Ellada 2*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.410
№13 viesnīcas reitingā Berdjanska
6.8 Numurs
7.2 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.7 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 500 metru attālumā no pārtikas un rūpniecības tirgus, 400 metru attālumā no naktsklubiem, 300 metru attālumā no atrakciju parka un 50 metru attālumā no veikala. Blakus atrodas sanatorija "Azov", kas ārstē nervu, muskuļu, skeleta sistēmas, ādas, ginekoloģiskās un citas slimības. No šejienes ir viegli nokļūt līdz ūdens atrakciju parkam, zooloģiskajam dārzam, delfinārijam. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар Telekine3
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss noritē ja ar blī kš ķ i....leca pa viļ ņ iem....atpū ties. . . uzlā dē jies ar enerģ iju. . ē diens garš ī gs....gulta tī ra. . . strā dnieki pieklā jī gi un audzinā ti.... un tie cilvē ki, kas raksta sliktas lietas. … Tomēr ▾ Viss noritē ja ar blī kš ķ i....leca pa viļ ņ iem....atpū ties. . . uzlā dē jies ar enerģ iju. . ē diens garš ī gs....gulta tī ra. . . strā dnieki pieklā jī gi un audzinā ti.... un tie cilvē ki, kas raksta sliktas lietas. . . neticu viņ iem...tas ir no kategorijas, kad BMV 76 pilda ar benzī nu...un vē lā k sū dzas.... izglī tī ba ir nulle....
Vispā r. . . iesaku visiem. . .
Plusi: Tī rā kā pludmale. . . garš ī gs alkohols. . VAJADZĪ GS. . . Garš ī gs ē diens. . . tī ra istaba. . . labi audzinā ts un izpalī dzī gs personā ls. . .
Mī nusi: tajā laikā , kad mē s bijā m.... bija vē jš . . bet jau, mē s esam pā rliecinā ti, viss ir pagā jis...
Liels paldies par jū su svē tkiem. . .
аватар Ramasanka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ir palicis š eit vairā k nekā vienu reizi. Ļ oti apmierinā ts. Pludmale sava, kopta, š ogad katrai istabiņ ai sava sē ne pludmalē . . to jū t saimniece. Teritorija ir tī ra, telpas ir tī ras ar labu remontu. Bā ze nav tā lu no tirgus, ļ oti ē rti! ! Tač u telpas vē lams rezervē t iepriekš , vietā m augustā ir maz. … Tomēr ▾ Ir palicis š eit vairā k nekā vienu reizi. Ļ oti apmierinā ts. Pludmale sava, kopta, š ogad katrai istabiņ ai sava sē ne pludmalē . . to jū t saimniece.
Teritorija ir tī ra, telpas ir tī ras ar labu remontu. Bā ze nav tā lu no tirgus, ļ oti ē rti! !
Tač u telpas vē lams rezervē t iepriekš , vietā m augustā ir maz. Ē dienu cenas normā las, par izmitinā š anu sezonā nedaudz pā rcenš as. Bā rs ar alu stā v trī sdesmit metrus no ū dens. . . Bā rmeņ i pieklā jī gi un izpalī dzī gi, alus garš ī gs, svaigs.
No mī nusiem pludmales tiek slē gtas pē c 24 stundā m, jā dodas apkā rt no galvenā s ieejas vai jā lū dz apsargam to atvē rt. Ar novē roš anas kamerā m nepietiek, ir aklā s zonas.
Un tā pē c man viss ļ oti patika, nā kamgad noteikti nā kš u) Labi darī ti puiš i) Tā turpinā t!
аватар Natalylyly
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti labi. Jū s jū taties kā mā jā s, varat atpū sties un patieš ā m atpū sties. Mē s saņ ē mā m vairā k nekā gaidī ts. Garda mā jas virtuve, tī ra smilš u pludmale, liela un plaš a istabiņ a, jaunbū vē - super. … Tomēr ▾ Ļ oti labi. Jū s jū taties kā mā jā s, varat atpū sties un patieš ā m atpū sties.
Mē s saņ ē mā m vairā k nekā gaidī ts.
Garda mā jas virtuve, tī ra smilš u pludmale, liela un plaš a istabiņ a, jaunbū vē - super. . .
Rotaļ u laukums, rotaļ u centrs pludmalē . Mū su mazajam nebija garlaicī gi. . .
Mī nusi: pludmalē nav WiFi. Iesaku visiem)
аватар nata.3284
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mā jī ga, plaš a viesnī cas teritorija, ir rotaļ u laukums, strū klaka, lapenes, kafejnī ca, satiekas patī kama, pieklā jī ga administratore, "smuki" izrunā jas par numuriņ iem, proti, apartamentiem. Kad jū s iekļ ū stat istabā (un jū s jau esat samaksā juš i visas dzī ves dā rdzī bas) - pilnī ga vilš anā s !! ! ! Jū s saprotat, ka tā nav greznī ba, bet parasts standarts, kur 16 kv. … Tomēr ▾ Mā jī ga, plaš a viesnī cas teritorija, ir rotaļ u laukums, strū klaka, lapenes, kafejnī ca, satiekas patī kama, pieklā jī ga administratore, "smuki" izrunā jas par numuriņ iem, proti, apartamentiem. Kad jū s iekļ ū stat istabā (un jū s jau esat samaksā juš i visas dzī ves dā rdzī bas) - pilnī ga vilš anā s !! ! ! Jū s saprotat, ka tā nav greznī ba, bet parasts standarts, kur 16 kv. m. stulbi norā dī ja mē beles, kur bija vieta, un tur 3-4 cilvē kiem vajadzē tu ietilpt citur. San mezgls ļ oti mazs, bet istabā un ar duš u : ), dvieļ i vai nu balti, vai pelē ki, vai rozā .
Pludmale skaista, tī ra, aprī kota ar "sē nē m" no saules, ir sauļ oš anā s krē sli, pludmales krē sli, bā rs, lapenes, "suite" numura cenā iekļ auta bezmaksas "sē nes" un pludmales krē slu izmantoš ana, bet viens (istaba trim). Bet, lai izmantotu sē ni, jums ir jā pā rskata š ī s tiesī bas no Serež as ciema, kas ir sē ņ u un krē slu "saimnieks", un no tiem, kas jau atpū š as zem jū su "sē nes" (? ).
Ja esi izgā jis cauri visiem š iem posmiem, vari atpū sties un katru dienu reģ istratū rā palasī t istabu sarakstā , kuras dzī vo "suite" numurā , lai neaizmirstu : ))))
NEIESAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
аватар shopogolikk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nekas nepatika Sā kot ar rejī go reģ istratū ru un beidzot ar pā rā k dā rgu ē stuvi uz vietas pretī gu pieredzi un š ausmī gi nepatī kamu pē cgarš u no palikš anas nevienam NEIESAKU Iztē rē ta nauda vienī gais pluss ir tī … Tomēr ▾ Nekas nepatika Sā kot ar rejī go reģ istratū ru un beidzot ar pā rā k dā rgu ē stuvi uz vietas pretī gu pieredzi un š ausmī gi nepatī kamu pē cgarš u no palikš anas nevienam NEIESAKU Iztē rē ta nauda vienī gais pluss ir tī ra pludmale
аватар candy325
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tik rupju klientu apkalpoš anu nebiju piedzī vojusi. Mē s ar vī ru meklē jā m vietu, kur palikt uz iesma nedē ļ u. Atradā m bā zes administratori, sasveicinā jā mies un pieklā jī gi pajautā jā m par istabu pieejamī bu pē c divā m nedē ļ ā m, cenā m un iespē ju rezervē t jau š obrī d. … Tomēr ▾ Tik rupju klientu apkalpoš anu nebiju piedzī vojusi.
Mē s ar vī ru meklē jā m vietu, kur palikt uz iesma nedē ļ u. Atradā m bā zes administratori, sasveicinā jā mies un pieklā jī gi pajautā jā m par istabu pieejamī bu pē c divā m nedē ļ ā m, cenā m un iespē ju rezervē t jau š obrī d. Atbilde bija š okē još a: administratore teica, ka viņ a mums cenas nesniegs, ka viņ ai vajag tikai tos, kas nā k tieš i tagad, ka nav iespē jams rezervē t iepriekš utt. Tā nebija atbilde (lai gan arī dī vaini ), kas š okē ja, bet tonis. Viņ a tikai uz mums kliedza, bez iemesla. . . Rupji un neglī ti.
Bija sajū ta, ka prasā m dzī vot par brī vu.
Tā ds serviss ir ā rpus manas sapraš anas: atbraucā m ar naudu, jau tagad gatavi ī rē t istabiņ u, pieklā jī gi (!! ! ) pagriezā mies, un atbildē sadzirdē jā m netī rumu kaudzi. Mē s aizbraucā m no turienes š oka stā voklī . Ja tā da attieksme pret viesiem uzreiz, tad pat bail domā t, ko sagaidī t pē c samaksas. Es nevienam neieteiktu š ai vietai pat tuvu tuvoties.
аватар Senay27
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nav liela mā jī ga viesnī ca paš ā pludmalē , brī niš ķ ī ga virtuve, izpalī dzī gs personā ls! Mani ļ oti pā rsteidza smilš ainā pludmale ar tā s tī rī bu un bā ra klā tbū tni krastā , izcilu … Tomēr ▾ Nav liela mā jī ga viesnī ca paš ā pludmalē , brī niš ķ ī ga virtuve, izpalī dzī gs personā ls! Mani ļ oti pā rsteidza smilš ainā pludmale ar tā s tī rī bu un bā ra klā tbū tni krastā , izcilu dzī vu alu, un mani patī kami pā rsteidza kokteiļ u ē dienkarte, jo ī paš i manai sievai patī k sekss pludmalē ) kokteilis)
аватар Telekine3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar ģ imeni vienkā rš i ar blī kš ķ i! ! Spē ļ u laukums varens....virtuve brī niš ķ ī ga. . . viss garš ī gi..... pludmale tī ra. . . pat makš ķ erē š anas vietu uztaisī ja....biljards...viss ir tikai labi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni vienkā rš i ar blī kš ķ i! ! Spē ļ u laukums varens....virtuve brī niš ķ ī ga. . . viss garš ī gi..... pludmale tī ra. . . pat makš ķ erē š anas vietu uztaisī ja....biljards...viss ir tikai labi.....Bā rmenis ir dulls...Nā kamajā . š ogad noteikti atgriezī simies... .
аватар morkowka.len
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ī paš i bē rniem patī k makš ķ erē t uz laivas, auss cepurē , zivis uz grila. Paldies par sagā dā to laivu un piederumiem Divas dienas bija zivju diena, gaļ u neē dā m, bet naudu ietaupī jā m. … Tomēr ▾ Ī paš i bē rniem patī k makš ķ erē t uz laivas, auss cepurē , zivis uz grila. Paldies par sagā dā to laivu un piederumiem Divas dienas bija zivju diena, gaļ u neē dā m, bet naudu ietaupī jā m.
аватар Markovca59
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta Berdjanskā septembrī ir labā ka nekā jū lijā . Jū ra vē l silta, atpū tnieku mazā k, cenas lē tā kas, personā ls tik laipns un uzmanī gs. Kopumā laba viesnī ca, mums patika viss. Vē l viens bū tu pievienot izklaides pludmalē un rotaļ u laukumu pludmalē. … Tomēr ▾ Atpū ta Berdjanskā septembrī ir labā ka nekā jū lijā . Jū ra vē l silta, atpū tnieku mazā k, cenas lē tā kas, personā ls tik laipns un uzmanī gs. Kopumā laba viesnī ca, mums patika viss. Vē l viens bū tu pievienot izklaides pludmalē un rotaļ u laukumu pludmalē
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель расположен в 500 метрах от продуктово-промышленого рынка, в 400 м от ночных клубов, 300 м от лунапарка, и в 50 м от магазина. Поблизости расположен санаторий «Азов», где проводится лечение заболевания нервной, мышечной, костной систем, кожных, гинекологических и других заболеваний. Отсюда легко добраться до аквапарка, зоопарка, дельфинария. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до железнодорожного вокзала Бердянска составляет 19 км, а до аэропорта г. Запорожье – 215 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Территория охраняется. К услугам гостей беседки на территории, а также мангал с местом для отдыха. Предоставляются гладильные принадлежности, фен.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К услугам гостей анимация выходного дня.
  • galda teniss  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает комфортабельные номера: «Эконом 2», «Эконом 4», «Стандарт», «Стандарт плюс», «Стандарт мансарда 3», «Стандарт мансарда 4», «Двухкомнатный номер люкс», «Двухкомнатный номер люкс мансарда», «Котедж морской», «Котеджи Однокомнатные», «Домики Однокомнатные», «Стандартный номер с выходом во двор», «Кемпинги Однокомнатные», «Кемпинги XL».

Istabās

Телевизор, холодильник, бесплатный Wi-Fi, кровать, прикроватные тумбочки, шкаф/вешалка для одежды, стол, стулья, кондиционер.

Не во всех номерах: ванная комната, телефон, сейф, чайник, диван.

Adrese ул. Макарова 67-б, Средняя коса, г. Бердянск, Запорожская область, Украина
Tālruņi: +38 (099) 328 60 00 +38 (097) 735 55 89 +38 (099) 720 73 02
Tīmekļa vietne: Ellada
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.