Nevis dīvainajiem

Rakstīts: 15 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 18 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 2.0
Uzreiz jā saka, ka ar pā rē jo kopumā esam apmierinā ti, jo aizņ ē mā m 2 nedē ļ as no 4.10-18.10 2 pieauguš o un 3 bē rnu ģ imenes istaba (5556) nav pietiekami dā rga. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Lietus nav nevienas dienas. Esam apmierinā ti ar viesnī cas pludmali.
Mē s saņ ē mā m visu, ko gribē jā m. Jū ra, saule, atpū ta...

Bet, ja jū s gaidī jā t brī vdienas un lielisku laika pavadī š anu, tad jū s noteikti š eit neesat. Ir miljons iemeslu, kas jū s nelutinā s, bet vienkā rš i saindē s jū su atvaļ inā jumu.

Reģ istrē š anā s istabā:

Iegā dā joties ģ imenes numuru, mums tiek piedā vā ts uz dienu apmesties zemā k norā dī tā s kategorijas istabā . Kā vē lā k izrā dī jā s, mē s neesam vienī gie, kas lī dz nā kamajai dienai ir aizņ emti istabā.2+1 pa 5 cilvē kiem. Es prasī ju jauninā jumu, bet acī mredzot viņ iem ir labi izveidota shē ma un mums viss jau bija gatavs parastajā standartā . Mū s nesamulsinā tu nekas, izņ emot to, ka vienkā rš i nesatilpā m savus 5 koferus + ratus, jo visa istaba bija pilna ar gultā m un š ū pulī ti mazulim.
Ir skaidrs, ka vē laties mazgā ties, pā rģ ē rbties no ceļ a, un tas ir ā rkā rtī gi neē rti.
— Mē s pā rcē lā mies uz ģ imenes istabu 5556 ar skatu uz baseinu. Š ī ir 1 istaba ar lielu vienguļ amo gultu, dī vā nu TV, tualeti un duš u, gaisa kondicionē tā ju un balkonu. Un vē l viena istaba ar 2 vienvietī gā m gultā m, TV, gaisa kondicionē tā ju un vē l vienu vannas istabu un duš u...
Viss nav slikti... bet remonts tika darī ts š ausmī gi... izkrī t iekš durvis, pieauguš o istabā duš a aizsē rē jusi tā ka izlija ū dens un appludinā ja visu istabā grī du. Ļ oti tumš s istabā . Griesti ar attī rī tu apmetumu.
Nu skats uz baseinu no ģ imenes numuriņ a arī nav tas labā kais variants, jo pie paš as viesnī cas nav teritorijas, un amfiteā tris atradā s tieš i zem logiem un tur notika visi dienas un vakara pasā kumi (lī dz 12 naktī ) Ģ imenē m ar bē rniem un tikai tiem, kam patī k klusums, š ī iespē ja ir nepanesama, jo dzirdamī ba ir lieliska.
Bet tajā paš ā laikā televī zijā ir krievu kanā li - tas ir plus)

TELPAS TĪ RĪ Š ANA:
Galvenais ir atcerē ties, ka š eit viss ir pē c pieprasī juma. Jā lū dz nomainī t gultas veļ u, uzlikt tī rus dvieļ us, izmazgā t grī das, piepildī t minibā ru.
Reiz no vī ra tika iztukš ota cigareš u paciņ a (palika 2 gab. ).

GALVENAIS RESTORĀ NS UN Ē DINĀ Š ANA:

Mī nuss ir tas, ka viesnī ca ir ļ oti netī ra, tā pat kā viss restorā nā (Trauki, galda piederumi, galdi, augstie krē sli, bē rnu piederumi - viss ir netī rs, un no visā m pusē m arī salauzts)
Es nevaru teikt, ka ē diens ir briesmī gs. Labi, bet izvē les nav. Grilē š ana uz ielas (sagatavojies kilometru garā m rindā m) Arvien biež ā k tiek cepta tī tara un vistas gaļ a.
Zupas ir biezenī . Kafija ir pretī ga no aparā ta. Vestibilā tiek pagatavota turku kafija, tač u tā arī nav ī paš i laba. Sulas tikai no ierī ces. Pat paku nebija. Tikai tomā ts vestibilā un daž reiz.
Alkohols ir vidē js. Nesaprotu, ko nozī mē š ī s viesnī cas ULTRA ALL INCLUSIVE jē dziens.
Vienreiz izsniedz saldē jumu (jā iet cauri rindai), pie baseina gatavo picu (vienmē r bija rinda un nav sezona), cep guzlemu, iedeva 3-4 š ķ ē les. arbū zi visai viesnī cai uzreiz pē c saldē juma (daudziem nepietika un ir oktobris)
- Atseviš ķ s stā sts par BĒ RNU GALDU. Ir diē tisks ē diens. Un ir atseviš ķ a bē rnu zona ar bē rnu galdiņ iem un TV ar multfilmā m. Bet mazam bē rnam neko pagatavot nav iespē jams. 4 bē rnu netī rie trauki, viens blenderis (arī netī rs), mikroviļ ņ u krā sns. Es nezinā ju, ko ar to darī t. Alternatī vi, paņ emiet lī dzi blenderi un mazgā jiet to katru reizi. Bet tas bū s jā dara istabā vai tualetē , jo restorā na bē rnu zonā mazgā š anā s nenotiek.
- nu, mē s vispā r neiesakā m doties uz A LA CART. Vismaz ar bē rniem. Ļ oti ilgs serviss.

Bet, ja esi gatavs vispirms apē st salā tus, tad noglaudi visus pa restorā nu skraidoš os kaķ us, tad dzer daudz alkohola, lai paspilgtinā tu savu uzturē š anos pie netī riem galdautiem un galdiem, un 3. uzturē š anā s stundā beidzot apē diet karstu un š ausmī gu desertu, tad lū dzu)))

CEĻ Š UZ JŪ RU:
Ļ oti patī kami, nemaz nav gari, garā m priedē m, kā di 300 metri.
Transports kursē no 9-18.
Pludmale ir smilš u un oļ u. Diezgan plats.
Oktobrī visiem nepietika sauļ oš anā s krē slu. Nezinu, kas š ajā viesnī cā notiek sezonas laikā.
Ieeja jū rā ir krasi dziļ a pē c 2 metriem. Mazs zivju kodums (ja ir vaļ ē jas brū ces), bet ne nā vē još s))) mū su bē rni atrada, ko darī t un noķ ē ra viņ us maizei (vismaz kā da izklaide)))
Pludmales restorā ns ir kā rtī bā . Tikai minimums. Daudz ā trā s ē dinā š anas. Cep guzlemu, lej kaut kā du vidē jas kvalitā tes spirtu (alu, vī nu).
Ir vī rietis (max), kas piedā vā ekskursijas pludmalē . Bet tad uzzinā jā m, ka tas ir dā rgā k, nekā pē rkot pilsē tā.
VIESNĪ CAS TERITORIJA:
Viņ a neeksistē!! ! 1. baseins nav ī paš i liels visiem, 1 ir paredzē ts bē rniem, un viens ir pie slidkalniņ iem. Bē rnu baseinā saule vispā r nekrī t un bē rnus tajā neesmu redzē jusi. Mē s arī tur nedevā mies.
Atrodas starp Port&River un J'adore viesnī cā m.
Viesnī cā nav bankomā ta. Bet veikalos viņ i pieņ em kartes ar ne pā rā k izdevī gu likmi.
Turcijā.1$=1€ visur.


Kopumā viesnī ca ir tik un tā . Tajā atradu tikai vienu 5* viesnī cas zī mi - 2 telefonu esamī bu istabiņ ā . Tas ir viss. Tas ir kā normā ls Eiropas 3-ka. Nu, vismaz 4. Biju domā jusi, ka tā novitā te paspilgtinā s viesnī cu, tač u vairā kus gadus tā bija ļ oti nobruž ā ta. Es pat teiktu, ka viņ š ir ļ oti nekopts. Tajā viss netī rs - restorā ni, krē sli, dī vā ni, visi lifti sasisti, spoguļ i lupatas nav redzē juš i.
Maniem 6.11 gadus vecajiem bē rniem tas bija garlaicī gi. Animā cija ir ikdieniš ķ a. Slaidi ir mazi, strā dā pa stundā m. 2 nedē ļ u laikā putu ballī te nebija. Pā rstā vī bas ir tik un tā . Mē s ar vī ru arī nebijā m ī paš i ieinteresē ti.
Mē s ieguvā m savu sauli un jū ru. 10 mē neš us vecs mazulis ir laimī gs) paldies par to??? ? .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu