Galateia 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.010
8.8 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīcas Galatea trīsstāvu ēka atrodas Berdjanskas kāpā.Vairāk →
аватар mybestmail
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispā r patika un cena pieņ emama, un vispā r pa iesmu bija vienī gā brī vā vieta, tā kā brī vdienas ir Satversmes diena, cena nedaudz zemā ka kā vispā r uz iesma. Vadī tā js un darbinieki kopumā ir draudzī gi. Dzī vojā m divā s istabā s, jo brī vu vietu nebija, bet principā man patika abas, tī ras un ē rtas. … Tomēr ▾ Vispā r patika un cena pieņ emama, un vispā r pa iesmu bija vienī gā brī vā vieta, tā kā brī vdienas ir Satversmes diena, cena nedaudz zemā ka kā vispā r uz iesma. Vadī tā js un darbinieki kopumā ir draudzī gi. Dzī vojā m divā s istabā s, jo brī vu vietu nebija, bet principā man patika abas, tī ras un ē rtas. Trī s minū š u gā jiens lī dz jū rai. Ē diens ļ oti labs, principā viss garš ī gs. Uz iesma ir ļ oti grū ti atrast labu ē dienu. Vienī gais mī nuss ir tad, kad logi ir vaļ ā naktī , troksnis no ceļ a garā m braucoš ā m maš ī nā m uz betona ceļ a. Bet ja guli ar aizvē rtiem logiem un konderiem, tad viss č um!
аватар ninel.vod
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies Berdjanskas kā pā viesnī cā Galateya no 19.06 lī dz 29.06. 15. , steidzos dalī ties iespaidos. Man, izvē loties viesnī cu, liela nozī me bija atsauksmē m, tā pē c vē los palī dzē t citiem, kas vē las labi atpū sties. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Berdjanskas kā pā viesnī cā Galateya no 19.06 lī dz 29.06. 15. , steidzos dalī ties iespaidos. Man, izvē loties viesnī cu, liela nozī me bija atsauksmē m, tā pē c vē los palī dzē t citiem, kas vē las labi atpū sties. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar istabu komfortu (dzī vojā m 4. numurā ), ē damistabas interjers, pagalms un rotaļ u laukums ir ļ oti labi kopts. Istabā s uz logiem ir moskī tu tī kli, gaisa kondicionieris strā dā klusi, mū su istabā bija fē ns. Patī kami, ka gan saimnieki, gan darbinieki izturas pret atpū tniekiem, jo ​ ​ viņ i ir laipni viesi, kurus vē las redzē t vairā k nekā vienu reizi)) Viņ i ir atsaucī gi un draudzī gi pret jebkā diem lū gumiem. Atseviš ķ a tē ma ir ē diens - viņ iem ļ oti garš oja (lai gan š is prieks nogulsnē jā s liekā kilogramā , bet lai atpū š as, tā tad atpū ties! ) Ē dienkarte ir pē c pasū tī juma, gatavos jums vajadzī gajā laikā . Atpū tā mies ar bē rnu 3.5 gadi, tā pē c ē š anai piegā jā m selektī vi. Visi ē dieni tiek gatavoti no kvalitatī viem un svaigiem produktiem, viss pasū tī jums bija garš ī gs (visu izmē ģ inā jā m) Pavā re cepa gardus pī rā gus ar ķ irš iem, š arloti, forš u picu. Mē s atbraucā m mā jā s, un bē rns lū dz mums tagad pagatavot š ā dus pī rā gus ! ! ! lī dz izrā dī jā s)) Vakaros vakariņ as var pasniegt uz ielas pie galdiem, sē dē t ar prieku. Pludmale tuvu, 1 min gā jiens, pludmalē ir nojumes, soliņ i, dzeltenas smiltis (č aula tikai krasta priekš ā ). Pludmale piekļ aujas Neftekhimik sanatorijai; Pansionā tā Slavutich (10 minū š u gā jienā no mū su viesnī cas) bē rnam ir daudz izklaides.
Mē s devā mies uz Berdjanskas zoodā rzu (man ļ oti patika) un uz krastmalu (man tas nemaz nepatika, jū s nevarat tē rē t laiku). Iesaku atpū sties ģ imenē m ar bē rniem, jauniem pā riem, kuriem joprojā m patī k savstarpē ja komunikā cija. Trokš ņ ainas atpū tas cienī tā jiem vakaros bū s garlaicī gi, vajadzē s pā rcelties uz Vidē jo kā pu. Es novē lu jums visiem izdarī t pareizo izvē li, labi atpū sties! Un vē lreiz paldies Galateai par pā rē jo!
аватар Chromed
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es apstiprinu visu iepriekš teikto, ko teica lietotā js Elena-Elena, tikko atgriezos no š ī s viesnī cas - ļ oti tī ri, mā jī gi un ē rti numuri, laba dzī vokļ a sajū ta. Tieš ā m draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls. … Tomēr ▾ Es apstiprinu visu iepriekš teikto, ko teica lietotā js Elena-Elena, tikko atgriezos no š ī s viesnī cas - ļ oti tī ri, mā jī gi un ē rti numuri, laba dzī vokļ a sajū ta. Tieš ā m draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls. Viesnī ca un apkā rtne ir klusa un mierī ga, ideā la vieta atpū tai ar bē rniem vai mazbē rniem.

Vienī gais viesnī cas trū kums ir tā s atraš anā s vieta. Atrodas diezgan tā lu no Berdjanskas trokš ņ ainā s dzī ves un Kā pas sā kuma (~ 5 km), ballī š u un izklaides cienī tā jiem tas ir mī nuss, bet kā jau teicu - ģ imenes atpū tai vai mierī gai jaunatnei (piemē ram, es un mana draudzene), kas tev vajadzī gs. Un ja tev ir maš ī na, tad vispā r ir super - vari aizbraukt izklaidē ties uz Berdjansku vai kā pā m, un atgriezties atpū sties un doties uz Galatejas pludmali un baudī t mieru un klusumu (starp citu, tu var braukt ar autobusiem un mikroautobusiem, pietura atrodas tieš i pie viesnī cas, un viņ i brauc regulā ri).
Viss nepiecieš amais ir viesnī cā (1. stā vā ir veikals, viesnī cā ir diennakts ē dinā š ana; tomē r pa nakti ne vienu, ne otru ļ aunprā tī gi neizmantojā m, pa dienu mē ģ inā jā m ē st un iegā dā jieties visu mū su istabā iepriekš un netraucē jiet cilvē kus par sī kumiem).

Ē dienkarte ir pietiekama lielā kajai daļ ai nepieredzē juš o apmeklē tā ju, bez liekiem, bet patieš ā m garš ī gi, svaigi un, labi, ļ oti lē ti. Piemē ram, š ķ ī vis izcilas vistas nū deļ u zupas 20 UAH, svaigu dā rzeņ u salā ti ar vistas krū tiņ u 28 UAH, karbonā de ar sē nē m un sieru, kaut kas apmē ram 36-38 UAH. Porcijas ir diezgan lielas, tā pē c ir pilnī gi iespē jams ē st tieš i viesnī cā (lai gan mē s devā mies pastaigā uz Berdjansku un biež ā k ē dā m tur kafejnī cā ).

No mazajā m vilš anā s - Wi-Fi nesasniedza mū su istabu, nā cā s izmantot internetu caur mobilo (kas ir lē ns), un, lai lejupielā dē tu Formula 1 pā rraidi, mums bija jā sē ž maš ī nā stundu, jo tur stā vvietā bija Wi-Fi.
: ) Bet esmu tik apmulsusi un solī ja visu salabot, teica, ka tikai mū su uzturē š anā s laikā bija kaut kā ds rū tera sabrukums vai tamlī dzī gi.

Bet kondicionieris istabā , karstais ū dens, ledusskapis, tē jkanna, gaisma, satelī ta un parastā s antenas TV - viss strā dā ja pareizi 24 stundas diennaktī , bez sū dzī bā m!

Teritorijā ir smilš u kaste, galdi, soliņ i un š ū poles zem nojumē m. Diezgan omulī gi, bet odi aizķ ē rā s, tā pē c pagalmā gandrī z nesē dē jā m (lai gan, atkal, mums stā stī ja, ka parasti uz Kosas odi tiek saindē ti, bet š ogad nez kā pē c nesaindē ja un bija tieš ā m daudz odu). Vē rtī gs padoms - ņ emiet fumigatorus un odu atbaidī tā jus, tie netraucē s. ; )

Pludmale tieš ā m atrodas 50 metrus no viesnī cas, pā ri ceļ am (maš ī nu nav ļ oti daudz, nebrauc ā tri, un, ja sekosi bē rniem un ievē rosi banā lo piesardzī bu, viss bū s kā rtī bā ). Pludmale smilš aina ar gliemež vā ku, tī ra, plata. Un, pats galvenais – nav "brokbaseina", cilvē ku nav ī paš i daudz.
Un nav daudz kaitinoš u jebkuras baklavas, saldē juma, garneļ u utt tirgotā ju (lai gan tā di bija).

Labprā t atgrieztos Galateā un ieteiktu draugiem, bez problē mā m! (Starp citu, mana mā sa jau bija ieinteresē ta un plā no braukt augustā ). Lai jaukas brī vdienas!
аватар Elena-Elena
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika!! ! Liels paldies visiem par labo uzņ emš anu!! ! Viss ļ oti tī rs, istaba vienmē r uzkopta, personā ls ļ oti pieklā jī gs. Ē diens vienmē r garš ī gs un svaigs!! ! Noteikti Nā c atkal! ! ! … Tomēr ▾ Man ļ oti patika!! ! Liels paldies visiem par labo uzņ emš anu!! ! Viss ļ oti tī rs, istaba vienmē r uzkopta, personā ls ļ oti pieklā jī gs. Ē diens vienmē r garš ī gs un svaigs!! ! Noteikti Nā c atkal! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums galatea-hotel
‹ Viesnīca Galateia 2*
Līdzīgas viesnīcas

Трехэтажное здание отеля Галатея расположена на Бердянской косе.

Atrašanās vieta В пределах 5 км расположились продовольственный и вещевой рынок, ряд кафе и ночных клубов, почтовое отделение с пунктом междугородных переговоров и аптекой, парк аттракционов, пейнтбольная площадка, аквапарк, который по праву считается одним из лучших в Украине.
Pludmales apraksts В 50 м от отеля находится один из самых широких пляжей Бердянской косы.
Viesnīcā

Имеется охраняемая автостоянка. На первом этаже отеля расположен магазин и кафе с летней площадкой.

Telpu apraksts

В отеле имеется 7 номеров -
№1 Однокомнатный одноместный
№2 Двухкомнатный 4-местный
№3 Двухкомнатный 4-местный
№4 Однокомнатный 4-местный
№5 Двухкомнатный 4-местный
№6 Двухкомнатный 4-местный
Мансардный.

Istabās

горячая вода, спутниковое ТВ, сплит-система, холодильник, посуда на 2-4 человека, пол с подогревом в душевой.

Adrese 71100, Украина,
Бердянск,
ул. Макарова, 52а (коса)
Tālruņi: тел. +38 (066) 479-58-00
тел./факс +38 (06153) 9-20-10
Tīmekļa vietne: Galateia
FAQ