Medības ir sliktākas par verdzību, vai kas ir neveiksmīgs un kā ar to tikt galā-2. 3. daļa

04 Jūnijs 2018 Ceļošanas laiks: no 19 Maija 2018 ieslēgts 27 Maija 2018
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s iestatī jā m modinā tā ju uz 3.15. Bet mums neļ ā va gulē t š ī s ī paš i saldā s piecpadsmit minū tes. Tieš i 3os iezvanī jā s viesnī cas telefons. Daudz laimes dzimš anas dienā , mana mī ļ ā !

Ā rā nav karsts, tā pē c es valkā ju nevis š ortus, bet gan treniņ bikses un vieglu jaku. Bet Vadiks nepaņ ē ma bikses un palika š ortos. Bet viņ š bija ģ ē rbies jakā . Viņ š mū s aizveda lī dzī gi mū su autobusam uz 16 sē dvietā m, bet ne Volks, bet Merc. Mē s savā cā m vairā k cilvē ku no viesnī cā m un aizvedā m viņ us uz kafejnī cu! Sasodī ts! Es neē du trijos naktī ! Labā k pagulē jiet papildus! Bet nav ko darī t. Man vajadzē ja piebā zt sevi ar pā rtiku. Kafejnī ca dū ca kā biš u strops visas pasaules valodā s! Es, iespē jams, nekad neesmu redzē jis tik internacionā lu!


Mē s ielā dē jā mies atpakaļ , un pirms rī tausmas krē slā mū s kaut kur aizveda. Apakš ā es redzē ju kaut ko apaļ u. Jā , tā s ir bumbiņ as! Joprojā m puspiepū sts guļ zemē . Bet mē s izturē jā m. Apstā jā mies ielejas otrā galā un beidzot izkraujā mies. Š ur tur lidoš anai gatavojā s krā saini baloni. Kas tie ir, izrā dā s, milzī gi! Pirmkā rt, tie tiek vienkā rš i piepū sti ar saspiestu gaisu, un tikai pē c tam tiek ieslē gti milzī gi gā zes degļ i, lai to uzsildī tu.

Fotogrā fs pielē ca un sā ka mums aplaudē t.

Daž i baloni jau pacē lā s gaisā . Un mū sē jais joprojā m nepiepū š as!

Drī z pienā ks rī tausma! Mē s kavē simies! Bet mē s nekavē jā mies un visu izdarī jā m. Es esmu tikai trauksmes cē lē js uz mū ž u. Grozs sastā vē ja no č etrā m daļ ā m pasaž ieriem, kā arī pilotu nodalī juma vidū . Katrā sadaļ ā tika ievietoti pieci cilvē ki, un daž i pē c tam tika apmainī ti, ja viena mala bija lielā ka. Labi, ka mē s ar Vadiku nonā cā m vienā nodaļ ā . Un trī s mazi ķ ī nieš i, tā pē c nebijā m ī paš i pā rpildī ti. Sā kotnē ji plā noju paņ emt lī dzi pudeli š ampanieš a un izdzert to uz klā ja. Bet tad es izlasī ju, kā tas notiek, un atmetu š o ideju. Pirmkā rt, viņ i var tos ievietot daž ā dos nodalī jumos. Otrkā rt, mē s vienkā rš i netiksim galā , un, treš kā rt, viņ i solī ja izdzert savu š ampanieti pē c lidojuma. Nu, lai viņ i dzer!

Pilots ar pilnu gā zi ieš ā va uz visiem č etriem degļ iem, un mē s lē nā m kā pā m augš up. Pacē lā s virs skaistuma, kas vakar tika redzē ts no zemes.

Visi klabinā ja kameras, griež oties uz visā m pusē m. Bet tas bija lieki. Pilots periodiski pagrieza bumbu ap savu asi. Pē c tam mē s pacē lā mies pā ri visam, tad nolaidā mies gandrī z lī dz zemei. Tas bija ļ oti forš i un ne pā rā k biedē još i.

Pacelš anā s lidmaš ī nā ir vē l biedē još ā ka. Lai gan kā ds kā dreiz avarē ja. Bet es par to neteicu Vadikam.

Attē ls, protams, ir neaizmirstams. Vairā ki desmiti daž ā du bumbiņ u vienlaikus svā rstā s daž ā dos augstumos, paceļ oties vai krī tot.

Mū sē jais, starp citu, bija gluž i kā dziesmā – radikā la mandarī na krā sa. Tiesa, ne visi, bet daž viet.

Es nezinu, cik ilgi mē s tur lidojā m — č etrdesmit minū tes vai stundu, es nenoteicu laiku. Bet bū tī bā man pietika. Neskatoties uz to, ka jau biju paē dusi, tuvojoties manam parastajam brokastu laikam, vē ders rū cā s.


Es pat nevaru iedomā ties, kā š o ierī ci var vadī t — pilots vai nu vilka virves, vai uzkā pa uz gā zes. Bet fakts ir tā ds, ka viņ š ar stingru precizitā ti mū s uzsē dinā ja uz maš ī nas ratiem.

Bravo! Puiš i pielē ca un palī dzē ja mums izlā dē t un nopū st balonu. Tad viņ i izņ ē ma divas š ampanieš a pudeles. Tā kā.20 cilvē kiem ar to acī mredzami nepietiek, viņ i to atš ķ aidī ja ar ķ irš u sulu.

Un visiem iedeva apē st pa gabalu biskvī ta, lai nepiedzertos, nedod Dievs! Daudz laimes dzimš anas dienā , Vadik!

Es zinu, es zinu, jū s gaidī jā t vairā k! Bet es nerakstī ju ar verdoš u ū deni. Laikam kaut kas nav kā rtī bā ar manā m nierē m. Vai varbū t tas ir hroniska miega trū kuma dē ļ . Bet, visticamā k, tas ir kaut kas cits. Pieredzē juš i alkoholiķ i mani sapratī s. Bē rnī bā pietika ar vī na glā zi, lai nokristu zem galda. Tagad dzer, dzer, bet reibums vienalga nenā k! Devas ir vajadzī gas jau ziloņ iem. Tā pat ir ar ceļ oš anu. Jo biež ā k jū s braucat, jo zemā ks ir uztveres asums. Un jums ir jā iet tā lā k un jā meklē piedzī vojumi piektajā punktā . Tomē r jū s vairs nevarat braukt. Tomē r varbū t es kaut kā tā da neesmu?

Mums svinī gi tika pasniegti aeronautu sertifikā ti.

Pie autobusa mū s jau gaidī ja fotogrā fs ar tikko ceptā m fotogrā fijā m. Tagad tā ir efektivitā te! Tomē r tie maksā.5 dolā rus gabalā . Paldies, ejam. Viens pā ris nopirka 5 gabalus. Uz diviem mē s ar Vadiku sanā ca tik lieliski, ka saņ ē mu nervu un palū dzu pā rfotografē t. Pā ris mums laipni sniedza š o iespē ju.

Lī dz pulksten 7 mē s tikā m atgriezti viesnī cā . Izbraukš ana plkst. 8. Tā pē c paē diet ā trā s brokastis un gatavojieties.

Š odien joprojā m ir ieplā nota plaš a programma. Vispirms mū s aizveda uz seno templi, kuru vakar nesasniedzā m lietus dē ļ .

Un tad — uz pavisam traku vietu.

Š ajos hatiņ os cilvē ki dzī voja lī dz 1980.  gadam. Pē c tam viņ us piespiedu kā rtā pā rcē la, bet bū diņ as viņ iem atļ ā va paturē t kā "mā jiņ u". Tur nevar ī sti iestā dī t dā rzu, bet tū ristiem ir viegli. Vadiks vē lē jā s kā pt iekš ā un paskatī ties. Ī paš nieks prasī ja 2 liras par cilvē ku. Nu ko, par godu svē tkiem izdalī ju!


Savrupmā jas noteikti ir iespaidī gas! Ī paš i terase.

Tikai nav skaidrs, kā viņ i š eit risina kanalizā cijas jautā jumu? Gan gaisma, gan ū dens. Savvaļ as cilvē ki! Kalnu bē rni

Tad bija vē l viens skatu laukums.

Nu uzkodā m - obligā ta programma. Veikalu apmeklē š ana. Kur bez tiem iztikt? Vispirms puiš i un meitenes mums iestudē ja ā das izstrā dā jumu defilē , pē c tam aizveda mū s uz veikalu ar mež onī gā m cenā m. Bet, protams, tikai š odien un tikai mums 60% atlaide! Un aiz durvī m atkal sā ka skanē t modeļ us pavadoš ā mū zika. Plū sma. Veikalā jā bū t uzmanī giem. Nedod Dievs izrā dī t kaut mazā ko interesi par kā du apģ ē rba gabalu! Viņ i lidos - jū s neatbildī sit! Mē s visi jau bijā m autobusā , bet tur pazuda viena jauna meitene. Tur viņ a tika stingri ņ emta apgrozī bā . Mē s jau gribē jā m doties glā bš anā .

Tad - juvelierizstrā dā jumu veikals, bet uzkodā m - saldumu veikals.

Tur mū s vismaz nedaudz pabaroja – iedeva nogarš ot daž ā dus saldumus. Turklā t visi veikali atradā s pastaigas attā lumā viens no otra, bet mū s apzinī gi atveda ar autobusu.

Mū s arī atveda uz karavā nu seraju.

To uzcē la kā ds sultā ns, lai aizsargā tu karavā nas no bandī tiem. Protams, gadsimtu gaitā tas tika iznī cinā ts. Tač u ne tik sen kā ds labs samarietis par saviem lī dzekļ iem atjaunoja š o bū vi. Tiesa, tagad viņ am tas ir nomā , š ķ iet, uz 99 gadiem. Un ir daudz veikalu ar daž ā dā m lietā m. Tā tad viņ š nav tik laipns.

Vai nu izveidot tirdzniecī bas centru no nulles, vai izmantot jau sagatavotu. Nu, jū s domā jat, ka mazliet atlaist!


Pusdienā s Ildars plā noja mū s aizvest uz citu super-duper tavernu ar vietē jo virtuvi, tač u, ja neskaita lielo pā ri, kas lidoja ar mums ar gaisa balonu, neviens vairs negribē ja maksā t par pusdienā m desmit dolā rus. Ildars likā s aizvainots, un mē s ilgi braucā m bez apstā jas. Nabadzī gie cilvē ki cieta badu. Un mums bija lī dzi. Negaidot stā vvietu, sā kā m svinē t. Tauki jau bija beiguš ies, bet vē l bija desa ar maizi un redī siem. Un pats galvenais - 12 gadus vecs č ivasiks. Starp citu, baumas par Antā lijas Dutik augstajā m izmaksā m ir stipri pā rspī lē tas. Viskariku nopirkā m Zaporož je par 35 eiro (kaut vai par grivnā m). Lidmaš ī nā tas maksā ja jau 31, bet Antā lijas lidostā - tikai 29. Kaut kas tamlī dzī gs.

Tomē r ceļ š ir ļ oti nogurdinoš s. Ja ne viskijs, tas bū tu diezgan skumji. Bet mū su š oferis bija tikai zvē rs! Varat iedomā ties, ka pirms mums viņ š Tekirovam atņ ē ma vienu meiteni. Un tas bija pusč etros naktī . Droš i vien nemaz negulē ja. Tad viņ š brauca ar mums lī dz vakaram, un 4 no rī ta atkal bija kā jā s! Tik dā rgu cenu par savā m ekskursijā m Aneksovskas meitene pamatoja ar to, ka, domā jams, katram bija 2 vedē ji. Tā tad, skatieties paš i. Mē s esam nelieš i. Un pē c lidojuma mē s vairs ne no kā nebaidā mies. Tā es domā ju.

Cik ilgi, cik ī si, bet viesnī cā nonā cā m tieš i 21.00. Man ļ oti gribē jā s ē st! Man nez kā pē c likā s, ka ē dnī ca strā dā lī dz pusvienpadsmitiem, un Vadiks apgalvoja, ka vispā r ir lī dz 10. Tā pē c ieskrē jā m istabā mest mugursomu. Tur mū s, pareizā k sakot, Vadiku gaidī ja pā rsteigums! Cepumu š ķ ī vis un apsveikuma kartī te! Tas ir forš i! Brī nos par tā du dā snumu, kas robež ojas ar izš ķ ē rdī bu, jautri skrē jā m vakariņ ā s. Tomē r kļ ū dī jā mies un vakariņ as bija lī dz 9. Es metos pie zupas bļ odas. Neko es gribē ju vairā k kā karstu zupu! Tas bija pieejams, bet liekš ķ ere vairs nebija. Personā ls, protams, bija š okē ts par mū su vienkā rš ī bu, bet es norā dī ju uz savu vē deru, kas bija pielipis man pie muguras un uz manas sejas attē loja cieš anas mī nu, tomē r prasī ju liekš ķ eri. Mums pietika ar zupu ar pitas maizi. Paņ ē muš i divus bailejas pie bā ra, mē s devā mies uz savu balkonu. Daudz laimes dzimš anas dienā Vadik! Š eit noder cepumi. Un mē s par viņ iem pasmē jā mies!

Turpinā jums.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (32) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums