Viesnīca ir pilnīga vilšanās. Ļoti slikti

Rakstīts: 21 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 20 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī cā palikā m divarpus dienas un devā mies ceļ ā , lai gan bijā m plā nojuš i nedē ļ u. No plusiem es varu atzī mē t tikai skaistu Ziemassvē tku eglī š u kolekciju vietnē . Diemž ē l ar to labais beidzas.
Mū s iekā rtoja mansarda stā vā divistabu apartamentā . Par klusumu š ajā viesnī cā var aizmirst, jo nav skaņ as izolā cijas, turklā t numuriņ u durvis ir tik nekvalitatī vas, ka iekš ā ir tukš as, turklā t starp durvī m un grī du joprojā m ir divu centimetru atstarpe! Pats trakā kais ir smirdoņ a visā telpā , it kā nekā da ventilā cija neglā bj no sasvī duš ā m vī rieš u pē dā m! Un viss tā pē c, ka viesnī ca nekaunī gi taupa uz visu un veļ u un dvieļ us mazgā bez pulvera un izž ā vē tik stipri, ka pū st un kļ ū st mitri. Kad viņ i izteica piezī mi saimniecei, viņ a izlikā s, ka neko nezina un ieteica izvē lē ties sev gultas veļ u no tā das paš as smirdī gas veļ as kaudzes, un man ar š o vē l jā slē pjas.... Viņ i maksā ja 700 UAH par dienu par istabu un par š o naudu nevar izmazgā t drē bes ar pulveri?
Tagad par uzturu: es domā ju, ka cietumā ē diens ir labā ks. Virtuvē ir tikai viens š efpavā rs, un tā ir plosī ta starp ē diena gatavoš anu un klientu apkalpoš anu. Nav ī paš a apģ ē rba, nav balta mē teļ a vai priekš auta, nav cepures vai š alles galvā . Kā var gatavot ē dienu sveš iniekiem rī tasvā rkos! Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija lē ti rī vē tu bieš u salā ti. Man š ķ iet, ka visu nā kamo gadu es nevarē š u redzē t bietes : ) Tirgū pā rdod tomā tus un gurķ us par 10 UAH / kg! Vai tieš ā m ir grū ti sagriezt vieglus vasaras salā tus? kā pē c vasarā pildī t bietes? var aizmirst par piena putru, svaigu maizi, kafiju ar pienu vai vismaz tikai kafiju, sieru un sviestu. Sviesta vietā pasniedz margarī nu vai smē rē jumu. Uz galda ir ceturtā sā lstrauka daļ a un tikpat daudz piparu. Divā m personā m tiek dotas tikai divas salvetes! Salvetes, kas maksā santī mu un ietaupiet arī uz tā m! un divi zobu bakstā mie! tē ja tiek pagatavota kā skolas ē dnī cā : nesaprotama badjaga, kas pagatavota no lē tas tē jas. Mē s ieradā mies lietus sezonā Karpatos un, kad esi slapjš uz viesnī cu, tā vien gribas uzvā rī t sev tē ju, bet diemž ē l tā das iespē jas nav. Visi š ie trū kumi liecina par attieksmi pret klientu. Divas dienas mums iedeva vircu ar kartupeļ iem zupas veidā , vienmē r bija kvieš u putra, lē tas desiņ as. Man bija bail to ē st, saprotot, ka viss ir sagatavots tikpat neuzmanī gi kā viss pā rē jais š ajā viesnī cā . Iepriekš saimniecei un virtuvei tika lū gts nedot nekā das desas un neko ceptu, tač u viņ u diē tiskā ē diena koncepcija ir ā rkā rtī gi nepareiza. Kā pē c jautā t, ja pē c tam neko nedara? Viesnī ca atrodas neē rtā vietā , tā lu jā iet un, ja iekrī t lietū , tad pa ceļ am pat nav kur paslē pties.

Neizturē jā m ilgā k par divā m dienā m un aizgā jā m, neviens neko negrib mainī t un visticamā k arī nedarī s! Neiesaku š o vietu un tā s mantkā rī go saimnieku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu