Magic Iliade Aquapark 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
4.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Džerbas salā, netālu no pludmales. Tas sastāv no galvenās ēkas un 4 papildu bungalo ēkām. Viesnīca uzcelta 1993. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā.Vairāk →
аватар kocmikc
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Pē c ne pā rā k patī kamas uzturē š anā s 2018.  gada jū lijā -augustā viesnī cā Club Hotel Belpinar 4*, Turcija (pieejama atsauksme) - Lidoja uz Dž erbu — 2018.  gada oktobris. Izvē le tika izdarī ta absolū ti spontā ni, ā tri (3 dienu laikā ) sakarā ar to, ka nebija kam atstā t bē rnu (negaidī ti) uz rudens brī vdienā m. … Tomēr ▾ Labdien!
Pē c ne pā rā k patī kamas uzturē š anā s 2018.  gada jū lijā -augustā viesnī cā Club Hotel Belpinar 4*, Turcija (pieejama atsauksme) -
Lidoja uz Dž erbu — 2018.  gada oktobris.
Izvē le tika izdarī ta absolū ti spontā ni, ā tri (3 dienu laikā ) sakarā ar to, ka nebija kam atstā t bē rnu (negaidī ti) uz rudens brī vdienā m. Valsts bija vajadzī ga bez vī zas, jo ir grū tī bas ar bē rna tē vu - nedod atļ auju izbraukt, lidojums ne vairā k kā.5h, lai silts varbū t. oktobra mē nesis un jū ra, vē lams silts)) un akvaparka klā tbū tne viesnī cā .
Es atradu ļ oti maz atsauksmju, tā pē c es uzrakstī š u savu.
Viesnī ca ir izvē lē ta. Kritē riji: liela teritorija, akvaparks, viss iekļ auts (alkohols lī dz 00.00! ! ))), netā lu no lidostas. Nu, Dž erbā viss nav tā lu - sala nav liela.
Atpū ties: bē rns 6 gadus vecs un 1 pieauguš ais (es patiesī bā ).
Š oreiz bez TEZ TOUR! Pegazs. Prieks ooooh! Mē s pat izvē lē jā mies vietas lidmaš ī nā . Mē s paņ ē mā m pirmo rindu, lai mierī gi izstieptu kā jas (+ 10 USD lī dz cenu zī mei).
Izbraukš ana bez kavē š anā s gan turp, gan atpakaļ . No lidostas lī dz viesnī cai apmē ram 20 minū tes. Viesnī ca liela, skaista un tī ra! Teritorija ir liela! Nav sē klu, Dievs man piedod) Otrpus ceļ am ir veikals ar suvenī riem un drē bē m. Arī kontingents bija apmierinā ts. Ievā coties, viņ i neko nemaksā ja. Sā kumā iedeva istabiņ u 1. stā vā , pē c lū guma mainī t bez problē mā m mainī ja. Personā ls teicami runā krievu, angļ u un franč u valodā . Visi ir ļ oti draudzī gi un smaidī gi. Viņ iem vienkā rš i patī k tē rzē t. Naudu labā k samainī t viesnī cā . Un pamazā m, jo ​ ​ viņ u valū tu aizliegts izvest no valsts. Lai gan mē s atnesā m daž as monē tas. Nejauš i atrasta bē rna mugursomā . Ir SPA, spē ļ u istaba ar biljardu, konsolē m un spē ļ u automā tiem.
Wi-Fi — tikai reģ istratū rā . Un nedaudz pie iekš telpu baseina.
Istaba ir liela, skats ir lielisks, uzkopš ana bija laba. Dzī vojā m galvenajā ē kā.3. stā vā . Arī vannas istaba ir liela.
Ū dens baseinā man bija auksts — es nepeldē ju. Peldē jos jū rā un iekš telpu baseinā . Tā kā oktobris ir sezonas beigas, tad daž kā rt vakaros bija vē ss - stiprs vē jš . Jū ra silta, tī ra, bet viļ ņ i. Atkal vē ja dē ļ . Bet iedegums izdevā s lieliski! Joprojā m nav nomazgā ta)) Smiltis ir mī kstas, patī kamas. Daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu pie baseina un pludmalē .
Pludmale ir pilna ar zirgiem, kamieļ iem, tač u arā bi neapgrū tina š o pakalpojumu. Ja vē lies, vari nā kt lī dzi. Ir bā rs, ū denspī pe. Pludmalē daudz aļ ģ u, katru rī tu tā s tiek iztī rī tas, bet jū ra atkal izskalojas. Tas mū s nemaz netraucē ja, tā pē c es to nelikš u mī nusā .
Animā cija bē rniem, piemē ram, Turcijā , Ē ģ iptē un citā s. Pieauguš ais...nu, tā -tā . Nav uzbā zī gs. Labi. Nekā du diskotē ku – jaunieš iem bū s garlaicī gi. Centrā ir klubi. Viegli nokļ ū t un nav dā rgi. Taksometri vienmē r atrodas viesnī cā .
Ē diens. Lū k, problē ma. Nē , ne tā...PROBLĒ MA! Pretī gi bezgaumī gi. Cik mē s neesam izvē lī gi un mazprā tī gi, bet š eit tas ir vienkā rš i wow! Man nav ne jausmas, ko mazu bē rnu vecā ki baroja. Izvē le ir ļ oti maza. Ja ieradī sies nedaudz vē lā k par maltī tes sā kuma laiku, iespē jams, viss beigsies pavisam – apē dī si to, kas palicis pā ri. Pastā vī gi beidzas kafija, galda piederumi un š ķ ī vji. Pat augļ i ir bezgarš ī gi. Zivs ir maza ar maziem kauliņ iem, gaļ a ir dzī slā s, svaigie piedevi ir vai nu pā rcepti, vai nepietiekami pagatavoti, krabjus nevis gatavoja, bet taisī ja uz grila! Es nekad neesmu mē ģ inā jusi neko pretī gā ku. Bruto zupas. Man tas ir normā li, galvenais, lai viņ i lej vī nu! Alus nav atš ķ aidī ts, garš ī gs. . . pē c divā m glā zē m tieš ā m jū t, ka esi izdzē ris alu))) Bet bija grū ti pabarot bē rnu. Viņ i ē da tikai makaronus ar vistu vai tī taru. Visas dienas. Brokastis ir pankū kas vai olu kultenis. Saldumi...š eit tas ir patieš ā m garš ī gi, garš ī gi! Es zaudē ju 3 kg 8 dienu laikā . Tā pē c man tas ir pluss arī viesnī cai))))
Istabā s varat ienest dzē rienus. Krievu kanā lu gabali 5.
Ū densparks. Liels, daudz slaidu. Ir 2 bē rni un pieauguš ie 6. Tualetes tī ras. Ir bā rs))) atkal))) Strā dā gandrī z visu dienu.
Mē s devā mies ekskursijā uz krokodilu fermu. No š ī s viesnī cas tieš i 5 minū tes ar taksometru. Lē ts.
Saimniecī bā ir 2 muzeji. Ir ļ oti interesanti pastaigā t apkā rt, lai redzē tu, kā dzī ve tika iekā rtota agrā k. Viena ar eksponā tiem, otra uz ielas – atseviš ķ as ē kas. 11.00 ir neliela izrā de. Arā bs rā da rā puļ us un runā par tiem. Angļ u, arā bu un franč u valodā . Interesanti.
Ir daudz suvenī ru veikalu.
T. Dž erba ir salī dzinoš i “jauns” kū rorts, proti, vē l ir jā strā dā . Bet kopumā mums ļ oti patika, noteikti atgriezī simies! Tad gan autobusā , gan lidmaš ī nā runā ju ar tū ristiem no citā m viesnī cā m un secinā ju, ka mū su viesnī ca ir viena no labā kajā m.
Miers un pozitī va atpū ta visiem! )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Midounas pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, iepirkšanās
Houmt Souk pilsēta
Tunisija, par. Džerba
Arhitektūra, Reliģija, Stats, iepirkšanās

Отель расположен на острове Джерба, недалеко от пляжа. Представляет собой главный корпус и 4 дополнительных корпуса бунгало. Отель построен в 1993 году, последняя реновация проведена в 2015 году.

Atrašanās vieta 25 км от международного аэропорта Джерба-Зарзис.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Два бассейна, один из них крытый с подогревом в зимний сезон.

Конференц-зал на 250 человек.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аква-аэробика.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 316 номеров.

Istabās

Ванна/душ, фен, кондиционер, мини-холодильник, сейф (платно), телевизор, балкон/терраса.

Adrese Route touristique Djerba, Djerba 4116, Тунис
Tālruņi: +216 75 731 717
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.