Viesnīca 4. Wifi ļoti labs.

Rakstīts: 15 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 28 aprīlis — 10 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī cā ir ne vairā k kā.4. Mums bija ģ imenes brī vdienas no 28.04. 2018 lī dz 05.10. 2018, kurā bija 2 pieauguš ie un 14 gadus vecs bē rns.
Istabas visas vienā das ar remontu, tī ra, kvalitatī va uzkopš ana. Numuros nav peldmē teļ u un č ī bu, citā s Tunisijas viesnī cā s ir 5. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka numuri ir mazi un visi ir vienistabas, tā pē c standarts nav piemē rots trī s cilvē ku ģ imenei. Viņ i nodroš ina papildu gultu. Viesnī cā ir divistabu numuri un apvienoti. Arī visi viena veida remonts. Labā stā voklī .
Reģ istrē joties viesnī cā no sestdienas lī dz svē tdienai, problē ma ir tā , ka personā lam nav laika tikt galā ar reģ istratū ru. Personā ls ir draudzī gs, cenš oties palī dzē t atrisinā t problē mu.

Atseviš ķ i par pā rtiku. Pirms ceļ ojuma izlasī ju daudz atsauksmju un visas ir brī niš ķ ī gas, arī par ē dienu. Droš i vien atpū tnieki labā ku nav redzē juš i.
Ē diens ir vienkā rš s, kvalitatī vs, bet vienus un tos paš us ē dienus ē d 13 dienas....Ja salī dzina ē dienu Turcijā un Ē ģ iptē , tad protams š ī viesnī ca ir ļ oti laba. Bet Tunisijai un viesnī cai 5 tas ir tikai ž ests. Jū ras veltes ir sautē tas mī dijas un garneļ u salā ti divas reizes nedē ļ ā . Augļ i bija, bet ļ oti vidē ji. Svaigas sulas ļ oti atš ķ aidī ja ar ū deni, tā pē c nebija garš ī gas. . . Pie baseina naš ķ is bija mazs, bezgarš ī gs, un ne visiem pietika. Uz vietas vairs nav pā rtikas.
Teritorija sakopta. Abi baseini ir skaisti un arī labi uzturē ti. Bē rnu mazajos parastajos divos slaidos. Ar estakā des gultā m un dvieļ iem problē mu nebija. Viesnī cā nav iekš telpu baseina, tikai SPA par papildus samaksu - 50.1 apmeklē jums, forš i mums personī gi. Viņ i piedā vā ja peldē ties tuvē jā tī klā , tač u, kā izrā dī jā s, tas jau bija slē gts. Mū su uzturē š anā s laikā trī s dienas bija auksts un lija lietus.
Pludmale ir ļ oti piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Smiltis, ieeja jū rā ir sekla, daudz sauļ oš anā s krē slu visi ir uzraudzī bā . Brī vdienu noslē gumā peldē jā mies jū rā .
Š ajā viesnī cā satikā m tū ristus, kuri nav pirmie atpū tnieki, bet uz š ejieni devā s kā.4, turklā t bija vī luš ies par ē dienu, animā ciju un apkalpoš anu. Cenas pacē la, sataisī ja 5, bet kvalitā te pazeminā jā s.

Animā cija neeksistē . Ir animatori, nav animā cijas. Vakari ir ļ oti garlaicī gi. Vecā ki ar maziem bē rniem bija satraukti. Nav arī diskotē ku.
Reizi nedē ļ ā restorā nā tiek apkopotas atsauksmes, un tad visi sā k dejot tavā priekš ā un lū gt, lai uzdā vini labas balles. Viesmī ļ i ir ļ oti lē ni, pasū tī t glā zi ū dens ir modē pagaidī t 20 minū tes. Arī galda uzkopš ana restorā nā . Galdi ir slikti notī rī ti. Viesnī cas teritorijā ir divi itā ļ u un tunisieš u restorā ni, kurus varat apmeklē t katru reizi nedē ļ ā . Nekā garš ī ga un interesanta.
Pagā juš ajā gadā atpū tā mies viesnī cā Concorde Green Park Palace, tieš ā m ir 5.
Atseviš ķ i par aviokompā niju BRAVO. Puiš i ar viņ iem nekad nelido. Pirmo un pē dē jo reizi viņ i lidoja ar viņ iem. Lidojumu aizkavē š anā s lī dz 5 stundā m, lidojuma pā rcelš ana no vienas lidostas uz otru.
Viņ i arī lidoja atpakaļ no Tunisijas ar lidmaš ī nu ar neē rtiem sē dekļ iem pieauguš ajiem un ļ oti skaļ u dzinē ja troksni.
Mū su saimnieks bija OASIS. Atstā ju pozitī vas atsauksmes, bet izbraukš anas laiks no viesnī cas bija neskaidrs. Stendā bija norā dī ts izbraukš anas laiks no viesnī cas 15-50, un viņ i ieradā s pē c mums 15-15, ugunsdzē sī bas pavē lē izņ ē ma no istabas koferus. Citas firmas atpū tniekiem izsū tī ja paziņ ojumus par izbraukš anas un izbraukš anas laiku, un nekā du problē mu nebija.
Paldies viesnī cas un OASIS personā lam.
Tunisija ir ļ oti ieteicama brī vdienā m no 15. maija lī dz 15. jū nijam un no 15. septembra...

Š is apskats ir informā cijas secī bā š ā diem atpū tniekiem. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu