Zolotoe Runo 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 5.010
№30 viesnīcas reitingā Skhidnica
4.8 Numurs
4.8 apkalpošana
4.7 Tīrība
4.9 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Villa 25 personām Skhidnicā.Vairāk →
аватар adv555
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca tika izvē lē ta iepriekš , pamatojoties uz atsauksmē m, izmantojot vietni Booking. com. Tā izrā dī jā s pilnī ga muļ ķ ī ba, jo tiek tī rī ta 1 reizi nedē ļ ā , un pat tad viņ i to netī rī ja normā li. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta iepriekš , pamatojoties uz atsauksmē m, izmantojot vietni Booking. com. Tā izrā dī jā s pilnī ga muļ ķ ī ba, jo tiek tī rī ta 1 reizi nedē ļ ā , un pat tad viņ i to netī rī ja normā li.
аватар _878474
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā palikā m trī s nedē ļ as, viesnī cu izvē lē jā mies dē ļ tā s tuvuma avotiem. Mums patika viss - numuriņ i, apkalpoš ana, un kā viņ i gatavoja. Jutā mies kā mā jā s. Iesaku viesnī cu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā palikā m trī s nedē ļ as, viesnī cu izvē lē jā mies dē ļ tā s tuvuma avotiem. Mums patika viss - numuriņ i, apkalpoš ana, un kā viņ i gatavoja. Jutā mies kā mā jā s. Iesaku viesnī cu.
аватар Ledy83
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Daba super, pagalms labs, numuriņ i lē ti, uzkopš ana istabiņ ā neķ ī tra, veļ as un dvieļ u maiņ a nepavisam nav tā da kā skaistajā viesnī cas aprakstā , bet tikai pē c skaļ a atgā dinā juma, dvieļ i notraipī ti, fu. … Tomēr ▾ Daba super, pagalms labs, numuriņ i lē ti, uzkopš ana istabiņ ā neķ ī tra, veļ as un dvieļ u maiņ a nepavisam nav tā da kā skaistajā viesnī cas aprakstā , bet tikai pē c skaļ a atgā dinā juma, dvieļ i notraipī ti, fu...Duš ā durvis cieš i neaizveras, veļ as mazgā tā ja vienkā rš i Š ausmas! Ē diens garš ī gs, bet porcijas mazas, pasū ti vienu un atnes citu. . . Viesnī ca nav tā s naudas vē rta. Netē rē jiet savu laiku un naudu tikai dabai.
аватар svetlana_melnyk
Atpū tas trī s ģ imenē s ar bē rniem. Mums palika lieliski iespaidi. Apstā kļ i ir lieliski. personā ls patī kams, regulā ri dzē ra Naftusya ū deni un gā ja uz procedū rā m, pietiekami daudz spē lē ja sniega bumbiņ as, slē poja tuvā kajos pacē lā jos. … Tomēr ▾ Atpū tas trī s ģ imenē s ar bē rniem. Mums palika lieliski iespaidi. Apstā kļ i ir lieliski. personā ls patī kams, regulā ri dzē ra Naftusya ū deni un gā ja uz procedū rā m, pietiekami daudz spē lē ja sniega bumbiņ as, slē poja tuvā kajos pacē lā jos. Paldies visai viesnī cas Golden Fleece komandai Skhidnicā par silto atmosfē ru. Mē s noteikti nā ksim vē l.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista villa Golden Fleece. Komforts, tī rī ba un mā jī gums. Biju kopā ar vī ru un bē rniem, un visi bija apmierinā ti. Ļ oti garš ī ga virtuve, ko pat bē rns ē da katru dienu ar prieku. Izklaidei ir trenaž ieru zā le, biljards, karaoke, mā jas kinozā le, ar velosipē du var izbraukt ar visu ģ imeni. … Tomēr ▾ Skaista villa Golden Fleece. Komforts, tī rī ba un mā jī gums. Biju kopā ar vī ru un bē rniem, un visi bija apmierinā ti. Ļ oti garš ī ga virtuve, ko pat bē rns ē da katru dienu ar prieku. Izklaidei ir trenaž ieru zā le, biljards, karaoke, mā jas kinozā le, ar velosipē du var izbraukt ar visu ģ imeni. Apkā rt ir skaista daba. Iesaku visiem veselī bas veicinā š anai un brī niš ķ ī gai atpū tai.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар paspsv
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar jaunu vī rieti atgriezā mies no atvaļ inā juma spē ka un enerģ ijas pilni. Lieliska apkalpoš ana no personā la, ē rti numuri un brī niš ķ ī gs skats apkā rt atstā ja neaizmirstamu iespaidu. Mē s esam ļ oti priecī gi, ka mū su izvē le bija Golden Fleece. … Tomēr ▾ Ar jaunu vī rieti atgriezā mies no atvaļ inā juma spē ka un enerģ ijas pilni. Lieliska apkalpoš ana no personā la, ē rti numuri un brī niš ķ ī gs skats apkā rt atstā ja neaizmirstamu iespaidu. Mē s esam ļ oti priecī gi, ka mū su izvē le bija Golden Fleece. Cena atbilst komforta kvalitā tei. Ukraiņ u virtuve ir ļ oti garš ī ga, un no tā vienkā rš i nav iespē jams atteikties. Uz vietas ir pirts, kuru var pasū tī t sev ē rtā laikā . Ir arī trenaž ieru zā le, biljards, karaoke, iespē jams iznomā t velosipē dus. Nav iespē jams bū t garlaicī gi. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Paldies personā lam par viesmī lī bu un lielisko apkalpoš anu.
аватар P_alex
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija tur 2012. gada oktobrī . Lai ist. Nr. 3 caur kalnu - 7 minū tes, lī dz 1 "c" - 15 ja kā jā m. Ē diens ir izcils. Viss ir tikko pagatavots, garš ī gs un daudzveidī gs. Uz vienvietī go istabu, kurā es biju, bez sū dzī bā m. San/node teicami, pē c pieprasī juma - uzkopš ana istabā , tī ra veļ a, vienmē r svaigi dvieļ i. … Tomēr ▾ Bija tur 2012. gada oktobrī . Lai ist. Nr. 3 caur kalnu - 7 minū tes, lī dz 1 "c" - 15 ja kā jā m. Ē diens ir izcils. Viss ir tikko pagatavots, garš ī gs un daudzveidī gs. Uz vienvietī go istabu, kurā es biju, bez sū dzī bā m. San/node teicami, pē c pieprasī juma - uzkopš ana istabā , tī ra veļ a, vienmē r svaigi dvieļ i. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Iespaidī gais biljarda zā les interjers medī bu stilā , "bezmaksas" sporta velosipē ds ļ oti palī dzē ja ceļ ojot uz 1 "s". Vanna ir kaut kas. Tvaika pirts ir liela un ē rta, visu telpu interjers ir kā mež a pasakā , relaksē još a ir relaksā cijas telpa augš pusē ar zā les matraci. Vienī gi ž ē l, ka š ogad tika pacelta cena, ieš u uz citu bā zi. Ar cieņ u Alekss.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atgriezies no Karpatiem, atpū tusies villā "Zelta vilna". Man viss ļ oti patika, brī niš ķ ī ga daba, pirts mani ļ oti iespaidoja! Liels paldies personā lam un š efpavā riem par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Mē s noteikti nā ksim vē l. … Tomēr ▾ Tikko atgriezies no Karpatiem, atpū tusies villā "Zelta vilna". Man viss ļ oti patika, brī niš ķ ī ga daba, pirts mani ļ oti iespaidoja! Liels paldies personā lam un š efpavā riem par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m. Mē s noteikti nā ksim vē l.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bip65
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kluss, tī rs, gaumī gs interjers. Lielisks, gandrī z mā jā s gatavots ē diens. Ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls direktora Š evjaka Pē tera Bogdanovič a vadī bā . Pirmā s klases krievu pirts. Grezni atpū tusies gan dvē sele, gan miesa! Mē s iesakā m viesnī cu ģ imenes atpū tai vai tuvu draugu kompā nijā . … Tomēr ▾ Kluss, tī rs, gaumī gs interjers. Lielisks, gandrī z mā jā s gatavots ē diens. Ļ oti uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls direktora Š evjaka Pē tera Bogdanovič a vadī bā . Pirmā s klases krievu pirts. Grezni atpū tusies gan dvē sele, gan miesa! Mē s iesakā m viesnī cu ģ imenes atpū tai vai tuvu draugu kompā nijā . Jū s nenož ē losiet!
вид из окна вид из окна
аватар oks76
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pilnī ga atbilstī ba sniegto pakalpojumu izmaksā m un kvalitā tei, ļ oti draudzī gs personā ls, mā jī gas un tī ras telpas, kā ē dinā š anai - ī paš s paldies visiem virtuves un zā les darbiniekiem, ļ oti kvalitatī vi, garš ī gi, skaisti pasniegš anas un pasniegš anas ē dieni. … Tomēr ▾ Pilnī ga atbilstī ba sniegto pakalpojumu izmaksā m un kvalitā tei, ļ oti draudzī gs personā ls, mā jī gas un tī ras telpas, kā ē dinā š anai - ī paš s paldies visiem virtuves un zā les darbiniekiem, ļ oti kvalitatī vi, garš ī gi, skaisti pasniegš anas un pasniegš anas ē dieni. Un pats galvenais, krievu pirts, tas ir tas, ko noteikti vajadzē tu apmeklē t! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums msvetlana
‹ Viesnīca Zolotoe Runo 2*
Līdzīgas viesnīcas

Вилла для 25-ти человек в Сходнице.

Viesnīcā

* бар
* ресторан
* массажный кабинет
* бассейн
* баня
* две беседки с мангалом
* глажка одежды
* стирка одежды
* сушка
* стоянка
* анимация

Telpu apraksts

* апартаменты 2-х комнатные
* стандарт (доп. 2 места)
* 2-х местный
* 1 местный

Istabās

* сейф
* телевизор
* душ
* предметы личной гигиены
* халат
* пол - ковровое покрытие
* фен
* частота уборки (каждый день)
* смена постельного белья (1 раз в 3 дня)

Adrese Карпаты, Львовская обл., Сходница, ул. Бориславська 31в
Tālruņi: +38-067-374-47-37
+38-067-340-83-89
Tīmekļa vietne: Zolotoe Runo
FAQ