Garden Park 3*– Atsauksmes

52
Novērtējums 7.010
№1 viesnīcas reitingā Džerba
7.7 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.3 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Garden Park Hotel atrodas 300 m no pludmales (sauļošanās krēsli un saulessargi ir bez maksas), 6 km no kūrorta zonas centra, 13 km no lidostas.Vairāk →
аватар 5gxuo8h4
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ģ imene lidojā m 2013. gada 15. augustā uz š o viesnī cu, konsultē jā m tū roperatoru, teica, ka š is ir labā kais, bet izrā dī jā s sliktā kais, aizbraucā m uz reģ istratū ru un tikā m uz atpū tnieku mī tiņ u, viņ i teica, ka viņ iem trī s dienas nebija ū dens istabā s, viņ i nevar nomazgā ties vai iet uz tualeti, viņ i uzreiz sā ka mū s atrunā t no pā rcelš anā s uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Ģ imene lidojā m 2013. gada 15. augustā uz š o viesnī cu, konsultē jā m tū roperatoru, teica, ka š is ir labā kais, bet izrā dī jā s sliktā kais, aizbraucā m uz reģ istratū ru un tikā m uz atpū tnieku mī tiņ u, viņ i teica, ka viņ iem trī s dienas nebija ū dens istabā s, viņ i nevar nomazgā ties vai iet uz tualeti, viņ i uzreiz sā ka mū s atrunā t no pā rcelš anā s uz š o viesnī cu. Viņ i nofilmē ja, kā kā ds arā bs peld baseinā . Daž i uzreiz atteicā s ievā kties un pieprasī ja citu viesnī cu. Un viņ i tika pā rvietoti. Un palikā m, bet tū roperators mū s ieteica kā labā ko viesnī cu Dž erbā . Un, kā izrā dī jā s, tā bija visu laiku sliktā kā viesnī ca. kā atzina mū s satikusī Jū lija, viņ a stā stī ja, ka Dž erbā strā dā.10 gadus un nekad nav redzē jusi tā das š ausmas kā š eit, viesnī cas stā vu apdzī voja arā bi, un viņ i savā ca pilnus š ķ ī vjus ar ē dienu. ē damistaba un nepabeidza, tas, kurš aizkavē jā s vakariņ ā s, ē da to, kas bija palicis, ceļ š uz pludmali bija klā ts ar atkritumiem un nepatī kamā m smakā m, lai iet 5-7 minū tes, pludmalē nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un nebija bā rs, tur bija halabudka ar arā bu, kurš glā zē s ielē ja ū deni, forfeitus, kolu, spritu. Smiltis pludmalē ir netī ras. Numuriņ ā nebija fē na, seifa, TV. un bā rs. Dzeramais ū dens bija jā ņ em no bā ra. Pludmales dvieļ i netiek nodroš inā ti. Paņ emiet savu no mā jā m. Gaisa kondicionē š ana mums darbojā s, citiem ne. Ē diens no rī ta bija tā ds pats - vā rī tas olas, tē ja, kafija, sasmalcinā ti tomā ti un paprika, olu kultenis. Pusdienā s makaroni, kartupeļ i, salā ti. Ū dens sprite, kola. fanta. un ielej savu vī nu. Š o viesnī cu neieteiktu, labā k izvē lies citu, tuvā k jū rai Susā . Ir tī ra pludmale, jū ra un viesnī ca ir tī rā ka. un mazā k arā bu. Paldies) Es labprā t palī dzē š u ikvienam. Vairā k š ajā viesnī cā neapmetī simies un neieteiksim citiem.
аватар ksandra
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru Tunisijā bijā m pirmo reizi. Pat Sanktpē terburgā , pē rkot biļ eti, lū dzā m menedž erim paņ emt kaut ko lē tu, bet mums vē rtī gu. Ilgi meklē jā m, š aubī jā mies, negribē jā m izlocī t lielu naudu un palikā m neapmierinā ti. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru Tunisijā bijā m pirmo reizi. Pat Sanktpē terburgā , pē rkot biļ eti, lū dzā m menedž erim paņ emt kaut ko lē tu, bet mums vē rtī gu. Ilgi meklē jā m, š aubī jā mies, negribē jā m izlocī t lielu naudu un palikā m neapmierinā ti. rezultā tā mē s izvē lē jā mies Dž erbu un š o brī niš ķ ī go viesnī cu.
Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija tas, kā mū s sagaidī ja viesnī cā (es izlaiž u lidostu, nekā du sū dzī bu). Tik aktī vus animatorus nekur nebiju redzē jis! Izzā ģ ē ja, novietoja, stā stī ja. . . Nezinot valodu var komunicē t, galvenais draudzī gums. Sā kotnē ji negribē jā m pā rmē rī gu pompu un tā pē c ļ oti priecā jā mies, ka interjers ir koloniā lā stilā . stils (baigi noguruš i no "eiro" stiliem). Istaba brī niš ķ ī ga, plaš a -nekas papildus, tikai tas, kas vajadzī gs atvaļ inā jumā . Kondicionieri nelietojā m, visu laiku pludmalē vai pie baseina. Ē diens bija brī niš ķ ī gi! Aktī vi piedalī jos visā ! Sadraudzē jā mies ar š efpavā ru, nezinu, kā pē c viņ am patikā m, bet katru vakaru vakariņ u laikā jauki papļ ā pā jā m (atkal atzī mē ju, valodu neprotam). paš i izvē lē jā mies, bet ar visu bijā m apmierinā ti. Un galvenais nebija dzē rā ju, kliedzoš u kompā niju. . . Ļ oti ieteicams pā riem ar bē rniem. Viss nodroš inā ts! ! !
отель аквамариновое солнце пляж.прилив перед отелем отпуск удался! морская прогулка поездка в Мидун на рынок аниматоры
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Animatori nemitī gi apgaismoja cilvē kus, lai tie stulbā kā rtā nebū tu vā veres pie ū dens ! ! Katru dienu cita izrā de! Diskotē ka! ! ! Kopumā iespaidi ir tikai pozitī vi! Super iesaku visiem iet tur … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Animatori nemitī gi apgaismoja cilvē kus, lai tie stulbā kā rtā nebū tu vā veres pie ū dens ! ! Katru dienu cita izrā de! Diskotē ka! ! ! Kopumā iespaidi ir tikai pozitī vi! Super iesaku visiem iet tur un tikai tur! ! ! Tā ir paradī ze! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Leka91
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vakar atgriezos no Tunisijas ar savu mī ļ oto, atnā cu mā jā s, piedzī voju daudz vairā k prieka nekā atvaļ inā jumā . Cerē jā m uz lieliskiem svē tkiem, tač u daž as nianses tos sabojā ja. Mē s lidojā m uz lidostu, neviens mū s nesagaida, atradā m vī rieti ar uzrakstu "Express tour". … Tomēr ▾ Vakar atgriezos no Tunisijas ar savu mī ļ oto, atnā cu mā jā s, piedzī voju daudz vairā k prieka nekā atvaļ inā jumā . Cerē jā m uz lieliskiem svē tkiem, tač u daž as nianses tos sabojā ja. Mē s lidojā m uz lidostu, neviens mū s nesagaida, atradā m vī rieti ar uzrakstu "Express tour". Viņ š mū s aizsū tī ja uz autobusu, atnā ca gids, mē s sā kā m, izbraucā m visu Dž erbas salu, uz daž ā dā m viesnī cā m.......viņ i visus paņ ē ma, mē s ieradā mies jū su viesnī cā pē dē jie. Reģ istratū rā saņ ē ma atslē gas un roku dzelž us dibilnye (rokassprā dze zila un ļ oti asa). Braucā m ē st, gids neko neteica, bet kaut kur izmeta..... devā mies meklē t ē dnī cu, jo. š ī ir visdabiskā kā ē dnī ca..... ir daudz kam nospļ auties, š ķ ī vjus momentā izjauc, karotes neatradī si, ja gribē si ē st graudaugus....ī si sakot ē dnī ca kā skolā , pat sliktā k. Nolē mā m š im srač am nepievē rst uzmanī bu. Mū su mē rķ is ir relaksā cija. Mē s ar vī ru devā mies meklē t pludmali, jū ru. Atradā m brī niš ķ ī gu mazu pludmali, cilvē ku te nav maz, visi sauļ oš anā s krē sli aizņ emti, nedod Dievs ir kur nolikt dvieli..... jū ra tī ra no rī ta, pē c 10.00 visi netī rumi ir izskaloti krastā ar viļ ņ iem. Animatori ir vienkā rš i pretī gi, gribas tikai tusē t ar meitenē m, lai gan cenš as to slē pt. . . bet beigā s viss ir redzams! Viņ i dara savu darbu par 3 ar milzī gu mī nusu. Mums ar mī ļ oto vē l paveicā s, ka dzī vojā m 7. korpusā , arī.8. ir labas istabas! Kondicionieris ir pilnī gs atkritums, galvenais, ka tarakā ni neielī da mū su istabā , vienī gā skudra atnā ca pie mums. Ielaidā m visus mī nusus un pā rsvarā apmeklē jā m pludmali un baseinu......vispā r, pateicoties mū su mieram, atpū tā mies. Kas vē las izjust adrenalī nu it visā , sā kot no ē diena lī dz tualetei, laipni lū dzam Garden Park))! Viesnī ca ir solī ds 2, mū s visvairā k saniknoja tas, ka gā jā m ē st uz baseina bā ru un š efpavā rs mū s aizsū tī ja uz ē dnī cu ē st......, tā tev ir labā k! Animatori-2
Viesnī ca ir gandrī z 3
Reģ istratū ra-2
pā rtika - 3
baseins-2 (hlors var padarī t jū s aklu) Peldieties zem ū dens tikai ar aizsargbrillē m!
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u no paš a sā kuma. . . Kad ieradā mies viesnī cā , ilgi sē dē jā m vestibilā reģ istratū rā ; Apmeklē tā ji telpas neatbrī voja! Bet tā laikam nav viesnī cas vaina, bet gan paš i apmeklē tā ji! Bija nenormā li karsts. … Tomēr ▾ Sā kš u no paš a sā kuma. . . Kad ieradā mies viesnī cā , ilgi sē dē jā m vestibilā reģ istratū rā ; Apmeklē tā ji telpas neatbrī voja! Bet tā laikam nav viesnī cas vaina, bet gan paš i apmeklē tā ji! Bija nenormā li karsts...es gribē ju nirt baseinā pē c iespē jas ā trā k ! ! Paveicā s, ka vismaz Wifi bija bez maksas (galvenajā zā lē tikai ķ eras). Mums bija istaba diviem. Istaba maza, bet gulta liela! ! =) Vannasistaba ir atseviš ķ a saruna. Kopumā viss ir kā rtī bā , bet ū dens varē tu beigt tecē t JEBKURO mirklī !!! ! ! Gan auksti, gan karsti! Jā pagaida daž as minū tes un jā dodas vē lreiz! ! Un ū dens smarž o. . . Nomazgā jā m seju un tī rī jā m zobus ar iegā dā to ū deni pudelē s. Pie vakariņ ā m ir garas rindas, jo daudz cilvē ku. Ē diens parasti nav slikts. Jā , godī gi sakot, tas viss ir muļ ķ ī bas! Pats forš ā kais par ko vē los uzrakstī t un atcerē ties ir ANIMĀ TORI!!! ! ! Š os puiš us jū s nekur citur neatradī siet! ! Tas ir tik neticami pozitī vs! Es joprojā m smaidu, rakstot š o! Nekavē joties sā ciet ar viņ iem runā t! Pieturieties pie viņ iem un pā rē jais bū s veiksmī gs!! ! ! Tie ir acu priekš ā no pulksten 10 no rī ta lī dz gulē š anai! ! Pē c izrā des, kuru viņ i rī ko katru vakaru 22.00 (izrā de ir NEticama! ! ), animā cijas ar prieku pasē dē s jū su kompā nijā , iedzers un izklaidē s!!! ! =)) Ī paš u uzmanī bu pievē rsiet (atcerieties š ie vā rdi) Dido un Anisa! !
Un kad mē s devā mies prom, animatori iznā ca mū s izlaist! ! Un viens pat skrē ja blakus autobusam, pamā ja mums un pū ta buč as. . . !! ! =)) Vispā r jums pilnī gs garī gais gandarī jums garantē ts! !
Animatori ir ī sti dvē seliski cilvē ki! ! ! Taisnī ba, TĀ DI NAV CITI!!!!! !
Ja jū s dodaties uz š o viesnī cu, tikai lai pavadī tu laiku kopā ar viņ iem! ! =)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca š ausmī ga....saprotu, ka trī s rubļ u banknots, nu ne tā pati grā ds, kad pie +37 istabā knapi strā dā kondicionieris, un recepcijā un ē damistabā nē . vispā r strā dā t. . . Ē diens nav ī paš i garš ī gs, sortiments it kā bū tu, bet apē st nav iespē jams, visu, kas pusdienā s nav apē sts, sagriezī s un pasniegs kā salā tus vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca š ausmī ga....saprotu, ka trī s rubļ u banknots, nu ne tā pati grā ds, kad pie +37 istabā knapi strā dā kondicionieris, un recepcijā un ē damistabā nē . vispā r strā dā t. . . Ē diens nav ī paš i garš ī gs, sortiments it kā bū tu, bet apē st nav iespē jams, visu, kas pusdienā s nav apē sts, sagriezī s un pasniegs kā salā tus vakariņ ā s. Telpas izskatā s pē c slimnī cas palā tas, veļ a tik izmazgā ta, it kā.100 gadus pē c kā rtas gulē.... Kas attiecas uz personā lu, tad ir viens krieviski runā još s tū risma menedž eris Khedi, tā pē c viņ š vienkā rš i ir faš ists. Vienalga ar kā du jautā jumu tu pie viņ a vē rsies, saslimsi vai steidzami jā dodas prom, viņ š protams neatteiks, bet neko nedarī s....Vispā r, ja gribi sabojā t atvaļ inā jumu - WELCCOM ((((((
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē diens ir slikts, rada nelabumu, cieta no gremoš anas traucē jumiem, restorā nā smird pē c balinā tā jiem, antisanitā ri apstā kļ i, bē rniem nav ko ē st, istabas labas tikai 7 un 8 korpusā , viesnī ca un pludmale pilna ar arā biem neelpot, pludmale ir maza, lai tā lu tiktu, baseins reti tiek tī rī ts ar lielu hlora daudzumu. … Tomēr ▾ Ē diens ir slikts, rada nelabumu, cieta no gremoš anas traucē jumiem, restorā nā smird pē c balinā tā jiem, antisanitā ri apstā kļ i, bē rniem nav ko ē st, istabas labas tikai 7 un 8 korpusā , viesnī ca un pludmale pilna ar arā biem neelpot, pludmale ir maza, lai tā lu tiktu, baseins reti tiek tī rī ts ar lielu hlora daudzumu. Atpū ta tikai paspilgtinā ja silto jū ru un baltā s smiltis un lē to cenu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atbraucu ar bē rnu 4. jū lijā , iespaidi bija ļ oti labi. Viesnī ca ir vienkā rš i super par 3 zvaigznē m! ! ! Animā cija ir tik daudzveidī ga, no 9 rī tā lī dz 00 naktī puiš i izklaidē tikai klasē - tā du animā ciju neesmu redzē jis pat 5 zvaigznē s. … Tomēr ▾ Atbraucu ar bē rnu 4. jū lijā , iespaidi bija ļ oti labi. Viesnī ca ir vienkā rš i super par 3 zvaigznē m! ! ! Animā cija ir tik daudzveidī ga, no 9 rī tā lī dz 00 naktī puiš i izklaidē tikai klasē - tā du animā ciju neesmu redzē jis pat 5 zvaigznē s. viesnī ca. Ē diens ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! ! ! Es domā ju, ka pat visprasī gā kais klients bū s apmierinā ts. Gaļ a, no kuras izvē lē ties: grilē ta, kebabi, vā rī ta, cepta, par saldumiem pat nerunā š u - super! Piedevu ir daudz, nav jē gas pat aprakstī t, viss ir vienkā rš i lieliski. Kā mums stā stī ja vietē jais taksists, ka š ī viesnī ca ir labā kā ē dinā š anas ziņ ā . Dzer daž ā dus vī nus, š ņ abi, alu utt kā visā s viesnī cā s, vietē jos, katra gaumei. Jū ra ir krā š ņ a, tī ra, smiltis smalkas - ļ oti forš a. Istabas tika tī rī tas katru dienu, bet vienī gais, kas varē tu kā dam nepiestā vē t istabā s, ir tas, ka nav fē na un maksas TV (ja kā dam vajag), bet ticiet man ar š ā du animā ciju, jū s vienkā rš i uzvarē sit. to nevajag. Mē beles tieš ā m ir visvienkā rš ā kā s bez š ika (ja kā dam tas ir svarī gi). Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un pretimnā koš s, labi darī ts, trū kst vā rdu! Bē rniem ir daudz daž ā du izklaiž u, ir slidkalniņ i un teniss, futbols utt. Ir diskotē ka. Iesaku turp doties ikvienam, ja kā dam ir naudas ierobež ojumu un kuram nerū p elegantas mē beles istabā , š is ir priekš jums. Bē rns bija vienkā rš i apmierinā ts ar visu, neskatoties uz to, ka viņ š atpū š as daž ā dā s vietā s, š ī viesnī ca viņ am bija vislabā kā . Uzreiz mums iedeva istabiņ u ar skatu uz laukumu, bet pē c 5$ piemaksā š anas nomainī ja uz ļ oti labu ar skatu uz baseinu. Kopumā ar viesnī cu biju apmierinā ta, tagad iesaku visiem tur doties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vairā k piemē rots ģ imenē m ar bē rniem, jo. animā cija laba un nekad nav garlaicī gi. Lī dz jū rai vajag 2 min, pludmale maza, ē diens labs, un iesaku uzreiz ņ emt lī dzi ū deni restorā nā brokastī s uz pludmali, jo viņ i viņ u tur atved vē lu, un viņ a ir ļ oti izslā pusi. … Tomēr ▾ Vairā k piemē rots ģ imenē m ar bē rniem, jo. animā cija laba un nekad nav garlaicī gi. Lī dz jū rai vajag 2 min, pludmale maza, ē diens labs, un iesaku uzreiz ņ emt lī dzi ū deni restorā nā brokastī s uz pludmali, jo viņ i viņ u tur atved vē lu, un viņ a ir ļ oti izslā pusi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар ksu63
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maijā kopā ar draugu ceļ ojis. Š is ir pirmais ceļ ojums uz Tunisiju. Pirms tam viņ i atpū tā s Turcijā.5 * klases viesnī cā s. Garden Park 3 * Tunisijā var pretendē t uz labu 4-ku. Teritorija milzī ga: ļ oti kopta, viss tī rs, ļ oti skaisti, koki zied. … Tomēr ▾ Maijā kopā ar draugu ceļ ojis. Š is ir pirmais ceļ ojums uz Tunisiju. Pirms tam viņ i atpū tā s Turcijā.5 * klases viesnī cā s. Garden Park 3 * Tunisijā var pretendē t uz labu 4-ku. Teritorija milzī ga: ļ oti kopta, viss tī rs, ļ oti skaisti, koki zied. Viss ir zaļ š un ziedi. Darbinieki kopj dā rzus, no rī ta skatī jā mies, kā tiek apzā ģ ē tas palmas. Pavā rs labs, ē dieni garš ī gi un daudzveidī gi. Augļ u tieš ā m bija maz, bet ja ir vē lē š anā s, var aizbraukt uz pilsē tu un nopirkt par normā lā m cenā m. Animā cija super, paldies puiš iem: pē cpusdienā visas sportiskā s aktivitā tes, vakarā labs š ovs (ī paš i faķ ī ru š ovi un superī gas ī ru dejas) un forš a diskotē ka. Istabas arī labas (viesnī ca ir nedaudz veca, tas redzams no flī zē m un balkona, bet vainu nevar atrast), tī ra katru dienu, tī ra, maina dvieļ us. Tas viss ir pozitī vi. Tagad par negatī vajiem. Mums istabā , starp citu, kā izrā dī jā s, tikai mums bija skudras, bet administrā cija tā lē ma (vai nu saindē t, vai mainī t numuru, nekā du problē mu). Labas kvalitā tes dvieļ i, bet pelē ki, tā pē c ņ em savu. Netā lu no viesnī cas nav kafejnī cu, restorā nu, diskotē ku, tā pē c jums ir jā ņ em viss iekļ auts, jo. kaut kur ē st. Taksometrs uz Meduņ u maksā.2 dinā rus (ir pā rtikas preč u tirgus, veikali, apģ ē rbu tirgus). Par flip flopiem var kaulē ties tikai bazā rā no 60 dinā riem, tos var nopirkt par 8 dinā riem.
Maijā ir ļ oti maz cilvē ku, saka, ka jā iet augusts-septembris. Pā rsvarā franč i, č ehi, vā cieš i, lī bieš i. Personā ls aktī vi mā cā s krievu valodu))) Man ļ oti patika, viss ir atkarī gs no uzņ ē muma un ko vē laties no atvaļ inā juma. Ja neatrodi vainu un atpū š as, viss ir kā rtī bā . Starp citu, arī pludmale ir tī ra, visur tī rī ta. Pilsē tā var nebaidī ties kaut kur paē st, viss ir ē dams.
окружение территории отеля номер на двоих территория отеля в каждом корпусе сад
Parādīt vairāk »


iemiesojums alma23
Rīt lidojam atpūsties, gribētos zināt vai ir internets?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель Garden Park расположен в 300 м от пляжа (лежаки и зонтики бесплатно), в 6 км от центра курортной зоны, в 13 км от аэропорта.

Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

* главный ресторан,
* бар,
* снэк-бар,
* бар на пляже,
* кафе,
* мавританское кафе,
* обменный пункт,
* ТВ холл, дискотека,
* мини-клуб,
* детская игровая площадка,
* анимационные программы.

Telpu apraksts

двухместные номера, с возможностью поставить две дополнительные кровати, оснащены телефоном, ванной комнатой, балконом или террасой. Телевизор и сейф в номере за дополнительную плату.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.