Woodman 1*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.510
№14 viesnīcas reitingā Skhidnica
8.0 Numurs
7.6 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.3 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Villa Woodman ir 2015. gadā celta četrstāvu māja, kas atrodas tālāk no galvenā ceļa klusā vietā, Skhodnitsa ciemā, 200 m no avota Nr.1 ​​C, 13 un 300 m no avota Nr.3.Vairāk →
аватар l.danik1969
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Skhidnicā . Woodman izvē lē jā mies ne nejauš i – mā jī gu, tī ru, par pieņ emamu cenu. Sirsnī gs paldies par kolektī va labu atpū tu un kvalitatī vu darbu. Mē s lieliski pavadī jā m laiku un vē lamies saglabā t tradī ciju apmeklē t jū s. … Tomēr ▾ Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Skhidnicā . Woodman izvē lē jā mies ne nejauš i – mā jī gu, tī ru, par pieņ emamu cenu.
Sirsnī gs paldies par kolektī va labu atpū tu un kvalitatī vu darbu. Mē s lieliski pavadī jā m laiku un vē lamies saglabā t tradī ciju apmeklē t jū s.
Ī paš i vē los atzī mē t
Jeļ ena ir trausla sieviete, kura ar cieņ u nes uz saviem pleciem š ā du atbildī bu. Vienmē r smaidī ga un vienmē r priecī ga, lai padarī tu jū su atvaļ inā jumu pē c iespē jas patī kamā ku.
Paldies par jū su smago darbu, entuziasmu un centī bu. No sirds vē los pateikt "PALDIES"!! !
аватар aljosha1205
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Otro reizi atpū tos š ajā viesnī cā . Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, gandrī z paš ā centrā , bet mā jī gi.! Personā ls ļ oti patī kams. Izmaksas ir pieejamas, salī dzinot ar citā m, ar 3 ē dienreizē m dienā. … Tomēr ▾ Otro reizi atpū tos š ajā viesnī cā . Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, gandrī z paš ā centrā , bet mā jī gi.!
Personā ls ļ oti patī kams. Izmaksas ir pieejamas, salī dzinot ar citā m, ar 3 ē dienreizē m dienā.
Vienmē r tī rs. Tas ir ļ oti svarī gi.
Paldies, Olenas kundze, par sirsnī go un mā jī go uzņ emš anu!
аватар Kolyaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su uzņ ē mums ne pirmo gadu sū ta savus darbiniekus uz pansionā tu Woodman rehabilitā cijai un ā rstē š anai. Kā Kirovogradas nodaļ as arodbiedrī bu organizā cijas priekš sē dē tā js ne reizi vien esmu dzirdē jis labas atsauksmes no saviem darbiniekiem, kuri š eit atpū š as pirmo reizi. … Tomēr ▾ Mū su uzņ ē mums ne pirmo gadu sū ta savus darbiniekus uz pansionā tu Woodman rehabilitā cijai un ā rstē š anai. Kā Kirovogradas nodaļ as arodbiedrī bu organizā cijas priekš sē dē tā js ne reizi vien esmu dzirdē jis labas atsauksmes no saviem darbiniekiem, kuri š eit atpū š as pirmo reizi. Mē s ar sievu nolē mā m š ogad atbraukt paš i. Viss, kas bija labs, ir apstiprinā jies.

Izlasot *š ausmu stā stu* internetā , biju ā rkā rtī gi pā rsteigts. Pansionā tam tas bija apkaunojoš i. ES VĒ LOS SĀ KT SĀ KT. Puiš i, jū s neesat *apakš ā *, jū s esat Olimps savā cenu kategorijā . Ņ emiet, piemē ram, pā rtiku. Principā viņ š sā ka pierakstī t to, kas tika pasniegts uz galda. Nedē ļ u pirmie ē dieni neatkā rtojā s. Proti: borscht, hodgepodge, marinē ti gurķ i, kapusnyak, bograch, zirņ u un ungā ru zupas. Arī biezpiena kastroļ i, kā postu tī teņ i, ar grilē tiem dā rzeņ iem pildī ti pipari, vā rī ta gaļ a, karbonā des, gaļ as un zivju kotletes, aknu pī rā gs, mā jas pelmeņ i, cepeš i, daž ā di graudaugi un salā ti, plovs.
Mež a ogu kompoti, sulas, mā jas kū kas. Neskaitiet visu))). Un par istabu, kurā viņ i dzī voja, es daudz nerakstī š u. Ielikš u foto. Kā saka, labā k vienu reizi redzē t, nekā simts reizes dzirdē t. Istaba ir tī ra, silta un ē rta.

Man patika personā la attieksme, draudzī ga. Puiš i, tā turpinā t. Es jums pasniedzu sertifikā tu no mū su komandas. Tu esi pelnī jis.
Un nepievē rsiet uzmanī bu nī dē jiem, ļ aundariem un netī rai konkurencei. Viņ i ir visur. Jū s esat uz pareizā ceļ a. Uz drī zu tikš anos un vē l pateicī gā kus atpū tniekus)))
45 номер на 4 этаже. 45 номер на 4 этаже. 45 номер на 4 этаже. 45 номер на 4 этаже. 45 номер на 4 этаже. 45 номер на 4 этаже. 45 номер на 4 этаже. 45 номер на 4 этаже.
аватар potapenko.ri
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē lē jos vecā kiem rezervē t 2-istabu dzī vokli Vudmanē . Bet viņ i visi bija aizņ emti, rezervē ja vienistabu. Pē c daž ā m dienā m viņ i tika pā rcelti uz 2 istabu dzī vokli. Viņ a vecā kiem viņ š ļ oti patika. … Tomēr ▾ Vē lē jos vecā kiem rezervē t 2-istabu dzī vokli Vudmanē . Bet viņ i visi bija aizņ emti, rezervē ja vienistabu. Pē c daž ā m dienā m viņ i tika pā rcelti uz 2 istabu dzī vokli. Viņ a vecā kiem viņ š ļ oti patika. Divas atseviš ķ as istabas, mammai patī k lasī t, bet tē tim patī k skatī ties televizoru, katrai savs. Ē rtas gultas ar ortopē diskiem matrač iem, ā das dī vā ns, balkons ar skatu uz kalniem, dabī ga gulta. Viss ir istabā . Vannasistabā ir fē ns, koridorā ledusskapis, kuru viņ i neizmantoja (nebija vajadzī bas). Pastā vī gi karsts un auksts ū dens. Tagad par uzturu. Pē c mammas teiktā , tur bija vā rī ta cū kgaļ a, zivju kū kas, kastroļ i, pelmeņ i un klimpas (ko meitenes paš as veidoja). Ja borš č s, tad ar virtuļ iem, ja zirņ u zupa, tad ar grauzdiņ iem. Ē dienkarte katrai gaumei. Viņ i jautā ja, kas vecā kiem ir iespē jams, kas ne. Viņ i pieļ auj jebkā das piekā pš anā s. Manam tē tim negarš oja zivju kū kas, bet viņ š no tā m neatteicā s. Katru rī tu dzē rā m tē ju lapenē , skatoties uz kalniem, mež u. Mamma man atsū tī ja bildes. Pē c viņ u izskata es sapratu, ka savā izvē lē neesmu kļ ū dī jies. Mē s visi bijā m apmierinā ti ar viesnī cas cenu politiku. Viņ iem svarī gā kais ir atraš anā s vieta, avotu tuvums. Laikapstā kļ i mū s nedaudz pievī la, brī ž iem lija lietus un naktī temperatū ra jau bija noslī dē jusi lī dz 10 grā diem, bet tas viņ iem nebojā ja garastā vokli. Personā ls ir pieklā jī gs un laipns. Pret viņ iem izturē jā s uzmanī gi. Liels paldies visiem strā dniekiem. Es biju ļ oti noraizē jies par saviem vecā kiem, jo ​ ​ viņ i ir kopā vairā k nekā piecdesmit gadus un ir savā zelta vecumā . Es iesaku Woodman visiem. Nā c. Paskaties pats).
21 номер Часть территории Столовая
аватар olegpapin79
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Puiš i, @WOODMAN ir tikai apakš ā ! ! ! Neiesaku nevienam cilvē kam. Mē s ar viņ iem atpū tā mies 2021.  gada jū lijā – tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Sā p pat atcerē ties. Viesnī cas ī paš nieki sē ž Krivoy Rog un nesaprot, ko nozī mē viesnī ca, ka tā ir ne tikai naudas ņ emš ana, bet arī investī cija. … Tomēr ▾ Puiš i, @WOODMAN ir tikai apakš ā ! ! !
Neiesaku nevienam cilvē kam.
Mē s ar viņ iem atpū tā mies 2021.  gada jū lijā – tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Sā p pat atcerē ties.

Viesnī cas ī paš nieki sē ž Krivoy Rog un nesaprot, ko nozī mē viesnī ca, ka tā ir ne tikai naudas ņ emš ana, bet arī investī cija.
Viņ i viesnī cu pā rvalda pē c principa: ietaupī jumiem jā bū t ekonomiskiem.
Neskatoties uz to, ka viņ i noteica tā du paš u cenu kā citā m tī rā m viesnī cā m - 600 UAH. 1 personai.

Kopš atvē rš anas viesnī cā nav ieguldī ts ne santī ma.
- Gulta, papildus tam, ka ir maza izmē ra 2-vietī gai, ir arī universā la (abas spilvendrā nas, palagi, abi segas pā rvalki - viss ir savā dā k) - tā ir tikai lietota.
- Aizkari lī dz nū jai daž viet ir piekarinā ti ar gariem pavedieniem un stiepli.
- Balkonam izsists stikls (pē c darbinieku domā m - tas jau ir 4. gads)
- Tualetes durvis gandrī z neaizveras (pietū kuš as).
- Vannas istabā nav plauktu š ampū nam (t. i. , visiem vannas piederumiem jā atrodas uz grī das)
- Karsto ū deni uz dienu atslē dz darbinieki (ir sava apkure)
- Muš u bars ielido istabā , ja atver balkonu, jo tuvumā ir sabiedriskā tualete, bet istabā nav tī klu.
- Tē jkanna ir salauzta (bez vā ka), un apakš ā ir tā ds pā rklā jums, ka vā rot ū dens kļ ū st balts.
- Dvieļ i ir veci, izbalē juš i un notraipī ti ar rū su.
Jū s varat rakstī t memuā rus par visu pā rē jo, kas tiek darī ts WOODMAN (labā k jums to nezinā t).

Nu virtuve ir pelnī jusi ī paš u uzmanī bu! ! !

Ja jums ir svarī ga jū su un savu bē rnu veselī ba - NEKAD neē diet kopā ar viņ iem, NEKAD.

VISI trauki tiek mazgā ti vienā ū dens izlietnē un pē c tam izskaloti citā baseinā.
Tas ir, par higiē nu nevar bū t ne runas. (tie, kas pie viņ iem tagad atpū š as, vai vē l uzdroš inā s iet pie viņ iem - ejiet uz virtuvi un paskatieties (uzreiz pa kreisi), kā tiek mazgā ti trauki)
Viņ i dod vislē tā ko tē ju (daž i maisiņ i bez diegiem) - kas vienkā rš i guļ uz galda.
Vasarā uzturā nav ne dā rzeņ u, ne augļ u (burkā ni un kā posti ir visi).
Administrators - pā rmaiņ us ar pavā ru un gatavo maltī tes atpū tniekiem.

Un tas viss noveda pie tā , ka 2021. gada 30. jū lijā - 80% atpū tnieku @WOODMAN tajā brī dī saņ ē ma masī vu saindē š anos ar mež onī gā kajā m zarnu baktē rijā m.
Mē s ar sievu nebijā m izņ ē mums. Temperatū ra 2 dienas bija gandrī z 38, vemš ana, gremoš anas traucē jumi un drebuļ i. Vienu no iemī tniekiem ā trā palī dzī ba nogā dā ja Borislavā un lī dz rī tam uzlika pilinā tā ju. Borislavā medmā sa stā stī ja, ka š ī nav pirmā reize, kad no š ī s viesnī cas tiek atvesti cilvē ki ar saindē š anos.
Lī dz 31.07. 2021. gadā cilvē kiem periodiski bija gremoš anas sistē mas traucē jumi, tač u neviens nepieteicā s, jo cilvē ki domā ja, ka dzer “nepareizo” ū deni, tač u problē ma izrā dī jā s pā rtikas kvalitā tē.
2021. gada 31. jū lijā WOODMAN slē dza virtuvi (domā ju, ka tikai uz pā ris dienā m, lī dz viss nokā rtosies), visi saindē juš ies ī rnieki izbrauca tajā paš ā dienā - burtiski 2-3 istabas palika aizņ emtas.
Vispā r WOODMAN labi sabojā ja cilvē kiem veselī bu un nervus.

Un tikai vē lā k sapratu, kā pē c citā m viesnī cā m nav vietu, bet š ī m ir visu laiku - zinoš i cilvē ki nevē las iedziļ inā ties š ajos dubļ os.
Tā pē c nekā rdiniet likteni, neriskē jiet un nebojā jiet savu atvaļ inā jumu - mā cieties no citu kļ ū dā m un izvē lieties sev citu viesnī cu, bet ne WOODMAN! ! !
аватар botfort2015
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas netā lu no avotiem. Jauns, moderns. Ē rti numuri, lielisks ē diens. Draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no avotiem. Jauns, moderns. Ē rti numuri, lielisks ē diens. Draudzī gs personā ls.
аватар akyllaa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaka draugi darbā . Patī kami pā rsteidza tī rī ba, klusā vide un virtuve! Ī paš s paldies par virtuvi un apbrī nu š efpavā ram. Ļ oti garš ī gi, paš taisī š anai porcijas pat lielas. Jū tams, ka saimnieks saprot, ka atpū ta un ē diens ir neatņ emama lieta, pirmo reizi ar prieku ē du tā da lī meņ a diē tu, kad uzturs un garš a ir tik sabalansē ti. … Tomēr ▾ Iesaka draugi darbā . Patī kami pā rsteidza tī rī ba, klusā vide un virtuve! Ī paš s paldies par virtuvi un apbrī nu š efpavā ram. Ļ oti garš ī gi, paš taisī š anai porcijas pat lielas. Jū tams, ka saimnieks saprot, ka atpū ta un ē diens ir neatņ emama lieta, pirmo reizi ar prieku ē du tā da lī meņ a diē tu, kad uzturs un garš a ir tik sabalansē ti. Lieliska atraš anā s vieta pie galvenajiem avotiem, pat neliela atdalī š anā s no ceļ a dod savu pozitī vo plusu, pagalms sakopts, ar grilu un lapeni. No ē rtī bā m viss lī menī , neskatoties uz pieņ emamā m cenā m, karstais ū dens, tī ra gultasveļ a, mainī š ana ā rā , kā raksta daž i muiž nieki, ledusskapis un televizors ar satelī ta kanā liem. Kas vē l vajadzī gs atpū tai? Nogalinā t vakaru - tā pē c, lū dzu, izveidojiet atseviš ķ u pagalmu, un ī paš nieks vienmē r sirsnī gi atbalstī s uzņ ē mumu. Patī kams un dzī vespriecī gs cilvē ks. Ieteicams cilvē kiem, kuri vē las apvienot atpū tu ar saimnieka mā jas viesmī lī bu.
аватар revera1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, laba atraš anā s vieta, laba cenu politika. Ieteikuš i kolē ģ i darbā un savu izvē li nenož ē lojā m. Mums patī k viss š ajā labajā vietā , gribē jā m palikt ilgā k) Ļ oti tuvu ir avoti. Ē diens ir garš ī gs, daudzveidī gs un barojoš s. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, laba atraš anā s vieta, laba cenu politika. Ieteikuš i kolē ģ i darbā un savu izvē li nenož ē lojā m. Mums patī k viss š ajā labajā vietā , gribē jā m palikt ilgā k) Ļ oti tuvu ir avoti. Ē diens ir garš ī gs, daudzveidī gs un barojoš s. Porcijas ir dā snas, ē diens ir labi pasniegts. Ā rsts Oļ egs Jaroslavovič s ieradā s tieš i istabā un sniedza izsmeļ oš u konsultā ciju. Numurs ir ē rts, tī rs un mā jī gs, un pats galvenais - silts. Skats no loga uz mež u un kalniem. Internets vienmē r pieejams, karstais un aukstais ū dens arī . Aļ onoč ka ir mī ļ a, laba sieviete, kas rada mā jī gu atmosfē ru un komfortu. Lai ko jū s lū gtu, viņ š to darī s. Izbraucot, ī paš i mums, pā rcē lā m brokastu laiku par stundu agrā k. Tagad mē s iesakā m š o vietu visiem saviem draugiem un paziņ ā m. Un viesnī cu, kas mums tik ļ oti patī k, mē s noteikti izvē lē simies vairā k nekā vienu reizi. Gaidiet, kad mē s atkal ciemosim)
аватар korri1900
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nejauš i gadī jā s apmesties š ajā viesnī cā . Netī rumi (zem gultā m zhah), veci dvieļ i, gultas veļ a neatbilst izmē ram (palags mazs, segas pā rvalks liels), spilveni jā izmet. Grī dā s nav gaismas, ir tumš s. Un papildus tam, ē diens tiek pastā vī gi cepts, cepts, lē ti makaroni vai sī ki pelmeņ i. … Tomēr ▾ Nejauš i gadī jā s apmesties š ajā viesnī cā . Netī rumi (zem gultā m zhah), veci dvieļ i, gultas veļ a neatbilst izmē ram (palags mazs, segas pā rvalks liels), spilveni jā izmet. Grī dā s nav gaismas, ir tumš s. Un papildus tam, ē diens tiek pastā vī gi cepts, cepts, lē ti makaroni vai sī ki pelmeņ i. Nav skaidrs, kā tur ir ē st vī rieš iem? Pretī ga vieta. Lai gan personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Bet ir skaidrs, ka ī paš nieki ietaupa uz visu, un tas nonā k viņ u mī nusā . Kā ds neveikls dizainers vē lē jā s padarī t interjeru vintage izskatu. Bet tā bija slikta ideja. Smaka, slikta garš a, slikti krā sotas plastmasas caurules un griesti ir pretī gi.
Подушка Душ
аватар len6000200216
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ģ imenes brī vdienas Villa Woodman 2019.  gada jū nijā . Tas patika visiem ģ imenes locekļ iem. Ieradā mies vē lu vakarā pirms reģ istrē š anā s laika, bet saņ ē mā m bez problē mā m. Ē rta atraš anā s vieta - netā lu no avotiem 1s, 3. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas Villa Woodman 2019.  gada jū nijā . Tas patika visiem ģ imenes locekļ iem. Ieradā mies vē lu vakarā pirms reģ istrē š anā s laika, bet saņ ē mā m bez problē mā m. Ē rta atraš anā s vieta - netā lu no avotiem 1s, 3.10, netā lu no apģ ē rbu tirgus. Numuri ir ē rti un plaš i. Forš s dekors foajē , uz kā pnē m. Pievilcī gs, tī rs, vienkā rš s. Vienmē r ir karsts ū dens.
Personā ls ir atbildī gs un draudzī gs. Mū su vē lā ieraš anā s brokastī s tika apstrā dā ta labi. Patika ē diens. Pat manam vī ram pietika porcijas. Kastroļ i ir lieliski!
Ā rsta konsultā cija par ū dens uzņ emš anu bija ļ oti interesanta, svarī ga un nepiecieš ama. Ievē roja visus viņ a ieteikumus. Ū dens patieš ā m ir dziedinoš s. Viņ a nekad nesū dzē jā s par nierē m, bet pirms aizbraukš anas bija saasinā jums, visticamā k, vai nu iznā ca oļ i vai smiltis. Paldies Dievam, viss pā rgā ja vienā naktī , visi atgriezā s mā jā s veseli, atpū tuš ies, priecī gi. Es jau atkal sapņ oju par Skhidnicu, par Villa Woodman.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Vladislavklyuchev
‹ Viesnīca Woodman 1*
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Вилла Woodman находится четырехэтажном доме 2015 года постройки, который расположен в стороне от центральной дороги в тихом месте, поселка Сходница, в 200 м от источников №1 С, 13 и 300 м от источника №3.

Atrašanās vieta В 44 км от поселка Славское и в 13 км от города Трускавца. До ж/д вокзала Львов — 111 км. Расстояние до международного аэропорта Львова составляет 78 км. Ближайшие подъемники — в Бориславе (в 10 км).
Viesnīcā

На первом этаже — столовая с телевизором (обеденные столы), автономное водяное отопление, холодная и горячая вода круглосуточно, бесперебойное электропитание, услуга вызова такси, Трансфер до виллы из Трускавца (легковой автомобиль) —

платно, пользование беседкой, мангалом (+ дрова) — бесплатно. До ближайшего магазина — 200 метров.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
Telpu apraksts

Четырехэтажное здание, всего 22 номера (40 мест): Одноместный (4 номера, 11 м2), Стандарт (4 номера, 14 м2), Полулюкс (8 номеров, 16-20 м2), Люкс (6 номеров, 25-30 м2).

Istabās

Двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор, спутниковое ТВ, Wi-Fi (бесплатно), отопление, электрический чайник, холодильник, балкон, санузел (душ, туалет, умывальник, фен). Уборка комнат — 1 раз в 4 дня, смена постельного белья и полотенец (2 на человека) — 1 раз в 7 дней.

Adrese ул. 16 Июля, 15-б, пгт. Сходница, Дрогобычский район, Львовская область, Украина.
Tālruņi: +38 (067) 112-17-10 +38 (050) 213-50-35
Tīmekļa vietne: Woodman
FAQ