lieliska viesnīca stabilai 3 * un varbūt 4 *

Rakstīts: 17 decembris 2016
Ceļošanas laiks: 4 — 9 decembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, nekā dus trū kumus tajā nesaskatī ju. Forš s skats uz jū ru, teritorija skaista, jū ra blakus sauļ oš anā s krē sliem, pludmale laba, baseins tī rs un pietiekami liels, personā ls draudzī gs, satiekoties vienmē r smaida, spē lē jas ar bē rniem tū ristiem patī k auklī tes, bijā m ar meitu 2 gadus, brokastis eiropeiskas, sortiments liels.
Istabas tī ras, tī ru labi, katru dienu tiek mainī ts ū dens, dvieļ i, ziepes un š ampū ns. . Bija noslaucī ti dvieļ i, bet tas nav bailī gi, bet tī ri. Ja kā du ē dienu uz galda atstā j bez somas, tad no rī ta uz tā izveidosies skudru pū znis, ir vē rts izņ emt ē dienu un noslaucī t drupatas un tā s vairs nav. Seifs reģ istratū rā , bezmaksas Wi-Fi numurā un vestibilā , maksas dzē rieni ledusskapī , no kuriem izvē lē ties. Pie izejas no viesnī cas ir daudz kafejnī cu, ir lē tā kas, ir dā rgā kas. Mē s biež i ē dā m Tesco Lotus, jo. bē rns neē d taizemieš u ē dienu, bet tur var ē st Eiropas pā rtiku, un cenu zī me ir adekvā tā ka. Braucā m ar riteni - apmē ram 1.5 km pa labi, var iet kā jā m.
Viesnī ca ir piemē rota visu kategoriju tū ristiem, ar vai bez bē rniem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu