Ramada Resort by Wyndham Side 5*– Atsauksmes

30
Novērtējums 5.510
№148 viesnīcas reitingā Sānu
6.1 Numurs
5.4 apkalpošana
5.6 Tīrība
7.8 Uzturs
5.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Sides pilsētas. Uzcelta 2012. gadā, pēdējo reizi renovēta 2017. gadā. Mūsdienīgs interjers, komfortabli numuri un kvalitatīvs serviss. Piemērots ģimenēm, arī tām, kurās ir bērni.Vairāk →
аватар vesnagalina1
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m tajā jau 2018. gadā ar ģ imeni, par ko viņ i atnesa vī nu un augļ us mū su istabā , tas bija jauki. Wi-Fi ir lielisks visā viesnī cā , tver gandrī z visur ar ļ oti retiem pā rtraukumiem. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo bijā m tajā jau 2018. gadā ar ģ imeni, par ko viņ i atnesa vī nu un augļ us mū su istabā , tas bija jauki.
Wi-Fi ir lielisks visā viesnī cā , tver gandrī z visur ar ļ oti retiem pā rtraukumiem.
Pludmale ir smilš aina ar oļ iem, sauļ oš anā s krē slu fotogrā fija nav tā da pati kā fotoattē lā.2018. gadā . Netī ri, daž i klū gu apļ i ē nu nerada, cilvē ki gulē ja smiltī s uz dvieļ iem, Š O NEBŪ U NEKUR REDZĒ JIS, tas ir tikai š oks, iespaids, ka visi no pludmales pā rdeva to, kas bija iepriekš .
Hammam ir bardaka, kas mū s ar bē rniem izdzina ā rā (un pierakstī jā mies uz ieraš anos 16.00), jo viņ ai ir klients par naudu, tā arī nogalinā ja uz vietas, tikai EJ ā rā un viss.
Pā rtikas un pā rtikas darbinieki ir normā li cilvē ki, ir izvē le, ir daudz augļ u, vī nogu, granā tā bolu, citrusaugļ u, gaļ a ir mī ļ otā jiem, bet nav jū ras velš u. Bija skumbrija un asakaina grilta zivs.
Istaba iztī rī ta, bā rs papildinā ts, pietiek ar 1 dolā ru vai 5 lirā m, un uz tavas gultas tiks uzvilkts bantiņ š . Jū s varat maksā t vai nemaksā t. Tas nav vienā ds visiem.
Ap baseinu peld vienreizē jā s lietoš anas krū zes, ī si sakot, kaut kas lī dzī gs š im.. .
аватар KatushaAnis
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nav pirmā rinda. Ieradā mies 11-+ no rī ta, 14:00 paspē jā m ieč ekot (it kā tī rī š anu veica, un pē c nolikuma bija tā pat); duš a + tualete bē dī gā stā voklī , dega viena no 2 lampiņ ā m, bija 3 dvieļ i (bijā m 4), ir fē ns, viņ a sā ka ž ā vē t bē rnu, smirdē ja pē c deguma, izslē dza un nepieskarieties tam vairs! Istaba tī ra, ē rta, bet atkal 3 gultas pā rklā ji 4 vietā ! Balkons: piekļ uve ceļ am, no vienas puses un labā k, bez kliedzieniem, taurē m, mū zikas utt. … Tomēr ▾ Nav pirmā rinda.
Ieradā mies 11-+ no rī ta, 14:00 paspē jā m ieč ekot (it kā tī rī š anu veica, un pē c nolikuma bija tā pat); duš a + tualete bē dī gā stā voklī , dega viena no 2 lampiņ ā m, bija 3 dvieļ i (bijā m 4), ir fē ns, viņ a sā ka ž ā vē t bē rnu, smirdē ja pē c deguma, izslē dza un nepieskarieties tam vairs! Istaba tī ra, ē rta, bet atkal 3 gultas pā rklā ji 4 vietā ! Balkons: piekļ uve ceļ am, no vienas puses un labā k, bez kliedzieniem, taurē m, mū zikas utt. utt. Tikš anā s ar gidi notika nā kamajā dienā , viņ a lū dza izteikt savas pretenzijas (izbalsoja), plus vē l personī gi uzrakstī ja uz viņ as numuru, reakcijas 0, rī t (08.20) izbraucam, medus nav mainī ts, gaisma ir kā pagrabā vā ks nav izdots!
Tam visam gaisa kondicionieris izskatā s skaisti, patiesī bā.0! Ģ imenes neņ ē ma, un paldies dievam citā di bū tu trakojuš ies, uzlikuš i 16 grā dus, kā rezultā tā.28 karstums pē c 2 dienā m iztecē ja 23/45, uzreiz salaboja, pē c stundas atkal pilē ja ! Nā kamajā dienā atbrauca labot, palū dza neieslē gt 4h, pē c tam reā li sā ka pū st auksti! 3212. (2. stā vs) uzkopš ana stabili sā kā s 14/30, ar bē rnu ir diezgan neē rti! (guļ no 12-3), minibā rs tiek papildinā ts katru dienu, bet gids saka, ka tikai reģ istrē joties atstā j dzeramnaudu, papildini.
7 dienas viss ē diens vienā ds, nekā da eksotika, 4 * ē du labā k, katru dienu viens un tas pats, tī tars, vista, rī si, kartupeļ i, makaroni, vienkā rš i pretī gi! Briesmī gas rindas, par maz galdiņ u! No augļ iem, zaļ iem sarkaniem ā boliem, apelsī niem, plū mē m, sarkanā m zaļ ā m vī nogā m, tas arī viss!
Slī dkalniņ š pieauguš ajiem ir viens no 2, atkal rinda lī dz kā pņ u galam!
Ir animā cijas, viss turku valodā , nav krievu mū zikas! Krievu valodā nekur, nekā !
Pludmale - lietussargi ļ oti mazi, neglā bj no karstuma, ļ oti zemu, pludmale 200-300 metrus plika tad smiltis, autobuss kursē ļ oti ē rti, paldies!
Viesnī ca ir ģ imene, daudz bē rnu, bet daudz NEEĀ!! !
Tā lu no 5, ciets 3 * jā , neiesaku, bija neapmierinā ti Zaļ o zonu vispā r nav, nevienam nerū p (ir pā ris mazas rozes, krū miņ i), bē rnu miniklubs slē gts, bet pieauguš ajiem lū dzu nē nē un vē lreiz nē ! Un jā , kondicionierus reģ istratū rā un ē damistabā vispā r nesauc, saprotams, kas ar to saistī ts, š ausmī gi, sē di vā rī ts ! ! ! Wi-fi ir bezmaksas, bet pretī gi, bet tas ir labā k nekā nekas, ar ziņ u pietiek, lai neko vairā k nerakstī tu.
аватар Tatjana714197
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
NORĒ Ķ INĀ JUMS. Pirmais iespaids ir tā ds, ka viesnī cai nav ceļ a, ieradā mies agri no rī ta, 14:00 bija jā gaida ilgi lī dz reģ istrā cijai. Pē c brī ž a izelpojā m, pā rģ ē rbā mies, atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies brokastī s un uz baseinu. … Tomēr ▾ NORĒ Ķ INĀ JUMS. Pirmais iespaids ir tā ds, ka viesnī cai nav ceļ a, ieradā mies agri no rī ta, 14:00 bija jā gaida ilgi lī dz reģ istrā cijai. Pē c brī ž a izelpojā m, pā rģ ē rbā mies, atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies brokastī s un uz baseinu. Uzreiz tika uzdā vinā tas rokassprā dzes. Ē DIENS. Virtuve laba, pietiekami daudzveidī gs ē diens, pat ar Covid ierobež ojumiem, darbinieki ā tri apkalpo, draudzī gi un lej cik prasi. Ē diens tiks pasniegts visai dienai, izsalcis var bū t tikai laika posmā no 17 lī dz 19 - lī dz 17 kafijas pauzē m ar bulciņ ā m, savukā rt vakariņ as jau pulksten 19. CIPARI. Istabas ir mā jī gas, vislabā k ir ņ emt standarta numurus ar skatu uz ceļ u (! ), jo ir patī kams skats uz atpū tas zonu un nav trokš ņ a, kad balkons ir slē gts. Telpā s, no kurā m paveras skats uz amfiteā tri (bū tī bā tikai skatuvi), man š ķ iet daudz skaļ ā k. Mini bā rs bija bez maksas un pastā vī gi tika uzpildī ts par dolā ra dzeramnaudu. Istabā ir tē jkanna un minimā ls tē ju komplekts, visu var paņ emt arī vestibilā . Tajā paš ā laikā vestibila bā rā viņ i lej gan tur, gan kopā ar tiem plastmasas glā zē s, tā pē c to paņ emt lī dzi nav problē ma. Jauka bija arī bezmaksas seifa pieejamī ba.
Ak, un jo ī paš i Wi-Fi. Tas ne vienmē r darbojā s labi, bet tas tiek reģ istrē ts pē c ī rnieka un telpas numura un darbojas visiem. PELDBASEINS. Baseins ir labs, gan bē rni, gan pieauguš ie nolaiž as pa slidkalniņ iem, lai gan rindas tiek sakomplektē tas un nolaiš anā s iet uz nelielu bradā jamo baseinu. Iekš ā ir arī baseins, bet auksts. SPA pirts, hammam, tvaika pirts ir bez maksas, bet laiku lū dz rezervē t iepriekš (covid dē ļ cilvē ku skaita ierobež ojums. Bijā m 3-4 reizes nedē ļ ā , ļ oti forš i.
JŪ RA. Atseviš ķ i plus jū ra. Viesnī ca, š ķ iet, atrodas nomalē , kas ir liels pluss - pē dē jā rindā , tai ir daudz teritorijas, nevis pludmale, kas saburzī ta starp divā m viesnī cā m. Marš ruts kursē ik pē c 30 minū tē m, bet patiesī bā (lai gan š ķ iet, ka bū s ļ oti karsts) nav problē mu aiziet no viesnī cas lī dz ū denim apmē ram 7 minū tē s. Nā c tieš i uz bā ru un iedzer ū deni. Jū ra ir skaista, oļ i ir burtiski 1-1.5 metri un cietas smiltis. Nekas slikts tajā nepeld. Pludmales mī nuss (diezgan spē cī ga, tā pē c tur parasti ir maz cilvē ku, Ļ OTI maz) - slikti lietussargi. Tie ir austi, nemaz neaizsargā . Izvē lieties savu laiku, lai apmeklē tu jū ru atbildī gi. BET, ir dzī ves hack. Pat divas. Pirmkā rt - zem koka nojumes ir pilnī bā nosegts sauļ oš anā s krē slu nodalī jums. Ideā la vieta, parasti tukš a (laikam cilvē ki domā , ka par to maksā ). Vai arī glā bē ju tornis, kas met ē nu uz 2 sauļ oš anā s krē sliem, pietiek. Jū ra ir mazā k karsta nekā baseinā , klusā ka, mazā k cilvē ku, ļ oti forš i. Bā rā ir arī parasta tualete, pā rģ ē rbš anā s vietas.
IZKLAIDE. Katru vakaru amfiteā trī kaut kas notika. Interesantā kie vakari ir Ramada jaunkundze un kungs. Bet viņ i arī lielā mē rā ir atkarī gi no š ā du sacensī bu dalī bniekiem. Viņ i ņ em noguruš us cilvē kus ar politotu - viņ i uzaicinā ja komandas no Ukrainas, Krievijas, Turcijas un vē l kā das valsts, kas dominē jū su atpū tas nedē ļ ā viesnī cā . Pats labā kais ir tas, ka visi cilvē ki bija atbilstoš i. Š ī s sacensī bas noritē ja labi, dalī bnieki no daž ā dā m valstī m sadarbojā s absolū ti draudzī gi, vienā vakarā publika piekrita un vienkā rš i kliedza maksimumu katrai valstij. Citi vakari - dejas un dzī vā mū zika, godī gi sakot, bija tik un tā , tos izlaida, pā rejot uz braucienu uz vestibila bā ru.
KONINGENTS. cilvē ki pā rsvarā ir Ukraina-Krievija, bet viss ir diezgan adekvā ti. Protams, mums (es esmu no Ukrainas) reiz jautā ja: “Kā tur Maidans? Bet par kontingentu es gribē tu teikt nevis par valstī m, bet gan par to, ka š eit galvenokā rt brauc ģ imenes ar bē rniem. Un bē rni no zī daiņ iem lī dz skolniekiem. Tikai ņ emiet vē rā , ka, ja vē laties pavadī t patieš ā m klusu brī vdienu un neskraidot apkā rt, š eit ir daudz bē rnu. Bet, ja ir bē rni, tad viņ i š eit aktī vi iepazinā s (atkal no daž ā dā m valstī m) un nodarbinā ja sevi ar spē lē m. Nu pā rsvarā slaidi.
EKSKURSIJAS. obligā ti. jo š eit vienkā rš i guļ ot pie baseina un tikai ejot uz amfiteā tri jums bū s garlaicī gi. pat ja esat ļ oti noguris. No gidiem iesaku braucienu uz Zaļ o kanjonu - nereā li skaists, laivu brauciens-makš ķ erē š ana-restorā ns - klasisks, bet ļ oti labs. Pats forš ā kais ir peldē š ana š ajā kanjonā . Patiesī bā š ī ir mā kslī gi izveidota ū denskrā tuve – uztaisī ja aizsprostu, plū di piepildī jā s ar ū deni. Tā pē c ir tī rs ū dens, ļ oti dziļ š (nav bail uz kaut ko uzkā pt), skaists skats. Pat ja esi superpeldē tā js, iesaku vismaz otrajā peldē š anas pieturā ņ emt lī dzi glā bš anas vesti (tā das ir divas). Nenoslī kt, piestā tnes tuvumā varat peldē t prom no cilvē kiem. Lepota. Paskatieties uz skaistajiem kalniem. Galvenais ir nesajaukt savas laivas)
No neatkarī gas (un ļ oti lē tas) - ekskursija USD 2 vē rtī bā vienai personai. Izejiet no viesnī cas un pagaidiet 20 minū tes (vai uzminiet laiku) - ierodas dolmush (vietē jais mikroautobuss). Dolmushi staigā t pa skaidru marš rutu (gala punkts ir uzrakstī ts uz plā ksnes). Viesnī cu saraksts, uz kurā m viņ i var jū s aizvest, ir rakstī ts uz automaš ī nas sā niem. Ierodas tieš i zem Ramada ieejas, maksā dolā ru (vai eiro) un ē d Sidē (sā nu zī me uz dolmush). 16 km / lī dz pusstundai, un jū s, pabraucot garā m vietē jiem tirdzniecī bas centriem un McDonalds, tiekat cauri visai Sidei tieš i uz vecpilsē tu. Š is ir pilsē tas gabals ar kolonnā m, ē kā m, pirts paliekā m, amfiteā tri, muzeju un daudz ko citu. Galvenā apskates vieta ir Apollona templis, kas atrodas blakus ceļ am. nav garš gā jiens, lai visu apietu, bet, ja kas, tad tur kursē tramvajs par daž ā m lirā m. Noteikti paņ emiet lī dzi ū deni un vā ciņ us. Ieliņ u kaudze ar kaž okiem-zeltu-gelato-magnē ti un ko vien vē lies. Vietē jie restorā ni, kafejnī cas. Ir neliela (tikai 15 metri) pludmale, var saslapinā t kā jas, nofotografē ties uz iesma. Nofotografē jieties palmā s, brauciet ar laivu apkā rt krastam. Iesaku pastaigā ties gar krastu pie Apollona tempļ a un jū s atradī siet forš us foto vā rtus ar skatu uz visā m š ī m ē kā m. Kaķ i ir visur. Atrodi sevi, skopojies un brauc uz to paš u kur tevi izlaida, aizved ar dolmuš u uz Gundagdu (kaut kas tā ds), tas ir ciemats pie kura atrodas Ramada, tavs š oferis pajautā s no kuras viesnī cas tu esi un aizvedī s uz durvis.
Vispā r ļ oti laba brī vdiena, tā da programma der uz nedē ļ u. Ja jū s paliksit ilgā k, iespē jams, jums ir vajadzī gas vairā k ekskursiju. Š ī s, protams, nav tieš i 5 zvaigznes, ja kā dreiz bija, tad ir pietiekami daudz sī ku defektu, nesaspiestu vietu, bet par savu naudu (salī dzinot ar daž ā m 5 zvaigznē m par 20 tū kst. UAH no cilvē ka, š eit varat atrast vairā k nekā.10), lieliska viesnī ca. Iesaku visiem, labi atpū tieties! )
аватар karandash0118
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums patika! Jū ra ir silta un tī ra. 1. Ē diens ir lielisks, tas bija viss, ko dvē sele vē lē jā s, ja tikai jū s visi varē tu ē st to, ko esat ieguvis. Tā tad karantī nas sakarā tagad jā parā da ko gribi un ieliks un ja gribi 4 gaļ as gabalus tad rā di 4, mums nekad nav atteikts! Ja tev nepietika, tu paē di - vari atgriezties un dos vē lreiz bez jautā juma, arī saldē jumu iedeva no 15-16 gan pie baseina, gan pludmalē . … Tomēr ▾ Mums patika!
Jū ra ir silta un tī ra.
1. Ē diens ir lielisks, tas bija viss, ko dvē sele vē lē jā s, ja tikai jū s visi varē tu ē st to, ko esat ieguvis. Tā tad karantī nas sakarā tagad jā parā da ko gribi un ieliks un ja gribi 4 gaļ as gabalus tad rā di 4, mums nekad nav atteikts! Ja tev nepietika, tu paē di - vari atgriezties un dos vē lreiz bez jautā juma, arī saldē jumu iedeva no 15-16 gan pie baseina, gan pludmalē .
2. Ceļ š uz pludmali - ja vē lies, tad sagaidi shuttle busu un brauc augš ā , ja tev tas nav svarī gi, vari staigā t 10 minū tes lē nā m. Personī gi piebraucā m reti, pē c brokastī m/pusdienā m nebū tu lieki pastaigā ties =). Ceļ š ir parasts, Jā , ne asfalts, bet tur sevi nogalinā t nav iespē jams!
3. Tī rī š ana ir normā la, kaut kur kaut kas var bū t nepareizi, kaut kur gē ls nebija papildinā ts vai kas cits, bet sazinoties viss tika izdarī ts, pieklā jī gi un draudzī gi. vispā r istabiņ a ir tī ra, viss bija salocī ts, izmazgā ts, protams bija zinā mas nianses, bet tava izvē le ir skatī ties uz katru stū ri un meklē t zirnekļ u tī klu vai tomē r baudī t jū ru un atpū sties. Jebkurā gadī jumā jautā jiet, ja kaut kas nav kā rtī bā , pretē jā gadī jumā uzrakstī t sliktu atsauksmi ir vieglā k, nekā vienkā rš i pateikt/jautā t.
4. Personā ls brī niš ķ ī gs =) draudzī gs, vienmē r mums palī dzē ja, paskaidroja, precizē ja, vienmē r sveicina.
5. Uzkodu bā rs pludmalē - dzē rieni bija no 9 (ja nemaldos) un alkohols (alus, vī ns u. c. ) no 10, ē dieni (frī kartupeļ i, zivis / vista / grilē tas tī tara kotletes / vista uz grila / salā ti) no 12:00 lī dz 17:30. Tas ir, ja kā ds uztraucas par izsalkumu.
6. Animā cija - lū dzu esiet reā listiski, kamē r neviens neatcē la karantī nu, un mums 7 dienā s bija 2 animā cijas (izrā des), pā rē jā laikā bijā m pie jū ras, baseina, dzē rā m kokteiļ us, runā jamies, bet mū zika bija spē lē jot, kā da bija diskotē ka, bet negā jā m, principā garlaicī gi nebija! bet te katram savs.
Secinā jums: viesnī ca laba, ē diens garš ī gs, lai ē st var tikai to, ko paņ em, personā ls labs, pludmale tī ra, jū ra arī ir (laikā , kad bijā m septembra beigā s - oktobra sā kumā bija silts-silts).
NEPĀ RĒ JIET, izbaudiet atvaļ inā jumu maksimā li, pavadiet laiku (vairā k/ilgā k) pie jū ras, sauļ ojieties, elpojiet jū ras gaisu, ē diet augļ us un dā rzeņ us, nav saprā tī gi doties atvaļ inā jumā un sē dē t istabā .
Personī gi mums patika) Es pievienoš u fotoattē lu, un katrs izskatī s un izlems pats. Esiet veseli, atpū tieties, ceļ ojiet un neaizmirstiet, ka visi redz to, kas viņ ā atrodas)
дорога к морю
аватар _933210
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ģ imenes brī vdienas (2 pieauguš ie + 2 bē rni). Viņ i iekā rtojā s istabā uzreiz pē c ieraš anā s, lai gan ieradā s no rī ta, viņ i nesagaidī ja 14.00, kas bija ļ oti patī kami. Kopš ieraš anā s brī ž a izmantojā m visus viesnī cas pakalpojumus. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas (2 pieauguš ie + 2 bē rni). Viņ i iekā rtojā s istabā uzreiz pē c ieraš anā s, lai gan ieradā s no rī ta, viņ i nesagaidī ja 14.00, kas bija ļ oti patī kami. Kopš ieraš anā s brī ž a izmantojā m visus viesnī cas pakalpojumus. Superior numurs atbilst aprakstam un fotoattē lam vietnē . Istaba tika regulā ri tī rī ta. Istabā pastā vī gi tika likts dzeramais ū dens, fanta, sprite, pepsi. Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs.
Viesnī cas teritorija ir maza. Lī dz pludmalei 600 m, bez problē mā m nostaigā t 10 minū tes. Autobuss uz pludmali devā s regulā ri ar 5-10 minū š u intervā lu. Daba ir stepe, kalni redzami no tā lienes. Pludmale: smilš u un oļ u kombinā cija, nedaudz uz sā niem - pilnī gi smilš aina pludmale. Saulriets jū rā ir sekls, bē rniem bija ē rti. Jū ra bija tī ra un ļ oti silta (virs 30 grā diem). Uz vietas peldbaseins ar ū dens slidkalniņ iem. Slaidi darbojā s katru dienu no 10.30 lī dz 12 un no 14.30 lī dz 16, neskatoties uz to, ka karantī nas dē ļ atpū tnieku bija maz. Ē diens ir labs. Mū su bē rni ir izvē lī gi ē dā ji, bet vienmē r ē da ar prieku. Brokastis ir standarta, bet pusdienas un vakariņ as ir ļ oti daž ā das. Ē dienu izvē le ir milzī ga. Daudz augļ u. Pludmales bā rā bija arī garš ī gi ē dieni. 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas tirgus, kurā var iegā dā ties lietas un suvenī rus.
Viesnī cā noī rē jā m maš ī nu un devā mies ekskursijā uz Sidi (ļ oti skaista pilsē ta). 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas ir autobusu pietura, ar autobusu var nokļ ū t Sidē . No tuvē jā m ekskursijā m: Zaļ ā kanjona rezervā ts (40 minū š u braucienā ), kur var baudī t skaisto dabu, makš ķ erē t un peldē ties cinkam bagā tā ū denī . Ekskursijas var pasū tī t pie gida vai pie viesnī cas ir vairā kas vietē jā s tū risma aģ entū ras, kur cena ir lē tā ka.
Viesnī cā ir SPA salons, strā dā labi speciā listi. Jū s varat iziet masā ž as kursu, hammam un citas skaistumkopš anas procedū ras par saskaņ otu cenu. Mums ļ oti patika SPA.
Mums bija vē lā izrakstī š anā s. Izbraukš anas dienā istabiņ a tika nodota 12.00, un lietas tika saliktas bagā ž as nodalī jumā pie reģ istratū ras. Visi viesnī cas pakalpojumi tika izmantoti pirms izbraukš anas.
Mū su brī vdienas bija lieliskas! Bē rniem arī ļ oti patika.
Храм Аполлона в Сиде Green Canyon
аватар funtiktur
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja vē laties iegū t negatī vu iespaidu par atpū tu Turcijā , radī t maldī gu iespaidu par piecu zvaigž ņ u viesnī cu un vienkā rš i sabojā t atpū tu visai ģ imenei, dodieties tieš i uz viesnī cu RAMADA RESORT SIDE (Ramada Resort Side). … Tomēr ▾ Ja vē laties iegū t negatī vu iespaidu par atpū tu Turcijā , radī t maldī gu iespaidu par piecu zvaigž ņ u viesnī cu un vienkā rš i sabojā t atpū tu visai ģ imenei, dodieties tieš i uz viesnī cu RAMADA RESORT SIDE (Ramada Resort Side).

Mū su ģ imene daudz ceļ o un tai ir priekš stats par viesnī cu apkalpoš anu. Bet tas, kas ar mums notika Ramada Resort Side, nav aprakstā ms. Mē s nekad neesam redzē juš i tā du attieksmi no administrā cijas puses, lū dzu to atzī mē t no administrā cijas puses, cilvē ku, kas risina klientu jautā jumus, nevis no apkopē jā m un viesmī ļ iem.

1) Personā ls izrā dī ja pilnī gu necieņ u pret atpū tnieku tiesī bā m Krievijas Federā cijā , sakot, ka mū s neinteresē nekas, ko jū s darā t Krievijā , ne jū su noteikumi, ne likumi, ne jū su papī ri.

Tu neesi gaidī ts kā pieczvaigž ņ u viesnī cas klients, nedrī ksti gaidī t kā noguris ceļ inieks no ceļ a.
Pie ieejas resna jaunkundze satver tevi aiz apkakles un atgrū ž , kas š ausminā s mazus bē rnus. Personā lam jā ievē ro distance. Pē c tam uzrodas sieviete administratore, kura apgalvo, ka visiem bē rniem jā valkā maskas, un jautā jums - kā pē c atpū tnieki taisa pā rbaudes un visu pā rē jo, ja visiem Krievijas sertifikā tiem Turcijai nav nekā das nozī mes?

Sieviete administratore, es nezinu viņ as vā rdu (diezgan tieva ar bobu frizū ru), arī nepareizā formā nedeva mums tiesī bas reģ istrē ties.

Daž u stundu laikā mē s š o problē mu atrisinā m, neskatoties uz to, ka mums nebija nekā du problē mu ne lidostā , ne ierodoties lidostā . TIKAI Š AJĀ VIESNĪ CĀ!

2) Tomē r mums par š ausmā m apmetā mies Ramada Resort Side, jo citas iespē jas mums nepiedā vā ja.

Pirmā lieta, kas iekrī t acī s, ir bū vniecī ba pa visu viesnī cas perimetru.

Prož ektors no bū vlaukuma jū su istabā spī d visu nakti. Tas nevienu neinteresē.
3) Visā vestibilā netī ri galdi un izlijuš a alkohola pē das. Atpū š amies ar bē rniem.

4) Pamatjautā jums par interneta esamī bu, ir bezjē dzī gi apspriest. It kā viesnī ca nebū tu samaksā jusi par interneta pakalpojumu sniedzē ja pakalpojumu paketi, sagaidot sezonas sā kumu. INTERNETS, KĀ DAŽ Ā R IZRĀ DĀ S, NEBIJĀ S PAT PASTA PĀ RBAUDEI. Iepriekš vienojā mies ar tū roperatoru, ka viesnī cā jā bū t bezmaksas labam internetam, lai varē tu strā dā t un mā cī ties.

5) Zemas kvalitā tes disko mū zika, kas dauzī jā s mū su spā rnā un iespiedā s caur viesnī cas plā nā m sienā m tieš i mū su istabā s, traucē ja tik ļ oti, ka nebija iespē jams runā t pa telefonu.

6) Ē damzā lē netiek pievē rsta uzmanī ba daudzbē rnu ģ imenei un klientiem vispā r, pā rraugi tevi vē ro, it kā tu bū tu viņ iem visiem parā dā.

7) Dī dž ejs ar netī ri sarkanu masku uz sejas, acī mredzot, strā dā pusslodzi ē damistabā . Traucē t un apdraudē t klientus.
8) Naktī notiek bū vdarbi zem logiem, tiek likts asfalts.

9) Baseins ir dabiski auksts.

10) Varbū t š is ir labs atvaļ inā jums no arodskolas izmestam alkoholiķ im, kuram vajag bezmaksas alkoholu, bet ne ģ imenei, kas zina, kas ir normā ls viesnī cas pakalpojums. Ģ imenē m ar bē rniem š ī viesnī ca ir stingri kontrindicē ta.

Nav rotaļ u laukuma, nav animā cijas, mazi numuriņ i viesnī cā.

Bē rnu izklaides zā le ir tikpat netī ra kā Augean staļ ļ i.

11) Dī dž ejs ir dī dž ejs un netaktisks darbinieks, kurš bez visa pā rē jā nolē ma, ka viņ am ir tiesī bas risinā t jautā jumus, kas viņ u neskar. Viņ š nonā ca konfliktā ar klientiem, tieš i mū su priekš ā ar neķ ī trī bā m aiztaisī ja durvis pie ē damistabas ieejas, kad es biju ar mazu divus gadus vecu bē rniņ u rokā s un neķ ī tri lamā jos uz mums krieviski. Tā dē jā di viņ š ļ oti nobiedē ja bē rnus, neskatoties uz to, ka vecā kais jau atradā s ē damistabā , no kurienes viņ u nelaida ā rā.
Tas bija visu to problē mu pabeigš ana, pē c kurā m mē s vairs nevarē jā m atrasties š ī geto sienā s.

Pē c izrakstī š anā s 29.03. 2021. nedē ļ u iepriekš bijā m spiesti pamest viesnī cu un lidot uz Krieviju.

Turku viesnī ca RAMADA RESORT SIDE ir demonstrē jusi maksimā lu spē ju sabojā t iespaidu par valsti, cilvē kiem un tā s iedzī votā ju kultū ru.

Pilnī ga necieņ a pret krievu tū ristu, kuram viesnī ca, saskaroties ar savu administrā ciju, katrā ž estā izrā dī ja augstprā tī bu un it kā izrē ķ inā jā s ar nevainī giem krievu tū ristiem, viņ us kaitinā ja.

(LŪ DZU, Ņ EMIET VĒ RĀ TŪ RISTIEM NO VĀ CIJAS, VIŅ Š NEVIENA PRASĪ BAS PAR MASKAS TRŪ KUMU)

Nekad agrā k mē s neesam piedzī vojuš i š ā du diskomfortu un izjutā m spē cī gā ko psiholoģ isko spiedienu.

Uzņ ē mumam "Anex Tour" lū gums iepriekš brī dinā t par radikā lā m atpū tas vietā m paš reizē jā situā cijā.
To visu iepriekš zinot, mē s ne par ko un ne par kā du naudu nebū tu piekrituš i palikt š ā dā viesnī cā.

Mū su ģ imene nav kaprī za, tač u izlutinā tiem klientiem gan jā zina, ka nebija organizē ta transfē ra uz jū ru un atbilstoš a infrastruktū ra piekrastes joslas tuvumā (tas viss bija norā dī ts broš ū rā ).
Грязь в спорт зале
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Istaba bija nedaudz maza, teiksim, C pakā pes tī rī š ana. Teritorija maza, praktiski tā s nav. Ē diens 3.5 no 5. Pludmale normā la, nekas ī paš s, gribē tos labā k. Ā rpus viesnī cas nekā nav, tuvumā ganā s auni vai aitas, nezinu, smirdē ja š ausmī gi, atverot logu. … Tomēr ▾ Istaba bija nedaudz maza, teiksim, C pakā pes tī rī š ana. Teritorija maza, praktiski tā s nav. Ē diens 3.5 no 5. Pludmale normā la, nekas ī paš s, gribē tos labā k. Ā rpus viesnī cas nekā nav, tuvumā ganā s auni vai aitas, nezinu, smirdē ja š ausmī gi, atverot logu. Ar mikroautobusu bija jā iet uz tuvā kajiem veikaliem un kaut kā dā m izklaidē m.
аватар olena.chechulina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š is ir mans otrais gads pē c kā rtas, kad braucu uz Ramadu un vedu lī dzi arvien jaunus radus. Galvenais iemesls ir iespē ja gū t baudu un veselī bu no komunikā cijas un superprofesionā lā m masā ž ā m viesnī cas spa. Paldies Mahmudam par patī kamo un ļ oti draudzī go attieksmi pret visiem atpū tniekiem neatkarī gi no vecuma, vē lmi palī dzē t un rast kompromisu. … Tomēr ▾ Š is ir mans otrais gads pē c kā rtas, kad braucu uz Ramadu un vedu lī dzi arvien jaunus radus. Galvenais iemesls ir iespē ja gū t baudu un veselī bu no komunikā cijas un superprofesionā lā m masā ž ā m viesnī cas spa. Paldies Mahmudam par patī kamo un ļ oti draudzī go attieksmi pret visiem atpū tniekiem neatkarī gi no vecuma, vē lmi palī dzē t un rast kompromisu. Un ī paš s paldies Ļ ubai par brī niš ķ ī go profesionā lu masā ž u, kas atjauno veselī bu veselam gadam un liek atgriezties vē lreiz!
Kas attiecas uz pā rē jo. . .

Varu piekrist citiem atpū tniekiem par ļ oti pieklā jī gu ē dienu gan restorā nā , gan pludmalē ; patī kama attieksme un vē lme palī dzē t personā lam reģ istratū rā un bā rā .
Bet pludmalē ir problē mas, kurā m, manuprā t, vajadzē tu pievē rst uzmanī bu:
1) Cilvē ki, pirmkā rt, dodas uz jū ru. Un es gribē tu ē rti nokļ ū t pludmalē un tur atpū sties. Pat salī dzinot ar pagā juš o gadu, ir vē rojami pasliktinā jumi. Transfē rs sā ka kursē t retā k un nepatī kamā kais ir tas, ka pē dē jais reiss no pludmales ir pulksten 17.30. Tas ir, kad saule ir visjaukā kā un izdevī gā kā , jums ir jā dodas prom, un, ja jums nebija laika, 15 minū tes ejiet pa smilš aino virsmu (ceļ u) uz viesnī cu. Nu vismaz lī dz 19.00!
2) Viņ i nomainī ja nojumes pret "salmu sē nē m", kas ir ļ oti zemas, mazas un pilnī gi nefunkcionā las. Lai izveidotu vismaz nelielu ē nu, jums ir nepā rtraukti jā pā rvieto sauļ oš anā s krē sli. Ļ oti neē rti un kaitī gi veselī bai!! !
Tā pat netiek kontrolē ts sabiedrisko tualeš u stā voklis gan pie baseina, gan pludmalē : nav papī ra, tī rī bas utt.
Vispā r gadā s viss, kā visur, kur kā da virziena vadī tā ji nestrā dā labi. Viņ i sā k kaut ko darī t, kad parā dā s priekš nieks...un, ja viņ a nav, visi ir atslā buš i.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Briesmī ga viesnī ca, istabā nav grima, nav peldmē teļ u, nekas, uzkopš ana ir briesmī ga. Ē diens ir raksturī gs Turcijai. Rajons ļ oti labs, tuvu jū rai, tie bija vienī gie plusi. Pret teritorijas tī rī bu man nav pretenziju. Pludmale ir tī ra, jū ra ir tī ra. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca, istabā nav grima, nav peldmē teļ u, nekas, uzkopš ana ir briesmī ga. Ē diens ir raksturī gs Turcijai. Rajons ļ oti labs, tuvu jū rai, tie bija vienī gie plusi. Pret teritorijas tī rī bu man nav pretenziju. Pludmale ir tī ra, jū ra ir tī ra. Tiem tū ristiem, kuri dodas uz š o viesnī cu, lī dzi jā ņ em kosmē tika, č ī bas un peldmē teļ i. Netā lu no viesnī cas atradā s tirgus un aptieka, tas arī viss. Gida pakalpojumus neizmantojā m, par viņ a darbu un ekskursiju organizē š anu neko nevaru pateikt.
аватар i.kerimova1980
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labs dienas laiks! Sirsnī gi uzrakstī š u savus iespaidus par š o viesnī cu. Apmeklē ts no 7. lī dz 15. jū nijam 8 pilnas dienas. Atbraucu, satiku transfē ru bez problē mā m, dodieties uz viesnī cu Antali - Side 50 km. Pie ieejas viesnī cā iespaids nedaudz pasliktinā jā s, jo gids uz ceļ a vairā kkā rt atgā dinā ja š oferim par dzeramnaudu, tač u, kad viņ i sā ka izkraut bagā ž u, š oferis ne tikai nepalī dzē ja ar koferi, viņ am pat bija lai atvē rtu bagā ž as nodalī juma durvis . … Tomēr ▾ Labs dienas laiks! Sirsnī gi uzrakstī š u savus iespaidus par š o viesnī cu. Apmeklē ts no 7. lī dz 15. jū nijam 8 pilnas dienas. Atbraucu, satiku transfē ru bez problē mā m, dodieties uz viesnī cu Antali - Side 50 km. Pie ieejas viesnī cā iespaids nedaudz pasliktinā jā s, jo gids uz ceļ a vairā kkā rt atgā dinā ja š oferim par dzeramnaudu, tač u, kad viņ i sā ka izkraut bagā ž u, š oferis ne tikai nepalī dzē ja ar koferi, viņ am pat bija lai atvē rtu bagā ž as nodalī juma durvis . . Ejam! Ar zinā mā m grū tī bā m viņ i vilka paš i savu bagā ž u uz reģ istratū ru.
Izlī gums! Tas pagā ja burtiski ā tri, visas anketas tika aizpildī tas aptuveni stundas laikā . Reģ istratū rā bija divas krieviski runā još as sievietes, tā das kā neapmierinā tas un nobruž ā tas haizivis. Tie, kas mē ģ inā ja uzdot vairā k jautā jumu, izrā dī ja neapmierinā tī bu.
Skaitlis no 10 punktiem lī dz 6 kā pē c? Pirmais ir ļ oti mazs, pē rkot tika sarunā ts 30 kvadrā tmetri, bet viņ i izrē ķ inā jā s ar 12 kopā ar vannas istabu. Urrā ! Nav smakas, kas ir svarī gi. Pie ieejas istabā koridorā bija izdegusi spuldzī te, lū dza to nomainī t, bet ak vai, reakcija nebija, neskatoties uz to, ka vairā kas reizes vē rsā s pie reģ istratū ras. Istaba ir tumš a, lai gan tā ir balta. Kondicionieris strā dā ja, ledusskapis tika papildinā ts katru dienu (kola, fanta, ū dens, sprite), sū dzī bu nav. Skats - balkons apmierinā ja, veranda, kur nebija iespē jams iziet š ortos, jo visi tū risti sē dē ja un skatī jā s no apakš as. Priecē tikai viena lieta, ka vismaz ne amfiteā trī .
Teritorija ir ļ oti maza, lai gan pastaigā jas daudz netukš u vietu, kur varē ja organizē t atpū tu tū ristiem.
Fabulas! Sadalī ts trī s zonā s: Varde, kur ir divi bē rnu plastmasas slidkalniņ i un sarū sē jusi sē ne, kas nestrā dā . Otrā zona, piemē ram, slaidiem. Slaids darbojā s divas reizes dienā un bija liels. Nē ē ē ē , peldē t nav iespē jams - nav vietas, liekas, ka visa Side peldē ja.
Mani saniknoja brī dis ar sauļ oš anā s krē sliem, tū risti no 5 no rī ta aizņ ē ma sauļ oš anā s krē slus, izmeta drē bes un devā s uz jū ru, un vakarā viņ i atnā ca uz baseinu. Vienmē r nebija pietiekami daudz vietas, lai atstā tu ķ ermeni, viņ i vienkā rš i sē dē ja uz krē sliem tuvumā . Uzmanī bu!!!!! ! ! 8 dienas neredzē jā m, ka baseins tiktu tī rī ts, neviena dež uranta ar tī klu. Bē rnu baseinā ū dens ir vienkā rš i pelē ks un dubļ ains. Tomē r! Kā du dienu man nā cā s noķ ert zemū deni ar plastmasas glā zē m (sū du). Tā kā stundu skraidī ju pa viesnī cu, meklē ju vismaz vienu cilvē ku, kuram bū tu jā uztur baseins tī rs, bet ak vai!! ! ! Jo daž i vecā ki uzskata, ka bē rnam ir ē rti peldē ties autiņ biksī tē .
Ē diens! atseviš ķ a tē ma. Pirmā s divas dienas pē c ieraš anā s viss ir pat garš ī gi, liela daž ā dī ba. Brokastis ir ļ oti vā jas, pankū kas ir gumijas zā baki, maizī tes, kas vakar bija maizes vietā , pē kš ņ i no rī ta kļ uva tvaicē tas))). Desa ar superturku kartonu. Mū ž ī gā rinda pē c omletes. Priecē tikai garš ī gs siers, kafija no automā ta un zaļ umi.
Pusdienas un vakariņ as ir normā las, pat varē ja kaut ko izvē lē ties, gandrī z dienu vē lā k bija zivs, grilē ta vista un vienreiz tikā m uz mī dijā m. Saldumi - kaudzes, ē st negribas, bet viss zem vienas dziesmas, garš a viena un krā sa cita. Dzē rieni - visi pulverveida, ī paš i sulas no aparā ta, bet mē s dzē rā m kolu. Augļ i - ļ oti maza izvē le, 10 bļ odiņ as daž ā da lieluma ā bolu, pā rgatavojies arbū zs, š odien ir dekorā cijā un rī t uz paplā tes, un kā dreiz bija pat savvaļ as zaļ ā s aprikozes.
Pludmale ir vienī gais, kas simtprocentī gi iepriecinā ja, tī ra un labi uzturē ta. Ar kā jā m no viesnī cas 15 minū tes pa kuiļ u taku, bet ik pē c 5 minū tē m kursē ja bē rnī bas UAZ, uz 10 vietā m, bet gā ju bez problē mā m. Nav sū dzī bu.
Restorā ns pludmalē lielisks, ē st, dzert, tī ra tualete. Tas nav mazsvarī gi! Zem telts paklā jos ir tantiņ a, kas cep kū kas, diezgan garš ī gas. Daž kā rt man š ķ ita, ka ē diens pludmalē restorā nā bija labā ks nekā paš ā viesnī cā . Sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, gar pludmali ir koka taciņ a uz jū ru un ļ oti ē rti, jo smiltis ir ļ oti karstas, basā m kā jā m grū ti staigā t, ī paš i bē rniem. Animā cija! Dienas laikā neviena. Bet vakarā viss mainā s, ir bē rnu diskotē ka 30 minū tes. Bē rni ir sastā dī ti rindā uz skatuves, viņ i rā da kustī bu, visi atkā rto. Tad sā kas pieauguš o priekš nesums. Katra diena ir savā dā ka. Principā interesanti.
WI-FI ir sarež ģ ī ts jautā jums, var pieslē gties, bet ieiet - nē .
Vē l viena svarī ga lieta ir personā la attieksme! Pilnī ga nevē rī ba un vienaldzī ba pret tū ristu lū gumiem pat par daž iem sī kumiem, un tas ir nepatī kami. Bā rmeņ i ir viesnī cas direktori, viņ i ir parā dā visiem. Vispirms viņ i apkalpo savus vietē jos iedzī votā jus, tad varbū t jū s). Ar skā bā m mī nā m uz sejas, kuras visi ir parā dā . Lejot alu vai kokteili, rokas tiek mazgā tas. Tiek izmantotas plastmasas brilles, kuras vienkā rš i nemazgā jas, un tā s tī ri noskaloja zem krā na, “priekš puses” ģ enē tiskos datus var noteikt pē c mutes nospiedumiem
Dvieļ i! Nekā du problē mu, tā s bija pastā vī gi un varē ja paņ emt jebkurā laikā , pietika visiem. Vienī gais, kas bija jā ņ em lī dzi uz pludmali.
Telpā tī rot, vai tā s nav vai nav, pā ris reizes pie durvī m redzē ju ķ erru ar mopu un muskuļ audu.
Ļ oti daudz vietē jo atpū tnieku ir turki 60%, arā bi, irā ņ i, slā vi varbū t 15%. Tas ir ļ oti kaitinoš i un satraucoš i, kad baseinā peld ģ ē rbtas sievietes un jū s pē kš ņ i esat peldkostī mā ))). Reizē m rodas iespaids, ka atrodies turku bazā rā , nevis baseinā , ir tā da kņ ada, nebeidzamas sarunas. Ja vē laties vienkā rš i apgulties un atpū sties, jums neizdosies.
Ja neatrodat vainas viesnī cas remontā , ar ķ errā m ar netī riem traukiem, kuras ē dienreizes laikā tiek nē sā tas starp galdiem un uz pusstundu var tikt novietotas pie sava galda un aizmirstas. Baseins, kas nav redzams, kad viņ i tī ra))), tad viesnī cai var dot pamatī gu 4!
Ņ emu vē rā cenu, par kā du tur ieradā mies, tad vē l var paciesties (1200 dolā ri). Bet ne vairā k.
Pozitī vā puse: pludmale, animā cija, ē diens.
No mī nusiem: teritorija, nogalinā tais rotaļ u laukums, baseins, kontingents un troksnis !!!!!!! !
Es ceru, ka mans pā rskats jums palī dzē ja, izvē le ir jū su!
Parādīt vairāk »


iemiesojums lomako71
07/05/2015 dodamies uz Ramada Resort Side hoteli, ir rezervēts superior numurs. Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kurā stāvā šīs telpas atrodas? kur atrodas šīs kategorijas istabu logi, kā tie atšķiras no standarta numuriem.
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Ellalotsman
Pirms cik ilga laika notika viesnīcas zīmola maiņa? Un kā tas ietekmēja viesnīcu?
9 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится недалеко от г. Сиде. Построен в 2012 году, последняя реновация прошла в 2017 году. Современные интерьеры, комфортабельные номера и качественный сервис. Подходит для семейного отдыха, в том числе и с детьми.

Atrašanās vieta Аэропорт Анталья находится в 55 км от отеля.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 600 м от отеля. Протяженность пляжа составляет 150 м. Курсирует шаттл на пляж, в течение дня, бесплатно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги по глаженью одежды. На территории есть магазины.

Ежедневно в курортном отеле подают завтрак, обед и ужин по системе «шведский стол». В ресторанах с обслуживанием по меню предлагаются блюда турецкой и итальянской кухни. В барах гости могут заказать прохладительные напитки, закуски и выпечку.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-центре работает турецкая баня, сауна, зал для занятий фитнесом и предоставляются услуги массажа. Гости курортного отеля Ramada Side также могут поиграть в бильярд, дартс и настольный теннис. 6 водных горок.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 291 номер, с видом на бассейн, сад и горы.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Sancak Mah. Erkan Mumcu Bulvari No: 19 Sahil Kesimi Gündogdu Beldesi, Manavgat, ANTALYA
Tālruņi: Tel: +90 242 777 0 500 Fax: +90 242 777 0 510
Tīmekļa vietne: Ramada Resort by Wyndham Side
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.