Bukhta Vikingiv 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.910
№39 viesnīcas reitingā Ļvova
4.0 Numurs
3.3 apkalpošana
4.8 Tīrība
5.4 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca "Viking Bay" atrodas Ļvovas priekšpilsētā, ekoloģiski tīrā vietā. Komplekss aizņem 12 hektārus, teritorijā atrodas 3 ezeri.Vairāk →
аватар galynailoxomyn
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vienu dienu atpū tā s kotedž ā . Zem kā pnē m zirnekļ u tī kli, ledusskapja durvis ir š ķ ī bas, tā pē c neaizveras, ū dens izlietnē virtuvē un tualetē labi notek, nepietiek ar nepiecieš amajiem traukiem, un jā maina esoš ie. … Tomēr ▾ Vienu dienu atpū tā s kotedž ā . Zem kā pnē m zirnekļ u tī kli, ledusskapja durvis ir š ķ ī bas, tā pē c neaizveras, ū dens izlietnē virtuvē un tualetē labi notek, nepietiek ar nepiecieš amajiem traukiem, un jā maina esoš ie. Segas vecos izskalotos traipos. Dž akuzi nedarbojas.
Uzņ emš anas blondī ne ar savu augstprā tī bu un rupjī bā m sabojā ja svē tkus.
Плями на старих ковдрах, це огидно Така сковорідка в дерев'яному котеджі номер 6 Перекошені дверцята вбудованого холодильника, не закривається холодильник
аватар eight777
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atbraucā m uz 1 dienu atpū sties uz ezera. 100 km no kompleksa atraš anā s vietas. Fotogrā fijas vietnē un kompleksa apraksts ar “pieteikumu uzvarai”, jā tnieku klubs, visa veida sporta izklaide, š autuve, velosipē di, skrituļ slidas, higiē nas mā jas, viss, ko var iedomā ties ar izklaidi, var atrast š eit ! BET! ! ! Ieeja kompleksā ir 50 UAH (manuprā t, tas ir adekvā ti), ieeja pludmalē ir 200 UAH. … Tomēr ▾ Atbraucā m uz 1 dienu atpū sties uz ezera. 100 km no kompleksa atraš anā s vietas. Fotogrā fijas vietnē un kompleksa apraksts ar “pieteikumu uzvarai”, jā tnieku klubs, visa veida sporta izklaide, š autuve, velosipē di, skrituļ slidas, higiē nas mā jas, viss, ko var iedomā ties ar izklaidi, var atrast š eit ! BET! ! ! Ieeja kompleksā ir 50 UAH (manuprā t, tas ir adekvā ti), ieeja pludmalē ir 200 UAH. Ieradā mies 13.00. Pa telefonu iepriekš ē jā dienā meitene teica, ka š ajā cenā ir iekļ auts lietussargs un sauļ oš anā s krē sls. Patiesī bā meklē jiet netī rus un pussalauztus sauļ oš anā s krē slus un nē sā jiet paš i, bezmaksas lietussarga nav. Skats uz pludmali - it kā pilsē ta, nav labi kopta. Zā le nav pļ auta, nojume ir kaut kā ds saplē sts siets uz sarū sē juš as konstrukcijas (skat. foto).
Es negribu likties izlutinā ts, bet tas nevar bū t kompleksā , kas sevi deklarē tā dā lī menī ! Ar š o ieejas cenu. Skaidrs, ka nepatī k, neej, bet kā pē c tā da attieksme pret viesiem? Es personī gi vairs nenā kš u un nevienam neieteikš u. Lai gan iepriekš ē jā dienā manā rudenī bija domas galvā ī rē t mā ju. Un es dzirdē ju ne vienu vai divas š ā das atsauksmes par visu dienu pludmalē . Cilvē ki ir gatavi maksā t par apkalpoš anu un komfortu. Un atstā ja iespaidu, ka tu "uzmeti". Galu galā , lai padarī tu š o pludmali cildenu, nav nepiecieš ams daudz.
Cienī jamie Viking Bay dibinā tā ji, mū sdienā s reputā cija ir nenovē rtē jama lieta. Pievē rsiet uzmanī bu savai pludmalei un apkalpoš anai. Varbū t nezini, paskaties foto. Es neesmu vienī gais klients, kuru esat zaudē jis attieksmes "tā iet" dē ļ . Tik skaists komplekss, daba utt. Bet pludmale sabojā ja pieredzi. Ieejas cena pludmalē nemaz neatbilst kvalitā tei. Gribi atgriezties un maksā t naudu tur, kur tevi vismaz ciena kā klientu.
Пляж на озере
аватар family-buyvol
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sagadī jā s tā , ka savu dzimš anas dienu nosvinē ju "Vikingu lī cī " un brokastī s saņ ē mu pasaulē oriģ inā lā ko dā vanu - divus jogurtus ar derī guma termiņ u, kas beidzā s pirms divā m dienā m, un kā gardumu salā tos sī ku, mī ļ u tā rpiņ u. … Tomēr ▾ Sagadī jā s tā , ka savu dzimš anas dienu nosvinē ju "Vikingu lī cī " un brokastī s saņ ē mu pasaulē oriģ inā lā ko dā vanu - divus jogurtus ar derī guma termiņ u, kas beidzā s pirms divā m dienā m, un kā gardumu salā tos sī ku, mī ļ u tā rpiņ u. ...
5 dienas, ko uzturē jā mies viesnī cā , nevarē jā m satikties ne ar direktoru, ne ar iestā des administratori.
PS "Vikingu lī cis" sevi pozicionē kā spa kompleksu, tač u, izņ emot saunu, vannu un baseinu, mums netika piedā vā tas nekā das spa procedū ras! Brokastis viesnī cas-restorā na kompleksā ne agrā k kā.9:00, pirms pat kafiju nevar izdzert. Galdi netiek servē ti pareizi, proti, sā li un piparus jā prasa pie viesmī ļ a. Galdauti ar traipiem utt utt.
СПА комплекс - на думку адміністрації закладу це сауна і басейн...жодних СПА процедур нам не запропонували Черв'ячок на сніданок ... Йогурт термін придатності якого закінчився ще два дні тому... Масло ще два тижні як не придатне до вживання...
аватар boiko.lyubov
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam sen dzirdē juš i par š o vietu, esam nā kuš i sagaidī t mā jā s, apkā rt ļ oti labs personā ls, viss tī rs, skaisti ē rti, istaba ar skaistu skatu pa logu, daba ir krā š ņ a, mež s ezeri, dzī vnieki, zirgi, spa vannas, baseini, garš ī gs ē diens, istabas ir tī ras, istabenes tur visu augstumā , administratore Tanya mums visu izstā stī ja, ļ oti pieklā jī ga meitene mums parā dī ja, ī paš s paldies viņ ai. … Tomēr ▾ Esam sen dzirdē juš i par š o vietu, esam nā kuš i sagaidī t mā jā s, apkā rt ļ oti labs personā ls, viss tī rs, skaisti ē rti, istaba ar skaistu skatu pa logu, daba ir krā š ņ a, mež s ezeri, dzī vnieki, zirgi, spa vannas, baseini, garš ī gs ē diens, istabas ir tī ras, istabenes tur visu augstumā , administratore Tanya mums visu izstā stī ja, ļ oti pieklā jī ga meitene mums parā dī ja, ī paš s paldies viņ ai.... vienā vā rdu, kas jums jā iet un jā redz paš am un jā bauda vā rdi, nevar nodot visu...tā pē c nevilcinieties, lai tas patiktu.
аватар yur1298
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
atpū tuš ies no 2014. gada 22. lī dz 25. decembrim, ļ oti cerē jā m uz sniegotu laiku - ziemu. bet lauvas mū s sagaidī ja, un lī cis bija drū ms. bet galu galā nav par ko sū dzē ties, izņ emot debesu amatu..... ļ oti jauka meitene - administratore Irina - adekvā ti ieņ em savu vietu, ļ oti pieklā jī ga meitene, zina darba jē gu. … Tomēr ▾ atpū tuš ies no 2014. gada 22. lī dz 25. decembrim, ļ oti cerē jā m uz sniegotu laiku - ziemu. bet lauvas mū s sagaidī ja, un lī cis bija drū ms. bet galu galā nav par ko sū dzē ties, izņ emot debesu amatu.....
ļ oti jauka meitene - administratore Irina - adekvā ti ieņ em savu vietu, ļ oti pieklā jī ga meitene, zina darba jē gu. visas funkcijas atkarī bā no tā tika veiktas ā tri un precī zi.
ī paš s paldies par brokastī m - ļ oti apmierinoš as, pat vairā k nekā nepiecieš ams - jogurts, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, tē ja/kafija, sula, aukstie gaļ as gabali - siers, gaļ a, kā arī karstais ē diens (pankū kas ar gaļ u, olu kultenis, trusis ar dā rzeņ iem, graudaugi - griķ i, rī si), mā jas maize..... tie kas sū dzas par ē dinā š anu viesnī cā ir ī sti izvē lī gi.
teritorija skaista un krā saina arī slapjoš ajā lietū , ar lielu prieku var gremdē ties apkā rtē jā s dabas klusumā , mež os, uzturē š anā s laikā viņ i rū pē jā s par truš iem, kas atrodas teritorijā , bē rni ar prieku pabaroja un zirgi ar augļ iem un maizi, ko viņ i deva brokastī s . Ē zelis Jaš a tikā s ar svinī gu IA))) Mē s iesakā m dvē selisku vannu, kas atrodas ezerā , tvaiks ir viegls, slotas ir ieslē gtas un jau tvaicē tas , un zā ļ u tē ja ar medu, ko darbinieki gatavo kā dā vanu, nav slavē jama.
Laimī gu Jauno 2015. gadu Viking Bay! ! ! Tā turpini! airē un než ā vē airus! ! ! un mē s noteikti atgriezī simies!
аватар Kosenko8
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Bija 16. augustā . Laba stila viesnī ca, skaista teritorija, labi numuriņ i, daudz izklaides un interesantas lietas. Bet administrā cijai acī mredzot nerū p tē ls un tas, lai viņ u klienti gū tu maksimā lu prieku, vai arī mē s saskā rā mies ar š ā du administratoru. … Tomēr ▾ Bija 16. augustā . Laba stila viesnī ca, skaista teritorija, labi numuriņ i, daudz izklaides un interesantas lietas. Bet administrā cijai acī mredzot nerū p tē ls un tas, lai viņ u klienti gū tu maksimā lu prieku, vai arī mē s saskā rā mies ar š ā du administratoru.
Atbraucā m vakarā un iekā rtojā mies. Nolē mā m vakarā uztaisī t bā rbekjū . Paņ ē mā m lapeni ar bā rbekjū . Kad viņ i apmetā s un dega malka un bija uzklā ts galds, gaisma sā ka pazust, un tad pazuda pavisam. Aizgā jā m pie administratores (nevis es gā ju, bet draugi), rezultā ts mani š okē ja. Viņ iem nav elektriķ u un piedā vā ja paš iem apskatī t elektriķ i. Draugs atnesa skrū vgriež us. Tas ir, atvaļ inā jumā mums paš iem jā remontē elektriķ is))). Labi, nelepnais izjaukts, problē ma nebija lapenes elektriķ im, bet kaut kur uz lī nijas vai viņ u vadī bas telpā . Atgriezā s pie administratora. Saņ ē mā m atbildi, ka neko nevar izdarī t, var pā rvā kties uz citu lapeni. Viņ i izvilka visus produktus, degoš u bā rbekjū , apmetā s. Lapene bija mazā ka un lē tā ka. Mē s atgriezā mies pie administratora un teicā m, kuru viņ i paņ ē ma un ka viņ i mums ir parā dā , lai daļ u no tā atdotu. Atbilde arī nogalinā ja - viss tika veikts pie kases un mē s jums neko neatgriezī sim. Viņ i strī dē jā s bez rezultā tiem. Viņ i devā s atpū sties. Pē c kā da laika atnā ca kā ds strā dnieks, apskatī ja veco lapeni, ieslē dza gaismu, un mē s apgalvojam, ka mē s te vā rā mies, ceļ am viss strā dā . Kamē r mē s ar viņ u runā jā m, gaisma sā ka mirgot un pē c 5 minū tē m atkal nodzisa. Š is puisis ieteica, ka tā kā mē s neesam apmierinā ti ar lapeni, tad pā rcelties kaut kur uz ekvivalentu, kā mē s maksā jā m. Blakus nebija vaļ ē ju, un atkal nebija vē lē š anā s visus vilkt, palika ar sabojā tu garastā vokli tajā , kur jau bija pā rcē luš ies. Interesanti, ka pats administrators pat nepū lē jā s mums tuvoties, nā cā s visu laiku skriet pie viņ a. Izskatā s, ka Viņ a Augstī ba uzskata, ka viss ap viņ u griež as un nospļ aujas uz viņ a klientiem. Protams, varē ja uztaisī t skandā lu, lai visus celtu kā jā s, lai rež isors atrastos, bet atpū tu nolē ma pilnī bā nesabojā t, vē l jo vairā k tur apstā jā s, lai reā li pā rnakš ņ otu un atpū stos. Kopumā pusotru sava laika veltī jā m š iem jokiem, nevis atpū tā mies. Dozharili kebabs un miegs.
Nezinu, administratore jau skraidī ja citos iestā dē s, palī dzē ja pā rvā kties uz citu lapeni, jo viņ iem vakarā elektriķ a nav, un arī izdomā tu kaut kā du bonusu formā . kompensā ciju, lai uzmundrinā tu. Un tad pilns ar pofigizimu un rupjī bā m. Ī paš niekiem jā domā par personā la atlasi. Es neieteikš u saviem draugiem uz turieni doties, bet tiesā jiet jū s pats. Rakstī š u daž ā dos forumos, lai cilvē ki zina, kā viņ i š eit izturas pret klientiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums buhta-vikingiv
‹ Viesnīca Bukhta Vikingiv 4*
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Отель "Бухта Викингов" расположена в пригороде Львова, в экологически чистом районе. Комплекс занимает 12 гектар, на территории находится 3 озера.

Atrašanās vieta 12 км от центра Львова.
Pludmale
  • privātā pludmale
Viesnīcā

Доставка прессы, семейные номера, звукоизолированные номера, отопление, места для курения, обслуживание номеров, V.I.P. услуги, завтрак в номер, услуги по глажению одежды, упакованные ланчи, факс/ксерокопирование, 3 озера.

Курение на всей территории отеля и в номерах запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Дартс, барбекю.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

40 номеров: люкс, стандарт, эконом, трехместный, четырехместный, коттедж.

Istabās

Кабельное телевидение, скоростной Интернет, телефон, балкон, мини-бар, ванная комната с душевой кабинкой и парфюмерно-косметической продукцией.

Adrese 79057 Львов, 12 км в направлении Бобрки
Tālruņi: +38 (032) 240-34-28 +38 (067) 512 55 55
Tīmekļa vietne: Bukhta Vikingiv
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.