Sahinler Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.010
Viesnīca Sahinler atrodas Stambulas Fatih rajonā, 1 km attālumā no Lielā tirgus un Suleymaniye mošejas. Rajons Fatih ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē pieminekļi, arhitektūra un vēsture. Viesnīca tika uzcelta 1977. gadā.Vairāk →
аватар spivaksnezhana
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s braucā m uz Stambulu darba dē ļ , tā pē c mums nevajadzē ja ļ oti greznu viesnī cu, mums vajadzē ja tikai nakš ņ ot. Tikai par lē tas viesnī cas cenu, kas mums bija vajadzī gs bez priekš rocī bā m. Ja bū tu siltā ks, tad bū tu izvē lē juš ies kaut ko ar baseinu. … Tomēr ▾ Mē s braucā m uz Stambulu darba dē ļ , tā pē c mums nevajadzē ja ļ oti greznu viesnī cu, mums vajadzē ja tikai nakš ņ ot. Tikai par lē tas viesnī cas cenu, kas mums bija vajadzī gs bez priekš rocī bā m. Ja bū tu siltā ks, tad bū tu izvē lē juš ies kaut ko ar baseinu. Nu, š ī viesnī ca ir diezgan vienkā rš a. Tas bija vistuvā k mums vajadzī gajam apgabalam. Vienī gais, ka š ā ds remontiks ir nedaudz podushatanny. Istaba, ko viņ i mums iedeva, bija ļ oti niecī ga, bet tas ir labi, lai gan tā bija bez loga, tā tas ir. Tā ka kaut kas slikts viesnī cā , tad š ī nebija. Brokastis š eit ir ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas. Varu izcelt arī labu un draudzī gu personā lu. Cenas/kvalitā tes attiecī ba ir klā t. Viesnī ca kopumā ir lē ta, principā par tā dā m izmaksā m viss bija diezgan normā li. Bet protams, ja vajag labā ku istabiņ u, uzkopš ana labā k ar teritoriju, tad labā k izvē lē ties dā rgā ku viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
laba viesnī ca un labs serviss. … Tomēr ▾ laba viesnī ca un labs serviss.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jas stila viesnī ca, kurā tiek ņ emtas vē rā katra klienta vē lmes. Uzmanī gi un krieviski runā još ie viesnī cas darbinieki vienmē r ir gatavi Jums palī dzē t, pamudinā t un konsultē t. Uz jū su vē lmē m vai pretenzijā m vienmē r tiks atbildē ts. … Tomēr ▾ Mā jas stila viesnī ca, kurā tiek ņ emtas vē rā katra klienta vē lmes. Uzmanī gi un krieviski runā još ie viesnī cas darbinieki vienmē r ir gatavi Jums palī dzē t, pamudinā t un konsultē t. Uz jū su vē lmē m vai pretenzijā m vienmē r tiks atbildē ts. Tajā NAV diskotē kas, kas ir viena no š ī s viesnī cas priekš rocī bā m, tā dē jā di radot papildus mieru un droš ī bu. Pastā vī gajiem klientiem vienmē r ir telpa pat pā rpildī tā viesnī cā . Un arī ļ oti ē rta atraš anā s vieta, ī paš i tiem tū ristiem, kuri pilsē tā ir pirmo reizi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bosfora šaurums un Bosfora tilts
Novērtējums 9.7
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Svētās Sofijas katedrāle
Novērtējums 9.7
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
Sultanahmetas mošeja
Novērtējums 9.5
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Sahinler расположен в районе Фатих в Стамбуле, в 1 км от Гранд-базара и от мечети Сулеймание. Фатих — отличный выбор, если вам интересны памятники, архитектура и история. Отель построен в 1977 году.

Atrašanās vieta В 1,4 км от отеля Sahinler можно посетить Рынок специй, а до Голубой мечети — 1,7 км, 16 км от аэропорта им. Ататюрка.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, торговый автомат с напитками, магазины на территории, доставка еды и напитков в номер, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 103 одно-, двух-, трех-, четырехместных и семейных номера.

Istabās

Кондиционер, рабочий стол, бесплатные туалетные принадлежности, душ и туалет, тапочки, фен, мини-бар (платно), спутниковое телевидение с российским каналом, прямой телефон, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка номера.

  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
Adrese Laleli, Koska Cd. Hotel Sahinler No:8, 34130 Fatih, İstanbul, Турция
Tālruņi: Телефон: 90 212 518 68 00 Факс: 90 212 518 66 66
Tīmekļa vietne: Sahinler Hotel
FAQ