Venice Beach Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Venice Beach atrodas Džerbas salā, Sidi Mehrez tūrisma rajonā. Ieteicams ģimenēm, pāriem.Vairāk →
аватар katyloves2008
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sazinā jā mies ar tū risma aģ entū ru mē nesi pirms atvaļ inā juma. Viņ i gribē ja bez vī zas, tā pē c tika piedā vā ta Turcija, Kipra un Tunisija. Mā jā s mē s izskatī jā m visus viesnī cu aprakstus un atsauksmes. … Tomēr ▾ Sazinā jā mies ar tū risma aģ entū ru mē nesi pirms atvaļ inā juma. Viņ i gribē ja bez vī zas, tā pē c tika piedā vā ta Turcija, Kipra un Tunisija. Mā jā s mē s izskatī jā m visus viesnī cu aprakstus un atsauksmes. Izvē le krita uz Tunisiju, un cena izrā dī jā s lē tā ka. Mums trim tas maksā ja 135 000 par 12 naktī m (2019.  gada 5. -17.  augusts). Viņ i lidoja 4 ar pusi stundas no Maskavas ar Boeing 777-200, bez ē diena, 2 reizes viņ iem piedā vā ja vienkā rš u ū deni...Un viss. Nolaidā s Zarzis lidostā . Viesnī cu ar ē rtu autobusu sasniedza 45 minū tē s. Mē s iekā rtojā mies un devā mies vakariņ ā s.
Ē dienu pā rpilnī ba trī szvaigž ņ u viesnī cai bija pā rsteidzoš a. No pirmā s katru dienu jauna zupa, kaut kas lī dzī gs biezzupai. Otrajam piedevu komplektam un vē l vairā k gaļ as ē dienu! Tunisijas nacionā lie ē dieni bija katru dienu. Pā ris reizes viņ i sarī koja dzī res ar lieliem katliem ar nacionā lo virtuvi. No jū ras veltē m turpat uz ielas tika cepta plaukstas lieluma tuncis, ļ oti garš ī gs, bet tajā ir pā rā k daudz kaulu, tā pē c maz cilvē ki to ņ ē ma. Nekas cits no jū ras veltē m nebija. Salā tu izvē le ir ļ oti liela. Restorā nā tiek gatavots alkohols no vī na (balts, sarkans, rozā ), dzesē tā js, aparā ts ar sulā m un kolu, kafijas automā ts un samovars tē jai. Augļ i brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m, 2 veidi. Saldumu ir daudz un katru reizi vienmē r viss ir savā dā k. Saldē jums tika pasniegts divas reizes. Ā tra apkalpoš ana. .
No istabas paveras skats uz dā rzu un baseinu. Mohr baltie dvieļ i mainī jā s katru dienu, nebija š ampū na un duš as ž elejas, bija 2 ziepju gabaliņ i un mī kstais tualetes papī rs, TV un kondicionieris. Tī rī š ana notiek katru dienu 2 posmos: pirmajā reizē paņ em dvieļ us un uzkopj, un otro reizi atnes svaigus dvieļ us. Reiz ar istabeni bija nepatī kams stā sts: mē s agri atgriezā mies no jū ras, lai uztaisī tu hennas tetovē jumu, un viņ a acī mredzot negaidī ja, ka atradī s mū s istabā , ielauzā s, izņ ē ma telefonu no lā dē tā ja un ā tri aizbē ga. , pat neatvainojā s. . . Mē s bijā m š okē ti!
Animatori strā dā visu dienu: ū dens aerobika, š autriņ as, ū dens polo uc Vakarā animā cija ar bē rniem, tad pieauguš ajiem, tad dejas.
Teritorijā.3 peldbaseini, veikals, spa, skaistumkopš anas salons, picē rija, 2 bā ri. Vestibila bā rā alkohols un WiFi ar pā rtraukumiem. Jū s varat iegā dā ties maksas dzē rienus, uzpī pē t ū denspī pi tikai par 8 dinā riem (1 dinā rs ~ 24 rubļ i).
Pastaiga lī dz jū rai 7 minū tes pā ri ceļ am, pludmale 2 viesnī cā m. Peldē ties var no pulksten 8 lī dz 18, kā jau baseinā . Pludmalē.2 duš as, bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem! dzē rieni un bez tualetes! Smalkas baltas smiltis, gluda ieeja jū rā , jū ras krā sa ir taisni zaļ i tirkī za, ū dens karsts. Tirgotā ji staigā pa pludmali, rā da savas preces un izklaidi un dodas tā lā k, nevienam netraucē , ja gribi kaut ko nopirkt, tad jā nā k paš am. Zirgi un kamieļ i staigā tā pat. . . Un viņ i dara savu biznesu tieš i pludmalē...Nu nekas, viņ i pieraduš i un iekā puš i jū rā . Periodiski tī rī ts ar traktoru. Jū rā bija daž as jū raszā les. Pē dē jā s 3 dienā s bija vē trains un daudz aļ ģ u, nu gluž i kā spa procedū rā )), lē kā jā m pa viļ ņ iem daudz. Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli par brī vu, matrač i mazā k nekā sauļ oš anā s krē sli.
No bezmaksas ekskursijā m bija braucieni uz dā vanu veikalu, spa kosmē tikas un ā das izstrā dā jumu veikalu. Jū s rakstā t ceļ vedei vietnē WhatsApp, un viņ a pasū ta automaš ī nu. Mē s devā mies uz dā vanu veikalu. Izvē lē tajā laikā maš ī na neieradā s, otrreiz tikai nokļ uva. Viesnī cā atgriezā mies tikai treš o reizi! Š oferis atvests uz nepareizo viesnī cu.
No apmaksā tajiem izvē lē jā s krokodilu fermu un cukura tuksnesi.
Krokodilu audzē tava:
Izmaksas ir 60 dinā ri. Izbraukš ana 15:15, ieraš anā s 18:30. Gids visiem iedeva biļ eti. Ekskursija ietvē ra: telpu apskati, kā viņ i dzī voja š ajā s daļ ā s, paš u krokodilu fermu un muzeju. Atnā cā m pabarot. Krokodiliem ir vairā k nekā.400 ī patņ u, milzī gi, sā kotnē ji no Madagaskaras. Vakariņ ā s viņ i bija noplū kti un ar lielu garš vielu piedevā m putni. Teritorijā atradā s aizgaldi ar bruņ urupuč iem un ķ irzakā m. Bija inkubators ar krokodilu olā m un ļ oti maziem krokodiliem. Iekā pjot autobusā , viņ i ar š ausmā m saprata, ka ir pagā juš i garā m muzejam, viņ i, protams, bija satraukti, bet neatgriezā s.
Sahā ras tuksnesis:
Izmaksas ir 245 dinā ri. Izbraukš ana 5:15, ieraš anā s nā kamajā dienā.14:30. Gids teica, ka š ajā dienā tuksnesī bū s silts, tikai + 40 °, lai gan parasti tur š ajā laikā ir + 50 °. Nu, es domā ju, ka mē s nejutī sim visu tuksneš a krā su. Kļ ū dī jos, pirmajā pieturā noķ ē ra saules dū riens, daudzi sū dzē jā s par galvassā pē m. Pirmajā dienā bija sā lsezers, vietē jais zoodā rzs (10 dinā ri), nabadziņ š , bet ar priekš nesumu, dž ipu vizinā š anā s pa kā pā m, iebraucā m oā zē , izpeldē jā mies ū denskritumā . Otrajā dienā cē lā mies 4 no rī ta, devā mies skatī ties saullē ktu sā lsezerā , piestā jā m, lai iedzertu Tunisijas tē ju ar riekstiem un Tunisijas snickers, tad 1 stundu braucā m ar kamieļ iem (30 dinā ri) vai 40 minū tes braucā m ar kvadraciklu. (50 par 1 personu vai 70 dinā ri kopā ). Pē c tam devā mies uz troglodī tu alā m. Mē s tur paē dā m vietē jo virtuvi un devā mies uz viesnī cu. Pirmajā dienā pusdienojā m un vakariņ ojā m viesnī cā tuksnesī , otrajā dienā brokastojā m tur.
Pati viesnī ca izskatā s kā tā s * 4. Bet istabā ir saplī sis, sarū sē jis, smirdoš s ledusskapis, un tualete ir nomazgā ta pa daļ ā m, ar tilpumu viens stikls. Ē diens š ausmī gs, izvē le ļ oti maza, gaļ as vietā tikai dzī slas, kartupeļ i puscepuš i, lē cā s ielī da vabole, tie balstī jā s galvenokā rt uz arbū ziem, jo ​ ​ bija ļ oti cieš i ar ū deni. Ū deni var dzert tikai pudelē s. Lī dzi paņ ē ma 4 litrus, nepietika, nopirka vē l 2 pudeles. Nu, vismaz atsvaidzinies baseinā .
Pirms lidojuma nolē mā m reģ istratū rā samainī t atlikuš os dinā rus pret dolā riem, gaidī ja nepatī kams pā rsteigums - komisijas maksa 30%!
Lidostas darbinieki ir ļ oti lē ni. Lidojums uz Maskavu arī ilga 4 stundas un 20 minū tes.
Kopumā par valsti:
Ceļ i ir asfaltē ti, bet ceļ malas pilnas ar atkritumiem! Š ķ iet, ka neviens to negrasā s noņ emt. Viņ iem galvenais, lai mā ja ir tī ra, un lai valsts tī ra ielas. Viņ i maksā pensiju tikai tad, ja esat veicis iemaksas pensijas kapitā lā , kamē r strā dā jā t. Izglī tī ba ir pilnī gi bez maksas 20 ballu skalā .
Valsts valoda ir arā bu, un franč u valoda ir plaš i izplatī ta.
Lai laba atpū ta! ! ! Mē s noteikti atgriezī simies š ajā valstī !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель Venice Beach расположен на острове Джерба, в туристической зоне Сиди Мехрез. Рекомендован для семейного отдыха, для пар.

Atrašanās vieta 5 км от г. Мидун, 16 км до города Хумт Сук, 25 км до аэропорта.
Pludmales apraksts В 250 метрах, через дорогу от отеля. Матрасы — платно.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Бесплатное вегетарианское питание, TV room, сувенирный магазин, услуги консьержа, интернет-уголок (бесплатно), 2 открытых плавательных бассейна, крытый бассейн с подогревом зимой, камера хранения, круглосуточная стойка регистрации, барбекю, ресторан на 250 мест, Wi-Fi в лобби бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортивно-развлекательные и вечерние развлекательные мероприятия, релакс-центр, центр бальнеотерапии, бесплатно: мини-футбол, мини-гольф, пляжный волейбол.
  • golfs
  • volejbols
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 159 стандартных номеров (макс. 2+1 чел.) с видом на сад/на бассейн.

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор, телефон (платно), душевая кабина / ванна, бесплатные туалетные принадлежности, меблированный балкон или терраса, ежедневная уборка.

Adrese BP 156 Zone touristique Djerba Midoun 4116 Djerba
Tālruņi: Телефон: 216 75 73 27 38 Факс: 216 75 73 15 52
Tīmekļa vietne: Venice Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), волейбол, футбол. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.