Viesnīca vietējiem arābiem!

Rakstīts: 25 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 9 — 16 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Tunisija 2 reizes, bet tad bijā m Susas pilsē tā .
Lidojā m labi bez kavē š anā s, jo uz Tunisiju lido tikai regulā ri reisi un tas ir liels pluss. Ierodoties viesnī cā , ā tri vien tikā m nokā rtoti jebkur, bet no rī ta ar piemaksu nomainī jā m istabiņ u uz lielā ku un mums viss tika salabots. Reģ istratū rā viens cilvē ks runā krieviski, un tad viņ š ne vienmē r saprot vai negrib, un viņ š nav pastā vī gi maiņ ā . Istaba nebija slikta, salī dzinoš i tī ra, bet viss jau prasa remontu. Dvieļ i un gultas veļ a Noguris. Ledusskapī
Bija tikai 1.5 litru ū dens pudele, un tā ir paredzē ta 3 cilvē kiem. Un sā kumā tas netika visu laiku atjauninā ts, lī dz viņ i jautā ja reģ istratū rā . Ū dens spiediens Tunisijā! ! ! Seifs (30 din) un pludmales dvieļ i (25 din) pret droš ī bas naudu. Š ķ iet, ka viesnī ca kā dreiz bija laba un tai ir nepiecieš ams remonts.

Viesnī cā atpū š as lielā kā daļ a vietē jo arā bu, franč u, krievu un ukraiņ u, un arī tad maz.
Ļ OTI VISUR NETĪ RĪ GI!! !
Uzturs:
Ē dā m restorā nā , bet š is jau sen nav restorā ns, bet parasta ē dnī ca. Galdi ir netī ri. Dakš as ar naž iem guļ uz netī rā m lupatu salvetē m, papī ra salveš u nav. Galdauti netiek mainī ti. Visus netī rumus no galdiem nokrata viesmī ļ i uz grī das. Aizsargstikli pie traukiem ir netī ri visos pirkstos. Plā ksnes ir ļ oti netī ras. Muš u bija daudz, bet tad tā s kaut kā lika muš ķ ē rā jus. Ar ū deni atkal problē ma, ilgu laiku nā cā s lū gt viesmī lim ieliet glā zē vismaz ū deni. Viņ i paš i gā ja uz bā ru pē c ū dens, un bā rmenis atnā ca mums lī dzi uz ē dnī cu un lamā jā s ar viesmī ļ iem, kā pē c viņ i š eit nelej ū deni!
Ē dienu izvē le nav liela. Nav labi sagatavots! ! ! Viss pikants nav iespē jams, bet, kā visi raksta atsauksmē s, ko var atrast, bet mē s nenā cā m pā rtikas meklē jumos ! ! ! Garneles tika dotas, bet tā s nevar ē st to smirdī gā s smakas dē ļ . No rī ta virtuļ i un pankū kas bija garš ī gi. Uz ielas grils tik ļ oti smirdē ja visā teritorijā , ka ē st vairs negribē jā s. Augļ u bija maz, tikai arbū zi, melones, zaļ ie ā boli, retā k plū mes un vī nogas, kas visas bija bezgarš ī gas. Vienmē r bija saldē jums. Deserti nebija lieliski.
A la carte restorā ns nav nekas! Mē s ilgi gaidī jā m pasniegš anu un rezultā tā zupas biezeni, salā tus un zivis, starp citu, viss bija normā li un ne pikanti, bet tas arī viss)))

Uzkodas nekur nav! Jū ras krastā redzē tais bā rs kā dreiz bija paredzē ts uzkodā m, un tagad tur ir maksas ē dnī ca vietē jiem arā biem, kuri iegriež as nedē ļ as nogalē no piektdienas lī dz pirmdienai. Tā ir skā rda, kas mū sdienā s notiek viesnī cas teritorijā - pie bā riem rindu par maz, ē dnī cā , pie baseina nepietiek sauļ oš anā s krē slu! Un neviens par to recenzijā s nerakstī ja!
Š ķ iet, ka baseins ir tī rs, bet mē s neesam ū dens ar balinā tā ju fani. Un ar tā du jū ru ir grē ks sē dē t baseinā .
Jū ra ir kaut kas neticams! Silti, tī ri, caurspī dī gi un super bē rniem! ! ! Bet tur nav lielas medū zas, mū s brī dinā ja, ja viņ a par tevi apž ē losies, tad nekavē joties berzē jiet to ar smiltī m vai paņ emiet laimu vai tomā tu uz stieņ a un berzē jiet to vietu un viss iet prom)) Smiltis ir labi, balts. Lē na smilš aina nogā ze.
Sauļ oš anā s krē sli vienmē r bija bez maksas.
Bā rs pie jū ras: viņ i deva kolu, sprite, fanta, yupi un vietē jo alu. Kokteiļ us taisī t neprot vai negrib, bet laikam otrs, jo arī arā biem taisī ja mohito utt.
Bā rs pie ē dnī cas: neko nevar jautā t un vienmē r ir rinda! ! ! Ja tuvojas arā bs, viņ u izlej ā rpus rindas, un nav svarī gi, ka tu stā vi ar bē rnu pie kolas glā zes. Grū ti nosaukt par glā zi, tā bija 100 ml glā ze, kas ir vienā da ar viskiju, brendiju un ū deni. Viss ir ekonomiski!
Animatori nav uzbā zī gi, vienmē r griezā s pie mums un interesē ja, kā mē s atpū tā mies, un, kad ē dnī cā bija atgadī jums ar ū deni, viņ i bija pirmie, kas pieskrē ja un visu izlē ma ! ! ! Vakaros izklaidē ja un skaidrs, ka cenš as.
Tī rī š ana ir laba, gudras meitenes! Vienī gā problē ma ar ziepē m un mazgā š anas lī dzekļ iem ne vienmē r bija pieejama, tā pē c meitenes ņ em jū su š ampū nus un matu kondicionē tā jus.
Wifi nedarbojā s ļ oti labi.
Negā jā m uz spa un ir tik karsti!! !

Mū zika ir gandrī z arā bu, retā k eiropeiska, bet par krievu vai ukraiņ u vispā r klusē ju! Ja jū s aicinā t tū ristus no visas pasaules, kā jū s varat padarī t savu brī vdienu patī kamu visiem!! !
Viesnī cas tuvumā nekā nav! Uz Monastiru braucā m ar mikroautobusu pa 2 dinā riem, bet teikš u, ka tā dā karstumā ir ļ oti grū ti atrasties pilsē tā , kad ā rā ir 40 grā di!
Ekskursija viņ iem nebija ī paš i karsta, un nav daudz, kur doties uz zoodā rzu, Sahā ras tuksnesi un pilsē tā m...
Mē s dotos uz Tunisiju, teikš u jā , bet ne jau uz š o viesnī cu !! !
Jā un vē l aizmirsu uzrakstī t, ka neceļ ojā m vieni ar mums bija dzimš anas dienas meitene, kuru viesnī ca pat neapsveica ar kū kas gabaliņ u, lai gan visur bija norā dī ts, ka cilvē kam ir jubileja un 2 rož u puš ķ i tika iepriekš pasū tī ti reģ istratū rā ! Tas ir kauns ((. Turcijā vienmē r ir kompliments no viesnī cas ar kū ku un augļ iem istabā , un Ē ģ iptē kū ka ar svecē m restorā nā ar dziesmā m un dejā m))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu