Pilnīgi normāla viesnīca.

Rakstīts: 8 janvārī 2008
Ceļošanas laiks: 1 — 7 novembris 2007
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Kopā ar vī ru atpū tā mies. Viesnī ca paredzē ta relaksē još ā m pludmales brī vdienā m, laba vieta Lamai pludmalē . Lielveikals, moto noma, valū tas maiņ as punkts, aptieka pā ri ceļ am. Suvenī ri(cenas iepriecina). Pludmale iepriecinā ja, jū s var iet pastaigā ties gar krastu tā lu, tā lu(mū sē jais bija tī rā ks un sakoptā ks par citiem), smiltis baltas, jū ra normā las tī rī bas, bet ne tik caurspī dī ga kā Sarkanā . Pa pludmali staigā augļ u tirgotā ji, tī ra visu un sagriež gabaliņ os, santī ma vē rti. Ī paš i iesaku mango (lai gan arī ananā si ir ļ oti labi, bet katru dienu tos deva brokastī s)
Pilnas brokastis, 5-6 vannas ar karstu, pavā rs uzreiz uzcep omleti pē c izvē les. Jogurti, rullī š i, ievā rī jumi, 4-5 tipa augļ i. Sula nav garš ī ga, "jupiji", bet tē ja un kafija ir normā li. brokastis apmierinā s visai dienai uz priekš u. . Pusdienojā m pludmalē restorā nā - iesaku zupu ar kokosriekstu pienu un ungā ru gulaš u (ne ī paš i pikants), vai Tom Yam (pikants, bet garš ī gs) Labi der arī krutoni ar krabju gaļ u . bilž u ē dienkarte, ļ oti ē rti. Alus lielveikalā.4x lē tā ks, nopirkā m un vē l kā du alkoholisko "elpu"-garš ī gi. Par mū su naudu viss ļ oti lē ti. Dzē rā m pludmalē un istabā . Apkalpoš ana mū su restorā ns ir vidē js, viesmī ļ i tik-tā . Izgā jā m uz pilsē tu vakariņ ot, daudz pieklā jī gu restorā nu. Varu ieteikt pludmales restorā nu 2-3min no mū su viesnī cas virzienā uz Chaweng, tur smiltī s ir kubli ar palmā m Apkalpoš ana ir ļ oti laba. Ē diens ir svaigs un jautrs.
Viesnī cas teritorija ļ oti jauka, mā jī ga Baseini ar krā sainā m zivtiņ ā m, figū riņ as zem zaļ umu krū miem.

Istaba tika tī rī ta katru dienu, veļ a un dvieļ i arī . (padomi tika atstā ti regulā ri). Istaba plaš a, gulta milzī ga. Mē beles istabā ir vecas un sen nav remontē tas. Lielveikalā .
Rezumē jot gribu teikt: visā s iepriekš ē jā s atsauksmē s ir daļ a patiesī bas, devā mies, gatavojoties sliktā kajam, bez lielā m cerī bā m, bet sanā ca to labā ko. Bet daudz kas atkarī gs no garastā vokļ a un humora izjū tas. Viesnī ca piemē rota normā lā m pludmales brī vdienā m (Kad saule riet, nav ko darī t, meklē jiet izklaidi ā rā . ) Mū su atvaļ inā jums bija izdevies, ko no visas sirds novē lu ! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu