Shveitsarskii 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.010
№4 viesnīcas reitingā Ļvova
9.0 Numurs
9.2 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.6 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Četrstāvu ēka, no istabu logiem paveras skats gan uz ielu, gan uz pagalmu. Viesnīca tika atvērta 2007. gada jūnijā.Vairāk →
аватар Zenovii_Surkov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka un mā jī ga viesnī ca paš ā pilsē tas centrā . nekur nav jā brauc ekskursijā s, izgā ju no viesnī cas un uzreiz viss blakus. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un ā tri reaģ ē uz visu. istaba ir tī ra un svaiga. Ir labi restorā ni. … Tomēr ▾ Jauka un mā jī ga viesnī ca paš ā pilsē tas centrā . nekur nav jā brauc ekskursijā s, izgā ju no viesnī cas un uzreiz viss blakus. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un ā tri reaģ ē uz visu. istaba ir tī ra un svaiga. Ir labi restorā ni. Ē kā ir arī terase. Ā ra terase (ļ oti romantiska). Viens mī nuss ir tas, ka nav stā vvietas, bet auto stā vē ja netā lu centrā .
аватар 2566747
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā man patika viss: laipns personā ls, ļ oti jauka istabiņ a ar terasi, kurā bija brī niš ķ ī gi izrotā ta eglī te, lieliskas brokastis. Varu pievienot arī labu skaņ as izolā ciju, kas nav biež i sastopama. Viesnī cu iesaku kā ļ oti patī kamu apmeš anā s vietu visos aspektos. … Tomēr ▾ Viesnī cā man patika viss: laipns personā ls, ļ oti jauka istabiņ a ar terasi, kurā bija brī niš ķ ī gi izrotā ta eglī te, lieliskas brokastis. Varu pievienot arī labu skaņ as izolā ciju, kas nav biež i sastopama. Viesnī cu iesaku kā ļ oti patī kamu apmeš anā s vietu visos aspektos.
аватар leksidust
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca paš ā Ļ vovas centrā . Numuri ir mā kslas darbs, blakus lieliskajam Valentino restorā nam ar panorā mas terasi. VIP istabas, konferenč u telpas, bē rnu istabas ģ imenē m ar bē rniem, romieš u tvaika pirts, spa, skaistumkopš anas salona u. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca paš ā Ļ vovas centrā . Numuri ir mā kslas darbs, blakus lieliskajam Valentino restorā nam ar panorā mas terasi. VIP istabas, konferenč u telpas, bē rnu istabas ģ imenē m ar bē rniem, romieš u tvaika pirts, spa, skaistumkopš anas salona u. c. pakalpojumi. Turklā t no viesnī cas tiek organizē tas ekskursijas uz Ļ vovas un reģ iona vē sturiskajā m vietā m.
аватар matrixan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pieklā jī gs personā ls, vienmē r godī gi centā s man palī dzē t, ja vajadzē ja. Biju Ļ vovā kopā ar vairā kiem kolē ģ iem, kuri apmetā s citā viesnī cā – rezultā tā š ī viesnī ca izrā dī jā s labā ka un lē tā ka. … Tomēr ▾ Pieklā jī gs personā ls, vienmē r godī gi centā s man palī dzē t, ja vajadzē ja. Biju Ļ vovā kopā ar vairā kiem kolē ģ iem, kuri apmetā s citā viesnī cā – rezultā tā š ī viesnī ca izrā dī jā s labā ka un lē tā ka. Tiesa, viesnī cā nav lifta, peldbaseina un fitnesa centra.
аватар hpgrisha
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca, kas ir pelnī jusi 5 zvaigznes … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, kas ir pelnī jusi 5 zvaigznes
аватар venik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska atraš anā s vieta pilsē tas centrā . Istaba bija tī ra un patī kama, un personā ls ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta pilsē tas centrā . Istaba bija tī ra un patī kama, un personā ls ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs.
аватар veronichkani
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca pilsē tas centrā , ļ oti romantiska. Draudzī gs un pozitī vs viesnī cas personā ls. Jauks restorā ns ar ļ oti patī kamu interjeru un garš ī gu ē dienu. Restorā ns ir ļ oti apmierinā ts ar kvalitatī vu bufeti no rī ta. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca pilsē tas centrā , ļ oti romantiska. Draudzī gs un pozitī vs viesnī cas personā ls. Jauks restorā ns ar ļ oti patī kamu interjeru un garš ī gu ē dienu. Restorā ns ir ļ oti apmierinā ts ar kvalitatī vu bufeti no rī ta. Es ļ oti iesaku.
аватар f.fiskron
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Restorā ns Valentino, manuprā t, viens no labā kajiem Ļ vovā . Tas attiecas uz Š veices viesnī cu. Mums tas bija ļ oti ē rti, jo nekur pilsē tā nebija jā meklē kvalitatī vs ē diens. Viesnī ca atrodas izdevī gā vietā , paš ā centrā , bet uz klusas ielas. … Tomēr ▾ Restorā ns Valentino, manuprā t, viens no labā kajiem Ļ vovā . Tas attiecas uz Š veices viesnī cu. Mums tas bija ļ oti ē rti, jo nekur pilsē tā nebija jā meklē kvalitatī vs ē diens. Viesnī ca atrodas izdevī gā vietā , paš ā centrā , bet uz klusas ielas. Viesnī cas dizains ir oriģ inā ls un mums ļ oti patika antī kie dekoru elementi.
аватар zzzara
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istabas gaumī gi iekā rtotas, skaņ as izolā cija super, vannasistaba, uzkopš ana laba, restorā ns....tas ir atseviš ķ s jautā jums! Izcili, nepasaulī gi, omulī gi, viss garš ī gi, personā ls super-super. Brokastu bufete ir 5 zvaigž ņ u. … Tomēr ▾ Istabas gaumī gi iekā rtotas, skaņ as izolā cija super, vannasistaba, uzkopš ana laba, restorā ns....tas ir atseviš ķ s jautā jums! Izcili, nepasaulī gi, omulī gi, viss garš ī gi, personā ls super-super. Brokastu bufete ir 5 zvaigž ņ u. Viesnī cas personā ls jums palī dzē s visos iespē jamos veidos. Es domā ju, ka tas nav 5 zvaigž ņ u tikai sava autostā vvietas un zaļ o zonu lieluma un trū kuma dē ļ .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Четырехэтажное здание, окна номеров выходят как на улицу, так и во двор. Отель открыт в июне 2007 года.

Pludmalē
Viesnīcā

Конференц-зал, ресторан, терраса, детская комната, римская парная, салон красоты «Маска».

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
Telpu apraksts

35 номеров разной категории.
Стандарт Эконом (номер с большой двухспальной кроватью, и ванной комнатой), Стандарт, Улучшенный (большая комната, с одной двухспальной кроватью, или двумя односпальными,ванная комната);
Полулюкс (комната студия с двухспальной кроватью, Журнальным столиком и диванами для отдыха, большая ванная комната);
Королевский Люкс (двухкомнатный номер, с гостиной, спальней и ванной комнатой).

Istabās

Ванная комната и туалет, кондиционер, телефон, телевизор, сейф, мини-бар, WI-Fi интернет. Полотенца, банный халат, тапочки.

Adrese г. Львов, улица Князя Романа, 20
Tālruņi: +38 (032) 2403777
+38 (096) 2403777
Tīmekļa vietne: Shveitsarskii
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).