Dacha Udacha 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 4.510
№25 viesnīcas reitingā Berdjanska
6.2 Numurs
4.6 apkalpošana
4.9 Tīrība
5.0 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Villa atrodas 20 metru attālumā no Azovas jūras Berdjanskas pilsētā.Vairāk →
аватар sapnat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta ar diviem bē rniem. Numurs tika izvē lē ts ar divstā vu gultu, pirmais stā vs ar terasi. Izej ā rā un pē c 5 metriem pludmale. Tas ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Viss jauns, tī rs un labi kopts. Pludmale ir tī ra. Sauļ oš anā s krē sli ir iekļ auti cenā . … Tomēr ▾ Atpū ta ar diviem bē rniem. Numurs tika izvē lē ts ar divstā vu gultu, pirmais stā vs ar terasi. Izej ā rā un pē c 5 metriem pludmale. Tas ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Viss jauns, tī rs un labi kopts. Pludmale ir tī ra. Sauļ oš anā s krē sli ir iekļ auti cenā . Ir kafejnī ca-ē damistaba un koplietoš anas virtuve, rotaļ u laukums, zona zem nojumes ar galdiem un krē sliem. KO viņ i rakstī ja - dod traukus pret droš ī bas naudu - tieš i tā ! visi sargā s, nevis sabojā s. Redzams, ka saimnieki Dacha-laimē ielikuš i dvē seli. Labi padarī ts! Veiksmi! un mē s atgriezī simies : )
аватар nast250990
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Tik pretī gus saimniekus mē s vē l neesam satikuš i! Un jū s nevarē siet viņ us satikt! Viņ i dod traukus pret droš ī bas naudu. Viena bļ oda vienai personai. Ja man vajag papildus š ķ ī vi, tad bā c! Ja tu atstā ji š os traukus virtuvē , tad saimnieces meita paņ em traukus un izliekas, ka mē s š os traukus pazaudē jā m vai nozagā m un par tiem ir jā maksā . … Tomēr ▾ Tik pretī gus saimniekus mē s vē l neesam satikuš i! Un jū s nevarē siet viņ us satikt!
Viņ i dod traukus pret droš ī bas naudu. Viena bļ oda vienai personai. Ja man vajag papildus š ķ ī vi, tad bā c! Ja tu atstā ji š os traukus virtuvē , tad saimnieces meita paņ em traukus un izliekas, ka mē s š os traukus pazaudē jā m vai nozagā m un par tiem ir jā maksā .
Pludmalē mē tā jā s maisiņ i un š ķ ī vji ar pastē tē m.
Istabas nav sliktas, bet saimnieku attieksme sabojā visu pieredzi! Pludmalē ir veikals, kurā tirgojas saimnieka meita. Viņ a kā uzraugs stā vē s un skatī sies, kurš cik sauļ oš anā s krē slus paņ ē mis (viesnī cas iemī tniekiem sauļ oš anā s krē sli tiek nodroš inā ti bez maksas). Bijā m 5 cilvē ki, bet paņ ē mā m 6 sauļ oš anā s krē slus. Š ī s kuces mums uzreiz nepateica, ka mums par to bū tu jā maksā , par to dienas beigā s viņ i apgalvoja, ka esam parā dā.100 UAH par sauļ oš anā s krē slu.
Neiesaku š o viesnī cu! Ir labā kas viesnī cas par tā du paš u cenu un lē tā kas. Tā tad jū s tur jutī sities kā cilvē ki, nevis atkritumi!
аватар samoylov-1973
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , paš ā pludmalē ar skaistu skatu uz jū ru. Dzī ves apstā kļ i - un apkalpoš ana - kopumā nav slikti. Naktsmī tņ u cenas nepā rprotami ir STIPRĀ S, pat ja ir sezonas sezona. Ē diens viņ u kafejnī cā ir bezgarš ī gs un dā rgs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā , paš ā pludmalē ar skaistu skatu uz jū ru. Dzī ves apstā kļ i - un apkalpoš ana - kopumā nav slikti.
Naktsmī tņ u cenas nepā rprotami ir STIPRĀ S, pat ja ir sezonas sezona.
Ē diens viņ u kafejnī cā ir bezgarš ī gs un dā rgs.
Saimniece ir absolū ta rū gtums un augstprā tī gs cilvē ks, ar visu savu uzvedī bu parā dot, ka katrs atpū tnieks viņ ai ir tikai maciņ š , nekas vairā k. Un izplē st š o maciņ u lī dz maksimumam ir viņ as vienī gais uzdevums. Maziņ š piemē rs, tā...pieskarieties:
Viņ i nejauš i nodevuš i "savu" piestiprinā to dakš iņ u un nazi kopā ar traukiem, kad no kafejnī cas uz istabu veduš i ē dienu. Nekā di skaidrojumi nestrā dā ja ("bet mani tas neskar, ko tu kam nodevi") - no zila gaisa noplē su 60 grivnas! Nu . . vispā r...tā da ir visa "saziņ a" ar viņ u, tā dā garā . .
Bā ze ir laba, lai gan dā rga. Ja tikai izdodas nesabojā t atvaļ inā jumu, sazinoties ar saimnieci, un, ja iespē jams, samaziniet to lī dz minimumam.
аватар Zheka2221
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dacha veiksmi labas ģ imenes brī vdienas. Serviss labs, istabiņ as super, ir rotaļ u laukums, kas ir svarī gi, pludmale laba, tī ra, bez stikla, gobi utt. tā pat kā citas pludmales. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un kur paslē pties no saules. … Tomēr ▾ Dacha veiksmi labas ģ imenes brī vdienas. Serviss labs, istabiņ as super, ir rotaļ u laukums, kas ir svarī gi, pludmale laba, tī ra, bez stikla, gobi utt. tā pat kā citas pludmales. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un kur paslē pties no saules.
Ē diens ir labs, jo ī paš i tā pē c, ka ī paš nieki ir ieviesuš i visaptveroš as trī s ē dienreizes dienā , kas jums nepiecieš ams. Teritorijā tika atvē rta jauna kafejnī ca, liela, kur vienmē r var skatī ties futbolu.
Starp citu, ir masā ž as pakalpojums pludmalē , uz profesionā la galda, bet ne kā visur citur uz sauļ oš anā s krē sliem vai smiltī m. Masieris ir stiprs, labi veic masā ž u, viņ u sauc Deniss, ar viņ u var parunā t un pateikt, kur uz iesma iet. Jū s varat atš ķ irt viņ u pē c sarkanas vā ciņ a, jū s varat redzē t, ka š ī ir viņ a stiprā puse, lai visi redzē tu)))
Laba, mā jī ga vieta.
Starp citu, saimnieki vienmē r ir atsaucī gi un labi sveicinā s ar laipnu dzī vespriecī gu seju, bet ko viņ i raksta komentā ros, ka viss ir sū di, tie ir cilvē ki, kuri neatradī s savu vietu dzī vē un nevar izlemt, kas viņ i ir un kas tie ir, es tev teikš u, lai atpū š as Kirillovkā , tev tur noteikti viss derē s, pludmale ar masā ž u uz stikla, gulē š ana ar seju gobos uz salauztiem, greiziem klā ja krē sliem vai labā k uz ķ ieģ eļ iem, lai tev nav vietas dač ā nebojā pā rē jos.
Paldies Dacha veiksmi ieteiks draugiem un visiem labiem cilvē kiem.
аватар sonya.zinchenko
Š ajā bā zē esam atpū tuš ies jau vairā k kā gadu! Man ļ oti patī k tā atraš anā s vieta vienā krasta lī nijā ! Tī ra pludmale, kopta teritorija! Priecā jos, ka bā zē ir autostā vvieta, rotaļ u laukums, sauļ oš anā s krē sli, WI-FI un tas viss ir BEZ MAKSAS!!! ! Ī paš u paldies gribu teikt administrā cijai - viņ i ir ļ oti draudzī gi cilvē ki, vienmē r dodas satikt savus klientus. … Tomēr ▾ Š ajā bā zē esam atpū tuš ies jau vairā k kā gadu! Man ļ oti patī k tā atraš anā s vieta vienā krasta lī nijā ! Tī ra pludmale, kopta teritorija! Priecā jos, ka bā zē ir autostā vvieta, rotaļ u laukums, sauļ oš anā s krē sli, WI-FI un tas viss ir BEZ MAKSAS!!! ! Ī paš u paldies gribu teikt administrā cijai - viņ i ir ļ oti draudzī gi cilvē ki, vienmē r dodas satikt savus klientus. Nepiecieš amas ierī ces - nav jautā jumu)) aizmirsā t nopirkt sā li? Viņ i tev neatteiks un iedos tev pilnī gi bez maksas! Š oreiz mums tieš ā m nedaudz nepaveicā s ar kaimiņ iem. . . atpū š as kaut kā di "brā ļ i" no Lisič anskas . . hmmm . . baigie dzē rā ji un bļ austī š anā s, bā zes direktore vairā kkā rt izteica komentā rus, uz š o viņ i nereaģ ē ja. un bija rupji! Uz ko, kā saprotu, administrā cija reaģ ē ja ar viņ u izlikš anu! Un pā rē jo mē s baudī jā m tikai bē rnu smieklus un viļ ņ u troksni. )) Kopumā mē s ļ oti iesakā m Dacha Luck! Ceru, ka š ogad varē sim ciemos atkal : )
аватар Mariney85
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Citu dienu es atbraucu no Dacha Good Luck. Viņ a bija absolū ti sajū smā . Bet viss ir kā rtī bā . Istaba atradā s otrajā stā vā , tī ra, ē rta, moderna, un kā ds LIELISKS skats pa logu! Tī ra pludmale, teritorija, lapenes, š ū poles. … Tomēr ▾ Citu dienu es atbraucu no Dacha Good Luck. Viņ a bija absolū ti sajū smā . Bet viss ir kā rtī bā . Istaba atradā s otrajā stā vā , tī ra, ē rta, moderna, un kā ds LIELISKS skats pa logu! Tī ra pludmale, teritorija, lapenes, š ū poles. Mans bē rns ir ļ oti izvē lī gs ē dienam, bet ē da š eit visu laiku. Uzturoties 8 dienas, nebū tu nekā du jautā jumu, ko administrā cija neatrisinā tu. Liels paldies visai komandai. Ja iespē jams, mē ģ inā sim nā kt vē l un vē l!
аватар Igoryukhnenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu - laipni lū dzam Dacha Failure! Ar sievu un mazo bē rnu devā mies atvaļ inā jumā.2017. gada jū lijā , tieš i sezonas laikā . Mē s izvē lē jā mies Dacha Luck, jo uz iesma visas viesnī cas jau bija aizņ emtas, un Dacha bija pā rsteidzoš i brī va. … Tomēr ▾ Ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu - laipni lū dzam Dacha Failure!
Ar sievu un mazo bē rnu devā mies atvaļ inā jumā.2017. gada jū lijā , tieš i sezonas laikā . Mē s izvē lē jā mies Dacha Luck, jo uz iesma visas viesnī cas jau bija aizņ emtas, un Dacha bija pā rsteidzoš i brī va. Rezervē jā m numuriņ u ar skatu uz jū ru par 1500 UAH. Nedaudz vē lā k mana sieva izlasī ja negatī vā s atsauksmes par š o viesnī cu, kas mums nedaudz sabojā ja garastā vokli. Jo Jau noskaņ ojoties ceļ ojumam, nolē ma izmantot iespē ju un izmē ģ inā t veiksmi, un nebija lielas izvē les, devā mies ar mē rķ i uzlabot bē rna veselī bu. Es nekad neatstā ju atsauksmes vietnē s, tač u pē c š ī ceļ ojuma uzskatu par savu pienā kumu uzrakstī t pā ris rindiņ as par pā rē jo š ajā sasodī tā vasarnī cā .
Jā , tieš ā m viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet laba tī ra pludmale, bet laba, bet dā rga virtuve. Viss, š ajā Dieva aizmirstajā vietā vairs nav nekā du plusu.
Par mī nusiem: viesnī cas saimniece Marina ir slikti audzinā ta un rupja sieviete. Kad pirmo reizi iegā jā m teritorijā , viņ a pat necienī jā s sasveicinā ties, viņ a vienkā rš i ī si skā bi jautā ja: "Ko tu gribē ji? " Labi, es domā ju, ka tas strā dā ja. Kā vē lā k rā dī ja prakse nesveicinā ties un ar cieņ u uzrunā t klientus, tā ir viņ u norma. Kopumā atrodoties š ajā bā zē , rodas iespaids, ka viņ i stulbi pelna ar jums naudu. Nekā da servisa, samaksā ja visu naudu par izmitinā š anu - ej pastaigā ties. Tī rī š ana numurā ik pē c 5 dienā m vai pē c jū su pieprasī juma. Numurā nav fē na, viens fē ns visai viesnī cai. Un ē dinā š ana ir pavisam cits stā sts. Jū s pasū tā t ē dienu iepriekš tajā laikā , ko administrators jums norā dī s, tač u tas nav fakts, ka jums to neatnesī s 15-20 minū tes agrā k un jū s jau ē dī siet to aukstu. Marina stulbi ignorē ja manu piezī mi par ē dinā š anu. Bā zes teritorija ir ļ oti maza, un apstā dī jumu vai rotaļ u laukuma vietā ir autostā vvieta automaš ī nā m. Tā ka bē rnam tur vispā r nav ko darī t kā vien bū t pludmalē vai palikt istabā . Var rakstī t daudz negatī vā ku, tikai raudā š ana no sirds! Bet es tevi mocī š u. Es tikai teikš u, ka mē s ar sievu paš i nolē mā m, ka nā kamgad dosimies atvaļ inā jumā uz ā rzemē m, kur vismaz cilvē ki tiek novē rtē ti un cienī ti, un viņ i no viņ iem stulbi neš auj naudu un nemaksā rupjī bas. Lai laba atpū ta un jauki cilvē ki!
аватар voffka-com
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es nevaru apspriest interjera un eksterjera jautā jumus, jo diemž ē l, bet tagad es saprotu, ka, par laimi, mums neizdevā s reģ istrē ties istabā , kas bija rezervē ta uz 3 mē neš iem... Š ī "Dacha" ir "š araš kas birojs", telpa, par kuru bez sirdsapziņ as sā pē m veicā t avansa maksā jumu, tiks nodota tam, kurš piedā vā ja par 50 UAH vairā k, kaut kā du tirgu, nevis viesnī cu ar numuriem 1000 UAH dienā. … Tomēr ▾ Es nevaru apspriest interjera un eksterjera jautā jumus, jo diemž ē l, bet tagad es saprotu, ka, par laimi, mums neizdevā s reģ istrē ties istabā , kas bija rezervē ta uz 3 mē neš iem...
Š ī "Dacha" ir "š araš kas birojs", telpa, par kuru bez sirdsapziņ as sā pē m veicā t avansa maksā jumu, tiks nodota tam, kurš piedā vā ja par 50 UAH vairā k, kaut kā du tirgu, nevis viesnī cu ar numuriem 1000 UAH dienā...Mū su gadī jumā izbraukš anas dienā no Harkovas (un mē s braucā m ar vilcienu ar mazu bē rnu) mē s nolē mā m veikt kontroles zvanu, saimniece, bez jebkā diem paskaidrojumiem, nemaz nerunā jot par atvainojoties, teica, ka rezervē tā istabiņ a ir mums, bet tā maksā s par 100 UAH dienā vairā k, ( viņ a tomē r izteica cenu pieauguma iemeslu pē c uzdotā jautā juma, un viņ a vienkā rš i neiederas galvā , pirmajā persona: - "Jo mē s esam ī paš nieki un paš i izlemjam, cik tas maksā s, un jū s paš i izlemjat - vai vē laties iet vai nē . "
Saimniece Marina ir barga sieviete, kas uzliek sev kroni, un uzskata sevi par "karalieni" savā "hostelī ", tā pē c mē s, protams, atteicā mies, bez lamuvā rdiem un skandā liem. Tā tad š ī burvī ga sieviete pē c priekš apmaksas atgrieš anas kartē , nebija slinkums sastā dī t frā zi: - "Nauda Paldies, ka nenā cā t pie mums. . " Pē c š ī zvana sapratu, ka pieņ ē mu absolū ti pareizo lē mumu nebraukt uz š o "mā jiņ u" . .
Septembrī istabiņ a tika atrasta 20 minū š u laikā , kas izrā dī jā s labā ka un lē tā ka, un galvenais ar draudzī gā m administratorē m un atpū tai labvē lī gu atmosfē ru, tač u noskaņ ojums svē tku sā kuma dienā bija sabojā ts. . .
Secinā jums ir tikai viens, viesnī ca, un š ajā gadī jumā es to pat nesauktu, ka tā s ī paš nieku personā absolū ti nenovē rtē savus apmeklē tā jus. Manā gadī jumā sabojā ts garastā voklis, sezonas laikā , varē tu beigties ar sabojā tu atvaļ inā jumu. TĀ PĒ C LEMĒ PATS. . .
аватар tanyamikh
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es neiesaku sazinā ties ar Dacha-Failure. Viņ i neiekā rtojā s iepriekš rezervē tā un apmaksā tā numuriņ ā , lai gan mē s iepriekš ē jā dienā atkā rtoti sazvanī jā mies pē c droš ī bas tī kla. Jau uz vietas pē c č etru stundu ceļ a piedā vā ja citu numuru, kas absolū ti neatbilda oriģ inā lajam. … Tomēr ▾ Es neiesaku sazinā ties ar Dacha-Failure. Viņ i neiekā rtojā s iepriekš rezervē tā un apmaksā tā numuriņ ā , lai gan mē s iepriekš ē jā dienā atkā rtoti sazvanī jā mies pē c droš ī bas tī kla. Jau uz vietas pē c č etru stundu ceļ a piedā vā ja citu numuru, kas absolū ti neatbilda oriģ inā lajam. Uz uzdotajiem jautā jumiem - kā pē c un kā pē c nebrī dinā ja iepriekš , viņ i bija rupji ar argumentiem "visiem labi, bet vai tu esi ī paš s, kas tev neder? ", "kā das cenas Eiropā..." utt.
Darbs ar š o organizā ciju un pretpakalpojumu sniedzē jiem ir tikai vilš anā s, laika un nervu izš ķ ieš ana. Vā rdu sakot, turies malā .
Lai laba atpū ta un atbildī gi saimnieki!
аватар nana100
Dacha-Udache dzī vojā m dienu no 2016. gada 14. lī dz 15. jū lijam, rezervē jā m istabiņ u uz 25. jū liju (3. stā vā , jo pirmajos stā vos ir noturī ga pelē juma smaka un citu atpū tnieku suņ i ieskrien istabiņ a, suņ i laipni aicinā ti, pie Dacha-Udach, suņ u ir daudz), bet principā man patika, tā pē c arī rezervē ju. … Tomēr ▾ Dacha-Udache dzī vojā m dienu no 2016. gada 14. lī dz 15. jū lijam, rezervē jā m istabiņ u uz 25. jū liju (3. stā vā , jo pirmajos stā vos ir noturī ga pelē juma smaka un citu atpū tnieku suņ i ieskrien istabiņ a, suņ i laipni aicinā ti, pie Dacha-Udach, suņ u ir daudz), bet principā man patika, tā pē c arī rezervē ju. Pirms izbraukš anas no Harkovas zvanī ja, lai precizē tu, vai nav pā rklā š anā s, pā rliecinā ja, ka viss kā rtī bā , nā ciet, jū su numurs ir no 14.00, brī dinā jā m, ka bū sim 19.00, teica, ka gaida. 17.00 mums atzvanī ja viesnī cas saimniece un teica, ka tikko izmitinā jusi mū su istabā citus viesus, jo piedā vā ja vairā k, lī dz 23.00. Mē s ar trim bē rniem meklē jā m citu dzī vesvietu Berdjanskas kā pā . Es ceru, ka mans pā rskats brī dinā s cilvē kus no lī dzī gā m problē mā m.


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums azovdacha
‹ Viesnīca Dacha Udacha 2*
Līdzīgas viesnīcas

Вилла расположена в 20 метрах от Азовского моря в городе Бердянск.

Pludmales apraksts Море в 20 м, пляж песочно-ракушечный, пологий. Пляжная территория оборудована солнцезащитными грибочками из камыша.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
Viesnīcā

Кухня для самостоятельного приготовления пищи. Домашняя кухня в кафе на территории.

Беседки, оборудованное место для приготовления шашлыка, мангал.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Telpu apraksts

Однокомнатные и двухкомнатные номера Люкс вместимостью от 2-х до 4-х человек. Расположены в двух 3-этажных корпусах.

Istabās

Спутниковое LCD ТВ, интернет wi-fi, холодильник, кондиционер, чайный сервиз, чайник, санузел, душ, горячая и холодная вода круглосуточно, терраса с мебелью.

Adrese Запорожская область, Бердянск, Средняя коса, ул. Макарова, 77 ж-5
Tālruņi: +38 (099) 178-41-08, +38 (096) 480-04-75
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.