Viesnīca ir pelnījusi 4 zvaigznes.

Rakstīts: 16 maijā 2023
Ceļošanas laiks: 3 — 10 jūnijs 2019
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Sveiciens visiem atpū tas cienī tā jiem Turcijā.!!!! ! Mums patī k š eit atpū sties. Septī tā s brī vdienas Turcijā tika pavadī tas Sunshine 4 * viesnī cā Alanjā . 2019. gadā - Saule un atpū ta pilnī bā apmierinā ta - uzkopš ana bija katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a katru otro dienu, ziepju krā jumi vienmē r normā li, dzeramais ū dens istabā tiek papildinā ts katru dienu.
Ē diens izcils - vairā ku veidu gaļ a, kū kas, augļ u kū kas. Loungers viss hfatalo alus pludmalē auksts un garš ī gs neatš ķ aidī ts. Telpas ir lielas un no balkona var redzē t kalnus miglā no rī ta, diskotē ku un sacensī bas vakarā.
Liels pluss ir ļ oti tuvu jū ra un tirkī za krā sas!!!

Nesen mū su ceļ ojumu aģ ents piezvanī ja š ī s viesnī cas menedž erim un bijā m patī kami pā rsteigti, ka viesnī ca tika atjaunota 2023. gadā . viesnī cai bū s jauns š efpavā rs un ē dienkarte bū s topā ! Tagad istabā s ir jauni un moderni televizori, jauns bā rs pludmalē jauns pludmales aprī kojums. mirdzums un skaistums visapkā rt.
Jū nijā mē s atkal izvē lē jā mies atjauninā to Sanshine 4 * / tī rā ko jū ru pastaigas attā lumā . milzī gs tī rs baseins, ikdienas izklaides un garš ī gi turku ē dieni.
Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba! Mē s iesakā m viesnī cu visiem tī rā s Turcijas jū ras cienī tā jiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu