Mums patika

Rakstīts: 7 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 31 augusts — 7 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i, bet pē c vadī tā ja ieteikuma, lai atpū stos.
Viesnī ca klusa, mierī ga, nekas kaitinoš s, daudz ā rzemnieku, pā rsvarā franč i.
Viņ i cenš as tī rī t pludmali, labi organizē ta ar droš ī bu, sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir vienkā rš as plastmasas, pie baseiniem ir koka ar normā liem matrač iem, baseini tiek tī rī ti katru dienu, pludmale ir labā kā piekrastē , mē s gā jā m pietiekami tā lu abos virzienos - pā rē jā s pludmales atstā j daudz vē lamo, netiek tī rī tas.

Personā ls ir lielisks, ļ oti uzmanī gs, draudzī gs, pieklā jī gs, ļ oti gribu viņ iem dot dzeramnaudu (pateikš u uzreiz, neviens dzeramnaudu neprasa), bet ticiet man, papildu pateicī bas labi noformē s jū su atvaļ inā jumu (cena un kvalitā te ir patī kami).
Istabas ir diezgan plaš as, uzkopjot katru dienu pā ris dolā ru dzeramnaudā , bū s iespē ja izmantot jaunus dvieļ us), un nav noguris, kā biež i rakstī ts atsauksmē s.
SPA ir lielisks viesnī cas papildinā jums, pakalpojumi ir vislabā kajā lī menī , nā kotnē ir vē lme apvienot atpū tu š ajā viesnī cā ar SPA procedū rā m, labā k ņ emt kompleksus 4-6 dienas.
Ē diens ir diezgan daudzveidī gs, daudzi vietē jie ē dieni vienkā rš i nesaprata, kā un ar ko, bet pavā ri labprā t paskaidro. daudz desertu. augļ i visu laiku, vietē jā shawarma ar teļ a gaļ u ir vienkā rš i super - paņ ē mu paraugam un ļ oti patī kami pā rsteidza gaļ as garš a. pavā ri patieš ā m cenš as un priecā jas, redzot apmeklē tā ju prieku. bija vairā ki cilvē ki, kas baroš anā redzē ja tikai kartupeļ us un bija saš utuš i par to. MĒ S redzē jā m garneles, krabjus, kalmā rus, jū ras velš u ē dienus, zupas, kuskusu daudzveidī bā , Eiropas virtuvi daudzveidī bā , vietē jo virtuvi un galvenais garš ī gi. Apturē ju sevi, lai nepieņ emtos daudz lieko kilogramu. Vī ns - ar rokas mā jienu)
Lasī ju negatī vas atsauksmes par š o viesnī cu - tā teikš u, ja nā k slikts garastā voklis, lai pieķ ertos pie katra sī kuma - labā k neiet vai ņ emt 3x dā rgā ku viesnī cu, lai vienkā rš i pacieš .
Viesnī cā ieradī simies vē l, mē renais klimats mū s iepriecinā ja!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu