Nowy Efendi Hotel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
6.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Nowy Efendi atrodas tikai 400 metru attālumā no Sv. Sofijas un Zilās mošejas, kā arī 8 minūšu pastaigas attālumā no Topkapi pils un Lielā tirgus. Rajons Fatih ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē pieminekļi, arhitektūra un vēsture.Vairāk →
аватар mrs.VanDeKamp
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta ar ceļ ojumu aģ enta palī dzī bu. Patika atraš anā s vieta - klusa iela, turklā t visas interesantā s vietas ir pastaigas attā lumā . Ierados nedaudz agri, bet iekā rtojies noteiktajā laikā , viesnī ca bija pilna. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta ar ceļ ojumu aģ enta palī dzī bu. Patika atraš anā s vieta - klusa iela, turklā t visas interesantā s vietas ir pastaigas attā lumā . Ierados nedaudz agri, bet iekā rtojies noteiktajā laikā , viesnī ca bija pilna. Pā rsteigums mū su pagaidu mā jokļ a atklā š anā bija tik un tā . Viņ iem izdevā s (atvainojiet) iegrū st treš o gultu mazā divvietī gā istabā . Mums, trim vidē ja auguma pieauguš ajiem, vajadzē ja kā pt uz gultas vai, HA-HA, ievilkt vē derus, lai paietu viens otram garā m!
Arī skats pa logu bija oriģ inā ls! Kā das vecas ē kas pagalms ar sarū sē juš u mucu virsū ! Mē s to mī ļ i nosaucā m par "Bazilikas cisternu". Kosmē tika vannas istabā : ž eleja, ziepes, balzams. Un nolietoti dvieļ i. Nav halā tu. BET! Spogulis pā rsniedza visas cerī bas. NĒ ! Nav slikta bilde! Tam bija pievienots milzī gs televizors! Tā tad viss viņ u sejas un ķ ermeņ a skaistums nebija redzams ((Tā tad ar 4 zvaigznē m viņ i sevi pā rā k slavē ja! BET !! ! ! Brokastis ir brī niš ķ ī gas! Bija viss, ko cilvē ki parasti ē d no rī tiem! BET ! ! Kafija salū za 2dien- automā ts un piedā vā ja kafiju (WOW) nū jiņ os. Pati Stambula visu kompensē ja! Vispā r ja ignorē sī kumus tad nekas. Jauku ceļ ojumu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bosfora šaurums un Bosfora tilts
Novērtējums 9.7
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Svētās Sofijas katedrāle
Novērtējums 9.7
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
Sultanahmetas mošeja
Novērtējums 9.5
Turcija, Stambula
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель Nowy Efendi расположен всего в 400 метрах от собора Святой Софии и Голубой мечети и в 8 минутах ходьбы от дворца Топкапы и Гранд-базара. Фатих — отличный выбор, если вам интересны памятники, архитектура и история.

Atrašanās vieta Международный аэропорт имени Ататюрка находится в 20 км от отеля Nowy Efendi.
Viesnīcā

Для гостей ежедневно сервируется завтрак «шведский стол», который накрывают на террасе на крыше с видом на собор Святой Софии. Гости также могут позавтракать в номере. По запросу подается безглютеновый завтрак. Местные рестораны, бары и кафе находятся в нескольких минут ходьбы от отеля. В отеле Nowy Efendi предлагаются услуги прачечной и доставки еды и напитков в номер.

  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Гостям отеля предоставляется терраса на крыше и библиотека для приятного отдыха.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Nowy Efendi Hotel предоставляет 28 номеров на 5 этажах.

Istabās

Номера оснащены мини-баром, отоплением, персональным сейфом, телевидением и гладильными принадлежностями, а также электрочайником и посудомоечной машиной. Душ, спа-ванна и халаты предоставляются в ванных комнатах.

Adrese Alemdar Mah. Hoca Rustem Mektebi Sok. No:9/11 Sultanahmet, Фатих, 34112 Стамбул, Турция
Tālruņi: +90 212 638 3 600
Tīmekļa vietne: Nowy Efendi Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.