Fortezza Beach Resort 5*– Atsauksmes

125
Novērtējums 6.310
№50 viesnīcas reitingā Marmarisa
6.5 Numurs
6.4 apkalpošana
7.3 Tīrība
6.9 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas mežu vidū, jūras krastā, noslēgtajā Hisarönü līcī. Mazliet tālu no pilsētas. Uzcelta 1995. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар vla-sechkin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies Fortezza 2021. gada rudenī . Un, godī gi sakot, pā rē jais mums tik ļ oti patika, ka nolē mā m š eit atgriezties vē lreiz. Pati viesnī ca, tas ir, ja mē s runā jam par ē kā m, halles, istabu, restorā na dizainu, nevar lepoties ar nekā da veida greznī bu vai dizaineru zvaniem un svilpē m. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Fortezza 2021. gada rudenī . Un, godī gi sakot, pā rē jais mums tik ļ oti patika, ka nolē mā m š eit atgriezties vē lreiz.
Pati viesnī ca, tas ir, ja mē s runā jam par ē kā m, halles, istabu, restorā na dizainu, nevar lepoties ar nekā da veida greznī bu vai dizaineru zvaniem un svilpē m. Viss ir ļ oti pieticī gs.
Bet viss pā rē jais...Sā kš u no norē ķ inā š anā s brī ž a:
Diena, kurā samaksā jā m par uzturē š anos viesnī cā , sā kas 14:00 un beidzas nā kamajā dienā.12:00 – tas ir vispā rpieņ emts noteikums.
Mē s lidojā m pa nakti. Mē s lidojā m uz Dalamā nu agri no rī ta un Fortezza ieradā mies apmē ram 10:00. Vispirms visi tika aicinā ti brokastī s. Turklā t mē s par š ī m brokastī m nemaksā jā m. Paē duš i cilvē ki atgriezā s reģ istratū rā , kur notika reģ istrā cija. Tad tika paziņ ots, ka no kā diem pulksten 12 bū s jau gatavas telpas, un varē s nā kt pē c atslē gā m, bet pagaidā m mums tiek atvē rtas divas istabas blakus reģ istratū rai, lai mē s var pā rģ ē rbties un doties uz pludmali.
Tas liecina par viesnī cas cieņ pilno attieksmi pret saviem viesiem.
Mums uzreiz piedā vā ja istabu. Visticamā k tā pē c, ka mums lī dzi bija bē rns.

– Mums ir gatava telpa š eit, š ajā stā vā . 1509. Paskaties. Ja jums tas nepatī k, mainiet to.
- Mē s rezervē jā m istabu ar skatu uz jū ru
- No š ī numura paveras skats uz jū ru.

Istaba bija maza, bet svaiga un tī ra. Trī s pilnas gultas ar labiem matrač iem. Skats no balkona drī zā k bija nevis uz jū ru, bet uz bā ra jumtu, virs kura bija redzama jū ras josla, tač u sapratā m, ka no mū su istabas uz pludmali, restorā ns, bā rs un reģ istratū ra ir vienā di. aizveriet. Un jums nav jā gaida lifts. Mē s nolē mā m nemainī t. Mē s meitenei reģ istratū rā pateicā m "paldies" un devā mies uz pludmali. Un, kad viņ i atgriezā s, viņ i istabā atrada komplimentu no viesnī cas: augļ u š ķ ī vi un vī na pudeli. Sī kums, bet jauki.

Viesnī ca atrodas 20 kilometrus no Marmarisas, š aura, gara lī č a centrā , ko no visā m pusē m ieskauj kalnu grē das.
Daž i kalni ir pliki, citi klā ti ar blī viem priež u mež iem. Daž ā da augstuma kalni un visas dienas garumā viņ i spē lē gaismas un ē nu spē li. Reljefs ir kalnains, un viesnī cas teritorija ir lē zena, lī dzena. Gandrī z nav kā pņ u, kā pumu un nokā pju (pā ris nelielas kā pnes ar vairā kiem pakā pieniem dublē rampas), kas ir lieliski piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, ar ratiem un cilvē kiem ar sā poš ā m kā jā m. Teritorija stiepjas gar jū ru un pludmale pie viesnī cas ir tik gara, ka nav grū ti atrast brī vu sauļ oš anā s krē slu. Kaut kur diezgan š auri - vienā solā riju, kaut kur platā k. Bet galvenais ir tas, ka jums nav jā iet "simts metri" lī dz ū denim.

Gandrī z visa teritorija ir skaists, kopts parks ar glī ti nopļ autiem zā lieniem un veciem, ē nainiem kokiem. Palmas, priedes, eikalipti, cipreses. Labi kopti zā lieni. Ziedoš i krū mi.
Papildus galvenajai ē kai viesnī cā ir vairā kas mā jas un bungalo, kas atrodas teritorijas dziļ umos.
Daž i ar saviem baseiniem.

Visai viesnī cai gar pludmali iet promenā des aleja. Tas sā kas pie paš as pirmā s platformas un ū dens centra telts, kur var iznomā t skrejriteni, braukt ar banā nu, iet garā m baseinam un slidkalniņ iem, un beidzas pie amfiteā tra. Promenā des vidū ir bā rs, restorā ns, kur var iekost ar kaut ko lī dzī gu kartupeļ u č ipsiem un hamburgeriem. Ir arī tualetes.
Vē l viens bā rs atrodas promenā des galā pie baseiniem un slidkalniņ iem.

Visas nakts diskotē kas un dienas ballī tes notiek viesnī cas tā lā kajā galā , lai troksnis netraucē tu atpū tai. Tie, kas dzī voja viesnī cā s, kad visu nakti dzirdat disko skaļ ruņ u dū koņ u, bet dienas laikā aiz loga animators priecī gi kliedz, kliedzot pā ri mū zikai, novē rtē s š o izkā rtojumu.
Slaidi, starp citu, ir vidē ji, nav briesmī gi. Vienlī dz piemē rots bē rniem un pieauguš ajiem

Pludmale ir smilš aina, bet ieeja jū rā ir sī ki oļ i. Labā k ir valkā t č ī bas.
Ir vairā kas platformas.
Ieeja jū rā ir maiga, bet ne gara. Dziļ ums sā kas diezgan ā tri. Diena interesanta. Smilš u mē les nomaina salas ar zā li. Protams, š eit nav tropu koraļ ļ u, tač u š eit var redzē t jū ras gurķ us, lielas zivis, jū ras zvaigznes un pat milzī gus jū ras bruņ urupuč us. Turklā t zem platformā m slē pjas mazuļ u bari. Seklā ū denī paš ā pludmales galā ieraudzī jā m mazas zivtiņ as – suņ us.
Un agri, agri no rī ta garā m pē dē jam pontonam aizpeld kariete - tie paš i jū ras bruņ urupuč i.
Ja jū s peldat ar masku, tad jums nebū s garlaicī gi.

Fortezza restorā ns ir visparastā kais. Mē s dzī vojā m viesnī cā s, kur bija š ampanietis, bufetes logā bija svaigi spiestas sulas karafes, milzī gi trauki ar zemenē m, karaliskā s garneles, kur bija tik daudz sieru un tā di, ka acis saskrē ja: no milzī gā m melnā m galvā m, no kurā m vajadzē ja sieru ar speciā lu karoti nokasī t pie sieriem ar cē lu pelē jumu.
Fortezza nav tā das greznī bas, bet pats galvenais, lai ē diens bū tu patieš ā m garš ī gs un daudzveidī gs. Grila paviljons ir atvē rts pusdienā m un vakariņ ā m, kur gatavo kebabus, cep zivis, cep dā rzeņ us. Un viņ am priekš ā ir krā sns, kurā tiek gatavotas un ceptas kū kas. Vienkā rš s un ar sieru.
Divas reizes mū su 10 dienu laikā viesnī cā tika rī kots mielasts ar kū ku un konditorejas izstrā dā jumu vitrī nā m, kas tika iebū vē tas restorā nā , kā arī ratiņ i, kurus izmanto ielas pā rtikas tirgotā ji ā rpusē , blakus grila paviljonam. Un bija garš ī gas maltī tes.
Bā ros vienmē r ir airā ns, bet pē cpusdienā – saldē jums. Ne tikai bē rniem. Visiem.

Animatori - labi darī ts. Viņ i pastā vī gi kaut kur sauc cilvē kus. Vai nu š aut no gaisa, tad spē lē t volejbolu, tad nodarboties ar jogu, tad nodarboties ar ū dens aerobiku utt. , utt.
Vairā kas reizes nedē ļ ā viņ i organizē banā nu braucienus bē rniem. Es nezinu, kā bū s š ogad, bet pie mums 7 minū tes maksā ja 10 USD.
Viņ i brauc bez apgā š anā s, glā bš anas vestē s, ar animatoru, kurš sē ž aizmugurē un raugā s, lai neviens no bē rniem nenokristu.
Mē s braucā m divas reizes. Pē c pirmā s mans dē ls bija sajū smā . Otrajā slidojumā viņ š pats kā cilvē ks ar pieredzi uzvilka glā bš anas vesti un pirmais uzsē dā s uz banā na.
Un, kad pē c daž ā m dienā m viņ i atkal aicinā ja braukt, viņ š atteicā s. Mē s to attiecinā jā m uz to, ka es sē dē ju pirmais: vē jš sejā , aerosols, banā nu deguns lē kā jums priekš ā . Tur viņ š nobijā s. Bet tad viņ š mums teica, ka jā , tas viss bija, bet bija kas cits: trī s delfī ni peldē ja gar viņ u banā nu. Liels un melns.
Papildus banā nam animatori parū pē jā s, lai bē rni izkrā sotu somas un T-kreklus. Savukā rt vakarā pirms bē rnu diskotē kas gatavā s somas svinī gi tika nodotas mazajiem autoriem. Viņ i tika intervē ti. Biež i vien š ī s intervijas pā rtapa ī stos š ovos. Tas arī tika samaksā ts.
Vē l 10 mū su brī vdienu dienas animatori rī koja uguns š ovu, divas neona diskotē kas.
Bija kā das grupas koncerts ar dziedā tā ju, bet mē s devā mies gulē t, jo bija diezgan vē ls. Uzstā jā s turku deju kolektī vs.
Š o raidī jumu arī neskatī jā mies. Gaidī jā m folkloras kopu, tautastē rpus, bet tā s izrā dī jā s mū sdienu dejas.
Bet tad ieradā s Mongoļ u cirka trupa. Tā bija pilnī ga cirka izrā de. Mongoļ i darī ja tā das lietas. Un tad vē l viens – Kubas cirks. Vienkā rš i WOW un lidojiet prom.
Tā tad viss kopā : dabas skaistums, viesnī cas teritorija, jū ra, pozitī vas emocijas no komunikā cijas ar viesnī cas personā lu, ē diens un izklaide pā rē jo padarī ja vienkā rš i pasakaini skaistu.
Tā pē c mē s tur atgriezī simies pē c mē neš a.
Наш номер 1509 после уборки
аватар Nat_nat81
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Droš a tū risma sertifikā ts nav izpildī ts. Maskas restorā nā netiek piedā vā tas. Ķ ermeņ a temperatū ra netiek pā rbaudī ta. Galdi netiek apstrā dā ti ar antiseptiķ iem. Nav vienreizlietojamo trauku. Nav apstrā des pie ieejas viesnī cā . … Tomēr ▾ Droš a tū risma sertifikā ts nav izpildī ts. Maskas restorā nā netiek piedā vā tas. Ķ ermeņ a temperatū ra netiek pā rbaudī ta. Galdi netiek apstrā dā ti ar antiseptiķ iem. Nav vienreizlietojamo trauku. Nav apstrā des pie ieejas viesnī cā . Administrā cija uz komentā riem un pieprasī jumiem neatbild. Tā vietā viņ i piedraud ar izlikš anu un notriec vī ru, kurš tika vilkts aiz rokā m un vilkts ar muguru pa grī du un bruģ akmeņ iem no reģ istratū ras ar vā rdiem "Tev viss nav kā rtī bā no Ukrainas! Ej ā rā no viesnī cas! “. . . Vī rs palika ar sasitumiem un nobrā zumiem. Pē c sazinā š anā s ar Pegasus tū risma operatoru, mē s neredzē jā m neko citu, kā tikai ž ē l!
Autobusā Pegaza gids ir bez maskas un visiem saka, lai "turi maskas pie sevis un uzvelciet, ja atnā ks policija"!
Viesnī ca ļ oti netī ra, restorā nā flī zes pielī p pie kā jā m, galdi un krē sli netī ri (vieglas lietas var vienkā rš i izmest), viesmī ļ i bez maskā m kā pj pie galda, lai paņ emtu pilnus ē diena š ķ ī vjus ((kā kā arī bites un muš as visur!
Pludmalē ir bites
Bā rā apkalpo tikai krievus, kuri lec ar elkoņ iem pa stieni.
Luksusa numurs 2+1 ir lielisks. Bet guļ amvieta bē rnam ir skā rda (saliekamais krē sls ar š ķ ē rssavienojumiem ir pā rklā ts tikai ar vienu palagu).
Ē diens ir slikts!! !
Trū kst servisa!! !
Par ekskursiju jā maksā.2000 c. u. uz 9 naktī m.
В ресторане грязно и всех пускают без масок Ответ Турков на замечания по сервису. Ответ Турков на замечания по сервису. Ответ Турков на замечания по сервису.
аватар pyantakt
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ieradā mies viesnī cā.8 no rī ta, viņ i teica, ka nav brī vu istabu, pagaidiet, nā ciet pē c brokastī m, labi. Pē c brokastī m teica, ka nā ksim pē c 12. Pā rģ ē rbā mies SPA un devā mies uz pludmali, un tad sā kā s pats interesantā kais, tukš u sauļ oš anā s krē slu nebija ne pie jū ras, ne pie galvenā baseina. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā.8 no rī ta, viņ i teica, ka nav brī vu istabu, pagaidiet, nā ciet pē c brokastī m, labi. Pē c brokastī m teica, ka nā ksim pē c 12. Pā rģ ē rbā mies SPA un devā mies uz pludmali, un tad sā kā s pats interesantā kais, tukš u sauļ oš anā s krē slu nebija ne pie jū ras, ne pie galvenā baseina. Izgā jā m pa krastmalu un sasniedzā m gandrī z teritorijas galu tur ir peldbaseins ar un bez pilsē tas komitejas, ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, bet nav lietussargu. Pē c 12 iekā rtojā mies un tad “pā rsteigums” kondicionieris nestrā dā , dodos uz reģ istratū ru un ziņ oju par problē mu, atkal gaidu atbildi, vakarā atnā ks meistars. Pienā ca vakars, un meistaram tā nebija, un tā es trī s reizes nā cu augš ā . Tas beidzā s pē c 21:00, kad nervi jau bija sā kuš i nī kt ar to, ka mums nestrā dā ja kondicionieris un meistars nevarē ja to salabot. Palū dzu mainī t istabu, ē da-ē da gandrī z ar skandā lu, lauks mainī jā s 22:00. Bet jocī gā kais ir tas, ka viņ u kondicionieri vairā k darbojas kā ventilators, tie nemaz nedzesē telpu. Viņ i teica, ka tā ir problē ma visur. Ja gaisa kondicionieri nedarbojas reģ istratū rā un tā sauktajā galvenajā restorā nā . Ī sā k sakot, skumjas. Ir tikai miljons odu, krā jiet lī dzekļ us, jo bū s jā guļ ar atvē rtu balkonu. Viss, kas š eit ir pozitī vs, ir daba, tač u tie nav viesnī cas nopelni. Viesnī ca atrodas ļ oti tā lu no piecā m zvaigznē m.
аватар oalifer
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru palikā m 7 dienas un labprā t paliktu ilgā k. Kluss, ē rts, labs serviss, liela zaļ ā zona, daudz sauļ oš anā s krē slu (nav agri jā ceļ as, lai apsē stos zem saules). Wi-fi velk pat pludmalē , vā jš , bet joprojā m ir. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m 7 dienas un labprā t paliktu ilgā k. Kluss, ē rts, labs serviss, liela zaļ ā zona, daudz sauļ oš anā s krē slu (nav agri jā ceļ as, lai apsē stos zem saules). Wi-fi velk pat pludmalē , vā jš , bet joprojā m ir.
Jū ra ir skaidra, tirkī za, bet vē sa. Kopumā klimats ir komfortabls, karstums nav tik jū tams kā Antā lijā , gandrī z vienmē r pū š viegls vē ss vē jiņ š . Drē bes, dvieļ i izž ū st 15-20 minū tē s.
Pilns iekļ auts ē diens - liellopu gaļ a, tī tara gaļ a, vista, zivis - dorado, jū ras asaris, jū ras kokteilis (mī dijas, garneles, kalmā ri), shawarma, burgeri ar liellopa gaļ as kotleti (ne sojas! ), arbū zi, melones, aprikozes, ā boli, apelsī ni. No 16 lī dz 17 saldē jums. Gribu atzī mē t, ka viss ē diens tiek gatavots bez asā m garš vielā m, bet pē c iespē jas tuvā k klasiskajai virtuvei. Ir bē rnu ē dienkarte. Vienī gais negatī vais ir biš u klā tbū tne ē damistabā atklā tā vietā , kas cenš as iekost (par to es noņ emu 1 punktu).
Vī ni atstā j daudz vē lamo, alus ir pieļ aujams, kā parasti Turcijā , viņ i gatavo daž ā dus kokteiļ us pē c vē lē š anā s.
Laba viesnī ca, iesaku)
аватар MAGAZKA
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Rudens, aukstums ir pienā cis ((es ļ oti gribē ju pagarinā t vasaru. Godī gi sakot, es nezinu, kas man iedzina MARMARIS galvā , bet nez kā pē c gribē ju tur doties, daudzi teica, ka š ī ir Turcijas PĒ RLE Mē s lidojā m kopā ar savu mī ļ oto sievieti, es gribē ju izdarī t kaut ko jauku. … Tomēr ▾ Rudens, aukstums ir pienā cis ((es ļ oti gribē ju pagarinā t vasaru.
Godī gi sakot, es nezinu, kas man iedzina MARMARIS galvā , bet nez kā pē c gribē ju tur doties, daudzi teica, ka š ī ir Turcijas PĒ RLE
Mē s lidojā m kopā ar savu mī ļ oto sievieti, es gribē ju izdarī t kaut ko jauku...
Viesnī cā ir STANDARD numuriņ i (kopē jā ē kā ), DE LUX (villas ar privā to baseinu) un DE LUX ar DŽ AKUZI (no 12 kopā viesnī cā ) izvē lē jos ar DŽ AKUZI (dā rgā ka, bet ko var jū s darā t sava mī ļ otā labā )
Sanā ca. Met. Mū s aizveda uz viesnī cu...6:45 mē s bijā m reģ istratū rā , neviens tur nebija apmierinā ts))) Atstā jiet savas lietas, dodieties brokastī s, atgriezieties vē lā k....
Liels milzī gs mī nuss PEGAS TOUR OPERATOR pā rstā vjiem. sakiet man - cilvē ki ieradā s - pirms nokā rtot 6-8 stundas bez maksas, kā pē c gan uzreiz nesarī kot sapulci? Nē , nā c rī t (joprojā m zaudē pusi dienas, reklamē jot mū su ekskursijas).
Gā ja ē st restorā nā .
Jā , š ajā viesnī cā nav aproč u! pavisam ! Nu labi!
Mums atveda lielu pilnu autobusu - gandrī z visi bija nolikti no 9 lī dz 11. Mē s - nē , mums ir unikā ls numurs, vietu nebija, pagaidiet
(starp citu, tie atrodas divā s vietā s pa kreisi un pa labi
pa labi 1801 -1806 - klusumā pie pantones ar skatu uz jū ru)
un pa kreisi 1901 - 1905 blakus diskotē kai. . . )
Meitene Oļ a reģ istratū rā lieliski runā krieviski, bet mē s viņ u nesapratā m uzreiz))) viņ a uzreiz piedā vā ja - ļ aujiet man aizvest uz DE LUX ar skaistu skatu uz jū ru, un rī t es jū s pā rvedī š u uz 1800 istabā m ar skats uz jū ru....
Nē , tas nebija vajadzī gs. Nolē mā m pagaidī t. . .
un gaidī ju.... numurs 1905 - piedod...gandrī z nolā dē ju. Bet š is, liekas, ka treileris no celtniekiem palika, istabiņ a tukš a, nav omulī gi, nav neviena garderobes, gulta un naktsgaldiņ š , un televizors - mazā k par planš eti man ir, ļ oti nobruž ā ta vannas istaba , un nekas ā rā...vispā r nekas...nav pat puķ u dobes, un pati dž akuzi nedarbojas - netur ū deni un "burbī li" nedarbojas))) Un tā pē c viss ir kā rtī bā !
Aizgā jā m uz reģ istratū ru, nomainī jā m š o "atkritumu" pret DE LUX istabiņ u, istabiņ a bija pirmajā stā vā.7506. Mā jī ga, tī ra, blakus baseinam - gan nedē ļ as laikā divas reizes nomainī jā m elektronisko slē dzeni (es nedaru). nezinu kā pē c).
Viesnī cas teritorija ir liela. Baseinu ir daudz, bet - jū ras nav (((nu, nē , protams ir.....
- bet grū ti to nosaukt par jū ru - sā ļ a kalnu ezera sajū ta (skats skaists, kalni, bet jū ra, lai arī ļ oti tī ra un caurspī dī ga, bet neaprakstā ma un pelē ka) esmu pieradusi pie kosmosa un viļ ņ iem, un tas ir ne tikai, bet arī sadalī ts piecā s pantonu daļ ā s.
Bet, ir lieliska izeja - brauciens ar kuģ ī ti - visa diena, skaistā kā , skaistā kā jū ra, č etri veidi un toņ i
no tumš i zilas lī dz smaragdam! Iesaku visiem! viesnī cā par 35$ pilsē tā par 20$ tā pati laiva.
Cilvē ku ir ļ oti daudz – jaunas ģ imenes ar bē rniem un vecvecā ki.
Animā cija - tikai tur! Katru vakaru viņ i cenš as kaut ko darī t un ļ oti cenš as. Maradona velk gandrī z katru vakaru!
Galvenais arvien vairā k ir turku valodā , daž reiz angļ u valodu var pā rtulkot krieviski.
Viesnī cā dzī vo 95% krieviski saprotoš o iedzī votā ju! Viss mierī gi un klusi!
Neviens nelamā ja, un pat 7 dienas es neredzē ju NEVIENU, kurš nebū tu tik IEdzē ris, kurš bū tu dzē ris))) Ļ oti niecī gi dzē rieni! Vienkā rš i ļ oti!
Viņ i baroja daž ā dus vienmuļ us - ē dienu acī m, karstu, izņ emot tē ju un olas, jums ir jā mē ģ ina atrast. Daudz augļ u un vē l vairā k saldumu. saldē jums ir garš ī gs! Anapa -98, ē dnī ca pie rū pnī cas, par restorā nu to ļ oti grū ti nosaukt.
Starp citu, saslimu pirmajā dienā (bija smirdī ga vista, vē ders sā pē ja č etras dienas, pirmo reizi 25 gados pē c armijas (varē ju ē st nagus un dzert no peļ ķ es), bet te es neizdevā s ((
Bet, kā saka, vecenē ir bedre. Bet pat tas mani netraucē ja!
Ir vestibila bā rs - bet tas vienmē r bija tukš s...viss ir animā cijas ā trijā , bā rs pie tā lā baseina ir skaļ š , bet jū s varat smē ķ ē t zem debesī m!
Alus visur krā na, vī ns sarkanbalts, no rī ta var atrast arī rozā (saproti, kā sanā k).
Viesnī cā ļ oti patī k kaķ i, tie ir visur! Viņ iem pat ir sava teritorija ar mā jā m.
Bet, par to, laiks skaists, +29 naktī , mī ļ otais blakus!
Es tev doš u 10 punktus! Lai kas tas bija - tā bija mū su ATPŪ TA!
Cilvē ki centā s, lai viņ i ir apmierinā ti!
Turcijā biju pavisam otro reizi (smieklī gi draugi zvanī ja, bet nevarē ja), gribē jā m, plā nojā m braukt uz RIXOS uz jauno gadu. . .
Paldies, kas mani tur vē ro, ka nenopirku biļ eti. . . Č au, vairs negribu! Pietiekami.
Gaidā m kruī zu MSC Bellissima 10 dienas no Dubaijas!
Rezumē jot: brī niš ķ ī ga relaksā cija, mierī ga, ļ oti, nu, ļ oti relaksē još a atpū ta! Atpū tieties no metropoles trokš ņ iem, pagariniet vasaru - tas arī viss.
Вот это было мое питание ))) Почуть чуть , но часто. Просто очень сильно живот болел Дальний бассейн в 11 водное поло - не пропускайте Детские горки Вид из номера 7506 Де люкс на бассен Выиграл приз. Девочка из Колумбии ! Вечером на пантоне Вот так выглядит море у отеля. На вкус и цвет. Я привык в другому морю. Но , теплое , соленое и приятное ! Плавайте на кораблике
аватар Lsvita1104
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca ar svaigu remontu istabā s, bet diemž ē l 2 reizes tika izgriezti sastrē gumi, proti, ir problē mas ar elektroinstalā ciju. . Telpu uzkopš ana ir laba. Teritorija - š arms, dabas iedvesmots, pludmale pustukš a visu dienu, silta dzidra jū ra. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca ar svaigu remontu istabā s, bet diemž ē l 2 reizes tika izgriezti sastrē gumi, proti, ir problē mas ar elektroinstalā ciju. . Telpu uzkopš ana ir laba.
Teritorija - š arms, dabas iedvesmots, pludmale pustukš a visu dienu, silta dzidra jū ra.
Lieliska apkalpoš ana ē damzā lē un bā ros, bet kafija ir pretī gs pulveris, bezalkoholiskie dzē rieni ir nā ve vē deram.
Nekaunī ga masiere, pati visu laiku sē ž Spa, bet pieturas pie teritorijas burvī gā formā un uzspiež savus pakalpojumus par neadekvā tā m cenā m, galvenais nereaģ ē t. Arī animatori ierunā jas, viņ i pat sastrī dē jā s ar vienu no viņ iem, bija rupji un uzrā pā s ar kaut kā dā m š izofrē niskā m muļ ķ ī bā m.
kopē jie iespaidi bija labi, ieteikš u š o viesnī cu draugiem.
аватар zacepina_lyudmil
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, apraksta un jū ras tuvuma. Teritorija, animā cija, ē diens - tie visi ir plusi. Viss pā rē jais, ar lielu BET. Reģ istrē š anā s bija ap pulksten 12:00. Ar bē rnu vai bez tā neviens reģ istratū rā nestrā dā s efektī vā k. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, apraksta un jū ras tuvuma. Teritorija, animā cija, ē diens - tie visi ir plusi. Viss pā rē jais, ar lielu BET. Reģ istrē š anā s bija ap pulksten 12:00. Ar bē rnu vai bez tā neviens reģ istratū rā nestrā dā s efektī vā k. Numurs 10. korpusā , ja paskatā s kartē , kas atrodas viesnī cas teritorijā . i. , nav ch. korpuss, bet netā lu. Pirmais stā vs ir pagrabs. Spē cī ga pelē juma smarž a. Varbū t mē s bijā m pirmie, kas tajā apmetā s pē c ziemas. Sajū ta bija tieš i tā da. Gulta bija ļ oti auksta un mitra. Nā kamajā dienā izvē dinā ju, kļ uva nedaudz labā k. Vannas istabā ir arī skaidri redzams pelē jums pie vī lē m. Uz grī das blakus duš ai vienmē r bija ū dens. Pat pē c tī rī š anas ū dens joprojā m bija. Tī rī š ana ir redzama. Saslapiniet grī du, saklā jiet gultu, daž reiz nomainiet dvieļ us. Daž ā s dienā s to bija mazā k nekā pirms raž as novā kš anas. Mini bā rs, kas tiek piepildī ts vienu reizi, reģ istrē joties, nebija pilns, zē ns, kurš mū s tur atveda, reģ istrē joties teica, ka tas nozī mē rī t. Bet ne rī t, ne tuvā ko 2 nedē ļ u laikā tas nenotika. 2 reizes gā ju uz uzņ emš anu, ierakstī ju, bet rezultā ta nav. Tā pat kā ar televizora pulti, kas sā kotnē ji bija bez aizmugures vā ciņ a un kā du dienu nejauš i nokrī tot, izkrita baterijas un kaut kas tajā salū za. Baterijas jau nebija salabotas. Televizoru nevarē ja izslē gt vai mainī t kanā lus. Norunā jā m tikš anos reģ istratū rā , bet neviens neieradā s. Paskaidroju, ka televizors ir ieslē gts 24h, bet acī mredzot man bija jā maksā . Gaisa kondicionē tā ja tā lvadī bas pultī nebija bateriju. Ko es varē tu darī t š ā dā situā cijā vienatnē ar bē rnu sveš ā valstī ? Nevienam tas nerū p. Sadraudzē jā s ar animā cijas meitenē m. Brī niš ķ ī gi. Lū dza uzrakstī t labu atsauksmi par mini klubu un animā ciju. Pē dē jā dienā atnā cu uz pieņ emš anu, teicu, ka gribu uzrakstī t atsauksmi, jo rī t dodos prom, ar neapmierinā tu sejas izteiksmi man iedeva parastu uz pusē m pā rlocī tu papī ra lapu un pildspalvu, teica “raksti. š eit". Nav skaidrs, kur tad š ī lapa tika likta, kā da tā ir recenziju grā mata. Uzrakstī ja labu atsauksmi par animatoriem. Kad iedevu tai paš ai meitenei papī ru, viņ a teica: "Paskatī simies, ko viņ i tur uzrakstī ja. " Parasti saņ emš ana 1 ar mī nusu. Tī rī ba mī nus. Rakstī t var ļ oti ilgi, tie ir spilgtā kie brī ž i, ko atceros.
Вид из окна первого этажа (холла) гл. корпуса. Релаксационный бассейн и корпус 10 в котором мы проживали 3-х этажный, с улицы видно только 2 верхних, первый если подойти ближе виден уже ниже. Дверь балкона, она же окно на улицу с двумя стульями (один из них в ванной, т.к. ребенок не доставал до раковины). P.S. дверь балкона открывалась спокойно с улицы, т.е любой мог войти к нам в дом.
аватар tanya.gnedko.8989
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, atpū tos kopā ar vī ru un bē rnu Fortezza Beach Resort 5 *. Pirmo reizi uz Marmarisu lidojā m starpsezonā , bet par pā rē jo noteikti varu teikt, ka izdevā s! Man patī k, ja ir maz cilvē ku, nekur nav rindu, ir daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, atpū š aties gan miesā , gan dvē selē . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, atpū tos kopā ar vī ru un bē rnu Fortezza Beach Resort 5 *. Pirmo reizi uz Marmarisu lidojā m starpsezonā , bet par pā rē jo noteikti varu teikt, ka izdevā s! Man patī k, ja ir maz cilvē ku, nekur nav rindu, ir daudz brī vu sauļ oš anā s krē slu, atpū š aties gan miesā , gan dvē selē . Runā jot par viesnī cu, tā mū s vienkā rš i patī kami pā rsteidza. Teritorija ir ne tikai liela, bet milzī ga ar vip-houses. Pie katras mā jas baseini, rotaļ u laukumi. Istaba, kura mums tika iedota, mums "neizskatī jā s labi", pē c mū su lū guma tika nomainī ta uz citu, ar gleznainu skatu uz jū ru un kalniem. Mē s par to samaksā jā m 10 liras. Telpā viss kā nā kas, uzkopš ana nevainojama un ikdiena. Viesnī cā ir daudz izklaides, tai ir savs akvaparks, kur var lieliski pavadī t laiku. Laba animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Kopumā š ī s ir ideā las brī vdienas bē rniem, tikai ratus nevar nomā t. Daž ā das izklaides programmas pieauguš ajiem, izrā des amfiteā trī , mini diskotē ka. Neesmu "roņ u" atpū tas cienī tā ja, nevaru nosē dē t savu dzī vi viesnī cā , man ir vajadzī gas spilgtas emocijas un pastā vī ga rosī ba. Tā pē c mē s pasū tī jā m vairā kas ekskursijas no vietē jā s tū risma aģ entū ras Daisy-tour (viņ u grupā VKontakte tas ir lē tā k) vairā kas ekskursijas, kas tika pasū tī tas internetā pat pirms izbraukš anas. Tas ir tas, ko mē s vienmē r darā m, balstoties uz mū su paš u pieredzi svē tku organizē š anā . Pilnī gi prieks par ekskursijā m Daljanu ar krabju ķ erš anu, Pamukale. Arī paš i ar taksi (30$) braucā m uz centru, gā jā m pa Mararisas krastmalu, cauri vē sturiskā m vietā m, iepirkš anā s vietā m, tirgum. Nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, jū ra vē l nedaudz vē sa, 18-20 grā di. Bet jū ra ir kristā ldzidra, skaista, piekļ uve pludmalei ir ā tra un tī ra.
Runā jot par pā rtiku, viesnī cā ir vairā ki restorā ni un bā ri. Lieliska bufete (ir arī grieķ u un itā ļ u virtuve). Restorā nos ir pieejama bē rnu ē dienkarte. Starp trū kumiem ir neliela alkoholisko kokteiļ u izvē le, neesmu to cienī tā ja, tač u biež i dzirdē ts, ka citi tū risti, ī paš i vā cieš i, bijuš i neapmierinā ti. No viesnī cas priekš rocī bā m vē los atzī mē t arī to, ka viesnī cā ir ideā ls wi-fi - tas ir vienkā rš i super! Mī nusi: odu klā tbū tne. 100% atpū tā mies. Iesakā m viesnī cu!
аватар gafonya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir veca, bet tī ra! Liela teritorija....ir kur pastaigā ties. Zaļ i!! ! ! Lieliska piekrastes lī nija. Daudz sauļ oš anā s krē slu. Ģ imenes numurs ir lielisks. Tī rī š ana uz cieta č etrinieka. Dzeramnaudas gribas visur....tā pat kā mē s atlaides ! ! ! Ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, bet tī ra! Liela teritorija....ir kur pastaigā ties. Zaļ i!! ! ! Lieliska piekrastes lī nija. Daudz sauļ oš anā s krē slu. Ģ imenes numurs ir lielisks. Tī rī š ana uz cieta č etrinieka. Dzeramnaudas gribas visur....tā pat kā mē s atlaides ! ! ! Ē diens....ī paš i vakariņ as ir ļ oti labas. Bē rniem ir daudz ko ē st un daudz jautrī bas. Sezonas beigā s animā cija atslā ba, bet pē c ieraš anā s pirmajā s dienā s bija daudz aktivitā š u! Bē rniem un tenisam pietiek ar akvaparku, galda tenisu, futbolu, galda futbolu, š autriņ ā m, peldbaseiniem! Bā rmeņ i ir lieliski. Viesnī ca ir slē gta remonta dē ļ.... tā pē c domā ju, ka bū s daudz labā k nekā bija! Vienī gais mī nuss ir ā rsts..... viņ š nav sasodī ts ā rsts!! ! ! Nav pirmā s palī dzī bas! Dē ls strā dā ja no mola. Man patika viss!
аватар vovanchik_2004
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dā rgie draugi. Atnā cu uz š o viesnī cu nejauš i, paņ ē mu karstu tū ri. Man labā k patī k atpū sties vienatnē . Devos 10 naktis tikai peldē ties. Cena....Man bija super olklyuzin. Par tā du naudu kā š eit š ajos termiņ os nevarē ju atrast pat 4. … Tomēr ▾ Dā rgie draugi. Atnā cu uz š o viesnī cu nejauš i, paņ ē mu karstu tū ri. Man labā k patī k atpū sties vienatnē . Devos 10 naktis tikai peldē ties. Cena....Man bija super olklyuzin. Par tā du naudu kā š eit š ajos termiņ os nevarē ju atrast pat 4. Numuru man iedeva bez papildus maksā jumiem un izspieš anas, 5 minū š u laikā . Bumbas numurs....mā jā.1. stā vā ar izeju uz baseinu, 50 metrus no jū ras. Laba vannas istaba....gulta 3naZ, tī rī ta katru dienu. Istaba nav slavē jama, ļ oti ē rta un liela. Ir krieviski runā još s TV, mū zikas istaba. Manā istabā bija elektriskā tē jkanna ar kafiju, tē ju un cukuru, kas tika atjauninā ta pē c pieprasī juma bez brī dinā juma. Ledusskapī ir 6 kā rbas ar bezmaksas gā zē tiem konservē tiem dzē rieniem. Istabā droš s, lietoju no pirmā s dienas lī dz izbraukš anai bez maksas. Ē diens, labi, es nezinu, kas cilvē kiem vajadzī gs, zivis..... izmē ģ inā ju visu, arī tunci, š is ir paredzē ts gardē ž iem. Vispā r izvē le ir milzī ga, neviens neko neierobež o, ņ em cik gribi, ņ em ā rā no restorā na, jautā jumus neuzdod. . . tu esi pats sev priekš nieks. Alkohols, es jū s lū dzu. . , viskija tekila importa degvī ns, tuborg alus, vī ns restorā nā rozā un baltā klasē . Airans. . . paņ ē ma bā rā pie jū ras, saldē jumu, katru vakaru restorā nā . Viesnī ca ir ļ oti zaļ a un labi uzturē ta. Nu jū ra ir tikai pasaka, pludmale oļ aina, arī smalkas smiltis. Izklaide, gā ju uz akvaparku, spē lē ju ū denspolo baseinā , spē lē ju bekgemonu. Ž ē l, ka neatradu partnerus prefs. Labi paveikti animatori, katru dienu izklaide un diskotē ka. Garlaicī gi nemaz nebija jā bū t. Gudrs apkalpojoš ais personā ls, kuram nepatika, pajautā jiet sev, cik atstā jā t dzeramnaudu. Mums bija paredzē ts izbraukt 12-30, atnā cu uz reģ istratū ru, administratore saka, ka izbraukš ana tika pā rcelta uz 17, karte tika pagarinā ta bez problē mā m un piemaksā m, jū rā pavadī ju papildus 4 stundas bez maksas. Vispā r pilnī bā atpū ties. Domā ju, ka viesnī ca tika galā ar savu uzdevumu, liels paldies visam personā lam. Jā , viņ š bija priekš ā Turcijai Eiropā , Polijā , cena ir puiš i. Salī dzinot, esiet adekvā ti. Jā , mans numurs ir 7001, iesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums v.s73
Labdien. Kas ir bijis šajā viesnīcā? Vai jūs ieteiktu iet? Uz Turciju braucam pirmo reizi. Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums evgenia-yudina
Ielu aģentūrām ir zemāka cena nekā viesnīcas ceļvedim, bet kvalitāte ir ? Drošība?
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 9 atbildes
iemiesojums alex11s
Tūrisma aģentūra pirms četriem mēnešiem izmantoja priekšrocību agrās rezervēšanas akcijā.Mēs samaksājām pusi no biļetes uz Turciju izmaksām, otrā puse bija jāsamaksā divas nedēļas pirms izbraukšanas, bet uzņēmuma pārstāvis visos iespējamos veidos tikšanos atlika, atsaucoties uz to,ka nebija gatavi dokumenti.Sanācu līdz pēdējai dienai.Pēc līguma nosacījumiem,ja divas nedēļas pirms izbraukšanas netika veikta pilna samaksa,tad nevaram izvirzīt nekādas prasības.Vai varam atgriezt savu naudu?
12 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 27 atbildes
iemiesojums alex11s
Es nopirku biļeti un pēc tam atradu atsauksmes.Tas ir šausmīgi, es nezinu, ko darīt, lai brauktu vai ne? Varbūt kāds dos padomu.
12 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 14 atbildes
iemiesojums alex11s
Vai ir vismaz viena pozitīva atsauksme?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums oguzbozkurt
‹ Viesnīca Fortezza Beach Resort 5*
Atrakcijas
Sediras sala
Novērtējums 9.3
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales, Stats
Senā Amosa pilsēta
Novērtējums 9.8
Turcija, Marmarisa
Arhitektūra, Stats
Ičmelera līcis
Novērtējums 9.4
Turcija, Marmarisa
Daba, Pludmales

Отель расположен посреди лесов, на берегу моря, в уединенной бухте Хисароню. Немного отдален от города. Построен в 1995 году, последняя реставрация сделана в 2012 году. Подходит для семей с детьми.

Atrašanās vieta В 120 км от аэропорта г. Даламан, 18 км от г. Мармарис, в 3 км от п. Хисароню.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 550 м, 4 понтона, пляжные полотенца выдаются под депозит.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service, услуги по глажке одежды, диетическое меню (бесплатно), 3 ресторана 1 основной ресторан, 2 a la carte: турецкий и рыбный ресторан (платно), 5 баров, 2 конференц-зала, 4 бассейна — 3 открытых бассейна (без подогрева), площадь 660 м2, 410 кв.м, 300 м2.

1 крытый бассейн (без подогрева), площадь 200 м2, (работает только в апреле и в октябре). Отель предоставляет бесплатный автобус в город Мармарис: 09:00 и 14:00 из отеля, 12:00 и 17:00 из Мармариса в отель (расписание может меняться в течение сезона).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 открытых бассейна, 1 водная горка, мини-диско, мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, мороженое только для детей с 16:30-17:30 (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки, 2 теннисных корта с искусственным покрытием, освещения нет, аренда оборудования — под депозит, центр талассотерапии, дартс, шахматы, аквааэробика, бочче, волейбольная площадка на пляже, мини-футбол, стрельба из лука, дайвинг центр, настольные игры, водные виды спорта (платно), библиотека. В команде аниматоров 14 человек, есть русскоговорящие.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 287 номеров. Состоит из одного 3-этажного корпуса и одного 3-этажного блока.

Istabās

Все номера курортного отеля Marmaris оформлены в современным стиле. В числе удобств каждого – ЖК-телевизор со спутниковыми каналами и принадлежности для чая/кофе. Некоторые улучшенные номера Делюкс также оборудованы гидромассажной ванной.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Hisaronu Koyu Cubucak Mevkii, 48700, Marmaris, Mugla
Tālruņi: +90 252 999 1429
Tīmekļa vietne: Fortezza Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.