vā . Mē s iegā dā jā mies sertifikā tu par izmitinā š anu un ē dinā š anu caur skidochnik. com. ua. Kas attiecas uz naudu, tad pā rē jais ir diezgan pieklā jī gs.
Pros.
Viss jauns, viss tī rs un skaists. Restorā ns lieliski apkalpo, ē diens garš ī gs. Tī rī š ana katru dienu, arī dvieļ u maiņ a. Veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m. Viesnī ca atrodas blakus autoostai. Ā rstē š anu un medicī niskā s konsultā cijas var saņ emt sanatorijā "Beskid" pā ri ceļ am. Ir arī peldbaseins un sū kņ u telpa. Bet ū deni labā k dzert centrā lajā sū kņ u telpā .
Mī nusi.
No logiem paveras skats uz rosī gu ceļ u. Lī dz sū kņ u telpai 15 minū š u gā jiens.
аватар natasha48
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā . No plusiem: Draudzī gs personā ls, garš ī ga virtuve. Atseviš ķ i liels paldies masā ž as terapeitam Vitaļ ikam ! ! Un tagad par mī nusiem: Dzī vojā m suite 58, istaba skaista, plaš a ar pirti. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā . No plusiem: Draudzī gs personā ls, garš ī ga virtuve. Atseviš ķ i liels paldies masā ž as terapeitam Vitaļ ikam ! ! Un tagad par mī nusiem: Dzī vojā m suite 58, istaba skaista, plaš a ar pirti. Ienā c istabā un pirmais ko pamani ir gaiš ais paklā js uz grī das, klā ts ar netī riem plankumiem!! ! Tā lā k arī tills uz logiem ir klā ts ar traipiem. Š ķ iet, ka kopš viesnī cas atvē rš anas nav mazgā ts ne reizi. Gulta ir balta, bet noņ ē mu spilvendrā nu un uz spilvena atradu daudz citu matu. 8 dienas uzturoties viesnī cā gulta netika mainī ta un vannas istabas netika tī rī tas. Aprobež ojā mies ar izņ emš anu. atkritumi. Ž ē l, ka tik skaistā viesnī cā viņ i absolū ti neuzrauga istabu tī rī bu! ! !
аватар travelua
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tā s no 17-22.11. 14 istabā.36. Kopē jais iespaids ļ oti jauks, laba viesnī ca, viss jauns, tī rs, labas mē beles, lielas gultas, santehnika labā stā voklī , seifs. Ē diens arī labs, labi noformē ts, garš ī ga kafija un zā ļ u tē ja, bez komentā riem. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā s no 17-22.11. 14 istabā.36. Kopē jais iespaids ļ oti jauks, laba viesnī ca, viss jauns, tī rs, labas mē beles, lielas gultas, santehnika labā stā voklī , seifs. Ē diens arī labs, labi noformē ts, garš ī ga kafija un zā ļ u tē ja, bez komentā riem. Š eit ir daudz rakstī ts par labo un nav ko piebilst. Jū s varat droš i doties atpū sties š ajā viesnī cā!
Vienī gais ir daž as piezī mes uzlaboš anai. 1. Tur bija maz stā vvietu, viss bija smuki izdarī ts, bet vietas maz, un tas, ka puse vietu nav ē rtas. 2. Kafejnī ca ir labi uztaisī ta, bet vietu tajā ir ļ oti maz, vienmē r bija jā gaida kad kā ds iznā ks un atbrī vos vietu un tomē r ir pilni ē dieni, tā dai viesnī cai neder. 3. Kaut kā var neņ emt vē rā pirmā s piezī mes, gaisma pā rslē dzas ar zilu fona apgaismojumu, tas ir ļ auni. Ī paš i slē dž i pie gultas, naktī tie ir tik spilgti, ka grū ti aizmigt, man liekas, ka tie tur ir lieki. Nu, visbeidzot, tie, kas nav automaš ī nā (uz riteņ iem, brauciet 5 minū tes. )
), ir grū ti nokļ ū t sū kņ u telpā , tā lu.
PS: neievietoja vietnē atsauksmi! : (
аватар amamyousweet
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Patika viesnī ca. Kā rtī gs, tī rs, stilī gs. Ī paš i man patika vasaras terase restorā nā un personā ls, kā arī virtuve. Sniegt Eiropas kvalitā tes pakalpojumus. Skats no numuriem ar skatu uz ceļ a pusi ir lielisks - uz viesnī cas labiekā rtoto teritoriju. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Kā rtī gs, tī rs, stilī gs. Ī paš i man patika vasaras terase restorā nā un personā ls, kā arī virtuve. Sniegt Eiropas kvalitā tes pakalpojumus. Skats no numuriem ar skatu uz ceļ a pusi ir lielisks - uz viesnī cas labiekā rtoto teritoriju. Protams, bija arī nelieli trū kumi (piemē ram, slikta skaņ as izolā cija). Un vispā r pilnī gs komforts.
аватар elena_farion
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Standarta numurā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Bezmaksas telpas izmantoš ana ietver: - 2 pā ri č ī bu - 2 duš as cepures, - vienreiz lietojama daž ā du krā su diegu š ķ eterī te ar adatā m, - 2 š ampū ni un 2 ziepes, - 0. … Tomēr ▾ Standarta numurā viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Bezmaksas telpas izmantoš ana ietver:
- 2 pā ri č ī bu
- 2 duš as cepures,
- vienreiz lietojama daž ā du krā su diegu š ķ eterī te ar adatā m,
- 2 š ampū ni un 2 ziepes,
- 0.5 l Truskavetska ū dens pudele,
Maksas lietoš ana:
- mini bā rs ar batoniņ iem, č ipsiem, vī nu, viskiju utt.
Numurs:
Divguļ amā gulta ar baltu veļ u, virsmatracis, spilveni tī ri, bez traipiem - pā rbaudī ts.
2 lieli dvieļ i, 2 sejas dvieļ i un 2 kā ju dvieļ i. Visi dvieļ i ir ideā li balti.
Ir fē ns, ledusskapis, tualetes papī rs ir salocī ts stū rī pē c viesnī cas standartiem)). Birstī te drē bju tī rī š anai, karote apaviem.
Izgā jā m cauri Pokupon. Ar 50% atlaidi dienā.500 UAH ar 3 ē dienreizē m dienā
Restorā na ē diens, garš ī gi pagatavots, nevis "ē dnī cas stilā ". Ē dā m vasaras terasē .
Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Ieradā mies agrā k, reģ istrē š anā s no 14:00, mums piedā vā ja atstā t koferi 1 stā vā uzraudzī bā .
Ī paš s paldies š efpavā ram, kurš gatavo desertus. Š okolā des braunijs ir vienkā rš i “yum. . . )) Viesmī ļ i ir ļ oti uzmanī gi, katrā s brokastī s un vakariņ ā s vienmē r prasī ja kafiju vai tē ju, kafiju ar pienu vai bez piena vai kā da veida tē ju.
No viesnī cas mī nusiem:
1. Dzī vojā m 3 stā vā - WI-FI praktiski neķ eras, bija jā kā pj lejā uz 1. stā vu uz reģ istratū ru,
2. Logi no istabas paskatī jā s uz ceļ u - ļ oti skaļ š , jo. š is ceļ š ir Truskavecas rajona brauktuve,
3. Uz parku, kur atrodas sū kņ u telpas 15-20 minū tes kā jā m, no kalna un kalnā . Kas attiecas uz pastaigu, tas ir normā li, bet 3 reizes dienā traucē ja tā staigā t,
4. Liftā bija nepatī kama smaka, kas izraisī ja rī stī š anā s refleksu (mē s biež i gā jā m kā jā m)
Bet tie ir nelieli trū kumi salī dzinā jumā ar to, ko š ī viesnī ca var jums sniegt.
аватар MinamiG
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca ar mū sdienī gu interjeru. Tī ras, gaiš as un ē rtas istabas, ir viss nepiecieš amais. Iedzī votā ji saņ em atlaidi ā rstē š anai tuvē jā s sanatorijā s. Ā rstē š ana tiek veikta, pamatojoties uz sanatorijas "Dnepr-Beskid" medicī nas centru, kas atrodas pā ri ceļ am, ir laba sū kņ u telpa un laba medicī niskā bā ze. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar mū sdienī gu interjeru. Tī ras, gaiš as un ē rtas istabas, ir viss nepiecieš amais. Iedzī votā ji saņ em atlaidi ā rstē š anai tuvē jā s sanatorijā s. Ā rstē š ana tiek veikta, pamatojoties uz sanatorijas "Dnepr-Beskid" medicī nas centru, kas atrodas pā ri ceļ am, ir laba sū kņ u telpa un laba medicī niskā bā ze. Ā rstē ties var arī Mirotel Resort & SPA viesnī cas Med-Palace centrā , kas atrodas netā lu no viesnī cas. Lī dz centram - 15 minū tes. Minerā lū dens tiek atvests uz viesnī cu.
Люкс Стандарт Стандарт Люкс Люкс Люкс
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums goldencrown
‹ Viesnīca Zolotaia Korona 3*
Atrakcijas
kūrorta parks
Novērtējums 10.0
Ukraina, Truskaveca
Daba
Minerālūdens sūkņu telpa Nr.1
Novērtējums 9.0
Ukraina, Truskaveca
Arhitektūra, Daba

Отель открылся осенью 2012 г, находится недалеко от центральной части города. При строительстве отеля были использованы только экологически чистые материалы, для обогрева номеров и отеля используется геотермальная энергия.

Atrašanās vieta От автовокзала 200 м., до ж-д вокзала 700м., до нижнего бювета 900м.
Viesnīcā

Ресторан в итальянском стиле, караоке-бар, охраняемая парковка, доставка в номер именной корреспонденции, трансфер — доставка в отель с вокзала, бронирование услуг развлекательных мероприятий.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports Возможность пройти курс лечения в одном из санаторно-лечебных учреждений г.Трускавца, которое расположен рядом.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

32 номера: 8 Люкс, 6 Твин Стандарт, 18 Стандарт.

Istabās

Люкс - двухуровневый номер общей площадью 36-38м.кв., на первом уровне - прихожая, душевая кабина, унитаз, умывальник, шкаф-купе, раскладной кожаный диван, комод, плазменный телевизор, двд, столик с зеркалом, пуфик, журнальный столик, фанкойл, подставка гостеприимства под чемодан, сейф под ноутбук, холодильник с мини баром. Второй уровень Люкса - большая двухспальная кровать с двумя прикроватными тумбочками, плазменный телевизор, шкаф-купе, вешалка для костюмов и вечерних платьев, в санузле инфракрасная сауна на двоих, джакузи на двоих, гидробокс, умывальник, биде, унитаз, балкон с местом для курения.

Номера стандарт - площадь 20-24 м.кв., прихожая, душевая кабина, унитаз, умывальник, шкаф-купе, двухспальная кровать с двумя прикроватными тумбочками, для номеров Стандарт Твин - две полуторные отдельные кровати, комод, столик с зеркалом, два пуфика, плазменный телевизор, двд, фанкойл, сейф под ноутбук, холодильник с мини баром, балкон с местом для курения.

Adrese г.Трускавец, ул. И.Мазепы 2а
Tālruņi: +38 (098) 821-11-21
+38 (097) 528-28-80
+38 (044) 248-00-09
Tīmekļa vietne: Zolotaia Korona
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.