Lielisks hostelis, ļoti pārdomāts par detaļām

Rakstīts: 1 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 29 septembris — 29 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Ļ oti ē rta atraš anā s vieta: laba transporta apmaiņ a, pastaigas attā lumā , blakus jaunbū ves, kas nozī mē daudz veikalu, aptieku, kafejnī cu, skola, bē rnudā rzs, peldbaseins, iekopta teritorija, vakarā deg gaismas, zī mols jauni asfaltē ti celiņ i. Pats hostelis nav slavē jams: svaigs, tī rs, ļ oti pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai: no dzeramā ū dens pat duš ā un plaš ā m istabā m, lī dz ē rtai lielai virtuvei ar traukiem, ledusskapjiem, TV. Administratori ir ļ oti draudzī gi un vienmē r gatavi palī dzē t. Ir autostā vvieta, teritorija ir iež ogota, pagalmā ir smē ķ ē š anas vieta. Grī das ir sadalī tas vī rieš u un sievieš u daļ ā s. Atseviš ķ as vannas istabas, kur var arī mazgā t drē bes (mazgā š ana + ž ā vē š ana = 50 UAH).
Izsmalcinā ta ventilā cijas sistē ma, liels apgaismots spogulis, ļ oti ē rta vannas istaba. Paš as telpas lielas, viegli elpot. Ir logs ar moskī tu tī klu, biezi aizkari, lai var gulē t un laternas gaisma netraucē , istabā ir arī galds un krē sls, daudz rozetes, un uz otrajā m gultā m arī . Zem apakš ē jā s gultas var likt maisu, kā ju augstums ap 30-40 cm. Apdarē un remontā izmantoti videi draudzī gi materiā li: koka gultas, nevis skaidu plā tnes. Kokosriekstu matrač i. Viss ļ oti kvalitatī vs, jauns. Reģ istrē š anā s laikā tiek nodroš inā ta gultas veļ a un dvieļ i. Patī kami, ž ilbinoš i balti un tī ri. Ļ oti silta un viegla sega un ē rts spilvens, viss hipoalerģ isks. Istaba ir silta, bet ne karsta.
Reģ istratū rā ir ledusskapis ar dzē rieniem, mini-mini-veikaliņ š ar saldumiem, kafijas automā ts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар