Vilšanās

Rakstīts: 30 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 30 augusts 2020
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Atbraucā m uz 1 dienu atpū sties uz ezera. 100 km no kompleksa atraš anā s vietas. Fotogrā fijas vietnē un kompleksa apraksts ar “pieteikumu uzvarai”, jā tnieku klubs, visa veida sporta izklaide, š autuve, velosipē di, skrituļ slidas, higiē nas mā jas, viss, ko var iedomā ties ar izklaidi, var atrast š eit ! BET! ! ! Ieeja kompleksā ir 50 UAH (manuprā t, tas ir adekvā ti), ieeja pludmalē ir 200 UAH. Ieradā mies 13.00. Pa telefonu iepriekš ē jā dienā meitene teica, ka š ajā cenā ir iekļ auts lietussargs un sauļ oš anā s krē sls. Patiesī bā meklē jiet netī rus un pussalauztus sauļ oš anā s krē slus un nē sā jiet paš i, bezmaksas lietussarga nav. Skats uz pludmali - it kā pilsē ta, nav labi kopta. Zā le nav pļ auta, nojume ir kaut kā ds saplē sts siets uz sarū sē juš as konstrukcijas (skat. foto).
Es negribu likties izlutinā ts, bet tas nevar bū t kompleksā , kas sevi deklarē tā dā lī menī ! Ar š o ieejas cenu. Skaidrs, ka nepatī k, neej, bet kā pē c tā da attieksme pret viesiem? Es personī gi vairs nenā kš u un nevienam neieteikš u. Lai gan iepriekš ē jā dienā manā rudenī bija domas galvā ī rē t mā ju. Un es dzirdē ju ne vienu vai divas š ā das atsauksmes par visu dienu pludmalē . Cilvē ki ir gatavi maksā t par apkalpoš anu un komfortu. Un atstā ja iespaidu, ka tu "uzmeti". Galu galā , lai padarī tu š o pludmali cildenu, nav nepiecieš ams daudz.
Cienī jamie Viking Bay dibinā tā ji, mū sdienā s reputā cija ir nenovē rtē jama lieta. Pievē rsiet uzmanī bu savai pludmalei un apkalpoš anai. Varbū t nezini, paskaties foto. Es neesmu vienī gais klients, kuru esat zaudē jis attieksmes "tā iet" dē ļ . Tik skaists komplekss, daba utt. Bet pludmale sabojā ja pieredzi. Ieejas cena pludmalē nemaz neatbilst kvalitā tei. Gribi atgriezties un maksā t naudu tur, kur tevi vismaz ciena kā klientu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu