Milena & Bungalows Fanfani 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.510
7.5 Numurs
5.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
5.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss sastāv no galvenās ēkas "Milena" un bungalo. Kompleksu ieskauj Kotoras līcis, Djenovici, dažu kilometru attālumā no Herceg Novi pilsētas, Fanfani jūras krastā. Viesnīca atrodas jūras krastā, viesnīcu no pludmales atdala Krastmala, kas stiepjas gar visu piekrasti 7 km garumā. Pa šo pastaigu ceļu ļoti ērti un ātri var sasniegt visas svarīgākās Herceg Novi pilsētas tūrisma, kultūras, biznesa, sporta objektus. Viesnīca tika uzcelta 2006. gadā.Vairāk →
аватар kraski777
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Man grū ti spriest par dzī ves apstā kļ iem, jo ​ ​ mū s š eit nodroš inā ja tikai ar pā rtiku un pludmali. Atrodas tieš i pie jū ras, tai ir 2 pludmales ar maigu ieeju un platformu. Izskatā s pē c kempinga, vienstā vu koka mā jas, bet iekoptā , zaļ ā zonā . … Tomēr ▾ Man grū ti spriest par dzī ves apstā kļ iem, jo ​ ​ mū s š eit nodroš inā ja tikai ar pā rtiku un pludmali. Atrodas tieš i pie jū ras, tai ir 2 pludmales ar maigu ieeju un platformu. Izskatā s pē c kempinga, vienstā vu koka mā jas, bet iekoptā , zaļ ā zonā . Pludmalē ar maigu ieeju diezgan asi oļ i, bet iztikā m bez ī paš iem. kurpes, pā ris dienas staigā lē nā m un uzmanī gi, un tad tā da masā ž a-pī lings), tas ir diezgan skaļ š , jo uz tā atpū š as daudzas ģ imenes ar bē rniem, pat mazuļ iem. Otrā pludmale - 2 kā pnes uz dziļ umu, tieš i pie kā pnē m ir jū ras ež i, zvaigznes un mazi krabji. Ū dens ir auksts, neierasti bija iet jū rā nevis peldē ties, bet salst. Mū su ekskursijā bija iekļ auti bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, tač u tas nenozī mē , ka varat iet gulē t tur, kur ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sls. Tev tiek dota “vieta”, un tur, un tikai tur tu atpū tī sies visas dienas. Un, protams, labas vietas lē zenā pludmalē paļ aujas uz britiem un vā cieš iem, arī matrač i tiek doti tikai viņ iem. Vietas ē nā var izsist tiem, kam ir bē rni, tad domā ju, ka skaidrs. Nevajag jau no 5 rī tā “rezervē t” un “atzī mē t” savu vietu, nā c vismaz vakarā , tur bū s bez maksas, nemitī gi staigā pludmales darbinieks un apskata visus, kas mē ģ ina apgulties. nepareiza vieta. Š ķ iet, ka +, bet tikai tad, ja jums patī k vieta, kas jums ir pieš ķ irta.
Sā kumā ē diens mums š ķ ita labs: brokastis parastas, vakariņ as kā rtī gas, vakariņ ā s dzē rieni nav iekļ auti. Bet pakalpojums mums nepatika. Reiz viņ i apsē dā s pie galda, kurā tika pasniegti priekš meti, viņ i lū dza pā riet uz tā du, kur nebija pat sā ls un piparu. Otro reizi viesmī lis noņ ē ma aizklā tos galda piederumus, š ķ ī vjus un glā zes, kad bijā m jau pie galda, tad pē c mū su lū guma atvainojā s. Ja gribi zupu, sē di un pagaidi, kamē r visi ā rzemju viesi bū s apieti, un tad, kad tie tiks pasniegti, atnesī s tev. Kad angliski runā još a grupa aizbrauca ekskursijā un pē c tam aizlidoja pavisam, izvē les nebija vispā r, no rī ta viņ i pat nelika pā rslas ar jogurtu. vienreiz nā ca 9 nebija ko ē st, lai gan brokastis lī dz 10.
аватар ishtar7
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Ē rti, skaisti numuriņ i (tī ra katru dienu) visas bildes ir tieš i tā das kā ī stenī bā , lieli balkoni (mū su gadī jumā ar skatu uz jū ru, tā pē c uz balkona naktī pavadī tā s stundas ir vienkā rš i pā rsteidzoš as)! Viesnī cā dzī vo gandrī z tikai ģ imenes vai pieauguš ie pā ri (bijā m vienī gais jaunais pā ris) - tā pē c nav liela trokš ņ a, viss kluss un mierī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Ē rti, skaisti numuriņ i (tī ra katru dienu) visas bildes ir tieš i tā das kā ī stenī bā , lieli balkoni (mū su gadī jumā ar skatu uz jū ru, tā pē c uz balkona naktī pavadī tā s stundas ir vienkā rš i pā rsteidzoš as)! Viesnī cā dzī vo gandrī z tikai ģ imenes vai pieauguš ie pā ri (bijā m vienī gais jaunais pā ris) - tā pē c nav liela trokš ņ a, viss kluss un mierī gs. Bufetes brokastis - viss bija standarta, nekas ī paš s, ē diena pietika. Man personī gi nepatika pludmale pie viesnī cas - maza, daudz cilvē ku, bet tī ra! Lī dz ar to atradā m nomaļ u vietu 30 metrus no viesnī cas : ) Personā la darbs ir labi atkļ ū dots - viss laicī gi, viss lī menī . Visas uzturē š anā s laikā nebija nevienas nepatī kamas situā cijas vai pā rpratuma! Tā pē c iesaku visiem : )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
zilā ala
Novērtējums 5.3
Melnkalne, Herceg Novi
Daba
Kanli Kula cietoksnis
Novērtējums 6.0
Melnkalne, Herceg Novi
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Žanjičas pludmale
Novērtējums 5.0
Melnkalne, Herceg Novi
Daba, Pludmales

Гостиничный комплекс состоит из основного здания «Milena» и бунгало. Комплекс расположен в окружении Которской бухты, в Дженовичи, в нескольких километрах от города Герцег Нови, на берегу моря в Фанфани. Отель расположен на берегу моря, от пляжа отель отделён Набережной, простирающейся вдоль всего берега, длиной 7 км. По этой прогулочной дороге Вы можете очень легко и быстро дойти до всех более важных туристических, культурных, деловых, спортивных объектов города Герцег Нови. Отель был построен в 2006 году.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Тиват — 20 км.
Pludmales apraksts Отель находится на берегу моря.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Ресторан, предлагает гостям блюда национальной кухни, барбекю и блюда из морепродуктов. Бар, кафе.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 22 номера: бунгало и двухкомнатные номера.

Istabās

В бунгало: кондиционер, ванная комната с ванной или душем, фен, кухня, холодильник, кабельное телевидение, телефон, терраса /балкон.

В двухкомнатном номере: кондиционер, ванная комната с ванной или душем, фен, кухня, мини холодильник, кабельное телевидение, телефон.

Adrese Denivic, Herceg Novi, Montenegro
Tālruņi: +382 (0)69 042011, +382 (0)31 676103
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).