Ban Kao Tropical Lodge & Spa 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.010
Viesnīca atrodas Koh Samui dienvidu daļā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad devos uz Taizemi. Es daudz dzirdē ju un lasī ju par š o valsti, un nolē mu doties ar tū roperatora palī dzī bu, lai izvairī tos no neē rtā m situā cijā m. Tā teikt, viss gatavs pirmajai reizei labā k iet. Tagad, zinot š o lietu, es varu doties uz š o valsti pats. … Tomēr ▾ Š ogad devos uz Taizemi. Es daudz dzirdē ju un lasī ju par š o valsti, un nolē mu doties ar tū roperatora palī dzī bu, lai izvairī tos no neē rtā m situā cijā m. Tā teikt, viss gatavs pirmajai reizei labā k iet. Tagad, zinot š o lietu, es varu doties uz š o valsti pats. Alfa ceļ ojumu aģ entū ra kļ uva par manu tū roperatoru. Kuponā , kuru izdevā s iegū t, bija arī ī paš s piedā vā jums, bezmaksas ekskursija. Paspē ju redzē t ziloņ us, pavizinā ties ar tiem, redzē ju arī krokodilus. Iespaidi, ko š ie eksotiskie dzī vnieki atstā juš i uz mū ž u. Ja paskatā s kartē , tad uzreiz var redzē t, ka tā pat kā Itā lija ir lī dzī ga Boot, tad Taizeme ir ziloņ a galva ar garu stumbru, kas izstiepts uz dienvidiem lī dz Malaizijas robež ai. Klimats man ļ oti patika, man liekas, ka tieš i tā ds klimats man ir vajadzī gs, tagad iekrā š u naudu, lai pā rceltos dzī vot uz š o valsti! Esmu dzirdē jis par lietus sezonu Taizemē , bet pati biju atvaļ inā jumā maija karstajā sezonā . Viņ i pat saka, ka daž i cilvē ki baidā s doties uz kū rortu lietus sezonā , kā man teica ekskursijā , tas nav pilnī gi pareizi. . Lietus š eit nav ilgi un pā rē jais nemaz nelutina, tā pē c nebaidieties jebkurā laikā doties uz Taizemi! Man patika sakā mvā rds, ka Taizemē ir trī s gadalaiki - karsts, ļ oti karsts un neizturami karsts! Es ilgi smē jos par š o apgalvojumu. Nā kamgad es doš os uz Taizemi, un es tikai gatavojos nokļ ū t lietū ! Paldies Alfa par manu brī niš ķ ī go uzturē š anos! Jekaterinburgas pilsē ta.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugiem devā mies atpū sties Tai. Dokumenti tika noformē ti caur ceļ ojumu aģ entū ru Alfa Volgogradā , kas tika atrasta internetā . Viņ u birojs atrodas gandrī z pilsē tas centrā , tā pē c viņ us atrast nebija grū ti. … Tomēr ▾ Mē s ar draugiem devā mies atpū sties Tai. Dokumenti tika noformē ti caur ceļ ojumu aģ entū ru Alfa Volgogradā , kas tika atrasta internetā . Viņ u birojs atrodas gandrī z pilsē tas centrā , tā pē c viņ us atrast nebija grū ti. Mums palī dzē ja nokā rtot vī zas, izvē lē jā mies viesnī cu pē c kluba brī vdienu sistē mas, prezentā cijā daudz stā stī ja par kū rortu. Tagad varu teikt, ka man patika biļ etes pirkt caur tū risma aģ entū ru Alfa. Mū su lidojums izdevā s labi, reiss ī paš i neaizkavē jā s. Arī , starp citu, lidojums bija veiksmī gs. Mū s sagaidī ja gids, kuru saucā m par Abu (nez kā pē c viens mans draugs viņ u tā sauca). Abu, vē lamies pateikt milzī gu paldies par palī dzī bu izmitinā š anā un vispā r par gida palī dzī bu un pakalpojumiem ekskursijā s. Kū rortā nakš ņ ojā m brī niš ķ ī gā viesnī cā , kas atrodas izdevī gā vietā , netā lu no pludmales, turklā t viesnī ca pie viesnī cas ir ļ oti animē ta. Es ļ oti atceros spa centru, pavadī ju tajā daudz laika. Man tika piedā vā ta ī paš a programma sejas un ķ ermeņ a kopš anai, masā ž a! Man tika veikta Taizemes masā ž a, kas palī dz mazinā t nogurumu, iegū t mož uma lā diņ u, sajust vieglumu un atjaunotni! Viss bija tieš i tā . Arī mani draugi ir ļ oti apmierinā ti ar viņ u pakalpojumiem. Taizemes valsts mū s ļ oti pā rsteidza, pā rsteidza un iedvesmoja nā kamajiem ceļ ojumiem. Arī nā kamgad plā nojam savu braucienu atkā rtot.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Taizemē ir tik daudz interesantu lietu, ka gandrī z neiespē jami visu redzē t. Es tur atpū tos 2010. gadā ar tū roperatora Alpha Nizhny Novgorod starpniecī bu. Skaistas ainavas, senas pilsē tas un eksotiski tempļ i, tropiskā s salas un brī niš ķ ī gas smilš u pludmales, tradicionā lā viesmī lī ba un kvalitatī vi tū risma pakalpojumi, tas ir tas, ko es varu teikt par Taizemi. … Tomēr ▾ Taizemē ir tik daudz interesantu lietu, ka gandrī z neiespē jami visu redzē t. Es tur atpū tos 2010. gadā ar tū roperatora Alpha Nizhny Novgorod starpniecī bu. Skaistas ainavas, senas pilsē tas un eksotiski tempļ i, tropiskā s salas un brī niš ķ ī gas smilš u pludmales, tradicionā lā viesmī lī ba un kvalitatī vi tū risma pakalpojumi, tas ir tas, ko es varu teikt par Taizemi. Daž reiz š o valsti sauc par smaidu zemi. Mū sdienu pilsē tas ar debesskrā pjiem š eit ir apvienotas ar bagā tu nacionā lo kultū ru. Bangkoka ir lielisks piemē rs tam. Š o pilsē tu es atcerē š os ilgi. Bangkoka ir valsts sirds, tā s politiskais, biznesa un kultū ras centrs. Es biju BanKao kū rortā , Alfa man ieteica tur palikt, kad prezentā cijas laikā es runā ju ar viņ iem gandrī z trī s stundas viņ u birojā . Droš i vien š ī garā komunikā cija bija vienī gais negatī vais ceļ ojumā , lai gan mū su komunikā cijas rezultā tā tika ņ emtas vē rā visas manas atvaļ inā juma izvē les, tā pē c tas var bū t labā kais, ka es ar viņ iem tik ilgi runā ju. Pludmale atrodas netā lu no viesnī cas. Ū dens un pati pludmale ir vienkā rš i krā š ņ as, brī niš ķ ī gas smiltis, brī niš ķ ī gas ainavas. Š ajā s vietā s ir daudz lī č u, kas paslē pti aiz akmeņ iem, ko ieskauj palmas. Kū rorta teritorijā tika rī koti daž ā di nakts š ovi, kopumā animā cijas un izklaides programmas komplektā ir cienī gas. Man ļ oti patika krokodilu ferma. Pirmo reizi redzē ju krokodilu tieš raidē , ļ oti valdzinoš s skats. Par savu atvaļ inā jumu vē los pateikties tū risma aģ entū rai Alfa, novē lu veiksmi it visā un labus klientus!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielais Buda
Novērtējums 10.0
Taizeme, par. Koh Samui
Arhitektūra, Pieminekļi un pieminekļi, Reliģija

Отель расположен в южной части острова Самуи.

Atrašanās vieta Отель расположен в часе езды от международного аэропорта Кох Самуи. Отель расположен на юге острова, в 10 минутах от пляжа.
Viesnīcā

Магазин, терраса для загара, кондиционер.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sporta zāle
  • niršana
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 24.

  • vanna/duša
  • droši (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese 69/6 Moo 4 T. Namuang, Koh Samui, 84140, Suratthani, Thailand,
Tālruņi: Tel: + 66 (0)77 92 00 81, + 66 (0)77 92 00 38
Fax: + 66 (0)77 92 00 36
Tīmekļa vietne: Ban Kao Tropical Lodge & Spa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.