Stefan 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
4.0 Numurs
3.0 apkalpošana
4.0 Tīrība
5.0 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas blakus viesnīcai Plaza, netālu no Herceg Novi vecpilsētas, 150 metru attālumā no jūras. Netālu atrodas daudzi restorāni, bāri, kā arī viena no populārākajām Igalo pludmalēm - Raffaello. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар ebertsolga
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atraš anā s vieta Kopumā "villas" atraš anā s vieta nav slikta, ē ku ieskauj apstā dī jumi. Ceļ a trokš ņ a nav, bet blī vā s apbū ves dē ļ dzirdama visa vietē jo iedzī votā ju dzī vī bai svarī gā darbī ba: sarunas, mū zika, suņ u rejas. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta
Kopumā "villas" atraš anā s vieta nav slikta, ē ku ieskauj apstā dī jumi. Ceļ a trokš ņ a nav, bet blī vā s apbū ves dē ļ dzirdama visa vietē jo iedzī votā ju dzī vī bai svarī gā darbī ba: sarunas, mū zika, suņ u rejas. Lī dz pludmalei jā iet 10-15 minū tes, tač u jums bū s tikai jā kā pj atpakaļ augš ā . Ne jau pirmā lī nija mū s neapbē dinā ja, jo promenā dē ir daudz vietu ar noturī gu kanalizā cijas smaku.
Skaits un nosacī jumi
Skats uz jū ru, lai gan pusi no skata aizņ ē ma daudzdzī vokļ u mā jas aizmugure - nobruž ā ta un nekopta. Jauks balkons, bet to sadala aizkars ar kaimiņ iem, tā pē c nav privā tuma. Virtuve ir labi aprī kota.
Istabā sienas ir netī ras, apavu pē das ir gaitenī , pie dī vā na un gultas.
Palagi ar caurumiem, kā zvaigž ņ otas debesis, segas un veļ a ar traipiem, veci, no daž ā diem komplektiem. Izmazgā ti dvieļ i un tikai divi gabali uz cilvē ku, savukā rt uz viena, kam teorē tiski vajadzē tu bū t sejai, ir attē lotas pē das un, spriež ot pē c blī vuma, tieš ā m nolikts uz grī das, izejot no duš as. Nav ī paš i patī kami ar to noslaucī t seju.
Lapa ar caurumiem tika nomainī ta pē c mū su pieprasī juma.
Guļ amistabā , vairā k kā gestapo cietumā , naktslampā bija izdegusi spuldzī te - uzreiz pē c reģ istrē š anā s pateica saimniekam, pē c 3 dienā m nomainī ja.
Bez š ampū na, bez duš as ž elejas, tikai š ķ idrā s ziepes izlietnē un tualetes papī ra rullis. Papī ri nekad netika pievienoti.
Tī rī š ana netika veikta 8 dienas nekad.
Viesmī lī ba
Nedaudz uzmā cī gi tika piedā vā ti braucieni ar kuģ ī ti ar saimnieku, tač u, ignorē jot mū su atgā dinā jumu par tī rī š anu un apstā kļ iem kopumā , mē s atteicā mies.
Priekš pē dē jā uzturē š anā s dienā saimnieks teica, ka jā samaksā "reģ istrā cijas" maksa - 1 eiro no cilvē ka dienā par visu uzturē š anā s laiku. Tajā paš ā laikā pirmajā dienā , kad viņ š paņ ē ma pases reģ istrā cijai, par to netika runā ts ne vā rda.
Mū su tū ristu kuponā bija atzī me - tū risma nodoklis (Melnkalnē obligā ts) ir samaksā ts. Sazinā jā mies ar tū risma aģ entū ras pā rstā vjiem un saņ ē mā m atbildi, ka saimnieka rī cī ba ir pretlikumī ga un mums nekas nav jā maksā . Starp citu, viņ š neuzstā ja. Esi uzmanī gs!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
zilā ala
Novērtējums 5.3
Melnkalne, Herceg Novi
Daba
Kanli Kula cietoksnis
Novērtējums 6.0
Melnkalne, Herceg Novi
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Žanjičas pludmale
Novērtējums 5.0
Melnkalne, Herceg Novi
Daba, Pludmales

Апартаменты находятся рядом с отелем Плаза, недалеко от Старого города Герцег Нови, в 150 метрах от моря. Поблизости множество ресторанов, баров, а также один из самых популярных пляжей Игало – Рафаэлло. Подходят для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Апартаменты находятся в 17 км от международного аэропорта города Тиват.
Pludmales apraksts Пляж галька -– платформа, в 150 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

В апартаментах не разрешается готовить.

  • autostāvvieta
Telpu apraksts

Состоит из одного многоэтажного здания. Всего 4 апартамента.

Istabās

кондиционер, телефон, ТВ, фен, оборудованная кухня, балкон с видом на море, гостиная с диваном, спальня с французской кроватью.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Herceg Novi, Brace Grakalic, br.11
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.