Palmiye Hotel 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.910
№153 viesnīcas reitingā Sānu
7.0 Numurs
6.5 apkalpošana
6.1 Tīrība
7.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 650 metru attālumā no savas smilšu pludmales Sidē. Atvērts 1983. gadā, pēdējo reizi renovēts 2014. gadā. Sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар nikann2007
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca man patika: istabiņ a plaš a (303), wi-fi noķ erts 3. stā vā , menedž eris bija jaukā kais cilvē ks, brokastis + vakariņ as bija pilnī gi pietiekamas, lai visu dienu nebū tu izsalcis. Ir pieejams transports uz pludmali. Pludmale ir lieliska. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika: istabiņ a plaš a (303), wi-fi noķ erts 3. stā vā , menedž eris bija jaukā kais cilvē ks, brokastis + vakariņ as bija pilnī gi pietiekamas, lai visu dienu nebū tu izsalcis. Ir pieejams transports uz pludmali. Pludmale ir lieliska. 15 minū š u gā jiens lī dz senajai pilsē tai. Iesaku visiem : )
аватар Natalija569738
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jos stingri pē c vē sturisko vietu tuvuma principa, jo viesnī cā tikai nakš ņ ojam, paē dam brokastis un dodamies ceļ ā uz visu dienu. Viņ š mums bija ļ oti piemē rots. Mē s ieradā mies pusnaktī un nekavē joties tikā m apsē duš ies. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos stingri pē c vē sturisko vietu tuvuma principa, jo viesnī cā tikai nakš ņ ojam, paē dam brokastis un dodamies ceļ ā uz visu dienu. Viņ š mums bija ļ oti piemē rots. Mē s ieradā mies pusnaktī un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Telpā viss bija kā rtī bā , santehnika darbojā s, nebija sē nī š u un mitruma. Matrač i cieti, gultas veļ a tī ra, kondicionieris un slē dzenes darbojā s, ledusskapja nav, un televizoru neieslē dzā m, bet teicā m, ka ir kanā ls krievu valodā . Wi-Fi reģ istratū rā . Viesnī cā kluss, mū zika neskaļ a. Pieticī gs pasā kums ar austrumu dejā m 2 rubļ i nedē ļ ā .
Ar ē dienu pieticī gi, bet daudz salā tu zaļ umu, no gaļ as vistas vai gaļ as (neesmu sajū smā , neskatos), bija zivis reizi nedē ļ ā , vakariņ ā s arbū zi neierobež otā daudzumā . Izvē les nav lielas, bet izsalkuš i nebijā m. Blakus atrodas zivju kafejnī ca, daudz mazu veikaliņ u, 3 lieli lielveikali. Augļ i, vī ģ es par ļ oti pieņ emamu cenu. Viesnī ca ved autobusu uz pludmali pē c grafika, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi b / pl, pludmales bā rs ir maksas, bet 5 minū š u gā jiens lī dz sveš ai pludmalei, var peldē ties, bet prieki ir apmaksā ti. Viesnī ca atbilst zvaigž ņ u vē rtē jumam, un atraš anā s vieta ir laba.
аватар 3565653
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es ieliku 7 punktus tikai par izmaksu un raksturlielumu kopas atbilstī bu. Vispā r normā la viesnī ca ar saviem plusiem un mī nusiem, pieskaņ ota cenai/kvalitā tei. Viss nepiecieš amais ir, bet nav pietiekami kvalitatī vs un tī rs. Personā ls centā s mū s iepriecinā t (iereģ istrē ja 22:00, pa ceļ am nebija kur ē st, tā pē c tikā m paē dinā ti bez š aubā m. … Tomēr ▾ Es ieliku 7 punktus tikai par izmaksu un raksturlielumu kopas atbilstī bu. Vispā r normā la viesnī ca ar saviem plusiem un mī nusiem, pieskaņ ota cenai/kvalitā tei. Viss nepiecieš amais ir, bet nav pietiekami kvalitatī vs un tī rs. Personā ls centā s mū s iepriecinā t (iereģ istrē ja 22:00, pa ceļ am nebija kur ē st, tā pē c tikā m paē dinā ti bez š aubā m. Istaba mums nederē ja, bez problē mā m nomainī ja arī.3 istabas), bet liekos atkritumus neizvedī s iepriekš vai pē c savas iniciatī vas, netī rī s istabu, to darī s vai nepieskrū vē s istabā skrū vi. Ja tu ar viņ iem normā li parunā si un panā ksi savu gribu, tad viss bū s kā rtī bā . Viesnī ca atrodas tuvu galvenajā m vietā m un vecpilsē tai, kas ir ļ oti ē rti, vakarā var pastaigā ties un nav nepiecieš ams kaut kur tā lu doties. Lī dz jū rai jā brauc 25-30 minū tes, atkarī bā no kā da soļ a, tas noteikti nav 600 metri. viesnī cu autobusi ne vienmē r ir ē rti un vietas pietiek. Wi-Fi 10 metru rā diusā no reģ istratū ras. daž i no deklarē tajiem pakalpojumiem trū kst vai ir pā rspī lē ti, bet kopumā tas netraucē un der, ņ emot vē rā izmaksas un to, ka viss nepiecieš amais atpū tai ir tuvumā (jū ra, saule, Sides vecpilsē ta, ekskursijas, veikali , apmainī tā ji, sestdienas tirgus).
аватар plotnikova571035
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem, ierados viesnī cā.9:50, uzreiz aizsū tī ju brokastī s un uzreiz iekā rtojos 2. stā vā , 209. istabā . Uzreiz jā saka, ka mana istaba bija labā ka, tī rā ka un ē rtā ka par citā m. Dvieļ i un gultas veļ a nav gludinā ti, bet gan tī ri izmazgā ti, bez caurumiem un traipiem. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, ierados viesnī cā.9:50, uzreiz aizsū tī ju brokastī s un uzreiz iekā rtojos 2. stā vā , 209. istabā . Uzreiz jā saka, ka mana istaba bija labā ka, tī rā ka un ē rtā ka par citā m. Dvieļ i un gultas veļ a nav gludinā ti, bet gan tī ri izmazgā ti, bez caurumiem un traipiem. Dvieļ i tika mainī ti katru otro dienu, gultas veļ a 1 reizi 11 naktī s. No soap-ryl tikai š ķ idrā s ziepes uz sienas pie izlietnes. Ir primitī vs fē ns, bet neizmantoju. Ē diens: brokastis, vakariņ as daudzveidī bā neatš ķ ī rā s, bet visa pietika, bija gaļ a: 5-6 reizes vistas gaļ a daž ā dā s formā s (grilē ta, kebabs, gulaš s), 2 reizes bija grilē ta forele (garš ī ga), bija kotletes ( nemē ģ inā ju). Es nekad neesmu bijusi izsalcis, bet es zaudē ju 2 kg : )) . Pludmale: Tas ir lieliski! Esmu bijis daudzā s vietā s, un ir ar ko salī dzinā t. Tualete ir tī ra, ar milzī giem spoguļ iem un izlietni mazgā š anai no akmens, daudz salveš u, tualetes papī ra un š ķ idrā s ziepes. Labs kafijas bā rs pludmalē . Ģ ē rbtuves ar ā ķ iem, ar parastajā m skrū vē m, duš as. Jū ra tī ra, silta, smiltis karstas.
Vai jū s ieteiktu viesnī cu saviem draugiem? Daž iem jā , daž iem nē . Jo grasī jos atpū sties, nevis rakt lī dz minimā lajā m neē rtī bā m. Par samaksā to naudu noteikti atgrieztos š ajā viesnī cā .
Jā , ja kā dam vajadzē ja gludekli, tad viņ š bija reģ istratū rā , kā arī wi-fi.
Lai visiem laba atpū ta.
аватар marcha74
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien! Es devos uz Turciju, lai apmeklē tu pē c iespē jas vairā k interesantu vietu. Š ajā sakarā es nolē mu ievē rojami ietaupī t uz viesnī cu. Š ī viesnī ca bija lē tā kā savā rindā . Izlasī ju atsauksmes – beigā s sanā ca labi, zinā ju, kur eju. … Tomēr ▾ Labdien! Es devos uz Turciju, lai apmeklē tu pē c iespē jas vairā k interesantu vietu. Š ajā sakarā es nolē mu ievē rojami ietaupī t uz viesnī cu. Š ī viesnī ca bija lē tā kā savā rindā . Izlasī ju atsauksmes – beigā s sanā ca labi, zinā ju, kur eju. Viesnī ca ir ļ oti pieticī ga, bet man tā bija diezgan piemē rota nakš ņ oš anai. Personā ls bija diezgan draudzī gs, bā rmenis un viņ a palī gs ļ oti ā tri novā ca no galdiem netī ros traukus, un daž reiz pat dejoja - ļ oti provokatī vi! . Pā rsvarā ē du dā rzeņ us, tā pē c arī ē diens viesnī cā man bija diezgan garš ī gs (dā rzeņ i visā s variā cijā s, ļ oti garš ī gi tomā ti, nu, katru dienu tika pagatavota kā da gaļ a - man garš oja). Istabu uzkopš ana ir problē ma, bet gultas veļ a ir tī ra, lai gan nav gludinā ta, tualete un santehnika ir tī ra, dvieļ i nav mainī ti, bet es tos ī sti nesasmē rē ju)). Pludmale, kur Mikriks dodas no rī ta un vakarā , ir skaista: smiltis ir tī ras, ū dens dzidrs, viļ ņ u gandrī z nav, atkritumu un aļ ģ u nav! Sauļ oš anā s krē sls un lietussargs bez maksas, ir tualete, duš a un ģ ē rbtuve. Kopumā esmu apmierinā ta ar viesnī cu. Un ar ietaupī to naudu apmeklē ju 4 brī niš ķ ī gas ekskursijas!
аватар evaskazka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Viesnī ca bez zvaigznē m. Pakalpojuma vispā r nav. Personā ls ir ļ auns. Visur netī ri-netī ri š ķ ī vji un trauki, gultas veļ a ar caurumiem. Ē diens ir lē tā kais. Dzē rienu nav. Pē c ieraš anā s viņ i apmetas istabā ar sveš iniekiem, tā dē jā di ietaupot dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca bez zvaigznē m. Pakalpojuma vispā r nav. Personā ls ir ļ auns. Visur netī ri-netī ri š ķ ī vji un trauki, gultas veļ a ar caurumiem. Ē diens ir lē tā kais. Dzē rienu nav. Pē c ieraš anā s viņ i apmetas istabā ar sveš iniekiem, tā dē jā di ietaupot dienu. Vienkā rš i krā pnieki! Maksā jiet vairā k, bet dodieties uz trim zvaigznē m. Š eit viss ir ļ oti slikti.
аватар Antonina123
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ļ oti lē ta, nobruž ā ta pilsē tas tipa viesnī ca, mazprasī gam budž eta tū ristam, kurš , izņ emot savu ciematu, vispā r neko nav redzē jis. No kurienes radā s trī s zvaigznes? Izskatā s pē c vidē jā s viesnī cas Adleras nomalē , un "serviss" atbilstoš s (ļ aunā s sejas, nedraudzī gi turki, redzē ju, kā viņ i smejas sejā vā cietei, kura izteica piezī mi). … Tomēr ▾ Ļ oti lē ta, nobruž ā ta pilsē tas tipa viesnī ca, mazprasī gam budž eta tū ristam, kurš , izņ emot savu ciematu, vispā r neko nav redzē jis. No kurienes radā s trī s zvaigznes? Izskatā s pē c vidē jā s viesnī cas Adleras nomalē , un "serviss" atbilstoš s (ļ aunā s sejas, nedraudzī gi turki, redzē ju, kā viņ i smejas sejā vā cietei, kura izteica piezī mi).
Zvaigznes bija tik saskaņ otas, ka man nā cā s ietaupī t atvaļ inā jumā . Skopais maksā divreiz! Tagad vajag atpū sties no TĀ DAS atpū tas.
Nevaru sevi saukt par ļ oti prasī gu tū risti, bet te tieš ā m ir stulbi! Esmu izbraukā jis visu Eiropu (komandē jumos), esmu redzē jis sliktā kas naktsmī tnes. Bet tas nav komandē jums, bet atvaļ inā jums. Draugi, netaupiet uz sevi, neapmetieties š ajā smirdī gajā viesu namā .
PĀ RTIKA: vienkā rš i š ausmī gi. Sapuvuš i pusfabrikā ti, ķ ī miskā s sulas, no kurā m iekš as ir mezglā , lē tā kā kodolsarkanā desa, kū tri dā rzeņ i. Ir neiespē jami.
ISTABAS: ar skatu uz kapsē tu/atkritumu/baseinu.
PAKALPOJUMI: nav. Stulbi un skaties ar nicinā jumu.
ATRAŠ ANĀ S VIETA: vienī gais pluss, tuvu Sides vē sturiskajam centram, 20'.
PLUDMA: ļ oti tā lu, 30 minū tes zem karstas saules. Ir autobuss, bet tajā nevar iekā pt un tas atiet 10 no rī ta. Uz 800m ir vē l viena, publiska pludmale, bet tur visi sauļ oš anā s krē sli ir no viesnī cā m (tajā paš ā laikā paskaties cik labi tur izskatā s viesnī cas).
VIESI: pā rsvarā krievi un ukraiņ i. Tie, kuri, nu, ļ ooooooooooooooooooo laiku grib braukt uz Turciju, bet kuriem nemaz nav naudas (un nekad nav). Pirmajā dienā domā ju: "cik apkopē ju un guvernanš u", izrā dī jā s, ka tie patiesī bā ir viesi tur.
REZULTĀ TS: netaupiet uz sevi. Nav nepiecieš ams doties uz Palmiye!
аватар anvado
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vienkā rš a viesnī ca. Zvaigznes nav, nekur nav norā dī ta neviena. Vecas, nolietotas gultas. Ledusskapja nav. Ē diens bū tī bā ir normā ls, bet vakariņ ā s divi drū mi turki, kuri ar sarauktu pieri skatī jā s uz apmeklē tā jiem, uzliek izdoš anu. … Tomēr ▾ Vienkā rš a viesnī ca. Zvaigznes nav, nekur nav norā dī ta neviena. Vecas, nolietotas gultas. Ledusskapja nav. Ē diens bū tī bā ir normā ls, bet vakariņ ā s divi drū mi turki, kuri ar sarauktu pieri skatī jā s uz apmeklē tā jiem, uzliek izdoš anu. Viena karote rī su, pat rī si ir ierobež oti, otra karote gaļ u saturoš a produkta. Tajā paš ā laikā viņ i skatā s uz tiem tā , it kā tie bū tu ienaidnieki, kas ieradā s tos ē st. Turklā t vakariņ ā s ir arī zupa-biezenis un salā ti, kas gatavoti no olā m un desas, kas palikusi pā ri no brokastī m. Ir bufete ar sasmalcinā tiem tomā tiem, gurķ iem, dā rzeņ u salā tiem. Izrakstoties, tū roperators paņ ē ma no viesnī cas pulksten 16:00, bet numurs tika izlikts pulksten 12:00. Man nā cā s 4 stundas sē dē t uz koferiem vestibilā . Citu viesnī cu tū risti, ar kuriem viņ i sarunā jā s pa ceļ am uz lidostu, visi drī kstē ja nedaudz vē lā k atstā t savus numurus. Pē dē jā dienā palieciet jū rā.3 stundas ilgā k. Vadī tā js, vai saimnieks, kurš izskatā s pē c resna uzbeka ar vē deru, kad saprot krievu valodu, un, kad tas nav izdevī gi, tad nesaprot. Principā tas bija viens no lē tā kajiem variantiem, izvē loties ekskursiju. Pieticī ga naktsmī tne un pieticī gs ē diens principā piemē rots, bet personā ls nepatī kams.
аватар 30.1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nopirku vienvietī gu istabu š ai viesnī cai. Ierodoties teica, ka nav istabu, tu dzī vosi ar kā du istabā , bet pē c mana atteikuma bija istaba ar skatu uz baseinu, trokš ņ aina puse, nebeidzama satiksme. Uz pludmali 9os aizved autobuss, bet ja nokļ ū sti, tad visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, tā pē c pē c brokastī m gā jā m kā jā m, ir 2 km. … Tomēr ▾ Nopirku vienvietī gu istabu š ai viesnī cai. Ierodoties teica, ka nav istabu, tu dzī vosi ar kā du istabā , bet pē c mana atteikuma bija istaba ar skatu uz baseinu, trokš ņ aina puse, nebeidzama satiksme. Uz pludmali 9os aizved autobuss, bet ja nokļ ū sti, tad visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, tā pē c pē c brokastī m gā jā m kā jā m, ir 2 km. Atpakaļ arī neē rts autobusa laiks 15 stundas. Jū lijā dienas vidū ir karsts. Es izgā ju no pludmales pulksten 12:00. kā jā m. Tad vakarā devos vē lreiz. Pē c vakariņ ā m devos pastaigā uz citu pludmali, kas ir tuvā k promenā dei. Ja kā ds nevar vai negrib daudz staigā t, noteikti š eit nenā c. Viesnī ca atrodas pilsē tā , blakus veikali, kafejnī cas, sestdienas tirgus, bankas, moš eja. . Cipari parasti ar slikti funkcionē još u santehniku ​ ​ (stundas laikā tualetes podā savā ca ū deni) un vecu veļ u un dvieļ iem. 10 dienas veļ a tika mainī ta 1 reizi, dvieļ i 2 reizes. Personā ls visi ir pieklā jī gi, draudzī gi, neuzbā zī gi.
Brokastis - 2 veidu sieri, tomā ti, gurķ i, olī vas, tē ja, kafija, maize, kaut kas rū guš piens, lī dzī gs jogurtam, porcijā s ievā rī jumi, sviests. Vakariņ as bija patī kams pā rsteigums!
Gaļ a vai zivs tika pagatavota ļ oti garš ī gi, garnē jums, zupa un daudz salā tu no zaļ umiem un sautē tiem dā rzeņ iem, ļ oti garš ī gi vā rī ti. Visiem garš oja, visi ē da uz milzī giem š ķ ī vjiem! Divas reizes bija izklaide. Vispirms uzaicinā tie dejotā ji dejoja vē derdeju, pē c tam uz dejā m aicinā ja atpū tniekus, tad pavadoņ i vī rieš i dejoja tautisku deju un pē c tam diskotē ku visiem lī dz 23.00.
Neskatoties uz daž iem trū kumiem, pā rē jais izrā dī jā s diezgan labs.
аватар irina_leo
Ierados 22.05. pulksten 15. Biju nokā rtots uzreiz. Š ausmas bija ka istaba bija ļ oti netī ra. No iepriekš ē jā s reģ istrē š anā s uztaisī ja tī ru gultas veļ u. Un viss. Grī da nebija mazgā ta. izlietne ir netī ra. tualetes mucas nestrā dā labi. … Tomēr ▾ Ierados 22.05. pulksten 15. Biju nokā rtots uzreiz. Š ausmas bija ka istaba bija ļ oti netī ra. No iepriekš ē jā s reģ istrē š anā s uztaisī ja tī ru gultas veļ u. Un viss. Grī da nebija mazgā ta. izlietne ir netī ra. tualetes mucas nestrā dā labi. sakarī bā ar to ir smaka no tualetes poda. naktsgaldiņ š nemaz nebija tī rī ts !! ! drupatas un atkritumi. ziņ oja reģ istratū rā _-izlikā s sakopuš i(noņ ē ma drupač as naktsskapī š os). . ē diens normā ls. brokastī s vienmuļ i, bet tā visā s viesnī cā s kur HB; vakariņ as arī pieticī gas. nevis aizklā ts ietaupī jums uz uzturu. . bet. . . tie bija pilni un neviens nezaudē ja svaru. labs baseins viesnī cā . bez balinā tā ja. ir bē rnu sadaļ a.
milzī gs pluss ir pludmale. tā nosedz viesnī cas nepilnī bas. gā jiena attā lumā lī dz pludmalei ir 20-25 minū tes. nav nogurdinoš i. bet ir arī marš ruts uz pludmali un atpakaļ . pirmais autobuss no pludmales dodas 15 -30.5 stundas bija grū ti bū t pludmalē . bet tad pieradā m. tie kas gribē ja pusdienot varē ja bū t pludmales kafejnī cā .
vakaros staigā jot pa pilsē tu.
gandrī z nekad nav nakš ņ ojusi viesnī cā . jo Mē s nenā cā m sē dē t istabā .
labi atpū tā mies. mū su skrē jienā bija vairā k vā cieš u nekā krievu. visi bija laipni. Sveiki.
galvenais no viesnī cas tiek prasī ts: karstais ū dens, kondicionieris un tī ra gultas veļ a ar dvieļ iem. TAS VISS BIJA! ! ! un jū ra un saule ir vienas un tā s paš as trijatā , kas ir vienā das pa piecā m !!! ! !
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 650 метрах от собственного песчаного пляжа в городе Сиде. Открыт в 1983 году, последняя реновация проведена в 2014 году. Состоит из основного 4-этажного здания. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 600 метрах от пляжа и в 1,5 км от центра города Сиде. Расстояние до аэропорта Антальи — 62 км.
Pludmales apraksts Пляж в 650 м от отеля, через дорогу. Заход в море – песок. Бар на пляже (платно).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по продаже билетов, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне, 10 кв. м.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • biljards  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле всего 60 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums
Adrese Yali Mah, SIDE Side, Турция
Tālruņi: +90 242 753 15 31
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.