Villa Alesia 1*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.810
9.0 Numurs
6.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
5.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca Villa Alessia (Villa Alesya) ir jauna trīsstāvu kotedža, kas paredzēta 10 istabām. Tā celta ciema vidū 18.avota rajonā, kas atrodas 300 m attālumā, un apmēram 100 m līdz mežam.Vairāk →
аватар natalsya.us
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies ne nejauš i, jo atpū tā mies kopā ar mazu bē rnu 2 gadus vecu un mums ir svarī gi, lai tam bū tu nepiecieš amie apstā kļ i. Un mū su cerī bas attaisnojā s. Augstā krē sla, bē rnu istabas un rotaļ u laukuma klā tbū tne bija ļ oti piemē rota, turklā t personā la pieklā jī gā un uzmanī gā attieksme neatstā ja vienaldzī gus. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies ne nejauš i, jo atpū tā mies kopā ar mazu bē rnu 2 gadus vecu un mums ir svarī gi, lai tam bū tu nepiecieš amie apstā kļ i. Un mū su cerī bas attaisnojā s. Augstā krē sla, bē rnu istabas un rotaļ u laukuma klā tbū tne bija ļ oti piemē rota, turklā t personā la pieklā jī gā un uzmanī gā attieksme neatstā ja vienaldzī gus. Patī kami, ka par visu ir padomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai: gan naktsmī tne, gan ē dinā š ana. Ī paš s paldies virtuves darbiniekiem par gardiem un sā tī giem mā jā s gatavotiem ē dieniem, š ikajiem konditorejas izstrā dā jumiem, picā m un desertiem.
Trū kumu praktiski nav - ir vē lmes: labā ka uzkopš ana istabā s, uzreiz izrunā t ē dienkartes un cenas, liekot svarus svara kontrolei.
аватар TARALEWIK
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es vē lreiz izlasī ju vietē jā s atsauksmes un...nolē mu pievienot savu pieredzi. Es atpū tos pie sievas 2018. gada jū lijā . Man patika istaba, viņ i to tī rī ja katru dienu. Ierodoties (jau paš ā Skhidnicā ), iestrē gā m 500 metrus no villas (Google kartes tika izceltas) un svē tdienas vakarā mū su maš ī nu villas strā dnieki ar viesiem izstū ma, "novilka" no galda. … Tomēr ▾ Es vē lreiz izlasī ju vietē jā s atsauksmes un...nolē mu pievienot savu pieredzi.
Es atpū tos pie sievas 2018. gada jū lijā . Man patika istaba, viņ i to tī rī ja katru dienu.
Ierodoties (jau paš ā Skhidnicā ), iestrē gā m 500 metrus no villas (Google kartes tika izceltas) un svē tdienas vakarā mū su maš ī nu villas strā dnieki ar viesiem izstū ma, "novilka" no galda.
Kopumā darbinieki bija ļ oti pieklā jī gi un izpalī dzī gi.
Kas attiecas uz virtuvi: tur ir kaut kas ikvienam. Mē s ar sievu bijā m patī kami pā rsteigti par mā jas gatavoš anas apvienojumu ar gardiem desertiem - daudzā s valstī s un vietā s viņ i izmē ģ inā ja pan-cotta, bet Alesā tā bija visgarš ī gā kā . Ē dienkartē kopumā : patiesī bā mums bija individuā las ē dienreizes, t. i. mē s prasī jā m - viņ i mums gatavojā s. Varu ieteikt personā lam apjautā ties viesiem par viņ u ē dienu izvē li (tā bū s pareizā k), t. i. dot iespē jas (mē s uzreiz atteicā mies no graudaugiem ar pienu); vai paš iem viesiem skaidri par to. Paprasī ju svaigus salā tus – bija. Sieva prasī ja salā tus ar bietē m – viņ š bija. Ē dā m ar prieku, ē diena pietika. Viņ i lū dza auzu pā rslas aizstā t ar ceptā m olā m (es un mana sieva esam atš ķ irī gi), un viņ i tā s saņ ē ma. Porcijā m pietika (mums iedeva veselu desu : -)). Putas kafijā tika saputotas ar rokā m, un tā s bija kā putas. Kartupeļ u pankū kas, rullī š i, zirņ u zupa - viss vienkā rš i, bet mā jā s tik garš ī gi : -) Pā ris reizes agri no rī ta izbraucā m reģ ionā , darbinieki brī dinā ja, un 3 no rī ta gaidī jā m brokastis. iet.
Jā , iespē jams, ja saimniece bū tu "pie vietas", tad viss bū tu vē l labā k. Mū su komentā ri tika nekavē joties izņ emti. Piebildī š u, ka viens no faktoriem, kas mani pā rliecinā ja izvē lē ties Alessia, bija saņ emto atbilž u ā trums (jā no Itā lijas, jā caur Viber), to pilnī gums un izsmeļ oš ais saturs.
Novē lu jums visiem jaukus svē tkus!
аватар sangril1
Cilvē ki, lai jū s nemaldina forš as fotogrā fijas. Es nevaru atstā t atsauksmi par rezervā ciju, jo es rezervē ju pa tā lruni. Sā kš u ar pozitī vo. Numuri ir skaisti un dā rgi. Skats no logiem ir skaists. Regulā ri tī riet un mainiet gultas veļ u. … Tomēr ▾ Cilvē ki, lai jū s nemaldina forš as fotogrā fijas. Es nevaru atstā t atsauksmi par rezervā ciju, jo es rezervē ju pa tā lruni. Sā kš u ar pozitī vo. Numuri ir skaisti un dā rgi. Skats no logiem ir skaists. Regulā ri tī riet un mainiet gultas veļ u. Bet, iespē jams, tas arī viss. Tā kā visas dzī ves burvī bas bloķ ē vienkā rš i Pretī ga virtuve. Ja jū s ceļ ojat ar vī rieti, 200 procenti bū s neapmierinā ts. Sovdepovskie ē dieni, pavā ri tikai pā ris reizes stā vē ja pie ī sta pavā ra, un tas nav fakts)) Ē dienu gatavoš ana pē c principa ir daudz un bezgaumī ga, ļ oti vienmuļ a. Atbilstoš i saimnieces apstiprinā tajam budž etam pavā res katru rī tu gatavo piena putru, ja negribas piena putru, vienkā rš i ē d putru, kurai pievienoja trī s gabaliņ us desas. Un tā katru dienu !!! ! ! Uz saimnieces (kura, starp citu, dzī vo Itā lijā , sazinā s tikai caur viber) jautā jumu, kā pē c visas zupas ir bez gaļ as, viņ a atbildē ja: "jo kafija ir iekļ auta cenā no pā rtikas. "Un superķ ī miski novecojuš i kruasā ni, zupa no pā rpalikumiem virtuvē.... Ī sā k sakot, virtuve, par kuru visvairā k uztraucos, izvē loties viesnī cu, mū su atvaļ inā juma laikā izrā dī jā s kā muš a. Un ne tikai mū su. Pie mums viens pā ris pē c pā ris dienā m izvā cā s, un joprojā m bija daudz neapmierinā to č ukstē š anas, meklē jot labā ku vietu. Wi-fi ir bezjē dzī gs - kam tas ir svarī gi. Lieliski salauzti.
аватар stavka25
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
No plusiem: + nesliktas telpas: labas mē beles un santehnika, kvalitatī vs remonts, veikts kā neslikti, + +karstais ū dens, panorā mas logi, telpu uzkopš ana sauksim š o parametru par komfortu + mā jas teritorija, zā liens bē rnu slidkalniņ š + var ceļ ot ar bē rnu, ir viens baroš anas krē sls un gultiņ a un lojā la attieksme No mī nusiem: - uzturs. … Tomēr ▾ No plusiem:
+ nesliktas telpas: labas mē beles un santehnika, kvalitatī vs remonts, veikts kā neslikti, +
+karstais ū dens, panorā mas logi, telpu uzkopš ana sauksim š o parametru par komfortu
+ mā jas teritorija, zā liens bē rnu slidkalniņ š
+ var ceļ ot ar bē rnu, ir viens baroš anas krē sls un gultiņ a un lojā la attieksme
No mī nusiem:
- uzturs. dā rgi un apš aubā mi. Atvainojiet, 150 UAH pusdienā m: zupa bez gaļ as ar Gaļ inu Blancu vienmē r ir kaut kā da, otrajai miež i ar gaļ u, kā posti ar etiķ i, kompots. Gandrī z vienmē r ir š ā di. Vai nu pā rcepts, vai pā rsā lī ts. Padoms dodieties uz SiniyVir ē st pretē jā pusē un cena ir lē tā ka, lai gan kvalitā tes pluss mī nuss ir vienā ds. Starp citu, uz mū su galda bija gadī jums, kad brokastī s bija piena putras ē diens, uz blakus galda bija desiņ as ar putru. Uz jautā jumu, kā pē c tas tā ir? tu neteici atbildi.
- nav administrā cijas, nav administratores un saimnieces, viņ a ir Itā lijā , ja tev kaut ko vajadzē s uzreiz nepateiks, kamē r pats neuzzinā si, neprasi, serviss klibo dē ļ š ī : ī res velosipē di saplī suš i, bē rnu slidkalniņ š arī , piedzē ries palī gstrā dnieks atlaidī s suni laikā , kad bē rns bū s pagalmā un tā du nieku ir daudz, nav cilvē ks kurš jū t atpū tniekus, ir pavā rs kurš arī ir administrators un tas visu izsaka. Ja gribi masā ž as terapeitu, uzzini, ka viņ š atnā ktu, tev vajag dakteri, palū dziet atnā kt, neko nepiedā vā s.
-Interneta sū di, vienmē r krī t, nav multene bē rnam, Viber zvani utt. , nē , neceri, varbū t jā , bet ar pastā vī giem pā rtraukumiem uz jautā jumu, kā pē c tas tā ir? atbilde (un kas zina? )))
-nav izklaides, nē , ir saplī sis bē rnu slidkalniņ š un salauzts tenisa galds.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums villaalessia
‹ Viesnīca Villa Alesia 1*
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Отель Villa Alessia (Вилла Алеся) — это новый трехэтажный коттедж, рассчитанный на 10 номеров. Он построен посреди поселка в районе 18-го источника, до которого 300 м, до леса около 100 м.

Atrašanās vieta Отель расположен на холме. С территории и окон отеля открываются прекрасные виды Сходницы.
Viesnīcā

На первом этаже находится ресторанный зал с камином, где можно попробовать блюда украинской и итальянской кухни. Беседка, мангал (бесплатно), трансфер из Сходницы (бесплатно), контроль давления (бесплатно), спутниковое телевидение (бесплатно), пользование шезлонгами для принятия солнечных ванн (бесплатно), консультация врача (платно), трансфер из Трускавца (платно), зимой — поездки на горнолыжные курорты (Славское, Тисовец, Плай, Красия) — платно.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem Детская комната, детские велосипеды и самокаты — бесплатно.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Библиотека и домашний кинотеатр (бесплатно). Большой выбор экскурсий (автобус подъезжает к отелю).
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле всего 10 номеров которые расположены на втором и третьем этажах. Одноместный номер №1, 5 — 12 м2. Стандарт №2, 7, 8 (однокомнатный 2-местный номер, 16-20 м2). Стандарт улучшенный №3, 9 (однокомнатный 2-местный номер, 16-20 м2). Семейный №4 и №10 (двухкомнатный 2-, 3-местный номер, 32 м2). Семейный люкс №6 (двухкомнатный 2-, 3-местный номер, 32-40 м2).

Istabās

Шкаф, стол, стулья, тумбы возле кровати, кровать, ортопедический матрас, LCD телевизор (спутниковое ТВ), Wi-fi (бесплатно), холодильник, кондиционер, электрочайник, посуда для чая, кофе, ванная комната (унитаз, душевая кабинка или ванна, умывальник), средства личной гигиены (полотенца, мыло и т.д.), отопление, горячая и холодная вода.

Adrese ул. Независимости, 73, Сходница, Львовская область, Украина.
Tālruņi: +38 099 446 6512 +39 320 338 9655
Tīmekļa vietne: Villa Alesia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.