Villa Side Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.110
7.2 Numurs
8.1 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.2 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 250 km attālumā no Kumköy ciemata pludmales, 4 km attālumā no Sides pilsētas. Atvērts 1993. gadā, pēdējo reizi renovēts 2005. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар pva3110
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba, tikai ar vē rtē jumu zem 9 mē s neliekam mieru. Tomē r ir daudzas nianses, kas samazina tā s vē rtē jumu par 8.5. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, bet ar bakš ī š iem 10 dolā ru veidā . Pati istaba ir laba, bet vannas istaba ir niecī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, tikai ar vē rtē jumu zem 9 mē s neliekam mieru. Tomē r ir daudzas nianses, kas samazina tā s vē rtē jumu par 8.5.
Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, bet ar bakš ī š iem 10 dolā ru veidā . Pati istaba ir laba, bet vannas istaba ir niecī ga. Galvenā vilš anā s mū s sagaidī ja naktī . No mū su balkona paveras skats uz jū ru pā ri blakus esoš ajai viesnī cai. Un š ajā viesnī cā gaisa kondicionē š anas sistē ma strā dā.24 stundas diennaktī un naktī ir tā ds troksnis, ka ar atvē rtā m durvī m uz balkonu nav iespē jams gulē t. Istabā darbojas kondicionieris, bet tajā nav "nakts rež ī ma", tā pē c gulē t ar strā dā još o ir neē rti. Viņ i atstā ja durvis nedaudz pavē rtas, lai vismaz ieplū da gaiss un bija minimā ls troksnis. Tas ir galvenais viesnī cas numura trū kums - nav nakts klusuma un miera, un attiecī gi ir aizlikts gulē t.
Ē diens. Es nezinu, kā ir viņ u 5-ke, kas atrodas pā ri ceļ am / tunelim, bet mū su pavā rs acī mredzami nespī dē ja ar profesionalitā ti. Jau pirmajā vakarā vakariņ ā s bija garneles, vē ž i, un bija daudz salā tu, gaļ as, kas mū s vairs neinteresē ja. Mē s ar sievu uzkrā jā m garneles, vē ž us, alu un...kā da bē da, kad tā s tika nogarš otas. Pie velna, tie ir pilnī gi bezjē dzī gi. Garneles ir pā rceptas un cietas, vē ž us vienkā rš i novā ra "tukš ā " verdoš ā ū denī . Protams, mē s tos atdzī vinā jā m ar daž ā dā m mē rcē m, sā li un zaļ umiem, bet tas nav tas, ko gaidī jā m. Tā tad, lai sabojā tu labus produktus - ir jā spē j (vai nevar).
Kā vē lā k izrā dī jā s, viss ē diens tiek gatavots bez dvē seles. Zivis bija daž ā das (seabos, dorado, skumbrija, forele), viss bija super, bet...neviens nemarinē ja (sā ls, pipari, lika zā li) - vienkā rš i stulbi uzcepa un viss. Protams, mē rce, citrons, sā ls nedaudz glā ba, bet sasodī ts, š ā di tulkot produktus. Ar kartupeļ u biezeni ir otrā di - sā ļ š tā ds, ka kapets.
Ar zupā m pā rā k saspringta. Pavā re neprot tos pagatavot, kā par 4 ar vē rtē jumu 9. Bē rnu barī ba arī nebija redzama. Tā tad, piens ar bumbiņ ā m. . . Jā , ir daž ā di augļ i, bet tie ir nedaudz zaļ gani, tikai banā ni bija gatavi. Arbū zi nav lī dz galam sagriezti, treš daļ a š ķ ī vja ir atkritumos. Atkā rtoju - "bez dvē seles", ā tri. Saldumi ir pilni, nu kā visur citur.
Saimniecei ļ oti labi padevā s cepti kartupeļ i. Š eit visi viesi to ē d.
Ē dienu ir daudz - gaļ a, zivis, nū deles : ) un kartupeļ i (variā cijā s), bet viss ir garā m kasei.
Bet pati jū ra ir klases, silta, maiga + pā ris dienas bija viļ ņ i, pludmali arī nevajag aprakstī t.
Mū su 4-ke nav animā cijas, vispā r nav. Nu mums to nevajadzē ja.
Pirms 2 gadiem atpū tā mies netā lu esoš ajā viesnī cā , un š ī tika pamanī ta.
Mums ir svarī gi trī s kritē riji - jū ra + pludmale, virtuve un klusa istaba. Tikai jū ra + pludmale atbilst 10.
Turcijā ir arī citas viesnī cas, diez vai otrreiz izvē lē simies š o viesnī cu.
аватар chernaya965
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra Reģ istrē š anā s noritē ja lieliski, lī dz pusdienu beigā m bija palikuš as 20 minū tes, meitene no reģ istratū ras piedā vā ja atstā t somas, iet pusdienā s, un tad izč ekot, izdarī jā m. … Tomēr ▾ viesnī cu ieteica ceļ ojumu aģ entū ra
Reģ istrē š anā s noritē ja lieliski, lī dz pusdienu beigā m bija palikuš as 20 minū tes, meitene no reģ istratū ras piedā vā ja atstā t somas, iet pusdienā s, un tad izč ekot, izdarī jā m.
Reģ istrā cija noritē ja ā tri, viņ i slikti runā krieviski, bet kopumā Rosochka mums visu izskaidroja pieejamā veidā , mē s visu sapratā m un tad vienmē r piegā jā m pie viņ as, visi kalpotā ji bija draudzī gi un smaidī gi.
Numuri ir tī ri, un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu.
Pludmales dvieļ us uzreiz var doties uz reģ istratū ru no pludmales un nomainī t pret tī ru un sausu rī tdienu. -krā sains.
Ē diens ir izcils pieauguš ajiem, bē rniem nav lielas izvē les. Bezputras nav. Tikai piens ar daž ā dā m bumbiņ ā m un rozī nē m. Pā ris reizes bija auzu pā rslas. Kartupeļ u biezenis biež i garš o.
Milzī ga salā tu, sieru, dā rzeņ u, garš augu, augļ u izvē le (melone, arbū zs, nitarī ni, bumbieri, ā boli, plū mes, persiki, dā rzeņ i, pildī ti paprika, cukini, baklaž ā ni, un daudzi citi labumi. Zivis katru dienu savā dā kas, garš ī gi . . Pat kā dreiz bija pildī tas paipalas. Vispā r badā nepaliksi.
Uzkost var tieš i pludmalē . ​ ​ Ir arī lielisks restorā ns ar dzē rieniem un uzkodā m, siltiem ē dieniem un sulā m, tē ju un kafiju. Augļ u jū ra. Atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, kuras esmu bijis agrā k, no restorā na neviens neaizliedz ē dienu lī dzi ņ emš anai. Vienī gais lū gums viņ iem ir pā rlikt uz plastmasas neplī stoš iem traukiem (stā v pie keramikas). Un kad ielej dzē rienus, tad arī prasa. uz pludmali vai restorā nā dzersi. Attiecī gi tos lej lī dzi ņ emamā plastmasā . Lai pludmalē nesasistu stikli.
Pludmale tī ra, nav gruž u. Viss uzreiz tiek izņ emts. Lietussargi ar galdiņ iem un pelnu traukiem, visu var salocī t. Ļ oti ē rti. Visiem pietika lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. . . Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, don neuztraucies.
Ieeja jū rā maiga, nav pat oļ u. Ū dens tī rs. 2 dienas bija negaiss un ū dens joprojā m bija tī rs.
Viss ir ļ oti cienī gs!
Jau rakstī ju, ka atradu vienu mī nusu: viesnī cā vispā r nav gludekļ a. Ar lielu piepū li nā cā s gludinā t drē bes viņ u Piecī . Tas nav ī paš i ē rti un man izmaksā ja 7 dolā rus.
бассейн Пенное шоу на пляже На территории созрел гранат к блинчикам натуральный мед в сотах большой  выбор маслин и оливок на ужин морожинка! в холле отеля пляж
аватар biberle
1. Viesnī cas izvē le: atraš anā s vieta, iepriekš ē jā s atsauksmes. Reģ istrē š anā s noritē ja labi - smaids, pā ris frā zes turku/vā cu valodā un simbolisks baksheesh nenā ks par ļ aunu. 2. Viss ir ļ oti kvalitatī vs č etriem: baseins + baseina bā rs, pludmale + kafejnī ca pludmalē , lobby bā rs, ē rts restorā ns + laba virtuve, Wi-Fi ir vidē ja ā truma. … Tomēr ▾ 1. Viesnī cas izvē le: atraš anā s vieta, iepriekš ē jā s atsauksmes. Reģ istrē š anā s noritē ja labi - smaids, pā ris frā zes turku/vā cu valodā un simbolisks baksheesh nenā ks par ļ aunu.
2. Viss ir ļ oti kvalitatī vs č etriem: baseins + baseina bā rs, pludmale + kafejnī ca pludmalē , lobby bā rs, ē rts restorā ns + laba virtuve, Wi-Fi ir vidē ja ā truma.
3. Istabas ir ē rtas, tač u tā s netiek tī rī tas katru dienu pat tad, kad izkā rtne ir izlikta. Viņ i centā s ienā kt pē c vakariņ ā m, kad bē rns atpū š as.
4. Pakalpojumam ī paš as vainas nav, bet neko ī paš u neprasī jā m. Ē diens izcils, stils tuvā ks Eiropas virtuvei. Manā ms daudzveidī bas samazinā jums lī dz ar viesu skaita samazinā š anos.
5. Nopietnu pretenziju nav - drī zā k gribē tos uzslavē t.
Vispā rī ga piezī me.
Galvenais kontingents: vā cu pensionā ri, krievi (NVS) ar bē rniem un turki ar bē rniem. Animā cija notiek pirmajā pieciniekā , kur var iziet cauri tuneli. Tur, pirmajā pieciniekā , var izmantot baseinu un slidkalniņ us.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 250 от пляжа в посёлке Кумкёй, в 4 километрах от города Сиде. Открыт в 1993 году, последняя реновация проведена в 2005 году. Отель подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Растоположен в 65 км от аэропорта г. Анталия.
Pludmales apraksts Пляж в 250 метрах от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 160 м. На пляж курсирует автобус. Пляжные полотенца: (бесплатно).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана, 3 бара, 1 открытый бассейн с пресной водой (без подогрева). 1 крытый бассейн (работает в зимний сезон).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 151 номер.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российскими каналами, музыкальный канал, мини-бар (вода - ежедневное пополнение), прямой телефон, интернет, душ, фен, сейф (бесплатно), балкон, дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Ilıca Mah. Sahil Cad. No: 28 Ilıca / Manavgat / Türkiye
Tālruņi: 0242 756 12 15
Tīmekļa vietne: Villa Side Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.