Grand Seker Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.710
№34 viesnīcas reitingā Sānu
8.8 Numurs
8.9 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.6 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2000. gadā, pēdējā daļējā renovācija veikta 2016. gadā. Tas sastāv no galvenās 5 stāvu ēkas un divām papildu 5 stāvu ēkām. Atrodas 8 km no Sides pilsētas, 300 m no jūras. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар Dmytrad
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir pirmā reize, kad rakstu atsauksmi, jo es devos uz š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Sī kā k nekrā soš u, bet ī sumā teikš u, ka par savu naudu ļ oti cienī ga viesnī ca. Atpū tnieki pā rsvarā ir vā cieš i (kuriem darbinieki ļ oti cenš as, kas ir labi), daž i holandieš i, poļ i un mū su brā lis. … Tomēr ▾ Š ī ir pirmā reize, kad rakstu atsauksmi, jo es devos uz š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Sī kā k nekrā soš u, bet ī sumā teikš u, ka par savu naudu ļ oti cienī ga viesnī ca. Atpū tnieki pā rsvarā ir vā cieš i (kuriem darbinieki ļ oti cenš as, kas ir labi), daž i holandieš i, poļ i un mū su brā lis. Viesnī ca ir maza, bet viss ir sakopts, tī rs un spī dī gs. Istabas arī mazas, mā jī gas ar patī kamu un diezgan svaigu remontu (bet ar bē rniem vienā istabā var bū t pā rpildī ts). Istabas tika tī rī tas katru dienu, pat tika lū gts palaist garā m dienu. Ē diens kopumā ir diezgan daudzveidī gs paš ā viesnī cā , pludmales restorā ns ir pieticī gā ks. Ejiet uz pludmali 5-7 minū tes, kas ir pat laba pastaiga. Pa ceļ am var iegā dā ties ekskursijas (pā ri ceļ am no viesnī cas pa ceļ am uz jū ru), kas ir krietni lē tā kas nekā viesnī cā , bet ļ oti aizraujoš as un marš rutu ziņ ā pā rdomā tas, ar jautru krievvalodī go. Tatjana (ceļ vedis). Tā pat viesnī cas teritorijā tika aizmirsta pludmales soma, pē c daž ā m dienā m to atnesa uz restorā nu, viss bija droš i; viena sieviete aizmirsa maku ar dokumentiem un naudu, viss arī tika atrasts un atgriezts, kas ir ļ oti zī mī gi. Tā tad kopumā un cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā viesnī ca ir ieteicama!
аватар rkeyz79
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s 2021.  gada septembrī . Viesnī cas teritorija ir pietiekami liela ar trī s baseiniem un ū dens slidkalniņ iem. Numuri ir mazi, bet ē rti un tikko atjaunoti. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Ē dienam bez maksas, bet lū gums valkā t maskas un cimdus. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 2021.  gada septembrī . Viesnī cas teritorija ir pietiekami liela ar trī s baseiniem un ū dens slidkalniņ iem. Numuri ir mazi, bet ē rti un tikko atjaunoti. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Ē diens ir diezgan daudzveidī gs. Ē dienam bez maksas, bet lū gums valkā t maskas un cimdus. Alkohols ir diezgan labs. Personā ls ir draudzī gs, bet gandrī z nerunā krieviski. Viesnī ca ir orientē ta uz vā cieš iem, kas veido 80 procentus atpū tnieku. Attiecī gi animā cija tika veikta vā cu valodā .
Liels pluss ir smilš u pludmale, kas atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, tie visi atrodas zem nojumē m. Mē s rezervē jā m viesnī cu, iespē jams, atgriezī simies š eit vē lreiz.
аватар april-1966
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti patī kama: tī ra, skaista, ceļ š uz jū ru ir patiess prieks. Brī niš ķ ī ga pludmale. Tikai viņ i reti tī ra pludmali - trī s dienas redzē jā m vienus un tos paš us dvieļ us un dzē rienu bundž as, kas izmē tā tas smiltī s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti patī kama: tī ra, skaista, ceļ š uz jū ru ir patiess prieks. Brī niš ķ ī ga pludmale. Tikai viņ i reti tī ra pludmali - trī s dienas redzē jā m vienus un tos paš us dvieļ us un dzē rienu bundž as, kas izmē tā tas smiltī s. Viss viesnī cas personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Ž ē l, ka visi baseini nav apsildā mi. Vismaz bē rnistabu varē tu apsildī t. Mums ļ oti paveicā s ar ieraš anos: vakars un nakts bija mū su. Ar izbraukš anu, nu kā vienmē r, mums tika "nozagta" nakts, 3os jau bijā m autobusā uz lidostu. Pā rsteidza, ka neiedeva lī dzi sausā s brokastis. Bū tu vismaz vakarā brī dinā juš i, kaut ko izdomā juš i. Un tā bē rns, pamodinā ts pulksten 2:00, pirmo reizi ē da pulksten 6 no rī ta lidostas restorā nā . Mī nus nakts, mī nus brokastis
пляж нашего отеля
аватар galina870506
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā s draugi, ar kuriem atpū tos. Es esmu pirmo reizi Turcijā , viss, kas tur bija, man ir fantastiski. Man patika viss, un teritorija, un istaba, un ē diens. No rī ta mū s atveda un lika pagaidī t lī dz 14:00, bet nokā rtojā mies agrā k. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā s draugi, ar kuriem atpū tos. Es esmu pirmo reizi Turcijā , viss, kas tur bija, man ir fantastiski. Man patika viss, un teritorija, un istaba, un ē diens. No rī ta mū s atveda un lika pagaidī t lī dz 14:00, bet nokā rtojā mies agrā k. Istaba man patika, viss darbojā s, ļ oti labi uzkopju. Esmu arī.100% apmierinā ta ar ē dienu un apkalpoš anu. Apkā rtne skaista, bija 2 peldbaseini, viesnī ca bija ļ oti tuvu veikaliem. Vienī gais mī nuss bija tas, ka lī dz jū rai bija jā iet kā jā m, jo ​ ​ mums bija otra krasta lī nija, pā rē jais - viss kā rtī bā un bez komentā riem.
аватар gulpaknadia
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca tika izvē lē ta vairā k bē rniem, lai bū tu daž ā da dziļ uma slidkalniņ i un baseini. Nebijā m vī luš ies, viesnī ca mums patika. Sā kumā mū s iekā rtoja vecajā ē kā , reģ istratū rā bija jā dod "kukulis". … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta vairā k bē rniem, lai bū tu daž ā da dziļ uma slidkalniņ i un baseini. Nebijā m vī luš ies, viesnī ca mums patika. Sā kumā mū s iekā rtoja vecajā ē kā , reģ istratū rā bija jā dod "kukulis". Pā rcelts uz jaunā m istabā m, modernā m, bet mazā m. Ē diens daudzveidī gs, vakariņ ā s uz grila cep vai nu zivis, vai gaļ u, ir daudz svaigu un sautē tu dā rzeņ u. Saldumu un augļ u ir daudz, kopumā jū nijā ē damzā le ir brī va, rindu nav, ē diena pietiek.
Lī dz pludmalei jā iet kā jā m, uz visā m viesnī cā m ir tikai viena promenā de, skaista, tī ra, blakus visas 5 viesnī cas. Pludmale smilš aina, var spē lē t volejbolu. Iebraukš ana laba, nav dziļ i peldē t, jā iet tā lā k, viļ ņ i bija forš i, sanā ca braukt.
Vienī gais mī nuss ir tas, ka krasta lī nija netika tī rī ta vispā r, smiltis netika sijā tas. Bet tas nav viesnī cas mī nuss, bet visiem, katrs tī ra savu pludmali, kur ir sauļ oš anā s krē sli, pā rē jo neviens netī ra.
Pludmalē ir bā rs, var ē st augļ us, dzert alu, ū deni, kafiju.
Ļ oti iesaku ar bē rniem apmeklē t The Land Of Legends, tas ir Rixos viesnī cu akvaparks, diena paies nemanot, man ļ oti patika delfī nu š ovs, nedaudz dā rgs, bet tā vē rts.
аватар olif2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Numurs 4 personā m ir ļ oti mazs. Divi bē rni 13 gadi. gulē ja uz divstā vu gultas. Istabā nav logu, balkona durvis vē rstas uz ielu. Un visu nakti mē s dzirdē jā m, kā braukt ar taksometriem un autobusiem. Dvieļ u maiņ a tiek apmaksā ta. Viesnī cas ā rsts apkalpo tikai vā ciski runā još os vā cieš us, kā man teica, tikai caur apdroš inā š anu. … Tomēr ▾ Numurs 4 personā m ir ļ oti mazs. Divi bē rni 13 gadi. gulē ja uz divstā vu gultas. Istabā nav logu, balkona durvis vē rstas uz ielu. Un visu nakti mē s dzirdē jā m, kā braukt ar taksometriem un autobusiem. Dvieļ u maiņ a tiek apmaksā ta. Viesnī cas ā rsts apkalpo tikai vā ciski runā još os vā cieš us, kā man teica, tikai caur apdroš inā š anu. Mums vē l nav bijuš as sliktā kā s brī vdienas.
аватар krutovgerman2007
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Puiš i, mums bija ļ oti forš as brī vdienas Turcijā viesnī cā GRANG SEKER. Lai arī mū s nedaudz maldinā ja fakts, ka viesnī cai ir sava pludmale. Domā jā m, ka viesnī ca atrodas pludmalē , bet izrā dī jā s, ka tā atrodas 300-400 metrus no krasta. … Tomēr ▾ Puiš i, mums bija ļ oti forš as brī vdienas Turcijā viesnī cā GRANG SEKER. Lai arī mū s nedaudz maldinā ja fakts, ka viesnī cai ir sava pludmale. Domā jā m, ka viesnī ca atrodas pludmalē , bet izrā dī jā s, ka tā atrodas 300-400 metrus no krasta. Tomē r viņ am patieš ā m ir sava pludmale ar bā ru un sauļ oš anā s krē sliem. Kopumā bijā m apmierinā ti : ) Lū k video apskats, kā atpū tā mies: https://youtu. be/jkqBnkP3jNg
аватар onishenko12
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Galvenais uzsvars tika likts uz labu virtuvi un tuvumu jū rai. Reģ istrē š anā s viesnī cā ilga ne vairā k kā.5 minū tes. Man patika pilnī gi viss, sā kot ar viesnī cas izskatu, beidzot ar virtuvi. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m. Galvenais uzsvars tika likts uz labu virtuvi un tuvumu jū rai. Reģ istrē š anā s viesnī cā ilga ne vairā k kā.5 minū tes. Man patika pilnī gi viss, sā kot ar viesnī cas izskatu, beidzot ar virtuvi. Daž i vā rdi par teritoriju - neliels, bet ļ oti jauks un kopts dā rziņ š - skaistas puķ u dobes, banā ni, palmas, citroni. Č etri lieli baseini, viens mazajiem. Slaidi katrai gaumei. Apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī gan restorā nā , gan visā viesnī cā . Neskatoties uz to, ka darbinieki pā rsvarā runā vā ciski, nekā du problē mu ne ar ko nebija – viss tika atrisinā ts ļ oti ā tri. Istabas mazas, bet mā jī gas, viss nepiecieš amais ir klā t - TV, kondicionieris, minibā rs. Istabu uzkopš ana katru dienu. Ī paš u uzmanī bu ir pelnī jusi virtuve - ļ oti priecē pā rpilnī ba - daudz ē dienu no zivī m, putnu gaļ as, daudz uzkodu, salā tu. Dā rzeņ i un augļ i sortimentā . Uzslavas vē rta konditoreja, ī sta saldummī ļ u paradī ze, man ļ oti garš oja tradicionā lie saldumi. Pludmalē ir arī restorā ns, kas ir atvē rts lī dz 16-30. Diapazons nav sliktā ks kā viesnī cā . Dienu pirms izbraukš anas apmeklē jā m zivju restorā nu pludmalē -š iks! No uzkodā m-aperitī va lī dz desertam-un tas viss ir iekļ auts cenā . Pludmale ir ļ oti tī ra, ar gludu ieeju, kas ir ļ oti laba bē rniem. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, bet mē s tos neizmantojā m, gozē jā mies smiltī s pie ū dens. Ceļ š uz pludmali ilga 5 minū tes, lai gan viņ i lidoja nemanot, viņ i apskatī ja skaistā ko aleju ar olī vā m, granā tā boliem, oleandru. Vē los pateikties gudro animatoru komandai! Izklaidē jos lī dz galam - sā kot ar ū dens vingroš anu baseinā , ū dens polo, izklaidi ar bē rniem - bē rnu klubs, mini diskotē ka no 20.45 lī dz 21.30 - manam bē rnam ir 10 gadi - nav viena diskotē ka neizpalika. Katru otro dienu programmā lī dz 23 izrā dē m ar animatoru piedalī š anos. KVN atpū š as. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Visiem, kas vē l nav izlē muš i par izvē li - nevilcinieties - Grand Seker ir lieliska viesnī ca! Iesaku!
аватар irirecords
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Dzī voja 3 cilvē ku ģ imenē. Pā rbrauciens turp un atpakaļ bez problē mā m, autobusi jauni, ar kondicionieri. Pā rvietoš anā s laikā gida nebija, tikš anā s ar viņ u notika nā kamajā dienā . Ekskursijas ir dā rgā kas nekā citiem operatoriem. … Tomēr ▾ Dzī voja 3 cilvē ku ģ imenē.
Pā rbrauciens turp un atpakaļ bez problē mā m, autobusi jauni, ar kondicionieri. Pā rvietoš anā s laikā gida nebija, tikš anā s ar viņ u notika nā kamajā dienā . Ekskursijas ir dā rgā kas nekā citiem operatoriem.

Tagad par pā rē jo: Viesnī ca «Grand Seker****» atrodas 12 km. no Sides pilsē tas atstā ja labu iespaidu. Viesnī ca sastā v no 4.5 stā vu ē kā m. Visas ē kas ir lieliskā stā voklī , ieskaitot mē beles, sadzī ves un santehnikas iekā rtas, individuā los gaisa kondicionierus utt. Visas problē mas ar telpu tika atrisinā tas ā tri.

Mū su istaba pati par sevi bija diezgan maza, bet mums tas nebija svarī gi, jo mē s tajā gandrī z tikai pavadī jā m nakti. Seifs istabā par maksu 3 USD dienā.

Viesnī cas teritorija ir sakopta, daudz apstā dī jumu, viesnī cas teritorijā atrodas 4 dzī vojamā s ē kas, iekš telpu restorā ns, ā ra restorā ns, bā rs, ā ra skatuve, 2 baseini ar bē rnu sekcijā m. , ē kā ir iekš telpu baseins ar pirti (bez maksas). 2 ū dens slidkalniņ i.
Blakus viesnī cai atrodas futbola laukums un tenisa korts.

Viesnī cā ir sava pludmale, smilš aina, 5-10 minū š u gā jiens pa aleju, kas klā ta ar kokiem, ir pludmales bā rs, kur var pusdienot, matrač i un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, nav dvieļ u. Viens mī nusa bā rs pludmalē tika slē gts aptuveni 17 stundā s. Ieeja jū rā bē rniem ir ē rta, jo dziļ umā jā iet ilgi. Kad viļ ņ i ir spē cī gi, krastā naglas daudz aļ ģ u. Ū dens bija silts.

Visbeidzot par ē dienu: Ē diens mums patika, diezgan daudzveidī gs. Vienmē r bija arbū zi un melones, katru dienu ā boli un apelsī ni, daudz deserta, dā rzeņ i. Tiesa, gaļ a pā rsvarā bija vista, bija zivis.

Tagad par skumjo. - animā cija bija tikai vā cu valodā un vā cieš iem (stulbi), vē lā k parā dī jā s krievu animatores meitene, bet viņ a netaisī ja laikapstā kļ us. Pa dienu daž ā das spē les, pa dienu ar bē rniem strā dā ja animatore, katru dienu 21.00 bē rnu diskotē ka, pē c tam animatori iestudē ja kā du izrā di.
Diskotē ka pieauguš ajiem bija vairā kas reizes nedē ļ ā no 24:00 noteiktā s dienā s. Viņ i spē lē ja turku mū ziku, mums tā ī sti nepatika, iespē jams, ne visiem. (Ja, protams, piedzeras, tad viss ir tikai labi). Bā rs ir atvē rts no 10:00 lī dz 24:00. Diskotē kas maksas bā rā.
Kopumā iespaidi par pā rē jiem ir labi.


iemiesojums lidilidi
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums __321107
Vai autobuss jūs aizvedīs līdz jūrai? Vai viesnīca piedāvā saldējumu bērniem?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums __321107
Sakiet, vai pludmalē dvieļi ir vai nē? Šis jautājums man ir ļoti svarīgs, es braucu uz šo viesnīcu kopš 5. jūnija ar 2 bērniem.
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums _872949
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums a_veklich
Pastāsti man, vai Ukrainas tūroperatori sadarbojas ar Grand Seker, SIDE hotel?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Amfiteātra puse
Novērtējums 9.5
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Apollona templis Sidē
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Stats
Side muzejs
Novērtējums 9.0
Turcija, Sānu
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 2000 году, последний частичный ремонт проводился в 2016 году. Состоит из главного 5-этажного здания и двух дополнительных 5-этажных корпусов. Расположен в 8 км от города Сиде, в 300 м от моря. Отель подойдет для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta Отель находится в 8 км от г. Сиде, в 13 км от г. Манавгат и в 65 км от аэропорта Анталии.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится в 300 м от отеля, через дорогу. Заход в море: песок. Протяженность пляжа составляет 150 м. Шаттл до пляжа отелем не предоставляется. Пляжные полотенца: платно. Бар на пляже (10:00-17:00).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды, услуги фотографа, магазины, конференц-зал 200 кв.м на 140 чел., Wi-Fi (платно, на территории), 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева): бассейн с горками 750 м2 (4 горки), релакс-бассейн 650 м2, 1 крытый бассейн с пресной водой 150 м2 (подогревается с 1/11 по 31/03).

Рестораны и бары:

Главный ресторан (950 чел., есть летняя терраса), есть диетическое меню;

1 A la carte ресторан: рыбный, необходима предварительная резервация (19:00-21:00) — платно;

Лобби-бар круглосуточно (с 24:00 до 10:00 платно);

Бар у бассейна (10:00-00:00);

Кафетерий (10:30-17:00);

Бар на пляже (10:00-17:00);

Диско-бар (платно) 24:00 02:00.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские бассейны — 2 открытых 10 и 40 м2 и 1 крытый 5 м2 (открыт только в зимний сезон), мини-клуб для детей 4-12 лет, аренда детских колясок (платно), вечернее мини-диско, детская анимация (на русском языке).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: библиотека, софт-анимация, живая музыка, турецкая ночь (1 раз в неделю), амфитеатр, ТВ уголок, дартс, пляжный волейбол, бадминтон, баскетбол, мини-футбол, аквааэробика, бочче, 4 водные горки. ​ Платно: массаж, парикмахерская, дискотека (открытая), видеоигры, игровая зона, все виды водного спорта на пляже, освещение теннисного корта, теннисный инвентарь,
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 389 номеров:

135 Standard Room (20 кв.м) 115 из них в основном здании, максимальное размещение 2+1 чел.

Economy Room — оборудованы как Стандарт, номера расположены на нижних этажах, вид на сад, балкон не во всех номерах.

41 Family Rooms (36 кв.м) 21 из них в основном здании, 2 спальни, межкомнатная дверь, макс. 4 чел.

119 Superior Standart (22 кв.м) максимальное размещение 3 чел.

88 Family Bunkbed (24 кв.м) максимальное размещение 3 чел.

Handicap Rooms — номера для людей с ограниченными физическими возможностями

Istabās

Индивидуальный или центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий), LCD-телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), прямой телефон (платно), Wi-Fi (платно), мини-бар (только вода, пополнение ежедневно), душ или ванна, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена постельного белья и полотенец (3 раза в неделю).

Adrese Evren Mahallesi 20. Sokak No: 1/1/1 Manavgat, Evrenseki, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 763 84 20 Fax: +90 242 763 84 19
Tīmekļa vietne: Grand Seker Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.