Lauku viesnīca 80. līmenis

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 24 — 26 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Kluba tipa viesnī ca, maz numuriņ u un salī dzinoš i liela, labi iekā rtota teritorija. Tā dē jā di tiek panā kta intimitā te un privā tums. Jū s uzreiz aizmirstat par pilsē tu. Atrodas 30 km no Kijevas, Dņ epras krastā . Š eit var kuģ ot pa Dņ epru, pie katras mā jas ir piestā tne laivai.
Skaistas pludmales teritorijā , ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, galdiņ iem. Pā rplū des baseins (bezgalī bas baseins), stā v uz pontona. Skats uz Dņ epru un augsto labo krastu ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Pludmalē varat pasū tī t jebkurus dzē rienus un ē dienus no restorā na. Ieeja pludmalē ir apmaksā ta, nav iekļ auta numura cenā .
Visa veida sporta izklaide, jebkura elektrotransporta noma. Atseviš ķ i jā saka par makš ķ erē š anu. Kā saka pastā vī gie viesi, viesnī cas ī paš nieks ir dedzī gs makš ķ ernieks un uzcē la š o vietu sev un draugiem. Teritorijā divi ezeri ar zivī m, lapenes makš ķ erniekiem, gan maziem, gan lielai kompā nijai, lai bū tu ē rti dzert degvī nu un ķ ert zivis, pirmklasī gi piederumi. Laivu, kajaku, skrejriteņ u un citu peldlī dzekļ u noma. Makš ķ erē š anas cenā iekļ auti gida pakalpojumi, obligā ti.

Starp citu, paš am saimniekam š eit ir sava mā ja. Vienkā rš i dariet to tā , lai š ī vieta bū tu radī ta dvē selei, nevis peļ ņ ai. Paš reizē jais istabu skaits, visticamā k, neattaisnos paš reizē jo izmitinā š anas kvalitā ti. Katra mazā kā detaļ a dizainā ir pā rdomā ta un dā rga, vai tā bū tu galda lampa, tualetes papī ra turē tā js, ventilators tualetē pie ezera vai ielu lampas. Visa ī rē jamā tehnika ir augstā kā s kvalitā tes.
Atseviš ķ i ir jā atzī mē rotaļ u laukums. Interesanti pat pieauguš ajiem. Teritorijā ir puiš i animatori, kuriem var uzticē t bē rnu pieskatī š anu. Viņ i ar prieku brauks kopā ar jū su bē rnu ar elektrisko skrejriteni vai spē lē s minigolfu. Mū su bē rni pavadī ja divas dienas, skrienot starp baseinu un rotaļ u laukumu.
Nav iekš telpu restorā na. Galdi atrodas ā rā zem lietussargiem. Ja laikapstā kļ i ir slikti, tad viesi tiek izmitinā ti atseviš ķ os paviljonos vai pasū ta ē dienu numurā , ir ē damistabas zona.
Var arī iznomā t lapeni ar bā rbekjū , pakalpojums ir iekļ auts cenā . Vai arī skaista vieta pie ugunskura lielam uzņ ē mumam ar ē rtā m mē belē m. Pē c noklusē juma galdiņ u nav, bet, ja kaut ko pasū tī siet, tas jums tiks atnests kopā ar galdu.
Apzaļ umoš ana ir tā da, kā dai tai jā bū t: vienkā rš a, neuzkrī toš a un perfekta. Pakalpojums arī atbilst prasī bā m. Mums vairā kas reizes bumba lidoja uz Dņ epru, un likā s, ka darbiniekiem bija patī kami to pastā vī gi dabū t ar tī klu no turienes : ) Viņ i atceras visus viesus klā tienē uzreiz un nejautā vairā k nekā vienu reizi, kuru numuru rakstī t. pa to vai citu pakalpojumu. Jū s aizverat visas vē rtī gā s mantas seifā istabā un aizmirstat par tā m lī dz izrakstī š anā s brī dim, jū s pat nevē laties pā rbaudī t tā lruni.

Ir skaidrs, ka viesi š eit ir mī lē ti. Bet lī dztekus tam ir stingri noteikumi attiecī bā uz nekā rtī bu cē lā jiem. Ja kā ds traucē citiem atpū sties, viņ i nestā vē s ceremonijā kopā ar viņ u/viem.
Izskatā s, ka klubs ir orientē ts uz ģ imeni. Divvietī gu cilvē ku nav vispā r, tikai 10 mā jas 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem vai viena liela mā ja 8 cilvē kiem.
Ž ē l tikai, ka š ā da lī meņ a vietas Ukrainā ir uz pirkstiem saskaitā mas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар