Villa Ignateva 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 6.610
№22 viesnīcas reitingā Skhidnica
7.6 Numurs
7.7 apkalpošana
7.4 Tīrība
8.4 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Veselības uzlabošanas komplekss "Villa Ignatieva" sastāv no trim ēkām, kurās izvietotas 11 komfortablas istabas. Villas teritorijā ir autostāvvieta. Skhidnicā ir vairāk nekā 30 dažādu avotu, piemēram, "Naftusya" un "Borjomi", kas katru gadu sniedz veselību tūkstošiem cilvēku.Vairāk →
аватар Sachik20069
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s 5 dienas 2018. gada augustā ar visu ģ imeni (bē rniem 5 un 10 gadi) 205. istabā treš ajā stā vā . Par uzturē š anos villā bija tikai pozitī vi iespaidi. Istaba tī ra, plaš a, daudz mē beļ u, liels ledusskapis (lielai ģ imenei - obligā ti), kondicionieris, TV. … Tomēr ▾ Atpū tā s 5 dienas 2018. gada augustā ar visu ģ imeni (bē rniem 5 un 10 gadi) 205. istabā treš ajā stā vā . Par uzturē š anos villā bija tikai pozitī vi iespaidi. Istaba tī ra, plaš a, daudz mē beļ u, liels ledusskapis (lielai ģ imenei - obligā ti), kondicionieris, TV. Teritorijā - viss atpū tai, tai skaitā grila zona (vienu vakaru gatavots barbekjū ). Ir bē rnu volejbola laukums (pionieru bumba), bē rnu bija pietiekami daudz, tā pē c mū su bē rni spē lē ja katru vakaru. Kamī nzā lē (pirmajā stā vā ) atrodas klavieres, uz kurā m spē lē ja vecā kais dē ls, izbraukš anas dienā viņ u tā aizrā va spē le meiteņ u priekš ā ))), ka aizmirsa kameru kamī nā zā le (diezgan dā rga). Tač u kā rtī gi atpū tnieki vē rsā s pie kā rtī gā s administrā cijas un administratore Irina mums atsū tī ja fotokameru "Jauns pasts".
Pat sarunā ar administratori Irinu viņ a mums ļ oti aizraujoš i pastā stī ja par vietā m, kuras var apmeklē t tuvumā (apmeklē ja cietoksni "Tustan" un ū denskritumu "Kamjanka", kā arī noķ ē ra foreles, un pē c tam pusdienoja ar viņ u utt. ) . Ī paš s paldies virtuves darbiniekiem - viss ļ oti garš ī gi un profesionā li, porcijas lielas (pasū tā m uz 4 lī dz trim porcijā m), ē damistabā ir mikroviļ ņ u krā sns, pastā vī gi - ū dens no 2C avota. Tā tad visiem viss patika, tikai bē rni smarž o pē c plastilī na : ).
Ja kā rtē jo reizi plā nojam atvaļ inā jumu ciematā . Skhidnica, tad, protams, apstā jieties pie Ignatjeva villas.
аватар ganzhulya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vakarā iekā rtojā mies 1. istabā : apsargs ierā dī ja istabu (nav informā cijas par ē dienreiž u grafiku vai to, ka ē diens jā pasū ta iepriekš ). Istaba nav slikti plaš a, bet ne bez "ukraiņ u" niansē m. 1. Televizors nestrā dā ja (man vienalga, bet bē rns gribē ja multenes) Jā , un vispā r tī ri principā , ja ir aparatū ra istabā , tam vajadzē tu strā dā t! Saremontē ja pusi nā kamā s dienas, turklā t mū su klā tbū tnē . … Tomēr ▾ Vakarā iekā rtojā mies 1. istabā : apsargs ierā dī ja istabu (nav informā cijas par ē dienreiž u grafiku vai to, ka ē diens jā pasū ta iepriekš ).
Istaba nav slikti plaš a, bet ne bez "ukraiņ u" niansē m.
1. Televizors nestrā dā ja (man vienalga, bet bē rns gribē ja multenes) Jā , un vispā r tī ri principā , ja ir aparatū ra istabā , tam vajadzē tu strā dā t! Saremontē ja pusi nā kamā s dienas, turklā t mū su klā tbū tnē .
2. Izvelkamais dī vā ns ir saplī sis.
3. Bet visgarš ī gā kā ir smarž a tualetē (noplū st)!
Pirtī ir bardaks - baseinā remontē sū kni, tā pē c visur ir netī rumi. . . Jā , un administratore pa telefonu paziņ oja cenu 150 UAH, un kad mē s viņ ai prasī jā m - kļ uva 200.
Trenaž ieru zā lē ir salū zis viens velotrenaž ieris (kam priekš tā ? )
Pa to laiku, kamē r mē s tur bijā m, vienreiz tika iztī rī ta istaba: proti, iznesa atkritumus un iestū ma netī ros dvieļ us stū rī !!! !
Cienī jamā administrā cija, pievē rsiet uzmanī bu ne tikai mī klas pļ auš anai, bet arī tī rī bai telpā s, kā arī remontē jiet vannas istabas un nomainiet salauztā s vecā s mē beles!
No pozitī vā : ē diens garš ī gs, porcijas lielas. Paldies pavā rē m!
аватар Nazarko
‹ Viesnīca Villa Ignateva 3*
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Irina 2012-11-2.21:56.13 Lieliska vieta, kur atpū sties un atjaunoties! ! ! Draudzī gs un visā dā ziņ ā patī kams personā ls, izcila virtuve, kur gatavo TIKAI Ļ OTI GARŠ U un tajā paš ā laikā diē tisku ē dienu - no visas sirds! Tas ir jū tams uzreiz! Liels paldies visam villas personā lam un ī paš i administratorei Irinai, š efpavā riem un viesmī ļ iem, kā arī masā ž as terapeitam Romā nam! Tagad ar nepacietī bu gaidā m, kad varē sim tur atkal doties. … Tomēr ▾ Irina 2012-11-2.21:56.13
Lieliska vieta, kur atpū sties un atjaunoties! ! ! Draudzī gs un visā dā ziņ ā patī kams personā ls, izcila virtuve, kur gatavo TIKAI Ļ OTI GARŠ U un tajā paš ā laikā diē tisku ē dienu - no visas sirds! Tas ir jū tams uzreiz! Liels paldies visam villas personā lam un ī paš i administratorei Irinai, š efpavā riem un viesmī ļ iem, kā arī masā ž as terapeitam Romā nam! Tagad ar nepacietī bu gaidā m, kad varē sim tur atkal doties. Mā jī gs un ē rts numurs. Tagad mē s ieteiksim visiem saviem draugiem.
аватар ceccs
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bijā m arī Villā . No labā , telpas nav sliktas, dekors skaists, pirts patika (iekļ auts cenā ), kamī nzā le laba, procedū ras arī labas. No sliktajā m lietā m bē rniem nav nekā (nav rotaļ u laukuma, nav smilš u kastes, nav š ū poles, nav velosipē du), visi simulatori ir salū zuš i (kam tie ir sporta zā lē , nav skaidrs), nav darba velosipē du (salauzti un pā ris lē ti visiem). … Tomēr ▾ Bijā m arī Villā .
No labā , telpas nav sliktas, dekors skaists, pirts patika (iekļ auts cenā ), kamī nzā le laba, procedū ras arī labas.
No sliktajā m lietā m bē rniem nav nekā (nav rotaļ u laukuma, nav smilš u kastes, nav š ū poles, nav velosipē du), visi simulatori ir salū zuš i (kam tie ir sporta zā lē , nav skaidrs), nav darba velosipē du (salauzti un pā ris lē ti visiem).
Ē diens vienmuļ š , katrai nedē ļ ai viena un tā pati ē dienkarte, viena cū kgaļ a un broilera kā jas.
Var pasū tī t atseviš ķ i, bet pavā ri pieņ em pasū tī jumus ī paš i skā bus, skaidrs, ka administrā cija viņ iem piemaksā maz.
Teritorija niecī ga, daž as maš ī nas stā vlaukumā , mež s tā lu.
аватар Pisoc
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen atbraucā m no š ī s brī niš ķ ī gā s vietas - Villa Ignatiev Skhidnicā . Man ļ oti patika, ī paš i attieksme pret atpū tniekiem. Krimā biež i atpū š amies, bet tik patī kamu attieksmi no strā dnieku puses neizjutā m. … Tomēr ▾ Nesen atbraucā m no š ī s brī niš ķ ī gā s vietas - Villa Ignatiev Skhidnicā . Man ļ oti patika, ī paš i attieksme pret atpū tniekiem. Krimā biež i atpū š amies, bet tik patī kamu attieksmi no strā dnieku puses neizjutā m. Ī paš s paldies un sveiciens vadī tā jai Irinai Andrejevnai, mē s ilgi atcerē simies visus jū su iedvesmotos stā stus par skaistajā m Karpatu vietā m. Ē diens villā ir tik augstā lī menī , ka, pā rnā kot mā jā s, bē rni pasū ta vienus un tos paš us ē dienus, un tā ir vislielā kā uzslava. Vieta ļ oti skaista un klusa, atpū tusies dvē sele un miesa uz visiem 100! ! ! Liels paldies. Ģ imene no Hersonas
аватар Nazarko
‹ Viesnīca Villa Ignateva 3*
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad atpū ta savijas ar svē tkiem (mums tika pasniegti 12 gavē ņ a ē dieni, kutya, kā postu tī teņ i. . . pā rē š anā s) - vienmē r ir jautri, patī kami un Ziemassvē tku Karpatu enerģ ijas lā diņ š (dziedā jumi, dzimš anas ainas) bū s visu gadu. … Tomēr ▾ Kad atpū ta savijas ar svē tkiem (mums tika pasniegti 12 gavē ņ a ē dieni, kutya, kā postu tī teņ i. . . pā rē š anā s) - vienmē r ir jautri, patī kami un Ziemassvē tku Karpatu enerģ ijas lā diņ š (dziedā jumi, dzimš anas ainas) bū s visu gadu. . Paldies vadī tā jiem un visiem virtuvē - Svetai, Gaļ ai, Verai un Krestiņ ai.
Перевал перед Сходницей
аватар gostj
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Patika personā la attieksme un medicī niskā s procedū ras, ī paš i hidromasā ž a. Istabas un to aprī kojums labs. Novē lu, lai atpū tniekiem ir tā da pati attieksme pret VILLA kolektī vu, ko viņ i saņ em! Kā arī vē los novē lē t laimī gu Jauno gadu un priecī gus Ziemassvē tkus visam viesnī cas personā lam un vadī bai! ! ! Un vē lu veselī bu, ģ imenes labklā jī bu, veiksmi un pacietī bu jums visiem un jū su mī ļ ajiem! VISS BŪ S LABI!. … Tomēr ▾ Patika personā la attieksme un medicī niskā s procedū ras, ī paš i hidromasā ž a. Istabas un to aprī kojums labs. Novē lu, lai atpū tniekiem ir tā da pati attieksme pret VILLA kolektī vu, ko viņ i saņ em! Kā arī vē los novē lē t laimī gu Jauno gadu un priecī gus Ziemassvē tkus visam viesnī cas personā lam un vadī bai! ! ! Un vē lu veselī bu, ģ imenes labklā jī bu, veiksmi un pacietī bu jums visiem un jū su mī ļ ajiem! VISS BŪ S LABI!
аватар andrew_16
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m villā.2009. gada augusta beigā s. Pā rē jais man ļ oti patika. Lielisks serviss, uzmanī gs personā ls, ļ oti laba medicī nisko procedū ru kvalitā te. Izmitinā š anas apstā kļ i ir vairā k nekā "labi". Ē diens ļ oti garš ī gs (ja kaut ko neē d, pavā ri nomaina ē dienu ar jebkuru, kas garš o). … Tomēr ▾ Mē s bijā m villā.2009. gada augusta beigā s. Pā rē jais man ļ oti patika. Lielisks serviss, uzmanī gs personā ls, ļ oti laba medicī nisko procedū ru kvalitā te.
Izmitinā š anas apstā kļ i ir vairā k nekā "labi". Ē diens ļ oti garš ī gs (ja kaut ko neē d, pavā ri nomaina ē dienu ar jebkuru, kas garš o). Mā jī ga teritorija, bezmaksas autostā vvieta, villa atrodas ļ oti izdevī gā vietā attiecī bā pret 25 un 26 Skhodnitsa minerā lavotiem. Un ū dens no 2 s avota parasti tiek piegā dā ts tieš i uz Villa (kas bija Skhidnitsa, tas zina, ka pie š ī avota ir rinda gan dienā , gan naktī ). Notiek ā rstu konsultā cijas. Kas dodas atpū sties ar maziem bē rniem - arī visi nosacī jumi: gultiņ a, baroš anas krē sls ē damistabā.....
Kopumā viss ir ļ oti labi un pieklā jī gā lī menī .
аватар visitor.villa
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Diemž ē l mē s atklā jā m, ka mū su prombū tnes laikā istabā , kur mē s atpū tā mies, viņ i rakņ ā jā s pa mū su lietā m! Protams, mē s par to paziņ ojā m administratoram. Reģ istratū ras darbiniece mū s apsū dzē ja melos un lū dza pamest villu un neatgriež as. … Tomēr ▾ Diemž ē l mē s atklā jā m, ka mū su prombū tnes laikā istabā , kur mē s atpū tā mies, viņ i rakņ ā jā s pa mū su lietā m! Protams, mē s par to paziņ ojā m administratoram. Reģ istratū ras darbiniece mū s apsū dzē ja melos un lū dza pamest villu un neatgriež as. Tā du augstprā tī bu savā mū ž ā nebiju redzē jis. Cenas tur nav zemas, Villa Ignatieva pozicionē sevi kā kvalitatī vu viesnī cu, bet tā nav! Secinā jums - klients, kas par tiem maksā naudu, nav neviens! Viņ i viegli rakņ ā jas pa klienta lietā m un tiek vaļ ā no nepatī kamajā m! Citiem vā rdiem sakot, Vila Ignatjeva vienkā rš i nopļ auj naudu!
аватар Anzg2006
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nekā dā ziņ ā neatbilst 4 zvaigznē m (varbū t ar lielu izstiepumu - 3). Mani ļ oti pā rsteidza fakts, ka istabā sienas bija apdarinā tas ar lē tu kokam lī dzī gu plastmasu - un tas ir Karpatos ! ! ! Apkā rt viesnī cai - dzī vojamā s ē kas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nekā dā ziņ ā neatbilst 4 zvaigznē m (varbū t ar lielu izstiepumu - 3). Mani ļ oti pā rsteidza fakts, ka istabā sienas bija apdarinā tas ar lē tu kokam lī dzī gu plastmasu - un tas ir Karpatos ! ! ! Apkā rt viesnī cai - dzī vojamā s ē kas. Ejiet lī dz tuvā kajam mež am vismaz 20-30 minū tes. Nekā das izklaides. Ē diens ir labs.
Apkā rt esoš ie mež i ir pā rsteidzoš i. Gaiss ir ļ oti labs.
Bet es vairs negribu tur iet. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Оздоровительный комплекс «Вилла Игнатьева» – это три корпуса, в которых расположены 11 комфортабельных номеров. На территории виллы есть автомобильная стоянка.

В Сходнице больше 30 разных источников типа «Нафтуся» и «Боржоми», которые дарят здоровье тысячам желающих ежегодно.

Atrašanās vieta В Бориславе открылся горнолыжный курорт «Буковица».
Pludmalē
Viesnīcā

К услугам отдыхающих: консультации врача, массаж, аппликации из озокерита, подводный душ массаж, спелеокамера (соляная комната).

В стильном зале предложат трехразовое питание диетическое или по индивидуальному заказу.

К услугам клиентов каминный зал, настольный теннис, шахматы, бильярдный стол. При желании можно воспользоваться сауной с бассейном и комнатой отдыха.

Для активного отдыха предусмотрены экскурсии по региону и туристические маршруты. Зимой можно взять напрокат санки. В 10 км от Сходницы в г.Борислав есть горнолыжный комплекс «Буковиця»

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
Bērniem Качеля, баскетбольное кольцо, бадминтонная площадка, настольный теннис, настольный футбол, шахматы, бильярдный стол.
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сауна на дровах с бастейном, каминный зал, настольный теннис, шахматы, бильярдный стол, экскурсии по региону и туристические маршруты, зимой – напрокат санки. Консультации врача, массаж, аппликации из озокерита, подводный душ массаж, соляная комната.
  • basketbola laukums
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

3 корпуса, 11 номеров разного класа.

Istabās

Санузел (вода круглосуточно), спутниковое телевидение, холодильник, WI-FI, фен, есть дополнительные диваны и посуда для каждого номера. За запросом детсая кроватка, детский стул, зонтик, пледы.

Adrese пгт. Сходница, ул. Шевченко, 99. Из-за несовершенства карт, в навигаторе просим набирать ул. Шевченко, 209. Или искать поворот с ул. Шевченко на ул. Богдана Хмельницкого.
Tālruņi: +38 (098) 4035911 – администратор,
+38 (067) 1524244 – сауна,
+38 (050) 3705870,
+38 (067) 6720510 – вайбер
Tīmekļa vietne: Villa Ignateva
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.