The Gardens 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
4.0 Numurs
4.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
1.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Apstādījumu ieskautais komplekss atrodas Zvejnieku ciematā, kur atrodas daudzi bāri un restorāni. Choeng Mon pussala ir 7 minūšu brauciena attālumā. Visi viesi var izmantot bezmaksas transporta pakalpojumus uz un no Chi Beach Bar & Restaurant, kas atrodas tieši pludmalē. Lieliska izvēle, ja meklējat klusu, ērtu uzturēšanos.Vairāk →
аватар N2703
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Teritorija ir labi kopta. Zaļ š . Pilsē tas mā jā korpusa mē beles ir vecas. Krā sots ar krā su. Atjaunoti tikai 2 dī vā ni viesistabā . Vecie paklā ji. . . kam tie paredzē ti? Putekļ u savā cē js. . . Kondicionieris pirmajā stā vā ir senatnī gs. … Tomēr ▾ Teritorija ir labi kopta. Zaļ š . Pilsē tas mā jā korpusa mē beles ir vecas. Krā sots ar krā su. Atjaunoti tikai 2 dī vā ni viesistabā . Vecie paklā ji. . . kam tie paredzē ti? Putekļ u savā cē js. . . Kondicionieris pirmajā stā vā ir senatnī gs. Un tas negatī vi ietekmē s jū su elektrī bas rē ķ inu. Otrajā stā vā ir jauni kondicionieri. Virtuves skapī kopā ar dvieļ iem atradā s vī rieš u apakš bikses! Acī mredzot tagadne. . .
Peldbaseinu. . . var izmantot no 8:00 lī dz 21:00. Ir daudz balinā tā ju, redzē ju, kā.7. 50 no rī ta darbinieki lej spaini baseinā...Sauļ oš anā s krē sli ir ā rkā rtī gi neē rti. Metā la pamatne. Slī pumu mainī t nav iespē jams. Lietussargus tikko aizveda uz 5 dienā m.
Ceļ am uz pludmali nav ietvju. Daudz suņ u. Š ajā pludmalē vispā r nav ietvju. Jū ra ir neskaidra, un dziļ ums š ajā laikā ir neliels. Pludmales klubs, kuru varat izmantot, uzturoties š ajā ciematā , ir jauns, tač u ļ oti mazs. Mē s devā mies uz citā m pludmalē m. Patika vairā k.
Elektrī bas rē ķ ins bija 200 USD. Viņ i prasī ja izdruku. Ekskursiju dienā s, kad nebijā m mā jā s lī dz vieniem naktī , izdevumi ir tā di paš i kā pā rē jā s dienā s.
Neiesaku!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielais Buda
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Koh Samui
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija

Комплекс, окруженный зеленью, находится в Рыбацкой деревне, где работает множество баров и ресторанов. Поездка до полуострова Чонг Мон занимает 7 минут. Все гости могут воспользоваться бесплатным трансфером от/до пляжного бара-ресторана Chi, расположенного прямо на пляже. Отличный выбор, если вам нужен спокойный, комфортный отдых.

Atrašanās vieta Комплекс расположен в 5 минутах езды от международного аэропорта Самуи.
Pludmales apraksts Расстояние до ближайшего пляжа составляет 500 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Терраса, сад, барбекю-зона.

  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
Izklaide un sports Услуги массажа за отдельную плату.
Telpu apraksts

К услугам гостей стильные двухэтажные виллы с просторной гостиной зоной.

Istabās

Балкон, вентилятор, телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, кухня с плитой, холодильник, микроволновая печь, кофеварка/чайник, кухонные принадлежности, фен, душ.

Adrese 11/33 Moo 4, Bophut, Koh Samui, Suratthani, Таиланд
Tālruņi: +66 (0) 77 246 100
Tīmekļa vietne: The Gardens
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).