Suzir'ia 2*– Atsauksmes

15
Novērtējums 5.310
№27 viesnīcas reitingā Skhidnica
4.9 Numurs
5.4 apkalpošana
5.9 Tīrība
5.2 Uzturs
5.4 Infrastruktūra
Gostiny Dvor tika atvērts 2011. gadā. Tas atrodas ciemata centrā. Skhodnitsa.Vairāk →
аватар elenshevchenko75
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Tas vienkā rš i sū c. Istaba nav ē rta, sovdepiya. Ī paš nieki nevē las uzlabot viesnī cas apstā kļ us. Saglabā t. Bet tikai mē s uz tiem netaupī jā m. Cenas neatbilst pakalpojumam. Auksts. Septembrī atpū tā mies. Virtuvē nav higiē nas. … Tomēr ▾ Tas vienkā rš i sū c. Istaba nav ē rta, sovdepiya. Ī paš nieki nevē las uzlabot viesnī cas apstā kļ us. Saglabā t. Bet tikai mē s uz tiem netaupī jā m. Cenas neatbilst pakalpojumam. Auksts. Septembrī atpū tā mies. Virtuvē nav higiē nas. Negaidī ti pajautā virtuvei, visu redzē si pats. Bet visnepatī kamā kais ir tad, kad vī rs nokļ uva slimnī cā ar saindē š anos. Borislavs š o viesnī cu pazī st no pirmavotiem. Ne reizi vien no viņ iem tika atvesti atpū tnieki. Vispā r nervi mū s lutinā ja. Tuvumā ir tikai 18 avoti. Un lī dz 3 un 1 ejiet tā lu. Viesnī ca mums nepatika.
аватар Ludmilapav2015
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā nebija pirmā reize, kad es atpū tos Skhidnicā , bet gan pirmo reizi š ajā viesnī cā . Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā , attiecī bā pret avotiem, atraš anā s vietā . Ē diens patika - daudzveidī gs, garš ī gs un tajā paš ā laikā diē tisks, ē dienkarte pā rdomā ta, deva augļ us, garš ī gas mā jas kū kas! Istabas ir tī ras un ē rtas, tī rī tas katru dienu, kas man kā cilvē kam ar alerģ ijā m ir ļ oti svarī gi. … Tomēr ▾ Tā nebija pirmā reize, kad es atpū tos Skhidnicā , bet gan pirmo reizi š ajā viesnī cā . Viesnī ca atrodas ļ oti izdevī gā , attiecī bā pret avotiem, atraš anā s vietā . Ē diens patika - daudzveidī gs, garš ī gs un tajā paš ā laikā diē tisks, ē dienkarte pā rdomā ta, deva augļ us, garš ī gas mā jas kū kas! Istabas ir tī ras un ē rtas, tī rī tas katru dienu, kas man kā cilvē kam ar alerģ ijā m ir ļ oti svarī gi. Viesnī cas ī paš nieki Yana un Jurijs pie pirmā zvana vienmē r nā ca palī gā jebkurā situā cijā ! Liels paldies par labiem un kvalitatī viem svē tkiem! ! Noteikti nā kš u vē l! !
аватар tatiana265
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Slikti pavadī ja laiku š ajā viesnī cā . Ē diens ļ oti vā jš , nav daudzveidī gs, pastā vī gi putra, nav daudz gaļ as, kā postu salā ti un bietes. porcijas ir mazas, bija pastā vī ga bada sajū ta un nā cā s uzpirkt pā rtiku. … Tomēr ▾ Slikti pavadī ja laiku š ajā viesnī cā . Ē diens ļ oti vā jš , nav daudzveidī gs, pastā vī gi putra, nav daudz gaļ as, kā postu salā ti un bietes. porcijas ir mazas, bija pastā vī ga bada sajū ta un nā cā s uzpirkt pā rtiku. Slikta skaņ as izolā cija, dzirdami guļ am kaimiņ i, viesnī cā bija auksts, bet karsts un auksts ū dens bez pā rtraukuma. Man bija jā atgā dina, ka jā iztī ra telpa. Izmazgā ti dvieļ i un palagi ar sliktu smaku. Mē beles ir vecas un nepiecieš amas remonts. Darbinieki nav konfliktē još i, bet vienaldzī gi. Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza un š aura. Sazinoties ar kaimiņ iem viesnī cā , viņ i sū dzē jā s arī par ē dienu un aukstumu. Tagad Skhidnicā ir ļ oti liels vietu klā sts, kur var labā k atpū sties.
аватар svetikandry
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sabojā tas brī vdienas! ! ! ! ! Es rezervē ju sev trī svietī gu istabiņ u villā "Constellation" un abiem bē rniem iepriekš (1.5 mē neš i) samaksā ju depozī tu, kuru aprē ķ inā ja Janas kundze, kā es saprotu, š ī s iestā des ī paš niece -750 UAH. … Tomēr ▾ Sabojā tas brī vdienas! ! ! ! ! Es rezervē ju sev trī svietī gu istabiņ u villā "Constellation" un abiem bē rniem iepriekš (1.5 mē neš i) samaksā ju depozī tu, kuru aprē ķ inā ja Janas kundze, kā es saprotu, š ī s iestā des ī paš niece -750 UAH. (Dienas daudzums). Un man nebija ne jausmas, ka esmu vī lusies...Kad 5 dienas pirms izlidoš anas piezvanī ju viņ ai (bija jā zvana no 21. lī dz 31. jū lijam), lai atgā dinā tu par mū su ieraš anos, mani š okē ja atbilde: ka rezervē ju divvietī gu. istaba diviem pieauguš ajiem un runa vispā r nebija par bē rniem ... ! Uz visiem maniem argumentiem atbilde ir viena - ka es visu izdomā ju!...Tas ir ļ oti skumji, jo plā nojot atvaļ inā jumu ar bē rniem, darī ju to atbildī gi un par visā m niansē m informē ju Jana kundzi iepriekš ! Es nemaz neesmu konflikts, bet uzskatu par nepiecieš amu padalī ties savā bē dī gajā pieredzē . Tagad es domā ju, ka ir labi, ka tas viss notika mā jā s, nevis Skhidnicā ar diviem bē rniem uz rokā m ...
Depozī ts man tika atgriezts, bet vilciena biļ eš u izmaksas tika atteiktas: "Viņ i nav vainī gi, paldies arī par to" ...
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š os Skhidnicā , mani ļ oti apbur dabas skaistums, tī rs kalnu gaiss un aktī va atpū ta! Bet š oreiz man nepaveicā s, garlaicī gi! ! ! ! !
аватар d_kvasha
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s Suzī ros atpū š amies jau kopš.2011. gada - reizē m 2 reizes gadā pa 10 dienā m - un ne reizi neienā ca doma mainī t viesnī cu un istabiņ u (Pastā vī gi nr 2). Kā ds iedeva 2 zvaigznes - nu, es nezinu salī dzinā jumā ar 3 dē liem ? ? manuprā t spē cī ga trī szvaigž ņ u viesnī ca labā kajā s izpausmē s. … Tomēr ▾ Mē s Suzī ros atpū š amies jau kopš.2011. gada - reizē m 2 reizes gadā pa 10 dienā m - un ne reizi neienā ca doma mainī t viesnī cu un istabiņ u (Pastā vī gi nr 2). Kā ds iedeva 2 zvaigznes - nu, es nezinu salī dzinā jumā ar 3 dē liem ? ? manuprā t spē cī ga trī szvaigž ņ u viesnī ca labā kajā s izpausmē s. Ē diens š iks, numuriņ i laicī gi uzkopti, Janoč ka un Jura sirsnī gi, simpā tiski cilvē ki Vitā lijs Dieva ceļ vedis. Atpū ta augstumā - avoti blakus - mū su ieteikumi - klusa ģ imenes vieta draudzī ga atmosfē ra. Lai saimniekiem veicas un labklā jī ba
D. Kvaš a T. Fā rtaks Hersons
аватар olimp2012
Es braucu uz Suzirya jau septī to gadu. Parasti š eit ir pastā vī gs atpū tnieku sastā vs, viņ i konsultē paziņ as, draugus, radus. Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba. Brī niš ķ ī gs ģ imenes tipa viesu nams, kurā vienmē r bū siet laipni gaidī ti. … Tomēr ▾ Es braucu uz Suzirya jau septī to gadu. Parasti š eit ir pastā vī gs atpū tnieku sastā vs, viņ i konsultē paziņ as, draugus, radus. Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Brī niš ķ ī gs ģ imenes tipa viesu nams, kurā vienmē r bū siet laipni gaidī ti. Mā jī gas telpas, brī niš ķ ī gi š efpavā ri (trī s ē dienreizes dienā ), ē rta pansijas atraš anā s vieta (pats Skhidnitsa ciemata centrs), minerā lū dens avotu tuvums, personā la draudzī gums un neuzkrī toš s, neuzbā zī gs serviss - tas viss padarī s jū su atvaļ inā jums ir neaizmirstams un pilnī gs. Ja vē laties atpū sties no pilsē tas kņ adas, ja vē laties atpū sties no ē diena gatavoš anas, mā jas uzkopš anas un citiem mā jsaimniecī bas darbiem - nā ciet uz Skhodnitsa. Villa "Suzirya" gaida jū s! Yana un Jurijs, paldies par jū su pū lē m, par komfortu un labo apkalpoš anu.
аватар vkalenic
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Brī niš ķ ī gi! Mē s š eit atpū tā mies pirmo reizi, bet esam jau dzī vojuš i Skhidnicā , daž ā dā s vietā s. Suzirya ir labā kā pansija. Visi parametri: aprū pe, pā rtika, apkalpoš ana, atraš anā s vieta, personā ls. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Brī niš ķ ī gi! Mē s š eit atpū tā mies pirmo reizi, bet esam jau dzī vojuš i Skhidnicā , daž ā dā s vietā s. Suzirya ir labā kā pansija. Visi parametri: aprū pe, pā rtika, apkalpoš ana, atraš anā s vieta, personā ls. Sā kumā viņ i to izvē lē jā s tieš i atraš anā s vietas dē ļ : tas ir tuvu 18.  avotam, un jums nav jā kā pj atpakaļ . No tā visur tikai augš up. Tas ir lieliski, jo pē c piegā jieniem vē l negribē jā s to noguris pabeigt ar krustu kā pumā . ; ) Tikā m Truskavecā sagaidī ti, atvesti, iekā rtojuš ies lieliskā istabā . Pē c sena sievieš u ieraduma sieva nolē ma pā rbaudī t tī rī bu aizņ emtajā istabā - viņ a neatrada nevienu trū kumu! Istaba tika iztī rī ta perfekti! Pat dezinficē ts. Un tad bija brokastis. Viņ i barojas tik un tā dā daudzumā , ka nav iespē jams atrauties, bet tas ir daudz! Tā tad jū s nezaudē sit svaru! : ) Porcijas lielas, garš ī gas un daudzveidī gas. Divas nedē ļ as viņ i sā ka atkā rtoties ar ē dienkarti tikai paš ā s, paš ā s beigā s. Virtuvē visi draudzī gie cilvē ki izdala receptes saimniecē m, cenš oties izpatikt. Pie mums diabē tiķ i gatavoja atseviš ķ us ē dienus. Nā kamais ir pakalpojums. Tī rā m katru otro dienu - rū pī gi, nemanā mi un ā tri. Visi pieprasī jumi tiek izpildī ti nekavē joties. Saimnieks vienmē r sazinā s, saimnieks ir gatavs palī dzē t jebkurā laikā . Interneta ā trums, liels TV. Lieliski saimnieki un lielisks hostelis! Mē s vē lamies tur doties vē lreiz! : )
Valentī ns, Jevgē nija. Kijeva
аватар oksiii
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar draugu pirmo reizi ieradā mies Skhidnicā . Viņ i apmetā s Janoč kā . Viesnī ca ļ oti laba, viss tī rs, lielisks ē diens, uzkopš ana katru otro dienu, divreiz mainī ta gulta, viss vienā lī menī . Esmu laipns cilvē ks, atvē rts, draudzī gs. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu pirmo reizi ieradā mies Skhidnicā . Viņ i apmetā s Janoč kā . Viesnī ca ļ oti laba, viss tī rs, lielisks ē diens, uzkopš ana katru otro dienu, divreiz mainī ta gulta, viss vienā lī menī . Esmu laipns cilvē ks, atvē rts, draudzī gs. Skaidrs, ka viss ir klientiem, atpū tniekiem. Nā kamgad tikai "Zvaigznā jā " I. "Paldies par lieliskiem svē tkiem, neaizmirstamiem piedzī vojumiem!
аватар mira-piroq
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Suziryā atpū š amies pirmo reizi. Ir svarī gi atzī mē t paš as viesnī cas labo atraš anā s vietu attiecī bā pret avotiem, kas ir svarī gi ā rstē š anā . Ē diens labs: katru dienu daž ā di augļ i, gaļ a, zivis, daž ā di salā ti, deserti, pirmie ē dieni, bez komentā riem. … Tomēr ▾ Suziryā atpū š amies pirmo reizi. Ir svarī gi atzī mē t paš as viesnī cas labo atraš anā s vietu attiecī bā pret avotiem, kas ir svarī gi ā rstē š anā . Ē diens labs: katru dienu daž ā di augļ i, gaļ a, zivis, daž ā di salā ti, deserti, pirmie ē dieni, bez komentā riem. Numuri ir tī ri, silti un ē rti. Tī rī ts katru otro dienu ar dvieļ u maiņ u, nedē ļ u vē lā k gultas veļ as maiņ a. Protams, ir par ko sū dzē ties, bet par tā du dzī ves dā rdzī bu vienkā rš i neceļ roku. Es domā ju, ka par š o naudu naktsmī tne Suzirya viesnī cā ir vienkā rš i lieliska ! ! !
аватар yaremenko6
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skhidnicā mē s atpū tā mies treš o un otro reizi š ajā viesnī cā. Man patī k viss. Ī paš i gribas atzī mē t attieksmi – siltu un dzimtu. Ierodoties š eit, jū s jū taties kā mā jā s. Ē diens izcils, nedē ļ ā neatkā rtojā s neviens ē diens, vienkā rš i nebija laika izsalkt starp ē dienreizē m. … Tomēr ▾ Skhidnicā mē s atpū tā mies treš o un otro reizi š ajā viesnī cā.
Man patī k viss.
Ī paš i gribas atzī mē t attieksmi – siltu un dzimtu. Ierodoties š eit, jū s jū taties kā mā jā s.
Ē diens izcils, nedē ļ ā neatkā rtojā s neviens ē diens, vienkā rš i nebija laika izsalkt starp ē dienreizē m.
Liels paldies jums visiem! ! ! ! ! ! ! Janoč ka, Jurijs, Vitā lijs.
Noteikti nā ksim vē l! !!
Mē s iesakā m visiem! ! ! ! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aizsardzības komplekss Tustan
Novērtējums 5.5
Ukraina, Skhodnitsa
Arhitektūra, Stats

Гостиный двор открылся в 2011 г. Находится в центре пгт. Сходница.

Atrašanās vieta Львов – 110 км, Трускавец - 20 км., Борислав – 12 км. Минеральные источники: №18 – 200 м., №2с, №1с, №13 - 600 м.
Viesnīcā

Обеденный зал на 20 мест, трансфер из Львова и Трускавца, автостоянка на 5 машин, продуктовый магазин, лечебные услуги на базе "Санта Мария" и др. лечебниц Сходницы.

  • restorāns
  • autostāvvieta
Bērniem Детская площадка, качели.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Лечебный массаж.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Двухкомнатный коттедж с отдельным входом, номера на втором этаже коттеджа с отдельным входом: стандарт, улучшенный стандарт, двухкомнатный люкс.

Istabās

ЖК телевизор, спутниковое ТВ, холодильник, электрочайник, чайный сервиз, санузел, полотенца.

Adrese Львовская обл., пгт. Сходница, ул. Заречная 89
Tālruņi: +38 (067) 7849206
Tīmekļa vietne: Suzir'ia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.