Neiesaku

Rakstīts: 15 marta 2020
Ceļošanas laiks: 13 februāris — 8 marta 2020
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 4.0
Teritorija ir labi kopta. Zaļ š . Pilsē tas mā jā korpusa mē beles ir vecas. Krā sots ar krā su. Atjaunoti tikai 2 dī vā ni viesistabā . Vecie paklā ji. . . kam tie paredzē ti? Putekļ u savā cē js. . . Kondicionieris pirmajā stā vā ir senatnī gs. Un tas negatī vi ietekmē s jū su elektrī bas rē ķ inu. Otrajā stā vā ir jauni kondicionieri. Virtuves skapī kopā ar dvieļ iem atradā s vī rieš u apakš bikses! Acī mredzot tagadne. . .
Peldbaseinu. . . var izmantot no 8:00 lī dz 21:00. Ir daudz balinā tā ju, redzē ju, kā.7. 50 no rī ta darbinieki lej spaini baseinā...Sauļ oš anā s krē sli ir ā rkā rtī gi neē rti. Metā la pamatne. Slī pumu mainī t nav iespē jams. Lietussargus tikko aizveda uz 5 dienā m.
Ceļ am uz pludmali nav ietvju. Daudz suņ u. Š ajā pludmalē vispā r nav ietvju. Jū ra ir neskaidra, un dziļ ums š ajā laikā ir neliels. Pludmales klubs, kuru varat izmantot, uzturoties š ajā ciematā , ir jauns, tač u ļ oti mazs. Mē s devā mies uz citā m pludmalē m. Patika vairā k.

Elektrī bas rē ķ ins bija 200 USD. Viņ i prasī ja izdruku. Ekskursiju dienā s, kad nebijā m mā jā s lī dz vieniem naktī , izdevumi ir tā di paš i kā pā rē jā s dienā s.
Neiesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu