Medības ir sliktākas par verdzību vai kas ir slikta veiksme un kā ar to tikt galā-2

31 Maija 2018 Ceļošanas laiks: no 19 Maija 2018 ieslēgts 27 Maija 2018
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Vadika dzimš anas diena ir š ogad. Un nevis kaut kā di nelaimī gie 50, bet veseli 60! Un, protams, š ī diena ir jā pavada kaut kā ā rpus kastes. Ne seja olī veļ ļ ā . Sā ku par to domā t kopš pagā juš ā gada rudens. Un kā pē c gan nesekot Poļ inas pē dā s pa svē tceļ nieku taku? Tā pat kā "vecums mani neatradī s mā jā s, es esmu ceļ ā , es esmu ceļ ā . " Turklā t kopš aprī ļ a Wizzair solī ja uzsā kt tieš o lidojumu Kijeva-Lisabona. Nu vai, kā variants, lidot ar pā rsē š anos Varš avā , bet pa taisno uz Porto. Tas bū tu nedaudz lē tā k. Un ņ em lī dzi pieredzē juš u klaidoņ u, Verkas vī ru. Zem š ī veikala izdomā jā m savas biopases, lai gan vecie ā rzemnieki joprojā m dzī vo 5 gadus.


Pa to laiku mē s novembrī devā mies uz Š rilanku un, kad atgriezā mies, atklā jā m, ka Wizzair ir mainī jis domas par lidojumiem uz Lisabonu maijā , un lidojumi no Kijevas uz Varš avu tika pā rcelti no vakara uz rī tu (vai vice otrā di), kas padarī ja savienojumu pilnī gi neē rtu. Ak ardievu Portugā le! Un kur doties? Padomā , krokodil, domā ! Ir daudz iespē ju, protams. Vajag tikai kaut kā pamatot jaunu pasu iegā di un doties uz nemī lē to Eiropu.

Ak! Grieķ ija! Mē s tur vē l neesam bijuš i, un mums tas ir diezgan pievilcī gi. Jums tikai jā paņ em lī dzi meita. Viņ a kā dreiz zinā ja grieķ u valodu, bet jau ir aizmirsusi, bet angļ u valoda ir virsū . Meitai pieķ ē ruš ies tikai znots (kas ir labi) un mazmeita (kas nav ī paš i labi). Un bez maš ī nas Grieķ ijā nav ko darī t. Znots ir diezgan piemē rots autovadī tā jiem. Bet kur tagad likt Verkas vī ru? Grieķ ijā bē rnu autokrē sliņ š ir obligā ts, uz ceļ iem tas nedarbosies. Tā pē c piektais pieauguš ais ir lieks. Septiņ vietī gas automaš ī nas noma ir gandrī z divas reizes dā rgā ka. Jā , problē ma! Kā bū tu taktiskā k pateikt vecam draugam, ka viņ š vairs nav vajadzī gs?

Tač u, kā tas parasti notiek, problē ma atrisinā jā s pati. Kamē r gaidī jā m bē rnu pasi, biļ etes dubultojā s. Aprē ķ inot paredzamā s izmaksas (biļ etes, viesnī cas, auto ī re un benzī ns), nolē mu, ka 500 eiro degunā par nedē ļ u bez ē š anas ir par daudz. Ko mē s tajā Grieķ ijā neredzē jā m?

Ak, sadedzinā t to visu! Braucam uz Turciju - lē ti un jautri. Verkinas vī rs nolē ma neiet (fuh, kalns no pleciem! ). Un meita jau bija tā aizrā vusies ar ceļ ojumu, ka ar to nepietika, lai viņ u nomestu no astes.

Pē c agrā s rezervā cijas, pusotru mē nesi pirms izbraukš anas no Aneks tika iegā dā ta ekskursija uz budž eta piecinieku ar izbraukš anu no Zaporož jes. Es neteikš u, ka tas ir patieš ā m lē ts - 900 dolā ri mums diviem un 975 par divarpus. Un, kā jau ar mani tas parasti notiek, kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka agrā rezervā cija ir pilnī gs muļ ķ ī bas! Pē c nedē ļ as vai divā m tū re diviem kļ uva lē tā ka par simts dolā riem, un pat cena kritā s. Ak, mana karma ir kā uzkā pš ana uz tā paš a grā bekļ a?


Bet, kā izrā dī jā s, tie joprojā m bija ziedi. Dodoties kā rtē jo reizi uz Aneksa vietu, lai sabojā tu garastā vokli, nejauš i pamanī ju, ka neierodamies nemaz Zaporož je, bet gan jau Harkovā ! Tas tieš ā m ir laimī gs, tik laimī gs! Histē rikā es rakstu TA, bet viņ i nav ne aizmiguš i, ne garā . Bet viņ i mū s mierinā ja, ka bez maksas nogā dā s mū s Zaporož je. Š eit ir laime! Ar gadu vecu bē rnu papildus piecas stundas grabē š anas autobusā ! Bet neko darī t, nauda jau samaksā ta. Kā izrā dī jā s, Zaporož jes lidostu pē kš ņ i nolē ma slē gt remontdarbiem.

Izbraukš anas dienā mū s sagaidī ja algots š oferis, lai aizvestu uz Zaporož jes lidostu. Precī zā k, vē l nebija diena vispā r, bet 4 no rī ta. Ceļ š uz Zaporož je ir pilnī ga ceļ a neesamī ba. Tikai daž i uzdroš inā s ar to nopelnī t. Bet, ja viņ i izlemj, tad viņ i izlemj. Par bezceļ a posmu 230 km tika pieprasī tas 1600 grivnas. Sā kotnē ji vē lē jā mies palū gt kā dam radiniekam mū s aizvest ar dienesta auto, tač u neilgi pirms tam viņ š diezgan veiksmī gi bija salauzis roku un lī dz ar to tika saudzē ts no mū su lū gumiem.

Par laimi manyunya nebija kaprī za un pavadī ja visas trī s bezceļ a stundas kopā ar mā ti zem krū tī m. Lieliskā lieta ir zī dī š ana!

Pā rvadā tā js ir Atlas Global. Pilnī gi nekas. Lidojums netika aizkavē ts. Turcijas stjuartes man iedeva padzerties ū deni – un paldies par to. Mazmeita normā li pā rdzī voja lidojumu, bet meitai bija kustī bu slikta dū š a. Viņ a ar to cieš kopš bē rnī bas.

Antā lijas lidosta. Gaidā m bagā ž u. Nodevā m 2 vienī bas - nobruž ā tu č emodā nu un nulles somu, ko izcī nī ju TP grū tā cī ņ ā ar labā kajiem autoriem. Mē s bijā m pā rā k slinki, lai likvidē tu paš i, un krupis saspieda krupi, lai samaksā tu 70 UAH. Mē s gaidā m, kungs. Ejam rokassomas, koferi, diezgan noplucis. Atnā ca pildspalva ar birku, bet bez kofera. Oho! Paldies Dievam, nevis mū su pildspalva. Atnā ca mū su somiņ a – nolietota, bet š ķ iet vesela. Un š eit ir č emodā ns! Riteņ us izrā va ar gaļ u un asi! Jā ! Bija, bija, bet tas vē l nav noticis! Riteņ i tika pazaudē ti. Vadiks speciā li uzstā dī ja pastiprinā tu asi un jaunus riteņ us. Pagā juš ajā reizē mums tika norauta koda atslē ga. Tač u tas nav liktenī gi – suņ iem ar rā vē jslē dzē jiem tika uzkarinā ta neliela piekaramā atslē ga. Tač u tagad, š ķ iet, č emodā ns ir novecojis – to nevar atjaunot. Un, manuprā t, ģ ē rbš anā s ar plē vi viņ u nebū tu glā busi. Znotam nā cā s ievainoto vilkt aiz roktura. Acī mredzot lidostā s ir speciā li agregā ti koferu riteņ u rokturu izrauš anai.


Iesā ksim autobusā . Tas jau ir pilns. Nekaunī gie cilvē ki pa vienam apsē dā s. Man bija jā spiež . Meita ir slima. Mazo izklaidē jam pamī š us ar znotu, bet ik pa laikam gribas apciemot mammu, sā k gausties. Ceļ š uz Kiriš u stiepjas bezgalī gi. Beidzot lī dz trijiem pē cpusdienā ieradā mies savā Daimu kū rortā .

Mē s kavē jā m pusdienas, bet uzreiz iekā rtojā mies. Mums ierā dī ja telpas vienā ē kā un pat tajā paš ā (ceturtajā ) stā vā , bet daž ā dos gaiteņ a galos. Bē rni devā s gulē t un mē s skrē jā m uz baseina bā ru. Dzē rienu izvē le bija iespaidī ga, bet gribē jā s tikai alu, jo vakarā pirms izbraukš anas labi pavadī jā m laiku kafejnī cā ar draugiem. Nedaudz remdē jusi slā pes, pā rģ ē rbā s un devā s uz jū ru. Nu, vienkā rš i pasveicini. Tur viņ i atrada citu bā ru un ē dnī cas veidu. Viņ a strā dā ja lī dz 16, un mums izdevā s kaut ko uzkost. Jū rā ū dens bija 23 grā di. Ne tik daudz, bet diezgan. Izbraukuš i jū rā un bā rā , devā mies atpakaļ pā rģ ē rbties. Mums bija viena svarī ga lieta.

Mē s izvē lē jā mies Turciju iemesla dē ļ . Tas bū tu banā li un garlaicī gi. Nolē mā m DR pavadī t neaizmirstami – doties ekskursijā uz Kapadokiju un lidot turp ar gaisa balonu. Š im nolū kam mē s devā mies meklē t vietē jo ceļ ojumu aģ entū ru.

Gatavojoties braucienam, nedaudz painteresē jos par numura cenu. Tas izrā dī jā s ļ oti robusts - simts piecdesmit no deguna divu dienu ekskursijā plus tikpat daudz lidojuma. Tomē r! Bet seš desmit gadi nav katru dienu un pat ne katru gadu. Tā pē c mē s nolē mā m nerunā ties.


Pirms pieciem gadiem, kad mē s pirmo reizi viesojā mies Turcijā , mē s iegā dā jā mies ekskursijas no Ginzas, ko ieteica pieredzē juš i ceļ otā ji. Arī Maxwelltour tika uzslavē ts, tomē r pagā juš ajā reizē tikā m tikai pie Ginzas, pirkā m no viņ as un principā bijā m apmierinā ti. Tagad kustī bas marš rutā mē s pirmo reizi saskā rā mies ar kā du nepazī stamu aģ entū ru, vai nu Marsu, vai Martu. Nā c iekš ā . Kapadokija tika pā rdota par 80. Oho! Nevis 150! Tagad labi. Bet ejiet tā lā k. Mē s redzē jā m nosaukumu "Ginza". Tur mums jau piedā vā ja par 90. Bet š ī ir Ginza! Lai gan viņ i paskatī jā s paņ emtajā bukletā un atklā ja, ka tur rakstī ts TA “Brī vs Mē ness”. Dī vaini, dī vaini! Tā lā k mē s ieraudzī jā m Maksvela zī mi. Arī mē s tur devā mies. Tur vispā r mums teica, ka divu dienu tū re maksā.110 dolā rus, bet mums nebū s laika lidot ar gaisa balonu, vajag 3 dienu tū ri par 145. Nu nē ! Es nevaru to darī t! 3 dienas bez "viss iekļ auts"!

Turpinot kursu, mē s ieraudzī jā m citu Ginzu un iegā jā m, lai notī rī tu savu sirdsapziņ u. Te mums uzreiz jautā ja, kā das cenas mums piedā vā ? Es izvairī gi atbildē ju, ka tā s ir daž ā das. Menedž eris, kurš lieliski runā krieviski, mums piedā vā ja lielisku cenu 75 dolā ri par cilvē ku un teica, ka viņ iem ir ī sta Ginza, un ir aģ entū ras, kas viņ iem pļ auj. Protams, mē s nolē mā m veikt ekskursiju no viņ a. Bet tad viņ š kaut kur zvanī ja un teica, ka viņ iem vē l jā maksā vē l 10 dolā ri par ieejas biļ etē m. Š eit ir vabole! Izjauca to! Vienalga. Bet viņ š mums piedā vā ja braukt ar plostu par 10 dolā riem. Gribē ju pasū tī t znotam, bet uzzinot cenu, arī es gribē ju. Ja, protams, izdzī vosim pē c balona.

Tā tad, nā kamajā dienā vai drī zā k naktī mē s dosimies uz Kapadokiju. Izbraukš ana 3.15. Ohohohonyushki! Un kā pē c man vajadzē tu?

Atgriež oties viesnī cā , viņ i atrada manu meitu ļ oti nož ē lojamā stā voklī . Viņ a joprojā m bija ļ oti, ļ oti slima. Viņ a periodiski vemja, turklā t visnepiemē rotā kajā s vietā s. Un vakariņ as jau ir sā kuš ā s. Viņ ai nepatika domā t par ē dienu, bet viņ ai bija kaut kas jā ē d. Es devos uz ē dnī cu, lai paņ emtu viņ ai augļ us. Apelsī ni, arbū zi. Tieš i tas, kas vajadzī gs. Nolikusi š ķ ī vī arbū zu, viņ a mē ģ inā ja iziet no ē damistabas, tač u viņ u apturē ja modrs ē dienu atlasī tā js. Viņ a paskaidroja, ka viņ as meita pat nevarot š eit ierasties. Kā ds cits vī rietis, š ķ iet, vecā kais, ļ ā va man izņ emt š ķ ī vi. Kaut kā dā veidā sabā zusi sevī pā ris gabalus, meita iegā ja istabā , lī dz paspē ja viņ u izgriezt.

Lai kas tas bū tu, bet es pamodos pirms rī tausmas. Nu, kopš pamodos, skrē ju uz jū ru sauli sagaidī t. Tik tik rī tausma. C pakā pe.

Pē c brokastī m devā mies izpē tī t tuvē jo Chalysh kalnu Olimpos nacionā lā parka teritorijā .


Ciema galā mē s redzē jā m valū tas maiņ as punktu. Kurss neiepriecinā ja - tikai 4035. Ar ierē dni - 4.44. Laupī š ana! Mē s sasniedzā m takas sā kumu. Pretē ji manā m cerī bā m nesastapā m nevienu kordonu un brī vi staigā jā m pa priež u mež u. Nu, ne gluž i staigā jot. Mē s ar mē li uz pleciem uzkā pā m pa taciņ u.

Krymus vulgaris. Es domā ju, parastā Krima. Tā s paš as ainavas, tā s paš as smarž as.

Nē , es meloju. Daž viet tika pievienots saldens aromā ts, un tā vairs nebija Krima, bet gan Goa vai Š rilanka. Ļ oti patī kama pastaiga. Gaiss ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! Un atkritumu nav. Gandrī z. Reizē m apkā rt stā vē ja tukš as ū dens pudeles. Š eit ir cilvē ki! Nu tu atnesi pilnu, vieglā k nest tukš u!

Mē s uzkā pā m pa taku uz platu ceļ u, kas ved uz virsotni ar karogu. Bet kartē bija rakstī ts kaut kas lī dzī gs “kontrolpunktam”, un es baidī jos tur satikt kā dus mež saimniekus, kas prasī s no mums naudu, tā pē c nedevā mies uz turieni, bet nolē mā m braukt lejā uz Kemeru un doties no turienes atpakaļ uz Kiriš s. Tā tad tas bū s ā trā k. Jā , un daļ a naudas ir jā maina. Kartē bija vē l viens atzars uz pirā tu lī ci, tač u mē s nolē mā m to atstā t vē lā kam laikam. 11.30 mums ir tikš anā s ar viesnī cas gidu. Mums tas nav bijis vajadzī gs trī ssimt gadus, bet mums katram gadī jumam jā iet.

Skats uz Kemeru no kalna

Mē s nonā cā m Kemerā . Bijā m š eit pirms pieciem gadiem, bet š ķ iet, ka neredzē jā m neko citu kā tikai pulksteņ a torni. Nepiecieš ams aizpildī t robu. Atradā m arī Moonlight Beach un aleju ar veikaliem.

Moonlight Beach

Kemera

Mums vajadzē ja stundu, lai visu redzē tu. Mums jā atrod siltummainis. Atrasts. 4.125. pozī cija. Jau labā k, bet tomē r kaut kas nepietiks! Atrada citu. Tā pati dziesma. Skrienot skatī ties tā lā k, laiks pietrū ka. Man bija jā maina desmit. Autobusā bija zī me ar cenā m. Kirisam 3 liras.


Mē s atgriezā mies viesnī cā un, pā rvē rtuš ies par bā ru, devā mies satikt gidu. Tā izrā dī jā s jauka meitene Jū lija. Viņ a pavadī ja stundu, runā jot par ekskursijā m. Labi, ka paņ ē mā m lī dzi glā zi alus. Pabeidzis dzē rienu, Vadiks gudri aizmiga. Viņ š zina, kā to izdarī t. Bet ne es. Man vajadzē ja uzņ emt. Cenas nebija 2x augstā kas par vietē jā m, bet gan augstā kas. Piemē ram, Pamukalei ir 55, bet Ginzai ir 30. Tiesa, tikai š odien un tikai mums viņ a var veikt atlaidi 2 USD! Kapadokiju nepiedā vā ja, un es arī neprasī ju. Pē c kuponu un veida apdroš inā š anas nodoš anas reģ istrā cijai mē s pazudā m.

Bē rni sanā ksmē nepiedalī jā s, un es biju nedaudz noraizē jies. Pā ris reizes mē ģ inā ju ierā pties viņ u istabā , bet viņ i nereaģ ē ja, un uz durvī m bija zī me “Netraucē t”. Devos kopā ar Vadiku uz jū ru. Iegā ju ū denī , nopeldē ju kā du gabalu un ieraudzī ju aizdomī gu. . . Es pat nevaru izdomā t vā rdu. Es redzē ju kā du fig. Pagriezā s atpakaļ un paklupa pret nejauku kū tsmē slu plē vi. Mani apgrieza. Grā bdama ū deni sev priekš ā , viņ a kā lode izlē ca no jū ras un skrē ja uz duš u. Fu, sasodī ts! Es domā ju, ka viņ i no jahtas izlē ja spaini! Un bē rni plunč ā jas krastā ! Kapets! Pastā stī ju par to Vadikam, un mē s devā mies uz baseinu. Tur es beidzot satiku savus bē rnus. Mana meita jau ir atgriezusies normā lā stā voklī , man par lielu atvieglojumu.

Mē s gulē jā m pie baseina un skatī jā mies uz akvaparku. Starp citu, mums tas ir bez maksas. Kā pē c gan nedoties tur uzreiz pē c vakariņ ā m? Mans znots nolē ma mums pievienoties, kad meitenes iet gulē t. Meita, protams, apbē dinā ta, bet ko darī t? Tā da ir viņ as smagā mā tes daļ a!

Pē c pusdienā m mē s devā mies uz akvaparku. Pie ieejas man palū dza parā dī t somas saturu. Atradusi tur divus apelsī nus, kurus izņ ē mu no ē dnī cas un droš i par tiem aizmirsu, apsargs tos aizveda un teica, ka gulš ot pie viņ a. Nu, ļ aujiet viņ iem apgulties.

Akvaparks bija ļ oti personisks! Ņ emot dubultā bulciņ a uzkā pa uz augš ē jo stā vu. No turienes bija divi stā vi slī dkalniņ i.

Vispirms nobraucā m no viena. Patika. Ejam uz otro. Š is bija super forš s! Bet tur tas tā izvē rsā s, ka Vadka nedaudz pievī la. Kad bulciņ a uzlidoja lī dz paš ai malai, likā s, ka tagad lidosim ā rā ! Neizlidojā m, bet beigā s bulciņ a kopā ar mums iegā zā s ū denī . Tad viņ i pā rmaiņ us brauca. Skatī ties no sauļ oš anā s krē sla arī bija jautri.

Viens puisis nokrita no maizī tes, pirms sasniedza malu. Jā , tas ir jautri! Un nedaudz tā lā k es noskatī jos attē lu - tur ir trī s atseviš ķ i slaidi kā tramplī ni.


Cilvē ki virzī jā s no tiem uz leju uz vē dera uz priekš u un, paceļ oties pienā cī gā augstumā , iekrita baseinā , kuriem izdevā s sagrupē ties pē c iespē jas labā k. Dodieties prom!

Pienā ca znots. Parā dī ju viņ am tos diapozitī vus un teicu - paskatieties uz idiotiem! Viņ š teica "aha! " un aizskrē ja braukt. Un arī pa slidkalniņ iem braucu vieglā k, nodī rā ju muguru locī tavu vietā s, jo tie bija plī š i. Uzkodā m atstā ju slidkalniņ u ar nosaukumu “katls”. Es to sauktu savā dā k - "tualete". Vispirms viņ i mani izdzina pa caurulē m, bet pē c tam ieskaloja dziļ ā traukā , kur es dzē ru ū deni ar balinā tā ju. Uhh! Pietiek ar mani!

Un tad Vadiks atcerē jā s, ka mums bija jā paņ em apdroš inā š ana no viesnī cas gida lī dz pulksten 17.00. Un mums ir jā dodas uz tā du attā lumu un pat jā lido! Ļ oti noderī gi bū s paņ emt lī dzi apdroš inā š anu. Viņ a paskatī jā s pulkstenī — desmit minū tes lī dz. Skrienu uz reģ istratū ru. Pie izejas es jautā ju, kur mani apelsī ni, noguldī ti? Apsargs noš ņ aukā ja viņ a pakausī un sniedzā s miskastē . No smiekliem ripojos un devos tā lā k.

Es reģ istratū rā saskā ros ar savu znotu. Sā kumā es nesapratu, man likā s, ka viņ š atbrauca paņ emt kuponus, lai gan kā viņ š to zinā ja? Viņ š nebija sanā ksmē . Un tikai tad viņ a pamanī ja, ka viņ š piespiež pā rsē ju pie zoda. Izrā dī jā s, ka viņ š uzkā pa braukt no tiem trakajiem slidkalniņ iem, kur viņ i brauc ar seju uz priekš u un nirst. Treš ā reize pē c kā rtas viņ am beidzā s slikti - kalna malā saplaisā ja bā rdu un tagad nepiecieš ama mediķ u palī dzī ba. Tā pē c viņ š ieradā s pie viesnī cas ceļ vež a, lai runā tu par apdroš inā š anu. Un apdroš inā š ana ar paš risku 30 dolā ri! Es to redzē ju, bet tas nebija svarī gi. Kā pē c mums ir nepiecieš ama apdroš inā š ana? Tas tā ir, sirdsmieram! Bet nekā ! Dodiet man trī sdesmit dolā rus par neko! Jā , es braucu muš u pa stiklu tā dā m vecmā miņ ā m! Č ī nav traumu! Nu, ā da tika nogriezta! Bē rnī bā es arī uz ledus ieplaisā ju zodu un atvē ru ā du. Tā pē c es pat neteicu savai mā tei.


Meita skrē ja ar č ukstoš u mazuli, kurš acī mredzot tika uzaudzinā ts pirms laika. Viņ a nolē ma uzš ū t. Viņ a man iedeva bē rnu, un viņ i tika nogā dā ti slimnī cā .

Kamē r es ritinā ju ratiņ us uz pludmali, mazais kliedza ar kā rtī gu neķ ī trī bu. Neviena no izpriecā m, ko izmantoju mā jā s, nedarbojā s. Bet pie ū dens viņ a nomierinā jā s un ar entuziasmu man palī dzē ja mest ū denī akmeņ us. Es viņ u nemazgā ju, jo ratos neatradu rezerves autiņ biksī tes. Mē s aprobež ojā mies ar kā ju slē dzeni.

Mana mā te bija tik ļ oti. Pē c dzemdī bā m uz akadē miju netiku, turpinā ju mā cī ties, un ar divu vecmā miņ u klā tbū tni bē rns kaut kā izauga. Mī lestī bā pret bē rniem es neatš ķ iros, bet mazmeita pilnī gi atš ķ iras no paš a bē rna. Atnā cu divas vai trī s reizes nedē ļ ā uz 3 stundā m, pietiekami daudz spē lē ju un ar paveikto sajū tu devos mā jā s mierī gi gulē t. Skaistums!

Tomē r ir pagā juš as jau divas stundas! Kur viņ i ir? Vakariņ as jau ir sā kuš ā s! Un mums ir jā paspē j padzerties un pagulē t lī dz 3iem no rī ta! Mē s devā mies uz ē dnī cu. Mū su mazuļ a baroš ana nav pievilcī ba vā jprā tī gajiem. Viņ a ē d ar apetī ti, bet nevē las sē dē t krē slā - viņ a rā po ā rā , lec. Pē c katras karotes viņ š vismaz kaut ko ievelk mutē – rotaļ lietu vai vienkā rš i roku. Mā jā s viņ a jau vienreiz apgā zā s uz grī das. Pē c tam es viņ u baroju tikai ieliekot bū rī (sē tiņ ā ). Ne pā rā k higiē niski, bet droš i.

Bē rni parā dī jā s jau devī tā sā kumā . Delovs 5 minū tes, un viņ i tos iztī rī ja vairā k nekā.3 stundas. Ā rstam bija nebeidzamas sarunas ar apdroš inā š anas kompā niju, kas simts reizes uzdeva vienus un tos paš us jautā jumus. Un, protams, vispirms viņ i veica alkohola pā rbaudi. Labi, ka mans znots nedzē ra. Un š is ir slikts gadī jums. Un ja, nedod Dievs, kaut kas nopietns? Pazū di, kamē r esi izglā bts! Jā , vispirms samaksā jiet 30 dolā rus! Jā , par š o naudu bū si saš ū ts no galvas lī dz kā jā m! Lai gan. . . Labi, es nerunā š u par to, ko nezinu. Un es negribu zinā t!

Turpinā jums

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Анталия под крылом самолета
Это не аквапарк. Просто горки. Аквапарк левее
Гора Чалыш. Вид из Кириша
Кириш
Вид из Кириша на гору Тахталы
Вид на Кириш с горки Чалыш
Вид на 7-ми звездочный отель в Кирише
Вид на Кириш с горки
Национальный парк Олимпос
Вид на Кемер с горки
Кемер
Гора Чалыш. Вид со стороны Кемера
Кемер
Мунлайт бич в Кемере
Кемер
Кемер
Кемер
Кемер
Līdzīgi stāsti
komentāri (38) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums