Riolavitas Spa & Resort Hotel 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 6.010
№151 viesnīcas reitingā Sānu
7.5 Numurs
6.4 apkalpošana
5.9 Tīrība
6.4 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Tetrijengolas ciematā, 7 kilometru attālumā no Sides pilsētas. Viesnīcas privātā pludmale atrodas 300 metru attālumā. Viesnīca uzcelta 2016. gadā. Piemērots jauniešiem un ģimenēm.Vairāk →
аватар sofia_to
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaidrs, ka viesnī ca ir jauna. Ļ oti stilī gs moderns dizains. Daudz bā ru. Pati teritorija ir neliela, tač u vienmē r var atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus pie baseiniem un pludmalē. Tā pat vienmē r var viegli atrast kā du klusu vietu, kur nav daudz tū ristu (mums ir bē rns, mums svarī gi, lai uz ielas bū tu vieta, kur bē rns var gulē t - nav problē mu). … Tomēr ▾ Skaidrs, ka viesnī ca ir jauna. Ļ oti stilī gs moderns dizains.
Daudz bā ru. Pati teritorija ir neliela, tač u vienmē r var atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus pie baseiniem un pludmalē.
Tā pat vienmē r var viegli atrast kā du klusu vietu, kur nav daudz tū ristu (mums ir bē rns, mums svarī gi, lai uz ielas bū tu vieta, kur bē rns var gulē t - nav problē mu).
Galvenais restorā ns:
Ē dienu izvē le ir maza. Bet viss ir garš ī gi. No jū ras veltē m - zivis.
Svaigi augļ i tiek maksā ti (2 USD).
Alkohols (UAL) ir diezgan parasts viskijs (BEll's).
Ir š ampanietis, bet bez garš as.
Arī liela kokteiļ u izvē le. konjaks, dž ins, tekila, martini… lieliska izvē le. Alus garš ī gs.
No bezalkoholiskajiem - sulas, frappe, limonā des, bezalkoholiskie kokteiļ i.
Turku kafija. Tas viss ir bez maksas. Laba kafija vestibilā.
Par tī rī bu. Skaidrs, ka darbinieki cenš as. Viss tiek pastā vī gi mazgā ts un tī rī ts. Bet cilvē ki pastā vī gi atzī mē.
Istabā s vē lams atstā t dzeramnaudu – tad tā s labi tī rī sies.
Vē lams likt istabenei tī rī t, jo tā var netī rī t. Katru dienu viņ i jautā sev, vai viņ iem ir nepiecieš ams sakopt. (kā da iemesla dē ļ )
Saskaņ ā ar noteikumiem - visa tehnika sapakota, visur sanitā ri, visi galdi pē c ā das dezinficē ti, visur var paņ emt masku (starp citu, ieeja restorā nā uz gadu tikai maskā , to izsniedz plkst. ieeja). Visur ir termokameras. Viss personā ls maskā s. Ē dienus apkalpo personā ls.

Lī dz pludmalei 300 metri ne vairā k.
Vienmē r brauciet ar golfa ratiņ iem. Kas tiek preparē ts pē c katras reizes. Starp citu, viņ š pastā vī gi brauc. Kad ir cilvē ki, tad brauc.
Bet pastaiga uz pludmali ir prieks. Viss ir zaļ š . Smarž a ir š ika.

Ir animā cija. Mini diskotē ka, ū denspolo, futbols, volejbols. Pietiek.

Dienas laikā var ē st visur. Pie baseina, pludmalē.
Viņ i gatavo burgerus un shawarma.
Viņ i izsniedz saldē jumu.
Ū dens un kefī rs vienmē r ir brī vi pieejams.

Personā ls ļ oti draudzī gs un patī kams.

No mī nusiem:
Standarta numuri ir ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu. Ļ oti tuvu. Un nedaudz skaļ š.
Pludmalē nav pulksteņ a un nav pā rejas starp viesnī cu un taku uz pludmali.
Bet tie ir nelieli trū kumi.
Galvenais, lai numurs brī dinā tu.
Vē los arī vā rtu restorā nā lielu ē dienu izvē li.

Pietiekami pludmales zonā.
ģ ē rbtuves, duš as, tualetes,
Restorā ns (pilnas pusdienas), volejbola laukums, mini klubs, estrā de…
Tī ri. Jauka mū zika.

Pā rsvarā atpū š as ukraiņ i, daudzi poļ i, vā cieš i, Kazahstā na.
Krievu ir maz, bet ir. Viss ir diezgan kulturā ls un mierī gs.
аватар ogera36
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū ta Riolavitas Resort & Spa 5.18/06/2021-02/07/2021 Uzreiz gribu rakstī t, ka atpū tu š ajā viesnī cā atcerē simies vē l ilgi. Diemž ē l negatī vā krā sā . Es stingri neiesaku izvē lē ties š o viesnī cu atvaļ inā jumam, ja jū su prioritā te ir jū su dzī vī bas un veselī bas droš ī ba! No visā m priekš rocī bā m - š ī ir liela ē rta istaba ar sā nu skatu uz jū ru, jauna un kvalitatī va santehnika, bezmaksas kondicionieris numurā , bezmaksas internets numurā un visā viesnī cā . … Tomēr ▾ Atpū ta Riolavitas Resort & Spa 5.18/06/2021-02/07/2021
Uzreiz gribu rakstī t, ka atpū tu š ajā viesnī cā atcerē simies vē l ilgi. Diemž ē l negatī vā krā sā . Es stingri neiesaku izvē lē ties š o viesnī cu atvaļ inā jumam, ja jū su prioritā te ir jū su dzī vī bas un veselī bas droš ī ba!
No visā m priekš rocī bā m - š ī ir liela ē rta istaba ar sā nu skatu uz jū ru, jauna un kvalitatī va santehnika, bezmaksas kondicionieris numurā , bezmaksas internets numurā un visā viesnī cā . Tas ir viss.
Patiesī bā š is pā rskats varē ja bū t pozitī vs, tač u kopš.22. 06.2021 Turcija ir atvē rta mū su kaimiņ iem – Krievijas pilsoņ iem. Š ī s viesnī cas vadī tā ji acī mredzot nolē ma, ka viņ iem vajadzē tu ņ emt "savē jo" un maksimā li izspiest tū ristu trū kuma dē ļ lokauta laikā . Kopumā mantkā rī ba nostrā dā ja, un viesnī ca bija pilnī bā piepildī ta ar atpū tniekiem! Bet tajā paš ā laikā š ie paš i vadī tā ji nenovē rtē ja savas spē jas vai neuzskatī ja par vajadzī gu risinā t š ā du sī kumu. Rezultā tā...
Nebija pietiekami daudz darbinieku: viņ iem nebija laika gatavot, viņ iem nebija laika tī rī t galdus, viņ iem nebija laika uzkopt telpas utt. Restorā nā nebija pietiekami daudz vietu, kur paē st. Kas notika restorā nā - to reiz vajadzē ja redzē t paš am. Nevienam vairs nebija maskas, arī atpū tnieki jau lika sev pā rtiku. Mē s kaut kā prasī jā m bulciņ as, tā pē c tā s mums pasniedza ar kailā m rokā m, nevis kā vajadzē ja - ar pā rtikas knaiblē m. Es tos atdevu tam restorā na darbiniekam. Tā pē c viņ š man atbildē ja, ka viņ š ir š efpavā rs, tā pē c viņ š visu ņ em ar savā m rokā m - viņ š var visu !! !
Nav ievē roti vispā rpieņ emtie pasā kumi pret COVID-19, lai glā btu atpū tnieku dzī vī bu un veselī bu!
Viņ i tik ļ oti nespē ja tikt galā ar tū ristu plū smu, ka saņ ē mā s, ka vakariņ u laikā pat slē dza restorā nu un nevienu citu iekš ā nelaida, jo. vietu nebija.
Vē los arī atzī mē t, ka vakariņ as ir lī dz 21.30. 21.00 atgriezā mies viesnī cā no ekskursijas un restorā nā nebija ē š anas. Mums teica, ka viss ē diens ir beidzies! Forš i!
Tie esam mē s atpū š amies 5 * viesnī cā ultra viss iekļ auts sistē mā .
Tā pat visiem atpū tniekiem nepietika sauļ oš anā s krē slu un vietu pludmalē . Par vietu pludmalē viņ i ir gandrī z gatavi cī nī ties savā starpā . Viņ i novā ca visus mazos galdiņ us un salika sauļ oš anā s krē slus tik tuvu vienu otram, ka, protams, par attā lumu nav ne runas. Pludmales darbiniece pē c atpū tnieku lū guma nē sā ja sauļ oš anā s krē slus un uzstā dī ja tos, kur prasī ja, un nav svarī gi, ka tur jau ir sauļ oš anā s krē sli, uz kuriem ir atpū tnieki, viņ i tos liek citiem uz galvas! Briesmī ga apkalpoš ana! Kā ds ceļ as agri no rī ta, lai paņ emtu sauļ oš anā s krē slus tuvā k jū rai, un kā ds atnā k 11.00, iedod dolā ru pludmales puikam un dabū vietu pie jū ras un gandrī z uz galvas citiem atpū tniekiem! Blakus pludmalē s, tuvē jā s viesnī cā s š ā du problē mu nav. Pludmalē ir vietas un bezmaksas sauļ oš anā s krē sli!
Lieli klaiņ ojoš i suņ i klī st pa pludmali, apguļ as pie sauļ oš anā s krē sliem ar tū ristiem un peldas jū rā . Neviens viņ us nedzenā .
Cik saprotu, š eit ir atklā ta jū ra un tā pē c jū rā vienmē r ir viļ ņ i. Viņ i vienkā rš i ir mazi un daž reiz tie ir lieli. Vispā r jū ra ir mierī gā ka nekā ar lieliem viļ ņ iem, kas tevi nogā ž . Ieeja jū rā ir oļ i. Tad jū rā ir akmeņ ains smilš ains dibens, pa kuru ne visi var staigā t basā m kā jā m, turklā t dibens nav lī dzens, uzreiz dziļ š . Tas ir gar jū ru.
Kā dreiz atpū tā mies citā valstī viesnī cā s ar mazā m zvaigž ņ u kategorijā m, bet no viesnī cas personā la saņ ē mā m daudz labā ku apkalpoš anu un draudzī gā ku attieksmi!! !
Ē diens restorā nā ir ā rkā rtī gi konsekvents. Kurš var teikt - katru rī tu deva ceptas olas - tā tad vienmē r bija nepietiekami izceptas ! ! ! Kā var sabojā t tik vienkā rš u ē dienu? Š ķ iet, ka viņ i nezina, kas ir omlete! Tos deva ā rkā rtī gi reti un kopā ar tomā tiem. Š ajā omletē bija vairā k tomā tu nekā olu!
Istabas uzkopš ana bija ļ oti viduvē ja. Istabā ir tē jas servī ze - tē ja bija jā lū dz no kalpones. Tika nodroš inā ts arī ū dens, tač u arī š eit istabenei izdevā s ū deni nepiegā dā t minibā rā . Viņ ai viss bija jā pā rbauda.
Viesnī cai vispā r nerū p atpū tnieku dzī vī bas un veselī bas saglabā š ana mū sdienu pandē mijas laikā !
Atseviš ķ i vē los uzrakstī t arī par ceļ oš anu ar autobusiem, kas kursē uz tuvā kajā m pilsē tā m. Skaitī t lirā s. Maksa ir 5 liras vienai personai. Turklā t, ja jums ir dolā ri vai eiro, tad š ajā gadī jumā maksa bū s 1 dolā rs vai 1 eiro vienai personai. Kurss: 1 ASV dolā rs - 8.5 liras, 1 eiro - 10.3 liras. Iedomā jies, š oferim iedevā m 1 eiro par diviem, tad viņ š teica, ka vajag 2 eiro! Paņ ē mu eiro un iedevu š oferim 10 liras. Vajadzē ja redzē t š ofera sejas izteiksmi!! !
Ekskursijā s. Mū su tikš anā s ballī te bija FIT Holidays. Mē s nopirkā m no viņ iem ekskursijas. Es neiesaku š o uzņ ē mumu! Ja ir iespē ja, tad iegā dā jieties citu firmu ekskursijas! Zemā k ir apraksts par tū ri, kuru iegā dā jā mies no viņ iem!

Ekskursija pa Zaļ o kanjonu. Mums teica, ka izbraukš ana 14.00 lī dz 18.00-19.00 ekskursija beigsies, t. i. Bū sim viesnī cā vakariņ ā s. Viņ i teica, ka ekskursija bija ļ oti viegla.
Un patiesī bā...
Kad mū s savā ca un braucā m uz kanjonu, tas tieš ā m aizņ ē ma kā das 30 minū tes. Tad izrā dī jā s, ka ne gide Viktorija, ne š oferis nezinā ja marš rutu un atveda mū s pie molā esoš ajā m pamestajā m jahtā m, no kurā m neviens tū ristus ekskursijā neved. Neticē siet, bet vī ri, kas atradā s uz š ī m jahtā m, par mums skaļ i smē jā s! ! ! Mū su autobuss jau ir aizbraucis! Stā vē jam š ausmī gajā karstumā un gaidā m, kad autobuss atgriezī sies pie mums! Lai jū s saprastu, ceļ š ir stā vs un serpentī ns!
Autobuss mū s savā ca un beigā s aizveda uz labo piestā tni. Bet kas notiek? Mū s iesē dinā ja jahtā , un mē s stā vam pie mola un nekur neejam..... Lī dz atpū tnieki sā ka dusmoties. Un tad mū s apž ē loja un teica, ka apbrauksim rajonu, kamē r gaidī sim vē l 44 tū ristus! Visi bija š okā ! Rezultā tā ekskursija pa kanjonu sā kā s tikai 17.00! ! ! Pusotru stundu tā vien gaidī jā m citus tū ristus! Saprotu, ka piestā tnē ieradā mies nelaikā , jo neviens nezinā ja, kur doties, kavē jā mies uz agrā ku kanjona tū res lidojumu. Neviens mū s nesagaidī ja un viņ i vienkā rš i aizgā ja. Tas ir skaidrs!
Par visiem mū su saš utumiem saņ ē mu tikai "izcilu atbildi" no pavadoš ā s gides Viktorijas: "Sakiet visus jautā jumus un neapmierinā tī bu savam viesnī cas gidam! ! ! Tas bija viņ š , kurš jums pā rdeva ekskursiju, nevis es! ".
Bet tas vē l nav viss! Labi, ekskursija sā kā s 17.00 un beidzā s 19.00.
Tā lā k tā vietā , lai mū s aizvestu uz viesnī cu pirmos (mē s bijā m pē dē jie, kas tika uzņ emti no viesnī cas), 30 minū š u brauciens. Mū s aizveda uz visiem reģ ioniem uz 2 stundā m un atveda uz viesnī cu priekš pē dē jā.21. 00. Divas stundas mocī jā mies autobusā , kurā turklā t nestrā dā ja kondicionieris un visi gandrī z nosmaka!! !
Un papildus tam viņ i joprojā m nepaē da vakariņ as!
Mē s sā kā m aizvainot, kur mū s veda uz stundu. Gide mums pastā stī ja, ka pē c citu tū ristu lū guma viņ a bija pirmā , kas viņ us aizvedusi uz viesnī cā m! Kā tas ir? Ir noteikts marš ruts, pa kuru vienmē r seko!! !
Ja godī gi, tad tā du cū cī gu attieksmi pret atpū tniekiem sastopu pirmo reizi!
Как Вам лежак в отеле 5*? По-моему, no comment
аватар karina.rina9959
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mā m pirmo reizi apmeklē t Turciju un nevarē jā m izlemt par viesnī cu, iegā jā m YouTube un tur jau sā kā m meklē t un uzdū rā mies š ai viesnī cai. Man patika viss, bet tikai tad, kad viņ i atvē ra piekļ uvi Krievijas pilsoņ iem, viesnī ca kļ uva nepā rprotami pā rpildī ta, un man tas š ķ ita pat lī dz malai. … Tomēr ▾ Nolē mā m pirmo reizi apmeklē t Turciju un nevarē jā m izlemt par viesnī cu, iegā jā m YouTube un tur jau sā kā m meklē t un uzdū rā mies š ai viesnī cai. Man patika viss, bet tikai tad, kad viņ i atvē ra piekļ uvi Krievijas pilsoņ iem, viesnī ca kļ uva nepā rprotami pā rpildī ta, un man tas š ķ ita pat lī dz malai.
Ужин в рыбном Аля карт ресторане Обед Завтрак Завтрак Пляж Пляж Пляж Обед в пляжном ресторане
аватар korzr11
Ierodoties viesnī cā , viņ i uzreiz sā ka apmesties. (Tā tad jū s varat teikt). Meitene reģ istratū rā ilgu laiku ar kaut ko knibinā ja, tad pie viņ as pienā ca cita darbiniece un viņ iem bija ļ oti jauka saruna apmē ram 15 minū tes, pē c tam viņ a atvainojā s (š ķ ita, ka mē s nebijā m). … Tomēr ▾ Ierodoties viesnī cā , viņ i uzreiz sā ka apmesties. (Tā tad jū s varat teikt). Meitene reģ istratū rā ilgu laiku ar kaut ko knibinā ja, tad pie viņ as pienā ca cita darbiniece un viņ iem bija ļ oti jauka saruna apmē ram 15 minū tes, pē c tam viņ a atvainojā s (š ķ ita, ka mē s nebijā m). Tad viņ a teica, ej paē d vakariņ as un atgriezies pē c pusstundas (paldies par nepatikš anā m, bet to varē tu teikt uzreiz). Pē c vakariņ ā m mums iedeva ģ imenes numuru 6657 (standarts bija apmaksā ts, kaut kā da mū ž ī ga problē ma ar cipariem) un solī ja rī t mainī t.
Numuriņ š ok, skats uz baseinu. Nā kamajā dienā viņ i to mainī ja, bet ne uzreiz (nā k 12:00). Viņ i mums iedeva atslē gu un lika mums ievā kties paš iem. Standarta numuriņ š principā normā ls, trī s cilvē ku ģ imenei brī niš ķ ī gs, par treš o gultu vajadzē ja tikai paš am uzminē t, tā pat bija jā iet palū gt reģ istratū rā palagus. Dvieļ i, č ī bas utt. , protams, ir paredzē ti diviem (nu, ja redz, ka iekā rtojas trī s cilvē ku ģ imene, tad vajag kaut kā savā dā k reaģ ē t - pielikt dvieļ us, runā t par gultu, iedot palagus - dariet to pats, tev tas ir vajadzī gs).
Teritorija
Teritorija viesnī cā , izņ emot baseinu Nr. Nav arī viesnī cas kartes (kā da karte, ir baseins, ē damistaba un bā rs - viņ i teica reģ istratū rā ).
Jū ras pludmale
Nezinu kā saka, bet pludmale ir normā la, ir sauļ oš anā s krē sli un pietiek visiem, jū ra ir ļ oti veiksmī ga, pat ņ emot vē rā , ka tā ir dziļ a uzreiz, ieejot jū rā ir oļ i (skaidrs ka to apskalo viļ ņ i).
Ē dnī ca, ē diens
Ē damzā le principā ir normā la, nogalinā ja nedaudz kā pā rē jā viesnī cā , bet normā li. Ē diens arī ies (izsalcis nebū si), bet izvē les nav, visi ē dieni vienā di un atkā rtoti (izvē le liela, skat. frī , desiņ as, atkal frī , desiņ as - tā ). Mani iepriecinā ja otrā s vakariņ as (viesnī cu izvē lē jos tikai viņ a dē ļ ) frī kartupeļ i, makaroni, gurķ is, tomā ts, ā bols un maize. Tu nevari sē dē t, kur gribi, viņ i ir pā rstā dī ti un saprot, ka visi viesmī ļ i uz tevi skatā s ar tā du skatienu, apē dī sim iztrū kumu ā trā k.
Bā rs, dzē rieni
Bā ri ir atvē rti labā laikā . Kas attiecas uz pā rē jo, es ī sti nevaru pateikt. No č etrā m izgatavotajā m margaritā m katrs ir savā dā ks (kur daudz alkohola, bet vai nesaprast, kur aizmirsta sā ls, un pē dē jā vispā r ar kaut kā du sulu). Vienī gais, ko bā rmenis uzmin ar alkohola ietilpī bu, ir alus (tas arī ir izlejamais no pudeles). Tukš ā s glā zes tiek aiznestas, bet no galda nav salvetes un atkritumu, pelnu trauks netiek mainī ts (atpū ta atkritumos).
Apkalpoš ana, istabu un viesnī cas uzkopš ana
Pakalpojums ir slikts (tā pat kā kas tu esi, kas š eit atnā ci, tu tik un tā aiziesi). Istaba netika tī rī ta jau otro dienu (man likā s, ka viņ iem vienkā rš i nav laika, nav lielas viesnī cas, pē c tam, kad paskatī jos ledusskapī tā saucamais minibā rs tika papildinā ts (kola, sprite, ū dens) tas ir dī vaini ka uzlika ū deni un pat neiznesa atkritumus (reģ istrā cijā viņ š arī atradā s istabā no bijuš ajiem iemī tniekiem - pat ja godī gi negribē ja tam pievē rst uzmanī bu (kaut kas notiek).
Izklaide
Principā tas ir normā li, lai gan mē s izvē lamies Miss Turkey sestdien un pirmdien (katru otro dienu š odien ir otrdiena - mē s vienkā rš i nevaram izvē lē ties nekā dā veidā ).
Divu dienu uzturē š anā s š ajā viesnī cā rezultā ti
Ja nepievē rš uzmanī bu noplukuš ajai un netī rajai viesnī cai, nekvalitatī vai apkalpoš anai, istabu uzkopš anai, iedzī votā ju sagaidī š anai, izklaidei un citā m nepatikš anā m, tad principā tas ir normā li. Gaidī sim un skatī simies tā lā k. Es jums pastā stī š u savu brī vdienu beigā s.
Neiesaku š o viesnī cu par tā du summu, par septiņ ā m naktī m samaksā ju 1067 eiro, mans viedoklis nav tā vē rts, bet jū s domā jat, ka tas ir tā vē rts vai nē .
аватар olga.tsybulka.87
Mē s tagad atpū š amies viesnī cā , viesnī ca ir skaista, jauna, viss ir tī rs...Reiz gā jā m uz pludmali uz diskotē ku, neviena krievu dziesma nebija, viņ i lū dza ieslē gt, tā pē c viņ i ieslē dza kaut ko lī dzī gu muļ ķ is. … Tomēr ▾ Mē s tagad atpū š amies viesnī cā , viesnī ca ir skaista, jauna, viss ir tī rs...Reiz gā jā m uz pludmali uz diskotē ku, neviena krievu dziesma nebija, viņ i lū dza ieslē gt, tā pē c viņ i ieslē dza kaut ko lī dzī gu muļ ķ is...man bija jā aiziet...Tikai turku dziesmas. . . viņ i zina, ka krievi atpū š as.
Animatori ir š ausmī gi.... Bā rmeņ i pastā vī gi atš ķ aidī ja alkoholu...Es nekad vairs neieš u uz š o viesnī cu.. .
аватар chsg99
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ekskursiju uz š o viesnī cu bija rezervē jis mū su tū rists, kurš to iegā dā jā s ne lē ti uz maija brī vdienu laiku. Turklā t tū ristam brī vdienu laikā viesnī cā ir dzimš anas diena un mē s kā aģ entū ra rezervē jā m viņ am nevis ekonomisko, bet standarta numuru. … Tomēr ▾ Ekskursiju uz š o viesnī cu bija rezervē jis mū su tū rists, kurš to iegā dā jā s ne lē ti uz maija brī vdienu laiku. Turklā t tū ristam brī vdienu laikā viesnī cā ir dzimš anas diena un mē s kā aģ entū ra rezervē jā m viņ am nevis ekonomisko, bet standarta numuru.
Tač u, ierodoties viesnī cā , tū riste tika iekā rtota numuriņ ā , kas neatbilst kategorijai – sliktā k nekā ekonomiskajā numurā . Istabā nedarbojā s gaisa kondicionieris, bija piesmē ķ ē ts un skats uz visu istabu nemaz neatbilda Intourist mā jaslapā redzamajam fotoattē lam. Pē c dež ū rē još ā s administratores Mardana lū guma nomainī t numuru uz kuponā norā dī to - tū riste saņ ē ma kategorisku atteikumu un rū gtu atbildi "ja nepatī k, varat doties tur, no kurienes nā cis! " . Trū ka vā rda un nozī mī tes, pats Mardans ar sevi nepieteicā s. Viņ a vā rdu uzzinā ja vē lā k, no gida. Un tas viss notika 2:00, jo bija vē la ieraš anā s, un par numuru tika samaksā ts no 14-00 iepriekš ē jā dienā.5 * viesnī cā par ULTRA ALL INCLUSIVE !! !
Kā ds kauns par viesnī cu un tā s pozicionē š anu kā.5* viesnī ca!! !
Tū ristam bija jā bū t diezgan nervozam, jā sauc gidi, kuri pē c ilgā m sarunā m varē ja pā rvā kties uz STANDARTA istabu.
Un tas viss manā dzimš anas dienā !
Pats biju š ajā viesnī cā un, protams, tā du uzņ emš anu nesatiku. Kā ceļ ojumu aģ entū ras direktore es tieš ā m nevē lē tos atkā rtoti saņ emt š ā du atsauksmi no saviem tū ristiem. Galu galā mē s iemī lē jā m š o viesnī cu, jo tā atbilda visā m mū su tū ristu prasī bā m un prasī bā m.
Nopietni lū dzam viesnī cas vadī bu Mardana administratoru atcelt no darba ar klientiem, jo ​ ​ viņ š neatbilst savam amatam un apkauno visas viesnī cas reputā ciju! ! !
аватар aniram4040
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Uzreiz jā saka, ka ar pā rē jo kopumā esam apmierinā ti, jo aizņ ē mā m 2 nedē ļ as no 4.10-18.10 2 pieauguš o un 3 bē rnu ģ imenes istaba (5556) nav pietiekami dā rga. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Lietus nav nevienas dienas. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka ar pā rē jo kopumā esam apmierinā ti, jo aizņ ē mā m 2 nedē ļ as no 4.10-18.10 2 pieauguš o un 3 bē rnu ģ imenes istaba (5556) nav pietiekami dā rga. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Lietus nav nevienas dienas. Esam apmierinā ti ar viesnī cas pludmali.
Mē s saņ ē mā m visu, ko gribē jā m. Jū ra, saule, atpū ta...

Bet, ja jū s gaidī jā t brī vdienas un lielisku laika pavadī š anu, tad jū s noteikti š eit neesat. Ir miljons iemeslu, kas jū s nelutinā s, bet vienkā rš i saindē s jū su atvaļ inā jumu.

Reģ istrē š anā s istabā:
Iegā dā joties ģ imenes numuru, mums tiek piedā vā ts uz dienu apmesties zemā k norā dī tā s kategorijas istabā . Kā vē lā k izrā dī jā s, mē s neesam vienī gie, kas lī dz nā kamajai dienai ir aizņ emti istabā.2+1 pa 5 cilvē kiem. Es prasī ju jauninā jumu, bet acī mredzot viņ iem ir labi izveidota shē ma un mums viss jau bija gatavs parastajā standartā . Mū s nesamulsinā tu nekas, izņ emot to, ka vienkā rš i nesatilpā m savus 5 koferus + ratus, jo visa istaba bija pilna ar gultā m un š ū pulī ti mazulim.
Ir skaidrs, ka vē laties mazgā ties, pā rģ ē rbties no ceļ a, un tas ir ā rkā rtī gi neē rti.
— Mē s pā rcē lā mies uz ģ imenes istabu 5556 ar skatu uz baseinu. Š ī ir 1 istaba ar lielu vienguļ amo gultu, dī vā nu TV, tualeti un duš u, gaisa kondicionē tā ju un balkonu. Un vē l viena istaba ar 2 vienvietī gā m gultā m, TV, gaisa kondicionē tā ju un vē l vienu vannas istabu un duš u...
Viss nav slikti... bet remonts tika darī ts š ausmī gi... izkrī t iekš durvis, pieauguš o istabā duš a aizsē rē jusi tā ka izlija ū dens un appludinā ja visu istabā grī du. Ļ oti tumš s istabā . Griesti ar attī rī tu apmetumu.
Nu skats uz baseinu no ģ imenes numuriņ a arī nav tas labā kais variants, jo pie paš as viesnī cas nav teritorijas, un amfiteā tris atradā s tieš i zem logiem un tur notika visi dienas un vakara pasā kumi (lī dz 12 naktī ) Ģ imenē m ar bē rniem un tikai tiem, kam patī k klusums, š ī iespē ja ir nepanesama, jo dzirdamī ba ir lieliska.
Bet tajā paš ā laikā televī zijā ir krievu kanā li - tas ir plus)

TELPAS TĪ RĪ Š ANA:
Galvenais ir atcerē ties, ka š eit viss ir pē c pieprasī juma. Jā lū dz nomainī t gultas veļ u, uzlikt tī rus dvieļ us, izmazgā t grī das, piepildī t minibā ru.
Reiz no vī ra tika iztukš ota cigareš u paciņ a (palika 2 gab. ).

GALVENAIS RESTORĀ NS UN Ē DINĀ Š ANA:
Mī nuss ir tas, ka viesnī ca ir ļ oti netī ra, tā pat kā viss restorā nā (Trauki, galda piederumi, galdi, augstie krē sli, bē rnu piederumi - viss ir netī rs, un no visā m pusē m arī salauzts)
Es nevaru teikt, ka ē diens ir briesmī gs. Labi, bet izvē les nav. Grilē š ana uz ielas (sagatavojies kilometru garā m rindā m) Arvien biež ā k tiek cepta tī tara un vistas gaļ a.
Zupas ir biezenī . Kafija ir pretī ga no aparā ta. Vestibilā tiek pagatavota turku kafija, tač u tā arī nav ī paš i laba. Sulas tikai no ierī ces. Pat paku nebija. Tikai tomā ts vestibilā un daž reiz.
Alkohols ir vidē js. Nesaprotu, ko nozī mē š ī s viesnī cas ULTRA ALL INCLUSIVE jē dziens.
Vienreiz izsniedz saldē jumu (jā iet cauri rindai), pie baseina gatavo picu (vienmē r bija rinda un nav sezona), cep guzlemu, iedeva 3-4 š ķ ē les. arbū zi visai viesnī cai uzreiz pē c saldē juma (daudziem nepietika un ir oktobris)
- Atseviš ķ s stā sts par BĒ RNU GALDU. Ir diē tisks ē diens. Un ir atseviš ķ a bē rnu zona ar bē rnu galdiņ iem un TV ar multfilmā m. Bet mazam bē rnam neko pagatavot nav iespē jams. 4 bē rnu netī rie trauki, viens blenderis (arī netī rs), mikroviļ ņ u krā sns. Es nezinā ju, ko ar to darī t. Alternatī vi, paņ emiet lī dzi blenderi un mazgā jiet to katru reizi. Bet tas bū s jā dara istabā vai tualetē , jo restorā na bē rnu zonā mazgā š anā s nenotiek.
- nu, mē s vispā r neiesakā m doties uz A LA CART. Vismaz ar bē rniem. Ļ oti ilgs serviss.
Bet, ja esi gatavs vispirms apē st salā tus, tad noglaudi visus pa restorā nu skraidoš os kaķ us, tad dzer daudz alkohola, lai paspilgtinā tu savu uzturē š anos pie netī riem galdautiem un galdiem, un 3. uzturē š anā s stundā beidzot apē diet karstu un š ausmī gu desertu, tad lū dzu)))

CEĻ Š UZ JŪ RU:
Ļ oti patī kami, nemaz nav gari, garā m priedē m, kā di 300 metri.
Transports kursē no 9-18.
Pludmale ir smilš u un oļ u. Diezgan plats.
Oktobrī visiem nepietika sauļ oš anā s krē slu. Nezinu, kas š ajā viesnī cā notiek sezonas laikā.
Ieeja jū rā ir krasi dziļ a pē c 2 metriem. Mazs zivju kodums (ja ir vaļ ē jas brū ces), bet ne nā vē još s))) mū su bē rni atrada, ko darī t un noķ ē ra viņ us maizei (vismaz kā da izklaide)))
Pludmales restorā ns ir kā rtī bā . Tikai minimums. Daudz ā trā s ē dinā š anas. Cep guzlemu, lej kaut kā du vidē jas kvalitā tes spirtu (alu, vī nu).
Ir vī rietis (max), kas piedā vā ekskursijas pludmalē . Bet tad uzzinā jā m, ka tas ir dā rgā k, nekā pē rkot pilsē tā.
VIESNĪ CAS TERITORIJA:
Viņ a neeksistē!! ! 1. baseins nav ī paš i liels visiem, 1 ir paredzē ts bē rniem, un viens ir pie slidkalniņ iem. Bē rnu baseinā saule vispā r nekrī t un bē rnus tajā neesmu redzē jusi. Mē s arī tur nedevā mies.
Atrodas starp Port&River un J'adore viesnī cā m.
Viesnī cā nav bankomā ta. Bet veikalos viņ i pieņ em kartes ar ne pā rā k izdevī gu likmi.
Turcijā.1$=1€ visur.

Kopumā viesnī ca ir tik un tā . Tajā atradu tikai vienu 5* viesnī cas zī mi - 2 telefonu esamī bu istabiņ ā . Tas ir viss. Tas ir kā normā ls Eiropas 3-ka. Nu, vismaz 4. Biju domā jusi, ka tā novitā te paspilgtinā s viesnī cu, tač u vairā kus gadus tā bija ļ oti nobruž ā ta. Es pat teiktu, ka viņ š ir ļ oti nekopts. Tajā viss netī rs - restorā ni, krē sli, dī vā ni, visi lifti sasisti, spoguļ i lupatas nav redzē juš i.
Maniem 6.11 gadus vecajiem bē rniem tas bija garlaicī gi. Animā cija ir ikdieniš ķ a. Slaidi ir mazi, strā dā pa stundā m. 2 nedē ļ u laikā putu ballī te nebija. Pā rstā vī bas ir tik un tā . Mē s ar vī ru arī nebijā m ī paš i ieinteresē ti.
Mē s ieguvā m savu sauli un jū ru. 10 mē neš us vecs mazulis ir laimī gs) paldies par to??? ? .
аватар Ivan454545
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uzreiz jā saka, ka neesam izvē lī gi un nekad ī paš i nemeklē jam mī nusus. Varam uz kaut ko aizvē rt acis, uz kaut ko nospļ auties un baudī t jū ru un silto laiku. Uz viesnī cu devā mies ar noskaņ ojumu apskatī t svaigu jaunu viesnī cu ar labu ē dienu. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka neesam izvē lī gi un nekad ī paš i nemeklē jam mī nusus. Varam uz kaut ko aizvē rt acis, uz kaut ko nospļ auties un baudī t jū ru un silto laiku. Uz viesnī cu devā mies ar noskaņ ojumu apskatī t svaigu jaunu viesnī cu ar labu ē dienu. Tā bija izvē les prioritā te.
Viesnī cas atraš anā s vieta:
Tas atrodas tā sauktajā strupceļ a zonā , kur nav ciemata un veikalu. No priekš puses ceļ š , no aizmugures upe. Piestiprinā ts "Riolavitas" starp viesnī cā m "Port River" un "Zhador". Lī dz vienam 25 m. , bet lī dz otram 8 m. ! ! ! Pa labi no 150 metriem atrodas arī viesnī ca Diamond. Lī dz pludmalei 300 metri. Lī dz tuvā kajai viesnī cas "civilizā cijai" jā dodas uz viesnī cu "Kaya. . . " un lī dz ezeram apmē ram 1.5 km. , Nu, vai ar autobusu.
Atraš anā s vieta, komforts un skats no istabas:
Viesnī cas arhitektoniskais un plā noš anas risinā jums nav par labu atpū tnieku ē rtī bā m. Nav nevienas telpas, kas nodroš inā tu klusumu, putekļ u un ielas smakas trū kumu un labu skatu.
No 45% numuru paveras skats uz blakus esoš ā s viesnī cas Zhador balkoniem. Š ajā.8 metru atstatumā starp viesnī cā m tiek organizē ta reģ istrā cija š o divu viesnī cu kravu pā rvadā jumiem. Tā pē c jū s pastā vī gi dzirdē sit iekrauš anas un izkrauš anas darbī bu troksni, kompresoru troksni virtuvē , viesnī cas darbinieku balsis. Viss š is troksnis š ajā starpviesnī cu konjonā atbalsojas kā skā rda kā rba. Lī dz ar to bū si spiests turē t aizvē rtu balkonu un aizvilktus aizkarus, lai kaut kā mazinā tu š o diskomfortu, bet tā dē ļ telpā pastā vī gi jū tama svaiga gaisa un dienasgaismas trū kuma sajū ta. Tā pat, ņ emot vē rā viesnī cu tuvumu, š ī s telpas nemaz nesaņ em saules gaismu. No telpas insolā cijas viedokļ a tas ir vienkā rš i nepieņ emami. Izejot uz balkona, pa kreisi, spraugā starp viesnī cā m, tā lumā redzami mazliet kalni, bet pa labi, arī tā lumā , jū ras gabaliņ š . Negribē sies sē dē t uz paš a balkona, tas kaut kā nav gudri.
No citiem numuriem paveras labā ks skats, tač u no š ī s un blakus esoš ā s viesnī cas baseina lī dz vē lai naktij bū s dzirdama pastā vī ga mū zika un troksnis. Un no istabas ar skatu uz jū ru vispirms redz ceļ u, pa kuru pastā vī gi brauc autobusi un automaš ī nas.
Viesnī cas un istabas stā voklis:
Jums nevajadzē tu gaidī t, ka to redzē sit kā jaunu, tikko uzbū vē tu. Pavirš s skatiens no attā luma izskatā s moderns un jauns, tač u, ieskatoties tuvā k, var pamanī t, ka viesnī cas iekā rtojums ir nekvalitatī vs un nevī ž ī gs, un vispā r ir lē tuma sajū ta. Apdare no plastmasas, no mā kslī giem materiā liem un vienkā rš a sienu krā soš ana nav acij tī kama. Skatoties vē rī gi, daudzviet bū s redzami kaut kā di tauki, “š ķ idro naglu” lī mes traipi, nelī dzens apmetums, apdares elementu lobī š anā s, nepilnī bas apdares materiā lu savienoš anā . Daudzi interjera elementi ir aplī mē ti ar tonē tiem spoguļ iem. Vietnē YouTube ir redzams video, kā daž iem cilvē kiem istabā naktī tika noplē sts un saplī sis spogulis. Nevar vien brī nī ties, cik droš i ir salī mē ti pā rē jie spoguļ i, ņ emot vē rā š ī s viesnī cas apdares kvalitā ti. Turklā t tie spoguļ i visi ir visur izsmē rē ti.
Apdarei izvē lē tos materiā lus nevar klasificē t kā nodilumizturī gus. Jū s pamanī sit izgā ztos stū rus restorā nā , stā vos, istabā . Ģ ipš a lobī š anā s un pietū kums pirmā stā va tualetē un spa. Uz grī dā m grī da ir noklā ta ar paklā ju, kas jau ir daž ā dos piesā rņ ojuma traipos un uz kura labi redzami kā di gruž i.
No bojā jumiem mū su istabā tika salauzts poda vā ks, birste, lejkannas turē tā js. Ziepju dozators tecē ja. Ejot duš ā , daļ a ū dens nokļ uva izlietnē uz grī das.
Neesmu apmierinā ts ar komfortu un matrač iem. Spilveni bē rniem.
Kondicionieris ir kluss, labi dzesē , darbojas tikai tad, kad balkons ir aizvē rts.
Apgaismojums telpā ir vā jš , ī paš i izlietnes zonā . Viesnī ca ietaupa uz apgaismojuma rē ķ ina. Nav iekļ auti visi gaismas avoti.
Apkalpoš ana:
Ko es pamanī ju par pakalpojumu?
Seifs istabā par maksu 2 eiro dienā . Ja vē laties istabu ar mazā k sliktu skatu, pieprasiet papildu USD 15 par nakti.
Neē rta vieta pludmales dvieļ u izsniegš anai
TV kanā lu skaits: vairā k nekā.30 vā cu, un 4-5 kanā li tū ristiem no citā m valstī m. Lai gan viesnī cā.90% runā krieviski.
Pretī gs sabiedriskā s tualetes stā voklis pirmajā stā vā pa ceļ am uz restorā nu un spa. Tas vienmē r ir netī rs un smird. Lai gan uz otro viss ir tī rs un labā stā voklī .
Istabas uzkopš ana ir tikai putekļ sū cē js un gultas saklā š ana. Putekļ us neslauka, grī das nemazgā . Dzeramnaudu neatstā jā m, bet gulbji mums vienreiz tika uztī ti. Regulā ri tika mainī ti dvieļ i. Istabā nebija peldmē teļ a un č ī bu.
Personā ls ir draudzī gs un smaidī gs. Viesmī ļ i restorā nā smagi strā dā . Ar augsto viesnī cas noslogojumu septembrī , ar grū tī bā m, bet atradu vietu, kur paē st. Ievē roju, ka bā rmeņ i un pavā ri nereti uzreiz nesaprot tū rista lū gumu krievu valodā .
Vestibils ī paš i nesteidzas noņ emt no galdiem izlietotā s glā zes. Nekopts.
Uz pludmali transportē ts ar 7-vietī gu golfa ratiņ u.
Internets tikai vestibilā , restorā nā un pie baseina. Istabā un pludmalē tā nav.
Restorā ns:
Interjers, mē beles un trauki pilnī bā atbilst Ē damistabas kategorijai. Saspringts pā rtikas meklē š anas laukums un neliels katlu skaits uzreiz liek saprast, ka negaidiet daž ā dus ē dienus. Š o apē st meklē ju jau pirmajā vizī tē . Š ī ir pirmā reize. Viena vista un tī tars. Reti liellopu un jē ra gaļ a. Gandrī z vienmē r pā rcepts un piededzis. Nebija labu salā tu. Bū tī bā š ī ir ierastā dā rzeņ u un garš augu grieš ana daž ā dā s kombinā cijā s, un tie nez kā pē c vienmē r bija vī tni, atš ķ irī bā no salā tiem pludmales bā rā . Trū ka jū ras velš u un zivju. Maza, ļ oti kaulaina upes zivtiņ a. Galds ar uzkodā m ir tas, kas palicis no pē dē jā s reizes un ir gatavots sviestmaiž u veidā , un lielā kā daļ a ir pikanti, vē jaini, un nav skaidrs, ar ko tā s ir pildī tas. Biezenzupas ir ē damas. No augļ iem bija ā boli, apelsī ni, vī nogas, greipfrū ti, daž reiz plū mes, vakarā arbū zs. Vispā r tu vienkā rš i piebā z vē deru ar kaut ko savai gaumei pieņ emamu un negū sti no tā nekā du baudu. Tu vienkā rš i nebū si izsalcis. Man nekad nav bijusi doma, ...mmmm, ...garš ī gi, gribu vē l. . . Viens no š efpavā riem bija nepā rprotams pikantu ē dienu cienī tā js. Es priecā jos, kad tā nebija viņ a maiņ a, jo ar viņ u kļ uva vē l grū tā k izvē lē ties, ko ē st. Svē tku kū kas glazū ra bija mazā s muš iņ as, kuras uzskatī ja par savu pienā kumu piezemē ties uz pagatavotajiem ē dieniem un piedā vā t tos nogarš ot.
Bļ odas bē rniem nav. Vecā ki viņ us š eit baro ar makaroniem, kartupeļ iem, vā rī tiem dā rzeņ iem, sausā m brokastī m, augļ iem.
Trauki nav ī paš i labi mazgā ti. Daudzas jau š ķ eldotas plā ksnes
Jū ra un pludmale:
Jū ra ir tī ra. Ieeja pa maziem gludiem oļ iem. Akmeņ u nav. 1.5 metru dziļ ums ir jau 3 metri no krasta. Pantone nav. Man nepatika inkubatora skats uz lietussargiem ar cieš i novietotiem sauļ oš anā s krē sliem. Kaut kā neē rti. Gultas pietiek visiem. Vizuā li ir patī kamā k atrasties tuvā k pludmales bā ram, bet, ja vē jš ir pret jū ru, tad ieelpo nevis jū ras gaisu, bet gan deguma smakas no pludmales bā ra virtuves. Pludmales tī rī ba ir vairā k vai mazā k laba.
Kā izklaidē t sevi:
Netā lu no viesnī cas varat iznomā t elektriskos velosipē dus. Cena ir 8-20 USD stundā atkarī bā no modeļ a.
Animā cija: Modest. Cirtainais briļ ļ u animators darī ja visu iespē jamo.
Ekskursijas, kā vienmē r, savā "pasakainajā " aprakstā neatbilst patiesai emociju un iespaidu uzņ emš anai. Biež i vien tū ristiem paliek ž ē l par viņ iem iztē rē to naudu. Ekskursijas var iegā dā ties kioskos aiz ezera
Rezultā ts:
Viesnī ca neattaisnoja cerī bas. Mani neiepriecinā ja ē diens, nekvalitatī vā apdare un stā voklis, telpu plā nojums, teritorijas trū kums, kur var pastaigā ties, apbrī nojot ainavu vai ainavu. Bija neē rti gan drū mā apgaismojuma dē ļ telpā , gan tonē to spoguļ u dē ļ , kas neļ ā va saskatī t seju, gan nepiecieš amī bu pastā vī gi turē t aizvē rtu balkonu un aizkarus. Viesnī ca ir vienkā rš i ieslodzī ta, lai maksimā li ietaupī tu visu. Daudzi viesnī cas trū kumi ir saistī ti ar to, ka tā ir saspiesta starp divā m viesnī cā m.
аватар rummitt
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
viesnī ca tieš ā m nevelk uz 5 zvaigznē m. nav diennakts ē dieni un dzē rieni. tī rī š ana virspusē ja. teritorijas vispā r nav, visi saspiesti, teritorijā nevar atkā pties, tā pat kā pastaigā ties. . viesnī ca burtiski "izgrū sta" starp divā m kaimiņ u viesnī cā m. … Tomēr ▾ viesnī ca tieš ā m nevelk uz 5 zvaigznē m. nav diennakts ē dieni un dzē rieni. tī rī š ana virspusē ja. teritorijas vispā r nav, visi saspiesti, teritorijā nevar atkā pties, tā pat kā pastaigā ties. . viesnī ca burtiski "izgrū sta" starp divā m kaimiņ u viesnī cā m. vakarā nav kur iet, tikai pa taciņ u lī dz jū rai vai 1km lī dz ezeram un vismaz kaut kā dai civilizā cijai pē c suvenī riem. Kokteiļ i traucē neveikli un viesmī ļ u sejas ne vienmē r ir apmierinā tas. Par istabiņ u ar sā nskatu uz jū ru uzreiz piemaksā ja, lai pē c 20 metriem neskatī tos uz kaimiņ iem no citas viesnī cas. Ē dienu restorā nā ir daudz, bet problemā tiski dabū galdiņ u ja atnā k pē c atvē rš anas 30 minū tē s. pat jū ras krē ms katru otro dienu un ar rindu. animā cija kā visur. jū ra brī niš ķ ī ga un silta. ū dens, pludmale slikti iztī rī ta. rezultā tā : slikta vieta no viesnī cas, nedaudz dā rgi par 5 zvaigznē m, nav ulra ol in (viens vā rds), saziņ a ar gidu caur whatsapp, atteicā mies no viņ a ekskursijā m un ā rzemju tū ristam kļ uva pavisam neinteresanti.
аватар vpoluvere
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s tur palikā m gandrī z 2 nedē ļ as. Sā kumā mums tika pieš ķ irta istabiņ a, reģ istrē joties vispā rē jā m tiesī bā m, neskatoties uz to, ka mums ir mazulis, kurš jau ir sā cis nervozē t pē c garā ceļ ojuma. … Tomēr ▾ Mē s tur palikā m gandrī z 2 nedē ļ as. Sā kumā mums tika pieš ķ irta istabiņ a, reģ istrē joties vispā rē jā m tiesī bā m, neskatoties uz to, ka mums ir mazulis, kurš jau ir sā cis nervozē t pē c garā ceļ ojuma.
Viņ iem ir lielisks restorā ns, bet brokastu ē dienkarte ī paš i nemainā s, un vakariņ ā s nā k daudz cilvē ku. Bet viņ i labi gatavo. Uz siltajiem ē dieniem ir rindas, tač u tā s nav tā s rindas, kurā s ilgi jā gaida, bet gan tā s, kas vienkā rš i racionalizē cilvē kus. Bē rni uz silto ē dienu tiek izlaisti rindā . Starp augļ iem ir daudz arbū zu un meloņ u, biež i vien plū mes, daž reiz persiki. Pē dē jie 2 augļ i daž kā rt ir zaļ gani. Vai nu uz vietas izvē laties gatavā ku, vai arī "ielī p" istabā un tie nogatavojas 1 dienā . Garš ī ga turku tē ja. Tē jai visā das turku kū kas - krievu tikpat kā nav. Bija ļ oti jauki, kad atnesa kū kas. Ā RĀ vakariņ ā s daļ u ē diena gatavo uz grila - forš a ideja un sanā k ļ oti, ļ oti garš ī gi. Alus ir kā ū dens, rū gts. No mī nusiem - uz skatuves pie restorā na ir izeja uz dienesta telpu - kad bē rns pē c vakariņ ā m skraida pa skatuvi kopā ar citiem bē rniem, viņ š nemitī gi mē ģ ina aizbē gt š ajā ejā . un ir 50 cm augstuma starpī ba.
Baseini ir vē si – pareizi uzstā dī ti – vienmē r saulē . 3 apakš stā vā (viens no tiem bē rniem ar pastā vī gi aukstu ū deni, viens ū dens slidkalniņ iem), un 1 augš stā vā uz terases.
Futbols un volejboli bija jā iegū st pē c neatlaidī giem lū gumiem. Bet spē lē t š ī s spē les pē c vakariņ ā m zem apdeguma saules ir grū ti.
Pludmale ir ļ oti tuvu, pastā vī gi kursē bagiji - 9 vietē jie elektromobiļ i. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Arī ar ē dienu pludmalē viss ir kā rtī bā . Krasts daļ ē ji smilš ains, daļ ē ji oļ u, nolaiš anā s ū denī gluda, bez ī paš i lieliem akmeņ iem.
Viņ u WiFi ir ļ oti slikts. tī kla pakeš u zudums lī dz 15%. Rezultā tā ļ oti lē ni.
Personā ls ļ oti pieklā jī gs, labi saprot krievu valodu. Ja es bū tu vadī ba, es viņ iem pieš ķ irtu dubultu bonusu, jo viņ i labi izlī dzina daudzas viesnī cas nepilnī bas.
Dizains patī kams, bet daž kā rt stū ros redzamas nemazgā tas š pakteles pē das - tā vienmē r ir jaunā m viesnī cā m, bet mē beles ir lieliskā stā voklī . Starp citu, mū su pufa un krē sls stā vē ja nevienmē rī gi)))
Gaisa kondicionieris pū š lieliski.
Ja jums paveras skats pa blakus esoš ā s viesnī cas logu, tad esiet gatavs, ka pulksten 3:00 bū s laiks izkraut atkritumus (kaimiņ u viesnī ca š im nolū kam izveidoja trokš ņ ainu zonu). Ja no logiem paveras skats uz baseinu un zā lienu, diskotē kas ir iespē jamas lī dz pusnaktij.
Zemā k ir veikals ar populā rā m precē m - cenu zī me nav ī paš i augsta. Galds galda tenisam. Bē rnu istaba bē rniem no 3 gadu vecuma - ir zī mē š ana un krelles.
Trū kst infrastruktū ras zī daiņ iem lī dz 2 gadu vecumam.
Kopumā viss ir kā rtī bā , bet viņ iem ir kur augt. Cenu zī me man š ķ iet nedaudz augsta.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в посёлке Тетриенгёль, в 7 километрах от города Сиде. В 300 метрах находится собственный пляж отеля. Отель построен в 2016 году. Подходит для молодежного и семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 70 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м. Бесплатный автобус на пляж.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей круглосуточная стойка регистрации, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, общий лаундж, услуги консьержа и комната хранения багажа. Экскурсионное бюро. Есть терраса для загара с шезлонгами и полотенцами/зонтиками. Предоставляются услуги по глажению одежды, чистке обуви. Специальные диетические меню (по запросу). Есть места для курения. Размещение домашних животных не допускается. На территории отеля есть сувенирный магазин, мини-маркет.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация, мини-диско, мини-клуб (4-11 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Напитки на дискотеке платно. 2 водные горки, дартс, бочча.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 300 номеров в 7-этажном здании отеля.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, мини-бар (прохладительные напитки - ежедневное пополнение), спутниковое ТВ с российским каналом, прямой телефон, интернет, душ, фен, сейф (платно), балкон, дополнительная кровать (по запросу), все номера с twin beds.

Adrese Titreyeng 246;l Mevkii, Sorgun Mah. 35/1 Titreyengöl/ANTALYA
Tālruņi: +90 242 2727934
Tīmekļa vietne: Riolavitas Spa & Resort Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).